بسته 20 مگ خریدم حجم فایل که قرار بود دانلود کنم 10 مگ بود الان 3 مگ دانلود کرده بعدش اس اومد که نت شما طبق تعرفه ازاد حساب میشه؟ این یعنی چی؟ دقیقا کل حجم فایل 10 مگ بود و 5مگ بیشتر دانلودذ نکرد که این اس رو داد من نمیفهمم
Printable View
بسته 20 مگ خریدم حجم فایل که قرار بود دانلود کنم 10 مگ بود الان 3 مگ دانلود کرده بعدش اس اومد که نت شما طبق تعرفه ازاد حساب میشه؟ این یعنی چی؟ دقیقا کل حجم فایل 10 مگ بود و 5مگ بیشتر دانلودذ نکرد که این اس رو داد من نمیفهمم
حجم دزدی معمولا نداره احتمال 99% شما دانلود ناخواسته ای داشتین (( آپدیت و ... ))نقل قول:
نخیر فقط چیزی گفتم دانلود کردمنقل قول:
ایرانسل یکی از مزیتهاش اینه که حجم دزدی نداره . بارها تست کردم و بهش رسیدم . شرکتهای ارایه دهنده Adsl که در دزدی نت به درجات بالایی رسیدن ! خصوصا مخابرات که ریئس کل دزدها هستش در حجم دزدی . من میخواستم واسه خونه Adsl بگیرم و بعد کلی پرس و جو در مورد شرکت های ارایه دهنده Adsl به این نتیجه رسیدم که همگی دزد هستن و انتخاب من برای Adsl شد ایرانسل ! بسته 30 گ 60 هزار ت 6 ماه رو فعال کردم . قیمتش هم به نسبت شرکتهای Adsl بسیار مقرون به صرفه هستش . در حال ظاهر بهترین انتخاب در ایران اسلامی شرکت ایرانسل هستش ! البته اینم دلیل داره بهترین هستش چون دست خارجی ها و وجدان و نظم و صداقت و... تو کار این شرکت دخلیله اگرنه اونم مثل بقیه میشد ! .
حیف شد که اتصالات نیومد و یه عده دزد نداشتن بیاد سرمایه گذاری کنه ! اگه میومد چی میشد .:n03:
نظر شخصی:
ایرانسل نسبت به بقیه بهتر کار می کنه
شاید کمتر کسی فکر می کرد ایرانسل بسته های اینترنت نامحدود یا با محدودیت حجمی بالا ارئه بده
پوشش رو به این سرعت تکمیل کنه
من یادمه تابستون پهنای باند حدودا 21 مگ فکر کنم از ترجی ایرانسل تو تهران گرفتم
درسته سرعت از سرور داخلی بود ولی همین سرعت رو هم شاید هیچوقت نمی تونستم از ADSL خود بگیرم
شرکت های ارائه دهنده ADSL بعد از چندین سال ارائه اینترنت اومدن شبانه رو جمع کردن یا محدودش کردن
ولی ایرانسل شبانه ارائه داد
شاید باید برعکس باشه
اونا شبانه ارائه بدن ایرانسل ارائه نده
حتی قیمتش نسبت به ADSL خیلی مناسبه در بعضی از بسته نسبت به بعضی از شرکت ها
فقط اگر یکم پایداری رو بیشتر کنه خیلی بهتره
من نمی گم ایرانسل بهترینه
ولی نسبت به سایر سرویس دهنده در ایران خیلی بهتر عمل می کنه
شما به تعداد بازدید و جواب ها رو در تاپیک ایرانسل نسبت به تاپیک های دیگه مقایسه کنید متوجه می شید
به هر حال الان دیگه همه چی داره میره سمت دیتا
دیگه شرکت هایی مثل همراه اول نباید زیاد به voice اهمیت بدن
یا شرکتی مثل رایتل دنبال رومینگ باشه
رومینگ باید برای مواقع ضروری یا جاهایی باشه که پوشش کمتره
نه اینکه وسط شهر گوشی بره رو رومینگ
الان بیشتر مشترک های رایتل دنبال دیتا هستن به نظرم
رومینگ سودی نداره
شما وقتی گوشیتون به نت وصل میشه تمام نرم افزار های پیام رسان و خود گوشی ..play stor خودشونو به روز میکنن از همه نظر ...ابدیت و ...نقل قول:
شما بهتره قبل از اینکه این بسته رو بخرین تمامی نرم افزار ها دسترسی به اینترنت رو ببندید:n26:
منظورتون از نا محدود و شبانه ايرانسل نمی فهمم!اگر اون طرح های نیم ساعت و یک ساعت رو میگید که تو اون زمان کم بیشتر اسمشون نامحدود هست و طرح نامحدود روزانه و ماهانه نداريم .در مورد شبانه مجانی هم باز به همین صورت ايرانسل کی شبانه مجانی داشته!منظورم مانند adslها هست که کلا در ساعت شب بدون محدودیت حجمی مجانی بشه?حداقلش adslها اکثرشون هنوز هم شبها نیم بها یا یک سوم و يک پنجم بها حساب ميکنند.حتی کاملا مجانی هم هنوز داریم.اینکه تعداد کاربرها زیاده یا صفحه شلوغه هم مشخصه اکثر شهرستانها و روستا ها تنها اینترنت پرسرعتي که دسترسی دارند همین ايرانسل هست.یعنی انتخاب دیگری ندارند.تا جایی که میبینم در شهرهای بزرگ کمتر کاربران از سرعت و کيفيت ايرانسل راضی هستند.شما اگه راضی هستید جزو معدود کاربران خوش شانس هستيد ما که خیری از ايرانسل ندیدیم .نقل قول:
من خودم ADSL دارم و شبانه هم دارم که سرعتشم بد نیست! فقط یه بسته در حد 350 مگ رو گوشی انداختم واسه وقتی که بیرون میرم!نقل قول:
حالا شاید بعضی مواقع به بسته واسه دانلود بزنیم که شاید نیاز ضروری نباشه و بیشتر از روی تست و علاقه هست!
تو همین تاپیک تست ها رو ببینید مشخصه که همه جا سرعت یکی نیست
یکی از کاربرا که سرعتش 40 کیلو هست یکی دیگه سرعتش خیلی بالاست
به نظرم هرکس شرایطش فرق می کنه
یکی تو منطقشون ADSL وضعیت بهتری داره و ایرانسل جالب نیست و یکی یه جور دیگه
و اما مورد ADSL
شما در نظر بگیرید شرکتی مثل شاتل محدود می کنه
کافیه به تاپیکش سر بزنید
من تا به حال اصلا شاتل نداشتم ولی محدودیتش رو شنیدم
در ضمن تا جایی که یادم می یاد شما باید بابت دانلود شبانه شاتل پول بدید
پارس آنلاین هم که شما باید بابت دانلود شبانه یک سوم حجم رو پرداخت کنید
یعنی اگر 3 گیگ دانلود کنید باید حداقل حدودا 3600 تومن پول بدید ( چیزی بود که من می دونستم )
البته من خودم آسیاتک دارم و شبانه هم دارم به صورت رایگان
این 2 نمونه از isp ها بود
به نظر من در صورتی که سرعت ایرانسل قابل قبول تر بشه می تونه بازار خوبی رو نسبت به بقیه داشته باشه
چون اینترنت موبایل در این شرایط مزیت هایی از جمله جابه جایی یا عدم نویز خط و توانایی برای ارائه سرعت های بالا رو داره به نظرم ( به این دلیل که ما در حال حاضر شبکه کابلی قوی در کشور نداریم)
دوست من سوئیس زندگی میکنه میگه اینقدر هزینه در اینجا گرونه که باور نمی کنی اون حتی اگر مریض بشه میاد ایران و میگه برام ارزون تر تموم میشه تا اونجا پول بیمه و دکتر بدم اینترنت موبایل اونجا بسیار گرونه خیلی... یه تیکه شکلات ده برابر اینجا قیمت داره و می چیزای دیگهنقل قول:
ما در ایران فقط آزادی های اجتماعی و ثیاثی نداریم وگرنه از جهات گوناگون دیگه خوشبخت تریم
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
نمیدونم الان چی بگم به این حرف شما....نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
اون وقت پایه حقوق اینجا چقدره ؟؟نقل قول:
بگیم 700 تومن میشه ماهی 200 دلار برای یک نفر
من سراغ دارم اروپا یه کارگرش هفته ای حداقل 200 دلار میگیره
پس بدون دلیل نیست
ارزش پول ماست که داغون شده !!!
پی نوشت: آلمان رفیقم هست میگه 2 مگابیت برای تمام منازل رایگان هست برای سال 2020 میخوان تصویب کنن که اینترنت 20 مگ رایگان برای تمام منازل !!
آرمین جان. مشکل همینه که ایرانسل نمیتونه سرعت قابل قبولی بده همه جا. به ویژه اگه شبکهاش رو توسعه بده و دسترسی خیلی از کاربراش به پهنای باند بالا (البته این فقط در سمت شبکه داخلی خود ایرانسله) به وجود بیاد با توجه به کل پهنای باند اینترنتی که داره یا میتونه تهیه کنه سرعت واقعی اینترنت موبایلش بهتر از همین 2G فعلی نمیشه. عمده پهنای باند اینترنت کشور الآن در اختیار شرکتهای ADSL و دیتاسنترهاست. اپراتورها سهمی زیادی از کل پهنای باند کشور ندارن. شاید سرجمع سه تا اپراتور زیر 30گیگابیت. این جوری به هیچ وجه ایرانسل نمیتونه جایگزین مناسبی برای ADSL باشه. همین الان رایتل یا همراه اول روی 3G و 4Gشون محدودیت سرعت اعمال میکنن. حتی خود ایرانسل هم سرعت دانلود از اینترنتش نسبت به سرعت دانلود از شبکه داخل کشور به شدت پایینتره. تازه هنوز خیلی از جاها دسترسی مناسب وجود نداره.نقل قول:
ضمنن، تقریبن تو اغلب کشورهای دنیا اینترنت موبایل قیمت بسیار بالاتری نسبت به اینترنت adsl، vdsl و فیبر نوری داره و به عنوان جایگزین اینا حساب نمیشه. اینترنت موبایل مزیت اصلی سیار بودنشه. برای جایی که قرار به مصرف بالا باشه اصلن اقتصادی نیست.
دوستان آیا خبر دارید مودم lh92 ایرانسل آنلاک میشه یا نه؟ [emoji4] [emoji1] [emoji2]
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
خیر آنلاک نمیشه.نقل قول:
این مودم به سفارش شرکت ایرانسل به شرکت هواوی ساخته شده.
اتفاقا بسته هدیه یه ماهه هم دارم همون آشغالی هست که هست!نقل قول:
تو خونه باز یه زره بهتره ولی محل کار که افتضاح شده با اینکه قبلا خیلی بهتر بود
بیشتر بخاطر اینه که آدم یه ماه استفاده کرده و بعد هوس کرده یه اکانت یه ساله بگیره و اصلا ایرانسل هم هدفش همینه که یه ماه حال بده 11ماه بزنه تو برجکت و حالتو بگیره!:n02:
:n13::n13::n13::n13:نقل قول:
منظورت چی بود از این حرف!!!!!!!بهترین و با ثبات ترین کشور اقتصدای همین سوویس هست که نه تورم داره نه گرانی و همه چیز متناسب هست
اینم لیست قیمت های اینترنت سوییس ...قیمت به فرانک هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورت همون مودم جدیده جیبی نسل 4 دار هست که الان توی سایت 250 می فروشه که من دفترچش رو خوندم و داره حالت فقط 4g ولی استفاده نکردم. وقتی هم تو دفترچه داشته باشه مطمئنا داره دیگهنقل قول:
خودت فایلشو دانلود کن نگاه کن
نقل قول:
مرسی ولی شما چطور و از کجا تشخیص دادید این مودم هوای هست در صورتی که هیچ کجا گفته نشده ! این مودم با برند شرکت longcheer lh92 و Tricheer LH91 شرکت LONGCHEER TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO LTD ساخته و فروخته می شود.
من تازه متوجه شدم این مودم اصلا مال HUAWEI نیست!
از اینجت چک کنید
https://imeidata.net/
ولی اگر مودم هوایی را چک کنید برند بصورت HUAWEI نشان داده می شود.
- IMEI:
86*********
Allocating Body:TAF (China)
Type Allocation Code:86******
Serial Number:1*****
Luhn Checksum:1
Manufacturer:LONGCHEER TECHNOLOGY (SHANGHAI) CO LTD
Brand:LONGCHEER
Model:LONGCHEER LH91Blacklist (Lost/Stolen
Band:802.11b/g/n, DC-HSDPA, GSM 1800, GSM 1900, GSM 900, GSM850 (GSM800), HSPA+, IEEE802.11a/n(5GHz), LTE FDD BAND 1, LTE FDD BAND 20, LTE FDD BAND 3, LTE FDD BAND 5, LTE FDD BAND 7, LTE TDD BAND 38, LTE TDD BAND 39, LTE TDD BAND 40, WCDMA FDD Band I, WCDMA FDD Band II, WCDMA FDD Band V, WCDMA FDD Band VIII
درستشم همینه ولی کاش زودتر این مشکلات انتن دهیش و قطع و وصلیش و بگیر نگیر شدنش هم حل بشهنقل قول:
من ازون افرادی هستم که اگه اپراتور حال بده من چندین برابر بهش حال میدم. واقعا بعضی اوقات آدم افسرده میشه وقتی به یکیشون دل می بنده بعد همون بعد از یه مدت تو زرد از آب در میاد. چرا اینا بلد نیستن که حداقل کاری کنن سر ما رو شیره بمالن بیایم پول بریزیم تو حلقومشون:n02:
همینکه تماس میگیری خوبه چونکه هر چی ازین تماس های بیشتر بشه بیشتر به فکر میان که باید کاری واسه حل مشکل کنننقل قول:
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
مطمئنا یه روزی این مشکلات هم حل میشه
اینکه ایرانسل از بقیه بهتر هست رو قبول دارم ولی بعضی از حرفات رو نهنقل قول:
شبانه الان شاتل شبی 7 گیگ به من دانلود میده و کلا از من فکر کنم ماله یه سال 70 تومن گرفته که چیزی حساب نمی شه در برابر این حجم دانلود
ایرانسل و کلا همه اپراتور ها شبانه هاشون همه الکیه و همه تقریبا محدود
هنوزم بهترین اینترنت همون ADSL هست از همه نظر ولی کم کم دارن بازار رو به اپراتور ها می بازن اگه قیمتاشون و خدماتشون رو بهتر نکنن
این مودم رومیزی است و قیمتش 360 تومان است. دفترچه اش رو هیج جا پیدا نکردم. تو سایت ایرانسل هم فقط راهنمای تنظیمات دارد و در این مورد صحبتی نکرده. معلوم نیست این مودم ساخت کدوم شرکت است و گرنه دفتر چه اش رو دانلود می کردم. هواوی یک مودم قدیمی با همین نام داره اما فقط 3g دارد و اصلا شکلش کاملا متفاوت استنقل قول:
حرفت درستهنقل قول:
به نظرت اگر همه شبکه ی فیبرنوری داشتن و سرعتشون 20 مگابیت بود بازهم اینقدر انگیزه برای اینترنت اپراتورها بود؟؟؟
توجه کرده باشید آخرین بسته های اضافه شده بیشتر برای دانلود بوده!
من نمیدونم چرا دیگه تهرانیا اینقد گلگی میکنن من تو از داخل مترو تا بیرون تا تو خیابون . میدان ولیعصر . حسن آباد . نواب . میدان حر . اریاشهر . ستارخان . جیحون . میدان امام خمینی . جمهوری . حافظ . طالقانی . آزادی . کوروش . شهرزیبا . فرحزاد . سعادت آباد . با 3g همرو تست گرفتم وسط روز شب صبح همگی سرعت زیر 5 6 مگ نبود . واقعا تنها جایی که حجم دزدی ندیدم ایرانسل تا دلت بخواد های وب ، اسیاتک ، فن آوا ، شهراد ، صبانت همرو امتحان کردم همشون حجم دزدیو دارن . همچنین یه بحث دیگه هست در مورد دانلود شبانه دوستان اومدن شبانه ایرانسل دارن با شبانه adsl مقایسه میکنن تو کدوم شرکت شما شبی 10 12 گیگ دانلود میکنین تهرانیا عزیز ؟ نه شهرستان . من این همه شرکت امتحان کردم یه بارندیدم یکیشون شبانه درست حسابی بده ولی ایرانسل این بستر فراهم کرده و فقط عده محدودی نیستن که این سرعت دارن من و دوستان سالها بود شرکتهای مختلف امتحان کرده بودیم ولی تا حالا نتونسته بودیم این حجم دانلود داشته باشیم که با ایرانسل داریم. اگرم این بستهای ایرانسل اینقد بد بود ایرانسل بستهای جدید اضافه نمیکرد سود خوبی براشون داشته که بستهای جدیدتری اضافه کردن در ضمن اینو هم در نظر بگیرین که شرکتها دارن سرورهای خارجی محدود میکنن و سرورهای داخلی سرعت بالاس که اینم یه جور با پنبه سر بردین افزایش قیمت اینترنت چون مجبور میشی حتما اکانت افزایش سرعت یا سرور داخلی برای دانلود بخرین . در کل سیاستی که ایرانسل در پیش گرفته میدونه که هم الان به دنبال راهی هستن برای اینترنت بهتر و داره این بستر فراهم میکنه عوض اینکه پیشنهادات بدین به شرکت که قویتر بشه هرکسی میاد فحش میده میره . اقاجون شما قبا از اینکه بسته بلند مدت بگیری یه بسته یک هفته ای بگیر تست کن اگر راضی بودی بلند مدت بگیر مگه با شرکتهای adsl قرار میبندین پول یک ماهتون بر میگردونن ؟ بعد با کلاهبرداری قشنگ میگن پورتها پر زیر یکسال یا شش ماه حق ندارین قرار داد ببندین ولی با ایرانسل میتونی حتی دو روز بگیری خوشت نیومد استفاده نکنی دلیلی نداره که این همه فحش ناسزا .
تا جایی که یادمه اینا از همون اول داشتن ADSL میفروختن و هیچ ایده ای ازشون ندیدمنقل قول:
نباید مقایسه رو از دید خودمون بگیم و بهتره کلی بگیم
چون مثلا من می تونم الان بگم خطم تا 3 مگ بیشتر نمی کشه و نویز داره پس ADSL آشغاله
+
به نظر من هرکس باید با توجه منطقه خودش اینترنت بخره
یه جا ممکنه ایرانسل سرعت عالی بده ولی یه جا سرعت افتضاح
اینم میشه اضافه کرد که مودم d100 ایرانسل هم مال هوواوی نیست پس امکان آنلاک شدنش در حد 1 درصدهنقل قول:
کلا ایرانسل ضد توی خط شرکت های چینی بی اصالت تا که چه بشه ! تا مودم هاشو از آنلاک شدن نجات بده:n23:
نقشه پوشش 3G/4G ایرانسل آپدیت شد
پوشش 3G توی شیراز دیگه میشه گفت تکمیل شده
این رو هم بگم که تنها اپراتوری که توی مترو شیراز آنتن میده ایرانسل هست که خدمات نسل 3 هم توی کل مسیر داره و سرعت روی 5 مگابیت هست
پوشش 4G هم خیلی بهتر شده ولی متاسفانه پوشش داخلی 4g به همون دلایلی که میدونین خیلی بده
تایید میشهنقل قول:
امروز شهر ما هم آپدیت شد
تو آپدیت نقشه وبسایت
رایتل و ایرانسل خوب عمل می کنن
ایرانسل هم که به تا توجه به اینکه تاریخ نمی زنه نمیشه درست فهمید
از همه بهتر رایتله تو آپدیت نقشه های پوشش وب سایتش
ولی همراه اول اصلا علاقه ای به آپدیت نداره ظاهرا :دی
آخرین آپدیت ماله 5 آبان بوده :n04:
نقل قول:
دقیقا ؛ ولی نقشه ایرانسل یه ایراد خیلی بزرگ داره
کلا کاری به پوشش داخلی خارجی نداره
تا هرجا آنتن بده رو جز پوشش گذاشته :n02:
دقیقا :دینقل قول:
مثلا الان شما نمی تونی تعداد دکل ها و محل دقیق دکل ها رو تو شهر خودت پیدا کنی
ولی تو همراه اول و رایتل مشخصه
جدیدا نسل3 رنگش قرمر شده تو نقشه
جسارتا شما یا تازه به جمع ايرانسل پیوستی یا ....نمیدونم.بارها اینجا گفته شده که مشکل اصلی ايرانسل نداشتن ثبات و عدم پاسخگویی در قبال کيفيت هست.بنده بسته يکماهه گرفتم برا امتحان سرعتم خوب بوده بعد یکساله گرفتم و بعد از دو سه ماه استفاده حالا افتضاح و غیر قابل استفاده شده.همون محل و نقطه قبلي خیلی دیگه هم مانند من بودن تو همین تايپيک و ايرانسل هم پاسخگو نیست یعنی نه درستش میکنه نه قراردادلغو و پول رو پس ميده.شما که اینهمه کاربر adslها بودی چطور میگی در قبال سرعت پاسخگو نیستند!اولا اگر بیش از حدی قطعی داشته باشند بجاش جبران میکنند.در مورد سرعت هم اگر از اون حداقل یک به هشت کمتر باشه شکايت کنی . یا درست میکنند یا پولت پس میدن.بله ايرانسل برای دانلود خوبه چون در دانلود پایداری چندان اثر مخرب نداره نهایتش متوسط سرعت پایین میاد اما برای استفاده روزمره و عادی از نت پایداری واقعا لازمه الان شما اگه بخواي دسترسی دائمی به نت داشته باشی اصلا نميتوني روی ايرانسل تنها حساب کنید.شاید کمتر از ده درصد افراد اینترنت رو فقط برای دانلود مجانی و نامحدود بخوان.بیشتر افراد یه نت پایدار میخوان که بتونن در تمام ساعات روز و ایام هفته و ماه ازش استفاده کنند.اینکه ايرانسل بسته های مختلف و رنگارنگ ارائه میده در جهت منفعت خودش و برای سود بیشتر هست درواقع سیاست های بازاریابی برای جذب مشتری هست نه بخاطر این هست که کیفیت و وضعیتش خوبه!اینکه شما تمام این مسیرها رو هم در ساعت شب و هم روز رفتی و همواره سرعت بالای پنج شش مگ رو دیدی هم خیلی جالبه !ما تو یک نقطه خاص هم در ساعت مختلف شب و روز سرعتهای بسیار متفاوتی میبینیم حالا اینهمه پایداری و ثبات که شما تو نقاط مختلف شهر دیدی واقعا جای تقدیر و تشکرهم از اپراتور برتر داره !البته از جانب خودتان.نقل قول:
این بسته نامحدود شبانه قضیش چی هس؟
یعنی مثلا 2 ساعت نامحدود هس؟
پس چرا زده 2 تا 8 ؟
کسایی ک زدن ی راهنمایی میکنن ببینیم چجوری هس
این بسته از زمان فعالسازی به شما 2 ساعت وقت میده تا هر چی خواستین دانلود کنید. البته این 2 ساعت باید در رنج 2 تا 8 صبح باشه.نقل قول:
خداییش تا حالا شده از یک شرکت adsl به مدت یکسال استفاده کنی تا حالا شده ملت بیان توی یکسال از یه شرکت adsl تعریف کنن بگن به به دمش گرم عجب سرویسی میده ؟ ملت بدبخت هر سری از این شرکت به اون شرکت هر سریم 15 تومن اینا بابت نصب راه اندازی . حرف پایداری میزنین اینگار شرکتهای adsl نهایت پایداریو دارن . در روز چند ساعت تعطیل . بعد اینگار تو کشورهای دیگه زندگی میکنیم کجا شکایت کنی پاسخی دریافت میکنی بله دریافت میکنی ولی بعد از کلی دردسر اعصاب خوردی . بله سرویستو درست میکنن یک ماه بعد دوباره همون اشو همون کاسه . بهت سرویس 10 میگن میدیم روز اول 10 مگ یک هفته بعدش 5 مگ یک هفته بعدش 1 مگ اعتراضم میکنی مشکل نویز خط شماس اونجارو اومدن آبیاری کردن 1000 تا بهونه دیگه بعدم خوب هممون میدونیم فراردادی که باهات میبندن یه چیز سرویست یه چیز دیگه است اگر بخواییم اون بحث یک به هشت کنیم سرعت همون 512 میشه که حتی داره بالاتر از اون بهت میده . خودمون کلی از این داستانارو گزروندیم خبر داریم . من نمیگم ایرانسل خیلی با ثبات ولی میگم adsl آنچنان اش دهن سوزی نیست و پایداری نداره هیچ فرقی باهمم ندارن ولی میگم حداقل ایرانسل با تنوع بستهاش کار خیلیهارو راه میندازه .نقل قول:
من مشکلی که دارم با مودم e3372 و ایرانسل وبگردی بسیار کند و تقریبا ناممکنه ولی سرعت دانلود خوبه... ولی وقتی با گوشی شیر میکنم سرعت همونه ولی وبگرذی هم اوکی میشه....مشکل از کجاست ؟
به مودم ارتباطی نداره.نقل قول:
رو بعضی از رینج آی پی های ایرانسل مشکل وبگردی هست.
بله حق با شماست. بنده توضیحات این مودم رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خونده بودم و اونجا گفته شده بود: "این مودم سفارش اختصاصی شرکت ایرانسل است" ولی حرفی از شرکت سازندش نزده ولی بنده فکر کردم سازندش هم گفته بود هواوی هست ولی الان که مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندم دیدم حرفی از سازنده نزده. فکر جالبی کردین که از روی IMEI سازندشو پیدا کردین.نقل قول:
پس چرا اکثر اوقات با مودم همین داستانه ؟ در حالی که با گوشی اکثر مواقع اوکیهنقل قول:
سیم کارت همراه اول یا رایتل بندازین داخل مودم و تست بگیرید.نقل قول:
اگر از مودم باشه باید با اونا هم همین مشکل وجود داشته باشه.
دوست عزیز من می دونم شما چی میگینقل قول:
ولی تا حالا شده سرعت تک کانکشنت بیاد رو 5 کیلو ( مدارک موجوده )
شما یه سر به تاپیک آسیاتک بزن ببین چه خبره
شاید این روزا یکم بهتر شده باشه
همین شرکت های ADSL شبانه رو محدود کردن یا کلا جمعش کردن
یا شاتل اومد پول گرفت
من اینقدر شکایت کردم تا سرعتم خوب شد ( البته شاید با شکایت هم نبود و خودش بدون شکایت هم خوب می شد )
به هر حال منم اینقدر زنگ زدم و اذیت شدم تا اینترنتم یکم بهتر بشه
کم هم پول نمیدم
هر سه ماهی فکر کنم 170 تومن هم پول میدم
شاید واسه بعضی ها زیاد نباشه ولی واسه من با شرایط من زیاده
ADSL یه چیزی داره به نام نویز
شما هر بار زنگ بزنی همش میگن نویز
تازه شرکت ADSL چندین ساله کارش همینه و اصلا درآمدش از اینترنت هست
ایرانسل فقط 1 ساله اومده و همش در حال پوششه
فورجی رو یه جاهایی پوشش داد که شاید سالها بعد هم رایتل و همراه اول پوشش ندن
من نمیگم ایرانسل عالیه
ولی شرکت های ADSL هم عالی نیستن