1/8/92
کد خوردم واسه 05 کرمان
کسی اطلاعاتی داره از اونجا که راهنمایی کنه ؟
Printable View
1/8/92
کد خوردم واسه 05 کرمان
کسی اطلاعاتی داره از اونجا که راهنمایی کنه ؟
نقل قول:
کدتون از کجا پرسیدین؟
نقل قول:
رشته و مدرکت چیه ؟
دوستان من پادگان اباده شیراز افتادم....میشه یکم در موردش برام توضیح بدید ؟؟
نظام وظیفه اصفهاننقل قول:
لیسانس صنایعنقل قول:
آقا میگن این 05 خیلی سخته بالاش عکسه ی خروسه که تخم گذاشته . عجب شانسی دارم من :n03:
چون مدرک داری زیاد بهت سخت نمیگیرن. اما خوب سربازی و شهر غربت. سختی های خاص خودشو داره. بالاخره خونه نیست که. اما زیاد نگران نباش.نقل قول:
زیاد هم به فکر مرخصی نباش چون ممکنه ندن. مگر بند پ داشته باشی
نقل قول:
امیدت بخدا باشه، بازهم خوبه ناجا یا مرزبانی یا مثلا یه منطقه سردسیر نیافتادی
یه جا خوندم بالای تابلوی سر در پادگان عجب شیر نوشته خر بیا، آدم برو!
سلام دوستان من پدرم 8 ماه از دوره سربازیشو تو منطقه جنگی بوده..کارت ایثار گری هم نداره..فقط یه کارت خدمت دوره احتیاط به جز اون کارت پایان خدمت اصلیشو داره..برا کسری میتونم اقدام کنم؟
کدوم پادگانش ؟نقل قول:
من آموزشی اونجا بودم.
به ما 8 روزی دادن برای اندازه کردن لباس و معمولا هم میدن حالا نه 8 روز حتما بدن 3 یا 4 روز احتمال زیاد میدن . آب لوله کشی نداره . آب اونجا از طریق یه سری منبع آب تامین میشه که آب از اون منبع میاد داخل لوله ها . آبش بیشتر به درد شست و شو میخوره تا خوردن . بیشتر سعی کن اونجا آب معدنی استفاده کنی تا دچار بیماری خاصی مثل اسهال نشی . تلفن هم آخر دوره ما آوردن 20 تایی فکر کنم نصب کردن . از نظر تلفن دیگه مشکلی نداره . شما رو فکر کنم خودشون روز اول مستقیم میبرن دم پادگان . احتیاج نیست خودت بلیط بگیری . ولی برای بعدا مثلا رفتی مرخصی خواستی برگردی راههای مختلفی داری : یکیش اینکه بری تهران از تهران بیای شهریار از شهریار بیای پرندک - دومیش اینکه بری تهران از تهران بری رباط کریم از رباط کریم بری پرندک - دوره ما بچه ها میگفتن از خود ترمینال آزادی ماشین برای پرندک هست حالا من نمیدونم هست یا نه . اگه ماشین اصفهان از اتوبان ساوه - تهران میاد میتونی به راننده بگی سر رباط کریم پیادت کنه که دیگه نخوای بری تهران از اونجا دوباره سوار ماشین شی بیای رباط .نقل قول:
رباط کریم و شهریار جفتشون ماشین برای پادگان دارن . شهریار باید بری پایانه از اونجا سوار ماشین های پادگان 02 بشی . رباط هم بپرسی ماشین های پرندک یا 33 23 کجا هستن بهت نشون میدن . :n13:
دوره کد چطور ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من یگانم 3 راه شهریار بود به شهریار نمیرسه ها توی همون بزرگراه فتح هست روبروی پادگان نیروی زمینی سازمان اتکا رفتی میبینیش تابلو داره نوشته شرکت فروشگاه های زنجیره ای اتکا
دیدیش سلام منم بهش برسون :دی
شما بهتره از شهرتون بلیط اتوبوس برای میدان آزادی تهران بگیری...
بعد از آزادی اتوبوس هست که تا شهریار میبره کرایش هم زمان من 600 بود نخواستی با اتوبوس بری سواری هست 1500 میگره تا شهریار میبره وقتی رسیدی شهریار میتونی از پایانه ی شهریار با اتوبوس بری رباط یا به راننده بگی سر خیابون ولیعصر شهریار که اولش یه پل زیر گذر هست نگه داره اونجا با سوای 1000 تومن میدی تا رباط میبره بعد از رباط 500 میدی تا پرندک میبرن
نگران نباش 1 بار که بری همه چی دستت میاد خیلی سادس...
حواست باشه ازت پول زیاد نگیرن قیمت ها همیناس که گفتم
پادگان ولیعصر .... چه خوب...یکم توضیح میدی چطور بود ؟؟نقل قول:
4/19 اعزام دژبان مرکز ( کهریزک ) زیر نظر ستاد مشترک ارتش
6/20 تقسیم یگان ----> پادگان امام خمینی واقع در خیابان جمالزاده ( ستاد فرماندهی دژبان اجا )
7/3 ترخیص از خدمت به علت قبولی در دانشگاه
تجربه من : به هیچ وجه با دیپلم نرید سربازی که تا10 ماه اول موتوری ازتون میکشند . با لیسانس هم رفتند دیگه توفیقی نداره اگه میرید حداقل با فوق برید .
دوستان من معافیت تحصیلیم صادر شده اما کلاسام از بهمن شروع میشه تکلیف چیه ؟
من بعدا که بخوام دفترچه پست کنم وضعیت تقسیمم چه جوری میشه ؟ همون پادگان میوفتم ؟
به احتمال صد در صد دوباره نیروی انتظامی میافتید( تازه اگه ارتش و سپاه هم بیافتید ، یعنی اشتباه شده باید برید نظام وظیفه درستش کنید وگرنه آخر خدمت به مشکل بر میخورید)نقل قول:
به احتمال 95درصد دوباره مرزبانی میافتید ( احتمال اینکه راهور و سازمان زندانها و کلانتری و ... هم بیافتید خیلی کمه)
به احتمال 90درصد همون پادگان میافتیدنقل قول:
من بعدا که بخوام دفترچه پست کنم وضعیت تقسیمم چه جوری میشه ؟ همون پادگان میوفتم ؟
چرا نیست برادر در خدمتیم:n16:نقل قول:
کسی اعزامی به مشگین شهر نیستش توی فروم ؟! یا قبلا سه سال پیش اونجا بوده باشه ؟
پادگان ولیعصر - اباده شیراز نبود ؟؟؟ کسی اگه قبلا اونجا بوده یه مقدرا توضیح بده لطفا..
منم افتادم 02 تهران, نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران , مرگ بر امریکا , مرگ بر اسرائیل :n06:
8/1 از مشهد
21 ماه بدبختی از دو هفته دیگه شروع میشه :n02:
اینجوری بهش فکر نکن...خیلی بهت سخت میگذره اگه بخوای با این طرز تفکر خدمتت رو شروع کنی.نقل قول:
نه بابا , اینجوری ام که میگی نیست. خدمت تو مرز رو واسه خودم گذشته بودم کنار که رکب نخورم . حالا که ارتش افتادم , فکر کنم یه نمه , بهتر از خدمت تو نیرو انتظامی و پلیس راهور و مرزبانی و اینا باشه.نقل قول:
بد بختی ام از اون لحاظ میگم , که قراره 2 سال از زندگی عقب باشم ! با این وضع مملکت که هر روز کار نکردن , خودش 1 ماه عقب افتادن از زندگیه !
وگرنه من مرد روزهای سخت و لحظات سخت هستم. سختی سربازی و دوری از خانواده و زندگی توی پادگان , نمیتونه منو از پا در بیاره. تنها ناراحتی من , همین عقب موندن از زندگی هست و بس !
منم 02 افتادمنقل قول:
از اصفهان
:n11:
من هم دقیقا توهمون خراب شده بودم .11/1390 تا 2/2/1391 البته دوره طلایی :n02:نقل قول:
بین پادگان های آموزشی سپاه اگر سطح خیلی بد و خیلی خوب رو در نظر بگیریم یه چیزی نزدیک به خیلی بده که البته اینی که میگم مریوط به همون زمان خودم هست چون اون موقع ما غذاخوری نداشتم و رو زمین خاکی غذا میخوردیم و همین طور داخل پادگان میدون تیر نبود و مجبور بودم به گفته خودشون 7 کیلومتر پیاده بریم تا اردوگاه و برگردیم.
ولی از سربازای جدید شنیده بودم که غذاخوریهاش راه افتاده و میدون تیر تو خود پادگان درست کردن.
وضع غذا خوب نیست پس مجهز برو و حسابی اونجا به خودت برس .
اونجور که ظاهر پروفایلت نشون میده تو کار بدن سازی هستی پس مثل همه جای دیگه که حسابی بهت نرمش میدن :n28:مشکلی برات پیش نمیاد.
اکثرا فرمانده گروهان ها آدم بدی نیستن به جز چند نفر و فرمانده دسته ها هم که سربازن و دایم عوض میشن و معلوم نیست چه طوری باشن.:n24:
مربی ها بد نیستن :n25:
آب و هوای بسیار بدی داره اونجا و تو خدمت یه ماه کسری بدی آب وهوا داره .
ابش بدک نیست .
2تا بوفه داره که اون زمان که من بودم زیاد چیزی نداشت و فقط نوشابه و آب میوه و کمپوت و این چیزا رو داشت و البته تایم کاری داشت و همیشه نمیشد بری
2تا هموم داره اگر شلوغ میشد آب گرمو میبستن که یه سری ها برن ولی در کل حموم خوبی داشت
مرخصی ساعتی زیاد نمیدن چه برسه روزانه
تا شهر با ماشین حدود 10 دقیقه راه هست
تلفن رو که اصلا بی خیال . ازاین رمزی خراب هاست که شاید بتونی هفته ای یکبار زنگ بزنی ولی تو شهرش تلفن کارتی زیاده
برای کلیات فکر کنم کافی باشه و اگردوست داشتی برای اطلاعات بیشتر و چنتا تجربه بهم پ خ بده.
اینجا کسی هست که برای 8.1 امریه نفت گرفته باشه؟
دوستان با کارشناسی کجا میفتم احتمالا؟ و اینکه اگه دفترچه رو اسفند بفرستم برای اردیبهشت میاد امریه؟
آقا جایی نیست بپرسیم آموزشی کجا افتادیم ؟؟؟....من رفتم پلیس +10 گفت هنوز مشخص نشده.....
شما یه هفته قبل از اعزامت برو پلیس +10 بپرس....احتمالا شنبه هفته دیگه مشخص میشه کجا افتادید چون تاریخ اعزامتون رو 1.8 زدید.
نقل قول:
من شنیدم 15 روز زودتر معلوم میشه کجا افتادی؟
سلام
من در سال 89، مدت 8 ماه و 15 روز خدمت کردم که ارشد قبول شدم و رفتم دانشگاه. حالا میخوام بعد از فارغ التحصیلی ادامه خدمتم رو برم. یک موقعیتی برام پیش اومده که بتونم به عنوان امریه بقیه خدمتم رو در دانشگاه صنعتی مالک اشتر که وابسته به وزارت دفاع هست بگذرونم. محل قبلی خدمت من تیپ 65 نوهد واقع در افسریه بود (بغل پادگان 02). اون سالی که من اونجا بودم برخورد با لیسانسه ها بد نبود و شرایط مساعدی وجود داشت اما الان رو نمیدونم. به نظر شما پیگیر امریه باشم یا همون محل قبلی ادامه خدمت بدم؟
- اون زمان درجه لیسانسه ها، ستوان دومی بود، الان درجه ها رو پایین تر آوردن، درسته؟
- حالا که باید ادامه خدمت رو برم، امتحانی چیزی داره، یکی از دوستام میگفت که ممکن هست یه امتحان کتبی و میدون تیر و... ازتون بگیرن، یا این که یه راست ما رو به یگان قبلی معرفی می کنن؟
-خدمت من هم 21 ماه حساب می شه؟
سلام دوستان من افتادم پدافند سمنان کسی اون جا بوده یه اطلاعاتی به ما بده؟؟؟؟؟:n03:
درجه ها كه كم نكردند و خدمت براي شما از ٢١ ماه حساب مي شه يعني شما ١٢ ماه و ١٥ روز خدمت خواهيد داشت.نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنیدم بیست روز قبل اعزام می تونی بری از نطام وظیفه شهرتون بپرسی کجا افتادی.بقیه دوستان که میگن برج 8 کجا افتادن هم همین کارو کردننقل قول:
نقل قول:در مورد این که امریه رو پیگیر باشم یا همون یگان قبلی برم کسی نظری نداره؟:n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
درجه ها کم شده ، الان لیسانس ستوان 3 میشه و فوق لیسانس ستوان 2
خدمت هم از 21 ماه حساب میشه
بچه ها یکی منو هم راهنمایی بکنه !!!
من متولد 4 آذر 73 هستم و الان تو دوره فراغت از تحصیلم .
میخواستم کفالت مادرم رو بگیرم. شرایطم هم به شرح زیر است :
من پدرم در قید حیات هستند اما پیش ما زندگی نمیکند من تنها فرزند ذکور ایشان میباشم . من و مادرم تنها زندگی میکنیم ، مادرم هم بیمار است و نیاز به مراقبت داره و من تنها مراقب ایشان هستم ، میخواستم ببینم میتونم معافیت کفالت مادرم رو بگیرم یا خیر؟ با استشهاد محلی و اینا ؟
البته مادرم دو فرزند ذکور دیگر هم دارند که آنها با ما زندگی نمیکند در یک شهر دیگه هستند وما هیچوقت با اونا رفت و امدی نداریم .
ممنون میشم راهنماییم کنید
بچه من واسه اول آبان آموزش افتادم بیگلری مشکین شهر.کسی آمار نداره چه جوریاست؟
بعد یه سوال دیگه.چون افتادم نیروی انتظامی بعد از آموزشی تو کدوم قسمت بیفتم از همه بهتر و راحت تره؟
7/20 پادگان ولیعصر اباده شیراز نبود ؟؟ :دی
با سلام خدمت دوستان
بنده قرار بود که به عنوان سرباز پژوهشگر در سپاه خدمت کنم. تکمیلی هم ندارم. تاریخ اعزامم 1 آبان هست. توی برگه آبی که امروز پست آورد نوشته:
سازمان به کار گیرنده: ستاد فرماندهی کل سپاه
مرکز آموزش: سپاه-آموزشگاه شهید مدرس کرج
اما چیزی با عنوان سرباز پژوهشگر اینا ننوشته. خواستم بپرسم چیه قضیه؟ چرا توی برگه ننوشته سرباز پژوهشگر؟ نکنه باید برم تهران و اقداماتی انجام بدم؟
متشکرم
امروز پست برگ سفید رو آورد
نوشته
سازمان بکارگیرنده : نزاجا 05 کرمان
محل اعزام : شهرک آزمایش اصفهان ساعت 7 صبح
الان سوالم اینه که من اول آبان 7 صبح باید جلوی پادگان توی کرمان باشم ؟ یا اینکه برم همینجا توی اصفهان اونجا خودشون اعزام میکنن ؟؟؟
شما باید بری همون شهرک ازمایش اصفهان از اونجا اعزامتون میکنن به پادگان.
دوست عزیز اول این که پدر و مادرتون باید از همدیگر رسما طلاق گرفته باشند و به صرف جدا زندگی کردن در شمول این قانون قرار نمیگیرندنقل قول:
شما گفتید تنها فرزند ذکور ایشان میباشید و سپس فرموردید فرزندان ذکور دیگری هم دارند
توجه کنید درصورت داشتن فرزند ذکور بالای 18 سال حتی اگر خارج کشور هم باشند به شما معافیت تعلق نخواهد گرفت ..
کفالت مادر
معافيت کفالت مادر فاقد همسر
براساس قانون مشمولین دارای شرایط زیر می توانند درخواست معافیت کفالت برای مادر خود بنماید.
شرایط مکفول (مادر)
- مادر، بیوه یا مطلقه باشد.
- مادر پسر دیگری که بالای 18 سال باشد نداشته باشد (مگر آنکه این فرزند توانائی کفالت نداشته باشد).
شرایط کفیل (مشمول)
- براساس قانون به درخواست کفالت مشمولانی رسیدگی می شود که غیبت نداشته باشند مگر آن که در موقع احضار و در طول مدت غیبت و مدت رسیدگی دارای شروط معافیت کفالت و مشغول به تحصیل بوده باشند.