آقا اين حيوونه bison رو چطور بگيرم؟
اينو ميگم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا اين حيوونه bison رو چطور بگيرم؟
اينو ميگم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به اراذل بیکار!
چسبیدین به این بازی ها :دی
امین این یه لینک مخصوص داشت ! برا هدیه روز نمیدونم چی اینو لینکشو داده بودن از اون لینک وارد بازی میشدی اینو بهت میداد . :20:نقل قول:
كجايي تو پسر؟ اكانتت رو ول كردي پاك شه يا روي vacation هست؟نقل قول:
به به اراذل بیکار!
چسبیدین به این بازی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اه پس از دست رفت :(نقل قول:
امین این یه لینک مخصوص داشت ! برا هدیه روز نمیدونم چی اینو لینکشو داده بودن از اون لینک وارد بازی میشدی اینو بهت میداد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخاطر دو تا toughnessـش ميخواستم:31:
اين يه ماه كه نرفتم چقدر چيزميز اضافه شده... خصوصا با اون ست كالكتور و نحوه به دست آوردنش خيلي حال كردم.
کد:http://www.the-west.net/?ref=mail_west_en_111201
نقل قول:لینکش اینه و فکر کنم هنوزم هست!!! یعنی 2-3 روز پیش که بود!!کد:http://www.the-west.net/?mac=facebook2011
ظاهرا تموم شده ديگه
چيزي نداد
با سپاس از توجه شما :31:
گذاشتم vacation بعد یادم رفت برم تمدید کنم فکر کنم حذف شده.:دی
نه و10 هنوز كاراكترت حذف نشده :دي
اه اه
چقدر اينونتوري افتضاح خواهد شد!
عادت می کنیم :20: سرعت load شدن که خیلی خوب شده البته برای کسایی که در inventory وسایل زیادی دارند خیلی محسوس خواهد بودنقل قول:
ورلد جــدید کی میاد ؟؟: دی
اسپــم نیستا !!!!
بتا اكتيو نبودم اكانتم پاك شد دوباره شروع كردم
چون وسيله كم دارم سرعت خيلي معلوم نيست.
اگه سرعتش بهتره من كلا همه چي رو تكذيب ميكنم. خيلي هم اينونتوري خوشگلي بود :31:
------------------------
نشون ميده تا لول بعد و تا لول 120 چقدر exp لازم داريد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي كه لول 120 هست لطف كنه امتحان كنه ببينه چي نشون ميدهکد:http://userscripts.org/scripts/show/117826
----------------------------------
كوئست هلپر با ظاهر جديد
----------------------------------کد:http://userscripts.org/scripts/show/110461
براي پيدا كردن افراد بايد بريد توي قسمت رنكينگ و اسمشون رو سرچ كنيد. خب با اين ميتونيد توي همون صفحه اصلي كارتون رو بكنيد. (ولي فقط بازيكن؛ نه شهر!)
----------------------------------کد:http://userscripts.org/scripts/show/113981
يه اسكريپت بود شورتكات ساختمون ها و چيزاي ديگه رو توي صفحه اصلي نشون ميداد... اين آپديت اونه!
craft كه صفحه اش رفته بود توي پروفايل توي ورژن قبلي نشون داده نميشد كه درست شده. يه تنظيمات كوچولو هم داره كه ميتونيم انتخاب كنيم بك گراند و نوار شورتكات ها رو حذف كنيم.
----------------------------------کد:http://userscripts.org/scripts/show/111503
دوستان يا دشمناني داريد كه ميخواين از وضعيتشون باخبر بشيد؟
با اين اسكريپت ميتونيد افراد رو اد كنيد و ببينيد لولشون چنده، چه شهري هستن، از لحاظ دوئل چطورن و اينا.
البته هنوز كامل نشده و توي دو تب دوئل يه چيزي (اون يه چيزي ايتالياييه و من نفهميدم، ولي احتمالا چيزاي بيشتري از دوئل نشون ميده) و فورت يه چيز ديگه (كه ظاهر مربوط به فورت خواهد بود) نوشته Coming soon. ولي همين نمايش مشخصات و دوئل كه الآن داره هم خوبه.
اين اسكريپت يه علامت كوچيك زير منوي سمت چپ درست ميكنه كه با كليك روي اون وارد محيطش خواهيد شد.کد:http://userscripts.org/scripts/show/118401
(سه ساعت تايپ ميكنم چون حوصله عكس گرفتن ندارم :دي)
فكر ميكنم يه شيش ماه؛ يه سال ديگه!نقل قول:
یادش بــخیر کــلـرادو : دی . 5 تا acc توش داشتـم. هنوز یکیشــون هست ولــی دیگه حـال نمیده : دی . این ورلـد جدید زودتـر بیاد بتـرکونیم :دی
بريسكو لول 83 بدون پرميوم كليد گرفتم
يعني تا حالا دو تا سكته رو رد كردم
------------
اوكي از شوك خارج شدم :دي
نكته اينجاست: من همين ديروز شمشير طلاييه رو گرفتم.
افكار حكيمانه من داره ميگه براي به دست آوردن كليد سوم بايد كلت و شمشير طلايي را در اينونتوري داشته باشيم:31:
امروز 200 NUGGET دادم برای 2 تا STEEL BOX در یکیش TASHUNKAS در اومد و اون یکی YOUNGERS در اومد :31::5: :8:
کد:http://tw-db.info/?strana=invent&x=fe0bb178119d5fc9df710fc6b8ae445badf00374
كلا از بچگي خوش شانس بودي :31:
تا 12 شب به وقت سرور وقت داريد 10 بار دعا كنيد christmas sled ميده بهتون. من قبلا از تقويم گرفته بودم الآن دو تا دارم!
از بچگی خوش شانس بودم که الان در شهر خودم خدمت می کردم ! :2: کم کم خدایی داره اعصابم به هم می خوره ! نمی تونم تو آسایشگاه استراحت و بخوابم و کم کم روونی شدم :19:نقل قول:
یک 6000 تا nugget داشته باشم می رم اون 6 تا premium chest را باز می کردم ! ( حدود 110 هزار تومان باید خرج کنم ! من می گم این سربازی اعصاب به من نگذاشته ! آدم روونی این کار را می کنه ! :13:
تا کی هست اون جایزه ها؟
until 6 January خیلی وقت هست ! من که chest ها را نمی خرم ! ولی اگه مثل سال قبل 2 برابر یا 3 برابر nugget بدند برای سال جدید , یک بار دیگه روش فکر می کنم ! ( یک 100 هزار تومان پول می خواهد تا 6 تا chest را بگیرم اونم اگه مثل سال قبل 2 برابر بدند وگرنه 200 هزار تومان می خواهد :31: کی پول داره برا این بازی ! :19: !!! یکم بی عقلی می خواهد برای این کار ! )نقل قول:
جايزه چيه... به نظر من اصلا ارزش نداره. اين چيزايي كه سعيد از 200 پرميوم گرفت بايد از 2000 پرميومي بيرون بيان! فقط كافيه بد شانس باشي تا پولت هدر بره...نقل قول:
تا کی هست اون جایزه ها؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Premium chest كه دوتاش ميشه 2000 تا
ولي آره اگه پرميومشون براي كريسمس 2 برابر بشه من هم دو تا chest ميخرم :20:
بعد از ظهری دل به دریا زدم رفتم 23 تومان دادم یک اکانت 10 یورویی خریدم و به 2 تا از مولتی هام 200 تا nugget خریدم تا بتونم 2 تا steel box را برا هر کدومشون بگیرم ! خریدم و هر 4 تاشون چیزای بی ارزش در اومد :41: همه جام سوخت :31: 23 تومان دادم به هیچی :19: الانم داره چیزم می سوزه مه نگو :31: کلا steel box ها شانسی هستند ولی اون premium chest ها شانسی نیست حتما یکی در می یاد ازش ! ولی والا پول دیگه ندارم ! اون 23 تومان را هم فکر کنم از روی فشار سربازی خرج کردم بهش ! یعنی قاطی کرده بودم خدایی ! پشیمانم الان lolنقل قول:
شاید من اون موقع باز دل زدم به دریا و 98 تومان دادم و هر 6 تا chest + اون steel premium را گرفتم ! که با این حساب می شه 98 + 23 = 121 تومان :19: که می شه 2 ماه حقوق سربازیم :2: 2 ماه *** بده بعد بیا برا یک بازی به هدر بده ! چه حالی می ده خدایی !نقل قول:
بعد اينكه پست دادم ديدم سعيد تاريخ دقيق گفته رفتم حسابي ويرايش كردم پست رو :31: سعيد هم سرعت عملش خوبه فورا نقل قول گرفت :13:
----------------------
آهان تا سعيد هست سوالام رو بپرسم!
ميشه bison رو گذاشت ماركت؟
... يه 50k پيشنهاد كنم اين لول پاييني ها وسوسه بشن :31:
نه نمی شه :31: ضمنا هر کی کل جایزه ها را بگیره آخرش innogame belt را می گیره !نقل قول:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا حالا سرور net. یک نفر گرفته !! ( طرف یک 230 هزار تومان خرج کرده حتما !! :18: )
سعید نگوووو تو این گرونی وسوسه میشمااا
والا اگه 2 برابر بدند یکم کی تونم بگم ارزش داره !!!! ( الان که اصلا ارزش نداره چون باید 230 تومان اینا خرج کنی !!! ) چون می تونی از 6 تا chest حداقل 4-5 تا چیز خوب پیدا کنی و آخر سرش این belt را ولی یکم باید آدم دل به دریا بزنه ! ( البته تا حالا هیچ کی تصدیق نکرده که این belt را شانسی از chest ها می شه پیدا کرد یا باید کل chest ها را بخری .... ) اون طرف که می گه باید کل chest ها را بخری ولی بازیکنان دیگه می گند شانسی از chest ها در می یاد !نقل قول:
سلام به همه!!
یک سوال داشتم ، تو بریسکو شهر ایرانی داریم؟؟ من خودم الان تو آنفورگیفن هستم ولی اگه شهر ایرانی باشه میام حتما:31:
نگاه كردم از بين اسم هاي خز شده(!) فقط يه perspolis بود كه اون هم زياد وضع ساختمون هاش خوب نيست.
من چون pure fms هستم فورت نميرم. حدود 3-4 ماه هست شهر ندارم!
ويرايش:
سعي كن همونجا بموني اتحادتون خيلي خوبه!
خب كوئست تقويم امسال رو هم رفتم و steel lined box رو گرفتم
بريسكو: Jim's torn pants :18: آخه چه وضعشه؟ سعيد از داخل همين باكس taschunka's ميگيره، اونوقت من...
10: هممممم، precise buntline :| اون كمربند ست جنتلمن رو ميداد بهتر بود :|
حالا مشكل اينه: كسايي كه سال پيش bag of marbles گرفتن الآن هم اون رو دارن و هم sled رو. ولي ما كه از تقويم قبل sled گرفتيم الآن marbles رو نداريم. :13:
---------------------
توي بريسكو وضعيت sharp tomhawk شده مثل grey slouch hat لول پايين ها! امشب شيشمي رو هم پيدا كردم!
به اين عكس tw-db توجه كردين؟
ميگه براي hunting buffalo/wolves اون سطل آب ست fireman مناسبه! :31:
w10 یارو از پرسنت گیفت 3000 گلد ی شتر مرغ پیدا کرد
2750 گلد رو میتونیم با 98 هزار تومن بخریم !
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
اضافه میکنم با 94 هزارتومن هم میشه خرید
بلاخره تونستم سلاح گرم و سلاح سرد ست colector را بگیرم :31: :5:
منم میتونم بگیرم اما اونایی که دارن و از اتحاد من هستند کمی مادر بخطا هستند و کمک نمیکنن !
همممم
مثل اينكه امسال گلد اضافه ندادن :|
------------
امروز آرش كلي آقايي كرد و چند تا اسلحه توپ گذاشتيم گوشه آرشيو :20:
ممنون!
------------
جالبه امروز هر فرومي ميرفتم تعداد تولدها 5-6 برابر روزاي عادي بود!
1/1
:31:
کسی میدونه چه ورلدی از همه زود تر ریست میشه؟؟ خیلی منتظر یک ورلد جدید یا ریست شده ام:17:
ورلد ها که ریست نمیشن ولی ورلد جدید میاد ولی معلوم نیست کی :20:نقل قول:
تو ورلد 10 یکی از premium chest یک دونه Golden Ass پیدا کرده !