پینگ 4.2.2.4=ms650
Printable View
پینگ 4.2.2.4=ms650
اره دوباره خراب شد :n21:نقل قول:
آقا چیشد شما که میگفتی شکایت نکنید مخابرات برمیداره شبانه رو،حالا دوروزم وضع داغون رو تجربه کن:n24::n02:نقل قول:
ولی واسه شما خوبه پینگ 4.2.2.4 تا 110 هم میاد،ماله من در بهترین شرایط هم زیر 150 نمیاد و نیومده.
در هر صورت ما که شکایت رو نوشتیم اگرم رد شد مدرک هم ضمیمه میکنم:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکایت تاثیری نداره
نه بهتر میشه نه بدتر
من 2 بار شکایت کردم
2 مگ - ضحی کیش - وضعیت اتصال وایرلس 802.11g - signal 50%
یه چیزی در مورد این ای پی 2.185 - من سال 2012 مخابرات بودم تو اسپید تست تو هیستوری نگاه کردم اون موقع ip 2.185 بوده و پینگ با تهران 60 با سرویس 256 . یه بار هم 46.100 بوده . همین پینگ رو داشته . آخر نفهمیدم الان ip 2.185 خرابه یا 2.189؟
سلام فرشاد .میشه بگی تعرفه های زیر 2 مگ یا 2مگ شبانه دارن .یا نه.ممنون میشم پاسخ بدی
با اجازا اقا فرشاد.نقل قول:
تمام تعرفه ها به جز 5 و 10 مگ شبانه دارند
میگم الان ضحی داری سرعتت چطوره. سرعت های محدودشنقل قول:
خوبن یا نه؟
بله ضحی دارم . 2 مگ 2mb/s سرعت واقعی میده یعنی 220 KB/s . شبا هم همین سرعته کلا همیشه همین سرعته . منظورتون رو از سرعت محدود نفهمیدم . 2 مگ با حجم 5 گیگابایت دارم . ip هم رو 5.233 هستنقل قول:
فکر کردم گفتی نامحدود دارمنقل قول:
ادرسو و شماره تلفنشو میشه بدی
ممنون
نا محدود که وجود نداره . مگه اینکه غیرقانونی بری اونایی که تو سامانه سیترا هستند ( منتقل نشدن پرتاک یا خیلی قدیمی هستند) یا طرف از 6 ماه یا 1 سال پیش سرویس نا محدود 1 ساله یا 6 ماهه خریده باشه .نقل قول:
2 روش تماس . زنگ میزنی 2020 اسم 4 تا شرکتو اخر کار میخونه ( باید صبر کنی ) بعد میگه ضحی کیش کلید 1 .
شماره اصلی ضحی کیش : 061-33338738 .
البته ممکنه به وضعیت بعضی دوستان که ip قفل شده و سرعت و پینگ داغونه دچار بشی . دیگه یا شانسه و یا اقبال . من 2 هفته پیش ثبت نام کردم .
آقا حامد .کسی که خطش فیبر نوری هست کدام شرکت بهتره واسش .مخابرات یا اسیاتک.
در مورد فیبر نوری اطلاعی ندارمنقل قول:
خب مث اینکه شما حالتون خوب نیست دادا برو خدا رو 100 بار شکر کن که رو ای پی 2.189 میفتی قبل اینکه شما نت داشته باشی من رو این ای پی بودم ولی الان قفل شده رو داغونترین ای پی 5.233...حالا با اینکه ای پیت 2.189 هست میخوای شکایت کنی؟ راضی نیستی؟!! برو شکایت کن که ایشالا برعکسش کنن ای پی 5.233 رو بهت بدن تا بفهمی ما چی داریم میکشیم.نقل قول:
با سلام خدمات دوستان و اساتید گرامی
تعرفه اینترنت مخابرات رو کجا میتونم ببینم؟
ضمنا مخابرات شبانه رایگان داره؟
نقل قول:
2 مگ 5 گیگ چنده الان. اون طور که فهمیدم از دوستان الان بهترین ارائه دهنده لقمان هست. بعدش پاس ماناد و بعدش اکسین و ضحی کیش
با سلام خدمات دوستان و اساتید گرامی
تعرفه اینترنت مخابرات رو کجا میتونم ببینم؟
حجم نسبتا بالا لازم دارم،(بالای 15 گیگ)
و اینکه کدوم شرکت خدماتش بهتره؟
زنگ زدم پشتیبانی گفتم اگر 5 مگ 3 ماهه بخرم شبانه داره گفت نه!!!! گفت مخابرات یه سری باز گذاشته بود 5 و 10 مگ رو.ای کاش 6 ماهه یا 1 ساله میگرفتم.الان 2 مگ شبانش خوبه و سرعت واقعی میده؟
کسی هست 5 مگ 3 ماهه گرفته باشه؟شاید اینا بخوان دروغ بگن
یه سوال مهم دارم
این ضحی کیش زنگ میزنم واحد فروششون قطع میکنن نمیدونم چرا:|
به نظرتون از بین مخابرات و این چهار تا زیر مجموعش کدومشون خوبن؟
شبانه داره ضحی کیش؟
این isp قبلیمم خط رو تخلیه نمیکنه نمیدونم چه مرگشونه:|
نقل قول:برای دیدن تعرفه کلیک کنیدنقل قول:
اون شماره تهران که دادم زنگ زدی؟ اون فکر کنم همیشه قطع میکنه . اگر اهوازی که هیچ . اگر شهر دیگه ای امور نمایندگان بزن بپرس ادرسش تو فلان شهر کجاست . ( اگر اهوازی اهواز هم بپرس) ولی بچه های اینجا خودشون میدونن . فقط سرویس های 5 مگ و 10 مگ شبانه ندارند.نقل قول:
كسي شماره اداره ديتا رو نداره؟
2.185 و 46 از قدیمی ترین ایپی های مخابرات هستن که از سال 89 تقریبا بودننقل قول:
اما تست روت و گسترش ارتباطات جدید هستن
ایپی 46 همون ایران تلکامینوکیشن هست که توی اسپید تست هم مکانتون رو یکی از کشورهای عربی نشون میده , پینگ بالاتری از 2.185 داره اما ثبات سرعتش عالیه
ایپی 2.189 هم من توی این 4 ساله ندیده بودم و فقط یکماهه گریبانمون رو گرفته
الان من 2 مگ تمدید کردم . پینگ رفت بالا ... 500
من سری بعد 1مگ 8گیگ میگیرم
نه اون رو نزدم یه بار دیگه بزارش لطفانقل قول:
من اهوازم اگه برم پهلوان غربی انجام میدن؟
ادرسشو میدونی؟
این وضعیت داغون واقعا غیر قابل تحمل شده:n21:
دوستان من امشب رفتم شرکت های کیش و پاس ماناد . شنبه هم رفتم اکسین. همه اشون می گفتند شبانه دیگه نداریم
کلا ندارن دیگه نه فقط برای سرویس های 5 مگ و 10 مگ برای سرویس های 2 مگ به پایین هم ندارن
گفت تو جشنواره داشتیم. اگر حرفم را باور ندارین زنگ بزنید به 4 شرکت بپرسید
دیگه مخابرات را باید از سر بیرون کرد. مرکز لقمان هم رفتم که نمایندگی فن اوا هست. با اینکه تعطیل بودن. یکی از کارمندها برگه تعرفه ها را بهم داد
از ساعت 8 صبح تا 4 بعد از ظهر بازن. من می رم فن اوا. چون دیگه چاره ای ندارم. از چند نفر پرسیدم گفتند سرعت حداقل را می ده
حالا باز تصمیم با خودتونه. من چند روز دیگه پارس انلاین را تخلیه می کنم
بچه ها یعنی 2مگ بگیری پینگ بالا میره ؟من الان1مگ دارم 200 تا 300 بیشتر نمیشه دوستان که 2مگ دارن بیزحمت پینگشون رو اعلام کنن
ماناماد که از هیچی خبر نداشتن خودم 3 روز پیش بهشون گفتم که 5 و 10 شبانه نداره و تاکیید کردم 2 مگ به پایین دارن ولی انگار دقت نکردن به حرفام:n09:نقل قول:
اگر رفتی لقمان حتما اینجا تست بزار :n16:
نقل قول:
اره بابا ماناماد رفتم یارو اصلا انگار گوسفند بود. یا از دوستش می پرسید یا تو سایت نگاه می کرد یا می رفت داخل کشو را نگاه می کرد اخر با قطعیت نگفت چی به چیه؟
ببین ما روی دیوار کی یادگاری می نویسیم
اینا هم بی تقصیرن , مقصر اصلی ساختمون دیتاست که فکر میکنه با گله گوسفند طرفه حتی حاضر نشده به نمایندگی های فروش بگه چه خبره:n01:نقل قول:
Khz-2048-withfree
کسی جواب مارا رو نداد ؟ :n13:نقل قول:
چه حالی داد
رفتم بازاز بزرگ 35 تا وای فای هکک کردم :n20:
یه 5 گیگی دانلود کردم
95 درصدشون شاتل داشتن :n21:
اصلانه اكانت 5و10مگ پيدا ميشه نه نامحدود 512به بالا همش 128و256نامحدود محدود هم 2مگ. بالاتر نديدم مثل اينكه فقط افراد اين تاپيك 5و10مگ ميگرفتن
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ارزیابی اپراتورهای دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارائهکنندگان برتر سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات در سه ماهه تیر، مرداد و شهریور خبر داد.
غلامرضا داداشزاده گفت: از بین شرکتهای ارائهکننده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL)، شرکت انتقال دادههای آسیا تک، رتبه اول، شرکتهای پارسان لین ارتباطات و آریا رسانه تدبیر (شاتل) به طور مشترک رتبه دوم و داده گستر عصر نوین رتبه سوم را کسب کردند.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری با اشاره به اینکه قانونمندی، توسعه و اجرا، رعایت تعرفههای مصوب، کیفیت سرویس، پشتیبانی و بویژه رضایتمندی مشتریان از شاخصهای ارزیابی اپراتورهاست، افزود: در این ارزیابی شرکتهای پیشگامان توسعه ارتباطات، نداگستر صبا، عصر انتقال دادهها، انتقال دادههای رهام داتک، دادهپردازی فن آوا و شرکت مخابرات ایران به ترتیب رتبههای چهارم تا نهم را کسب کردند.
یه خبر بد برای کاربران فیبرنوری-->مخابرات خوزستان قراردادش را با اسیاتک به مدت یکسال دیگر تمدید کرد.
ترافیک به دوره بعد منتقل میشه.امروز برای خواهرم شارژ کردم ترافیک قبلی هم اومد روش
نقل قول:
با سلام
اگه اشتباه نکنم بچه آبادان هستید درسته؟!
اگه هستید میشه بگید تو آبادان پایین ترین پینگ رو کدوم شرکت میده؟!