ممنون از شمانقل قول:
متاسفانه زایتل قیمتاش خیلی بالاست دیگه چک نکردم پوشش میده یانه
صفرویک جالب بود تا بحال اسمشو نشنیده بودم
متاسفانه منطقه مارو پوشش نمیدم
Printable View
ممنون از شمانقل قول:
متاسفانه زایتل قیمتاش خیلی بالاست دیگه چک نکردم پوشش میده یانه
صفرویک جالب بود تا بحال اسمشو نشنیده بودم
متاسفانه منطقه مارو پوشش نمیدم
ممنون دوست عزیز به خاطر جواب کامل و وقتی که گذاشتینقل قول:
وقتی میگی از صبانت بدتره پس معلوم میشه هیچ ارزونی بی حکمت نیست:biggrin:
صبانت سرعتش واقعیه ولی قطع و وصلش زیاد شده
نظرم رو آسیاتک بود که متاسفانه تو منطقه ما نیست
میمونه شاتل و پارس که احتمالا شاتل انتخاب کنم
دلم خوش کرده بودم به های وب قیمتاش فوق العادست ولی متاسفانه کیفیتش اینجوری که شما میگید مزخرفه
یکی از بدترین پشتیبانی ها را داره Hi web من ساعت ۸ صبح زنگ زدم گفتم الان خط هاشون نباید شلوغ باشه باز هم ۱۸ نفر تو صف بودند ...
اینم تست اسپید تست سرویس 16 مگابیت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بد جور شده وضعیت های وب . رو روال عادی هم خیلی به فنا بود . دیگه حالا که ترکیده.
من با سرویس 8 مگ ، 100 کیلوبایت دانلود دارم :|
هرچیم زنگ میزنیم
جا اینکه قشنگ راهنمایی کنن میگن کیفیت خط پایینه و از این چرت و پرت ها
بشون میگم من قبلا از جای دیگه سرویس میگرفتم و کیفیت خطم اینجوری نبود
میگه همینه ، حالا اینجوری شده دیگ :| :|
چیکارش کنم بنظرتون؟
اگه کسی 100 گیگ داشته باشه و روز اشتراکش به پایان برسه و مجدد تمدید کنه اون 100 گیگ میپره؟
فکر میکنم بپرهنقل قول:
بازم منتظر جواب بقیه دوستان بمونید.
اگر های وب هستید ، که اون صد گیگ فقط 6 روز وقت داشت
نه 12 روز
و تا حالا هم باید تموم شده باشه زمانش
(برای ما که 6 روزه بود)
پست تکراری لطفا حذف شود.
سلام دوستان متاسفانه سرویس های تشویقی (در خانه بمانیم) همگی سرعت آپلودشون 512 کیلوبایت هست:n15:
در صورتی که سرویس های معمولی سرعت آپلودشون 1 مگ هست
سلام
دوستان تک کانکشن های وب ساعت 9 شب چطوره؟
دوستان وزیر ارتباطات گفتند پهنای باند اینترنت ثابت افزایش داشته من الان پیشگامان هستم چند روی هست سرعت درست شده.سرعت های وب هم درست شده؟اگر امکانش هست دوستانی که های وب دارند یک تست سرعت با وضعیت نویز خطشون اینجا بفرستند.خیلی ممنون میشم:»
سال 2020 هستیم و استاندارد کمترین سرعت آپلود سرویس 1 مگ هست و سرویس های با سرعت 2 مگ تا 16 مگ سرعت آپلودشون نباید کمتر از 1 مگ باشه
اونوقت های وب سرویس های (در خانه بمانیم) را با سرعت آپلود 512 ارائه میده که کم شدن سرعت آپلود باعث افت شدید سرعت سرویس میشه:n15:
سرعت تک کانکشن های وب چجوریاست؟ تا فول پر میکنه؟
داغونهنقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
دوستان دیده بان نت دارم.قبلا اسیاتک داشتم بخاطر گرون کردن تعرفه هاش رفتم دیده بان نت ولی راضی نیستم. ظهر و بعد از ظهر افت سرعت داره. ولی تعرفه های ۱ سال و ۶ ماهش خوبه
بخام شرکت عوض کنم(تخلیه کنم) بیام های وب بنظرتون های وب خوبه ؟ سرعت دانلود
البته الان همه سرویس ها مشکل سرعت دارن.
در کل خوبه بیام های وب ؟افت سرعت نداره ؟کیفیت اینترنت های وب خوبه ؟جدا از مشکلی که برای همه سرویس دهنده ها بخاطر کورونا بوجود اومده
الان کیفیت خوبی نداره، پشتیبانی افتضاح، یعنی الان که ساعت 1 شبه زنگ بزنی پشتیبانی، حدود 30 نفر تو صفن!نقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
قبلا کیفیتش خوب بوده های وب ؟نقل قول:
دوستانی که سرویس 8 یا 16 مگ دارند اگه امکانش هست speedtest بزارید
این شرکت هنوز مشکل پهنای باند داره؟
من 5 سال پیش مشترک این شرکت بودم،اوایل خوب بود ولی بعد 6 ماه کیفیت خیلی پایین اومد و من حدود 5 سال پیش تخلیه کردم.نقل قول:
دوستان برای جمع آوری خط باید پول بدیم؟
های وب روی مخمه شدید
البته برای خط تهران
برای خط شهرستان اوکیه
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
با سلام. من های وب جشنواره یکساله سرعت 8 مگابیت خریداری کردم. چند ماه اول سرعت 1 مگ میگرفتم که خوب بود. ولی دقیق یادم نیست از شهریور یا مهر بود که سرعت 1/3 شد و 300 میگیرم تقریبا.:angry::angry::angry:
همش میگن مشکل مخابراته. شما هم چنین تجربه ای دارید؟:mellow::mellow::mellow:
با سلام. من های وب جشنواره یکساله سرعت 8 مگابیت خریداری کردم. چند ماه اول سرعت 1 مگ میگرفتم که خوب بود. ولی دقیق یادم نیست از شهریور یا مهر بود که سرعت 1/3 شد و 300 میگیرم تقریبا.:angry::angry::angry:
همش میگن مشکل مخابراته. شما هم چنین تجربه ای دارید؟:mellow::mellow::mellow:
بابا اینترنت من قطع شد الان سرعتها هم افتضاح.منتظرم vdsl یا فیبر بیاد از این های برم دیگه بدرد نمی خوره
دوستان های وب قبلا شرکت خوبی بوده؟الان تعرفه هاش از همه شرکت ها ارزون تره. همه شرکت ها تعرفه هاشونو گرون کردن
ارزش داره اینترنت های وب بگیرم؟
خیر شما نیازی به پرداخت هزینه ای ندارید. درواقع موقع خرید از شما پولش رو گرفتن.نقل قول:
نقل قول:
دوستان کسی میدونه باید چیکار کنم ممنون
زنگ بزن پشتیبانی.شنیدم پشتیبانی تلفنیش طول میکشه. یا از طریق سایت های وب قسمت گفتگو انلاین. گفتگو انلاین سایتش زودتر جواب میدن گزینه بهتریهنقل قول:
اگه از شرکت ناراضی برو تو سایت (نت سنج) میگه تو منطقه شما کدوم اینترنت سرعت و کیفیتش بهتره
تو گوگل سرچ کن سایت (نت سنح) میاد سایتش.ادرس منطقتو بزن تو سایتش
شکایت به 2020نقل قول:
2020 برای مخابراته! اینجا تاپیک هایوبه:دینقل قول:
یه تصویر از Status مودم بزارید.نقل قول:
سامانه 195نقل قول:
به هیچ عنوان توصیه نمیشه!!!! سرعت کمتر از نصف چیزی که پول میدید. گاهی یک چهارم سرعت قرارداد.صف های انتظار بسیار طولانی برای بخش ساپورت تمامی روزهای هفته و در 24 ساعت.نقل قول:
الان ارزون ترین شرکته /مشهدم به نظرتون چطوره های وب قبلن دیدبانت داشتم که گرون کرده:sad:
اره الان ارزون ترین شرکت های وب اگه باز تعرفه هاشو مثل دیده بان نت گرون نکنهنقل قول:
دوستانی که ۴ یا ۸ یا ۱۶ مگ های وب دارن. speedtest بزارن
اصلا نگیر که پشتیبانی در زیر صفر هست هر موقع که زنگ زدم بیشتر از 30 نقر توی صف بودن حتی ساعت 3 شب اصلا بدرد نمیخوره 16 مگ داشتم ولی 1 مگ سرعت بیشتر سرعت دانلود نمیداد تک کانکشن هم که هیچینقل قول:
منم وضعیتم مثل شماس به کجا کوچ کردید؟ بین مخابرات و شاتل کدوم بهتره؟نقل قول:
الان اینترنت از کدوم شرکت هست های وب ؟شاتل بهتره مخابرات کیفیت پایین.نقل قول: