راستش نمیدونم بچههایی که اینجا به این سئوالات جواب دادن مشتری چند ماهه شاتل هستن یا چند ساله!!! اما برای خود من که هنوز یک ماه هم نیست شاتل گرفتم روی دو تا سئوال شدید گیر کردم که الان ۴ روز پشت سر هم هست که با بخش پشتیبانی شاتل درگیرم و البته اونها هم در حد بسیار عالی طفره میرن.
سئوال اول این هست که این سقف مجاز چقدر هست. اگه کار سیستم هست که بایستی قبلاً یکی براش تعریف کرده باشه. اگه کار آدمیزاد باشه که باز هم بایستی یه دستورالعملی داشته باشه. یعنی واقعاً شاتل بخاطر سودجویی اگه بچلونیشون هم جواب این بخش رو نمیدن؟ میدونید که طرف اگه ندونه خط قرمز کجا هست، ترسو میشه و دیگه سراغ دانلود شبانه نمیره.
سئوال دوم هم این هست که این بازداشت اکانت تا چقدر طول میکشه. مال من که ۵ روزه ادامه داره و الان به پشتیبانی گفتم که تعطیلات عید رو حرووم کردین. شبها با EDGE مسخره ایرانسل یا حتی دایالآپ مخابرات سرعت بیشتری دارم. یعنی من که تازه اکانت گرفتم اگه قرار باشه هفتهها در بازداشت بمونم که شاید نصرفه توی شاتل بمونم و عطایش رو به لقایش ببخشم.
برای همین یه سئوال جنبی هم از شاتلدارهای قدیمی دارم. اون هم اینکه آیا شماها هم توی این مدت سر این دو تا سئوال با شاتل مشکل داشتین؟ آیا با تماس با پشتیبانی یا حتی شکایت به جایی رسیدین یا این دو سئوال از سریترین اطلاعات نظامی مملکت هم برای شاتل باارزشتر هست و از جوونشون برای حفظش مایه میذارن؟