عزیز این اموزش تنظیمات و راه اندازی tesk در ویندوز 7 چجوریه ؟نقل قول:
Printable View
عزیز این اموزش تنظیمات و راه اندازی tesk در ویندوز 7 چجوریه ؟نقل قول:
سوالای بی ربط تر هم اینجا پرسیده شدهنقل قول:
دکمه Scheduled رو بزن ، یه دونه جدید بساز ، تنظیماتش رو هم انجام بده ، فایل های آماده به دانلود توی IDM رو روش رایت کلیک کن بفرست اونجا تا پشت سر هم دانلود بشن!
ساعت و ... رو هم تنظیم کن!
خدایا ما رو از دست کاربران اینجا نجات بده! الهی آمین!:31:(شوخی)نقل قول:
خب فرق این با کانکشنی که من گفتم چیه؟
مال من شبا ارور 691 میده
ضمنا 4shared مجددا برای ما پیلتر شد ، برادرا دوباره پاشونو گذاشتن روی سیم!
اصلا بیخیال.نقل قول:
ولی تو یه بار مودمتو به LAN وصل کن(اگه الان به usb وصله) ببین دوباره ارور میده.
منتها Local Area Connection مربوط به LAN با روشی که گفتی کانکت یا دیسکانکت نمیشه.باید یه کاری انجام بدی.
در ضمن اون عکسو همین طوری گذاشتم چون خودم از اون استفاده نمی کنم.
نقل قول:
خب حالا یه خورده بالا پایین داره دیگه:27:
ممنون ميشم توضيح واضحتري بدينقل قول:
البته احتياجي به عكس نيست:31:
بايد راهي باشه كه بشه دستوري چيزي براش گذاشت كه اتومات قطع و وصل بشه ،وگرنه فايده نداره
به غير از روش كانفيگ روي مودم و بريدج ،روش ديگه اي شما سراغ داري؟
در ضمن ،من هميشه به لن وصل ميكنم
انقدر گفتید که با dc سرعت خوب میشه حالا شاتل دزد جلوی اینکار رو با Error 691 گرفت . حالا اساتید مشغول حل مشکل هستند.
البته بدون شک تا شب و قبل از ساعت رایگان حتما به نتیجه میرسند.
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
خوش به حالت ماله ما فقط پایین داره بالاتر نمیره. از الطاف شاتل لذت ببر. مشهد هستی شما؟نقل قول:
مثل اینکه دست شاتل تو شهر ما کجه.
منظور شما از dc چیه؟نقل قول:
همون disconnect و connect کردنه؟
اگه همینه بگید ما هم امشب یه امتحان بزنیم.
نبابا چه روشی:27:نقل قول:
شما که به LAN وصل کردی چطوری کارت شبکتو با rasdial دیسیبل میکنی؟من زدم ولی کار نکرد.
شاتل که داره میترکونه من الان دو روزه سرعتم روی 120ه البته یه خرده نوسان هم داره اما باز راضیم
5 دقیقه رو 20ه 2 ساعت رو 120ه:31:
خب اون فقط روی کانکشن جواب میدهنقل قول:
نمیدونم چطوری هنوز ساعت 1 نشده ، برای بعضیا کانکت شبانه ، ارور 691 میده؟؟:31:
ضمنا ما هدفمون اطلاع رسانی و آموزشه ، حالا شاتل این وسط باز خواست جلوی این کارو بگیره ، بازم میریم سراغ روش دیگه ای!
دیگه نمیتونه با ارور 691 جلوی این کارو بگیره ، چون اصولا مکانیزمی نمیشه براش تعریف کرد!
ارور 691 روی آی اس پی های دیگه هم وجود داره!
استغفرا...!نقل قول:
یادت رفت بگی شاتل دزد!
احتمالا بزودی به شما حمله خواهد شد!
ایول یه خرده خندیدم:31:نقل قول:
سلام اگر تو IDM بزنیم 3 فایل واسه شبانه همزمان دانلود بشه فرقی داره با 1 فایل؟ چون من با اکانت خودم امتحان کردم سرعت دقیقا تقسیم بر 3 شد بالاتر نشد
عزیزم قرار نیست بیشتر بشه چون پهنای باند شما ثابتهنقل قول:
در ضمن اینا که میگن تعداد فایلارو زیاد کنی پهنای بیشتری میکشه و از نهایت سرعت استفاده میکنه تاحالا برای من اتفاق نیفتاده همیشه همون بوده و تقسیم شده
محدودیت رپید و متعلقاتش ، با این حل نمیشه؟؟نقل قول:
چون زیاد فرقی نمی کنه که 3 تا فایل پشت سر هم باشه یا با هم!
چرا ممکنه اما به شرطی که رپید رو محدودکرده باشند و مثلا هر فایل رو با نهایتا 10کیلو بگیری اونموقع میتونی از کل پهنای باند استفاده کنی که هدر نرهنقل قول:
پس فکر کنم این روشو باید توی آب نمک بخوابونیم تا موقعی که روش دیسکانکت دیگه عمل نکردنقل قول:
البته برای من اینطوریه که برای فایل اول که یکسره دانلود میکنه ، با سرعت خوب ، فایل بعدی و بقیش با نصفش!
در نتیجه این روش احتمالا جواب میده!
البته امیدوارم شاتل به خودش بیاد!
شاتل دزد ، شاتل دزد ، شاتل دزد!:19::22:
اینارو برا جلوگیری از حملات گفتی؟:31:نقل قول:
برا من که حتی نباید Pause رو بزنم چون سرعت میاد پایین چه برسه بخوام یه فایل دیگه بزارم
اما وقتی سرعت میاد پایین باز بعد چند مگ که دانلود کرد باز میکشه بالا
شما IDM رو روی چند فایله تنظیم کن، خودش همزمان شروع میکنه ، فکر کنم فقط پهنای باند تقسیم بشه!نقل قول:
نه عزیزم ، بهش اعتقاد دارم!نقل قول:
اینارو برا جلوگیری از حملات گفتی؟
شاتل دزد، شاتل دزد!
تنظیم کردم قبلا اما تک فایل بیشتر نتیجه گرفتم همیشهنقل قول:
اگر فایلها رو از چند سرور مختلف دانلود میکنید بهتره که همزمان دانلود بشن چون اگر یکیشون داون بشه یا محدودیت دانلود داشته باشه از بقیه دانلود میکنه و پهنای باند شما به هدر نمیره. اما اگر از یک سرور چند فایل دانلود دارید پیشنهاد میکنم فقط یکی رو همزمان دانلود کنید چون بیشتر از این فایده ای نداره و بیجهت فایلهای زیادی رو نیمه کاره دانلود میکنید.نقل قول:
خوشحال شدم وقت پیدا کردید که دوباره دانلود رو از سر بگیرید واقعا اگر اساتید مشکل محدودیت سرعت رو حل نمی کردند شما این پست رو نمی دادید.نقل قول:
آره یه دوروزه باز هوس دانلود کردم گفتم بزار یچی دانلود کنیم پول بیخودی نریزیم تو حلقومشوننقل قول:
خوب کاری می کنید ما که نمی تونیم استفاده کنیم شما به جای ما استفاده کنید ما خوشحال می شیم.نقل قول:
آقا تصویب کردم:
(خودم با خودم:31:)
این دستور رو توی notepad بنویسید(توی خط دوم ، بجای connectionname ، نام کانکشن مورد استفاده و جای یوزر و پسورد ، یوزر و پسورد خودتون رو قرار بدید)کد:rasdial /disconnect
rasDial connectionname username password
به فرمت bat سیو کنید
بذارید توی Scheduled Tasks ، هر یک ربع یا کمتر یا بیشتر (به میل خودتون) اجرا بشه سرعت میچسبه به سقف!
خودش دیسکانکت و بلافاصله کانکت میکنه (خوبیش اینه که idm خطا نمیده)
برنامه ریکانکت رو هم برای اطمینان بذارید حتما اجرا بشه!
همین!
امیدوارم وظیفه خودم رو برای جلوگیری از کلاهبرداری شاتل انجام داده باشم (برای کسایی که این روش براشون جواب میده)
فقط من از ارور 691 ميترسم،به همين خاطر ،همه راديال ها رو روي عدداي ميليوني گذاشتم!:31:
================================================== ====
ضمنا امیدوارم اون شخص فهمیده باشه که درگیری لفظی با یه قمی براش گرون تموم میشه ، همونطوری که الان درمونده مونده و به امضاش متوسل شده!:31:
موفق باشید
میگم مثل اینکه خدا رو شکر مشکل افت سرعت شبانه شاتل جدی جدی حل شده، یا لااقل برای اصفهان. اگه برای عید هم همینطور باشه و مثل پارسال حداقل یه هفته برای نوروز حجم رو رایگان کنن باید به فکر یه هارد یه ترای دیگه باشیم:31:
شما هم با دسکانکت مشکل سرعتتون حل میشه؟نقل قول:
ایشون رو نمیدونم ولی من تا چند شب پیش خوب بود که نمیدونم الان چند شبه کم دانلود میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت از همون اول وصل شدن به اینترنت گنده
فکر کنم شاتل این باگش رو هم درست کرده . لعنت به تو شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه همینطوری خودش حله. یعنی مثل قدیما شده که مشکلی نداشت و شبی 1200-1300 مگ دان میشه.نقل قول:
Eco-128 شما داری؟نقل قول:
برای من هم فعلا که میانگین سرعت رو 12 هست .نقل قول:
برای من اولش سرعت کمه ، احتمالا پهنای باند کم میاره ، ولی بعد از ساعت 2 دیگه با روش دیسکانکت پیاپی ، مشکل برطرف میشهنقل قول:
اگه کلا سرعتتون پایینه ، باگشو درست نکرده ، پهنای باندو کم کرده!
من دیشب با سرعت متوسط 57 58 ، نهایت استفاده رو بردم!
به همین راحتی؟؟نقل قول:
شاتل دزد ، شاتل دزد
یه نوشته هایی دیشب در زیر عبارت:
شکایت قطعی از شاتل و کم فروشان اینترنت
موجود بود که امروز غیب شد!:31:
در نتیجه مثل اینکه باید پست قبلیم رو ویرایش کنم!
دیشب که شاهکار بود
من کلا 300 مگ دانلود داشتم!
چه خوب باز حداقل از من که 250 مگ دانلود کردم بهتره البته نگران نباش یا روشی رو که استاد اختراع کرده بلد نیستی یا اصولا پهنای باند کم آوردند.نقل قول:
تقریبا سرعت شما 14.2 بوده.
ولی برای من با روش دیسکانکت خوب بودنقل قول:
البته روش رو که دوستان کشف کردن ، ما هم تعمیمش دادیم
ما انگشت کوچیکه دوستان حرفه ای و باسابقه تایپیک هم نمیشیم:31:
علی الاصول ادعای استادی هم نداریم!:19:
بعضی از دوستان تصور میکنن که میتونن ما رو به هیئت علمی تبدیل کنند و بعد بکوبند زمین!
ضمنا:
نه اینکه کم آوردن!!نقل قول:
پهنای باندو کم کرده!
امیدوارم شاتل به خودش بیاد!
شاتل دزد ، شاتل دزد!
استاد شکسته نفسی می فرمایید .نقل قول:
پس شما هم به این نتیجه رسیدی شاتل دزده
نقل قول:
استاد چرا پستهاتون رو ویرایش می کنید درست نیست شما توی سمینار جلوی دکتر شریفی همونی که به شما مغاطله رو یاد داد منمن کنید آخه اونجا ویرایش نداره.
به کاربرا روش پیوستن به هیئت المی رو یاد بدهید.
بچه ها بگذریم از سرعت کم و غیره....برا عید شاتل برنامه ای نداره ؟ مثل سال گذشته ؟
یعنی شما به همون 13 روز عید قانع هستید؟نقل قول:
اقا این دیسکانکت کردن متوالی هم خوبها!!!
ولی یه مشکلی دارم اینه که همیشه که disable میشه و دوباره enable سرعت بالا نمیره.
در واقع عشقیه.هر وقت دلش بخواد بعد از disable شدن سرعت می ره بالا هر وقت هم نخواد نمیره بالا.
یه سوال دیگه دارم.چرا اینایی که تو این شرکتای isp کار میکنند این قدر فامیلیاشون عجیب قریبه.
به پارس انلاین زنگ میزنی طرف خودشو معرفی میکنه ولی بعدش که بخوای اسم طرفو بگی حتی نمیتونی اسمشو تلفظ کنی.
خوب خوبه شاکیا داره بیشتر می شه یکم شاتل خلوت بشه بد نیست اوضاع من که از اولش نسبتا خوب بوده من اینجا شرکت دیگه ای را می شناسم که یه جا سرعتش 60 کیلو بر ثانیه هست یه جا گوگل را هم به زور باز می کنه پس می شه گفت فقط شاتل اینجوری نیست
شاتل خوب، شاتل خوب:31:
برای چندمین بار خیر! اکو 512- اصفهان.نقل قول:
پس میخوای مادم العمر 512 با حجم نامحدود بدن؟ بابا همون یه هفته ای هم که پارسال نامحدود عیدی دادن، هاردمون ترکید! :31:نقل قول:
دوستان یه راه دیگه کانکت دیسکانت شدن رو بگید اون راه task scheduler یه دفعه عمل میکنه یه دفعه نه