ممنون میشم واضح تر توضیح بدین... تنظیمات خاصی داره؟نقل قول:
Printable View
ممنون میشم واضح تر توضیح بدین... تنظیمات خاصی داره؟نقل قول:
فقط 4 روز مهلت استفاده از این بن باقی مونده .... !!!نقل قول:
تا اینجا که کسی از دوستان نگفته استفاده کرده یا نه .... فکر کنم این بن هنوز استفاده نشده !!
:دی!
فردا .... افتتاح نرم افزار و زیر ساخت جدید مخابرات....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خوبه یا بعد :n13:نقل قول:
معمولا تو ایران بد میشه :n06:
فردا صب که از خواب پاشین و ببینین ....نقل قول:
اینجاست که میگن الله موفق السین ... :n02:
امین مال ما نماینده ها ام عوض میشه ؟!(کاش عوض کنن خیلی خشک شده ....):n02:نقل قول:
================================================== ==
اینجاس که میگن شما رو به خیرو ما رو به سلامت....
(البته سامانه ی مخابراتو عوض کردن تا اینجا که دو سه هفته ای گذشته خوب کار نمیکنه!)
نه همینه ولی خب 100% توسعه میدننقل قول:
حالا فردا یه خبرایی بشه که همه بریزن تو این تاپیک ... :n02:
راستی شما کدوم وری هستی اینوری یا اونوری؟:n02:
ما این وسط مطمئنا" جرّ میخوریم....:n09::n10:نقل قول:
===========================
جریان این امتیازا چی میشه پس؟!
من بدبخت مال خونه رو امروز توربو تمدید کردم.....:n28:
امتیاز که حالا مهم نیست اعتبار و حجمو سرعتتونو دو دستی بچسبین :n02:نقل قول:
سرعت که کم نمیشه....ولی اون دو گیگی که مطمئنا" برام هدیه قرار بود بدنو نمیدونم الان چی میشه این وسط.....:n14::n28:نقل قول:
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین جریان این اتمام همکاری چیه؟
خوب یه قراردادی بین همارا و مخابرات بود که همارا از زیر ساخت ها و پهنای باند مخابرات استفاده میکرد...تقریبا" میشه گفت اجاره کرده بود .... الان خود کفا شده....نقل قول:
البته این خود کفایی 100% هم برا مخابرات بد میشه هم برا همارا....
================================================== ========================================
از چند روز پیش که پرت های مخابراتو همارا جدا جدا تو سامانه نوشته میشدن وقت ثبت نام ،من دونستم که یه جریانی قراره اتفاق بیوفته.....
احتمالا یه سری حجمشون و زمانشون به مشکل بخوره و همینطور اونایی که خطشون رو 8مگ بسته شدهنقل قول:
میگین وضعیت مخابرات بهتر میشه؟ چون فقط چند روز از اعتبارم مونده میخوام تکلیفم معلوم بشه. برم یا بمونم؟:n02:نقل قول:
300 مگ شارژ داشتم الان رفتم سایت دیدم شده 840 مگ :n02:
برای شروع خوب بود:n02: راضیم از مخابرات! :n02:
از فردا صب باید از سایت مخابرات حجمتون رو نگا کنید اونوقت باید تشخیص بدین راضی هستین یا نه :n02:نقل قول:
خوب برای بنده که جدیدا شارژ 5 گیگ خریده بودم رو تا الان که انتقال ندادن !! چجوری میشه پیگیری کرد ؟؟
نقل قول:این فعلا" معلوم نیست....حسین بیاد معلوم میشه....آخه خوب خط شکنی میکنه....!:n02:نقل قول:
امین علکی جو سازی نکن.... قبلا" هم استفاده کردیم میدونیم وضع چیه دیگه....حجمم هیچ تفاوتی نداره...و چون مخابرات شرکت دولتیه فک کنم تعرفه هاش ارزون تر هم بشن....پهنای باندشم که میره بالا.... من بیشتر نگران همارام.....چون از قدیم باهاش بودم....از زمانی که فقط تو یه مغازه اجاره ای مانیتور میفروختن....:n02::n26::n27:نقل قول:
======================================
یه مورد دیگه که برا من اتفاق افتاده اینه که حجمم امروز صب 2 گیگ بود الان 5 گیگ شده....:n13:....یه سرویس 4 گیگ هم تمدید کردم .... نمیدونم چی به چیه....فقط امیدوارم فردا مرکز مخابرات و همارا نترکن....:n02:
زیاد راضی به زحمت نیستم واسه یه هفته همین کفیات میکنه! :n02: از شوخی گذشته صبح مگه قراره چی بشه؟ بدبختمون نکنن!!!نقل قول:
راستی الان شما کدوم وری هستین؟
خوب کسی که تو بخش پشتیبانی همارا کار میکنه انتظار داری کدوم وری باشه دقیقا؟!:n02::n09::n24:نقل قول:
حالا یه خوبی که داره اینه که تاپیک دوباره راه میافته :n02:
همه جا اینطوری شده با فقط استان ما؟
امیدوارم بهتر بشه
پشتیبانیش کجاس؟
منظورم محل دفتر پشتیبانیه
طرف مخابرات!:n09::n02:نقل قول:
اگه تا صبح سکته کردم میرم از همارا شکایت میکنم تا به جرم تو آمپاس قرار دادن کاربران در شرکتو تخته کنن!!!:n02: گفتم تو جریان باشین!:n02:
آمپاس نیست که واقعیته ، واقعیت هم تلخه و فردا باهاش روبرو میشین :n02:نقل قول:
مرکز آزادینقل قول:
همین الانشم میتونیم وارد سیستم بشیم
فقط تاریخ پایان سرویس رو نزده :n13:
حجم رو به کیلوبایت نوشته :n04:
یعنی عقلشون نرسیده به گیگ بزنن؟ :n13:
دقیق نمیدونم ولی فک کنم برا من حدود 400 - 500 مگ بیشتر زدن
تعرفه ها همون قبلیا هستن
واسه ریز مصرف یه بخش اینترانت هم گذاشتن :n04::n04::n04:
سیتمشون خیلی مزخرفه یاد طراحی های 10 سال پیش اینترنتی به خیر
برا آقا امین اینا هم خوبه دیگه سرشون خلوت تر میشه
راستی جواب ندادین برا بقیه استان ها هم اینطوری شده؟
برای بنده که جدیدا شارژ 5 گیگ خریده بودم رو تا الان که انتقال ندادن !! چجوری میشه پیگیری کرد ؟؟
برای اکثر استان ها خود مخابرات مستقیما فروش و پشتیبانی دارهنقل قول:
اکانتینگ جدیدشون اگه راه بیافته خیلی بهتر از قبلیه هست حالا با ظاهرش کاری ندارم :n02:
اگه تا امروز ظهر میگفتی میتونستم کاری بکنم ولی دیگه از فردا پشتیبانی مخابرات جدا میشه تماس بگیر با همون 2020 انشالله حل میکنننقل قول:
ساعات شبانه هم تغییر کرده؟
یه 600 مگ هم از حجم من کم شده.
به نظرتون درست میشه فردا یا نیاز به پیگیری هست؟
الان شماره پشتیبانی برای همه سرویسهای مخابرات 2020 هست؟
حالا به نظرتون امشب دانلود بذاریم یا نه؟
چون هنوز از ساعت رایگان و اینا حرفی نیست تو سایت نکنه تغییر داده باشن بزنیم از حجممون کم شه؟
امین نترسون....فقط یه حسرتی که من باهاش روبه رو شدم اینه که میخواستم اینو با کلاسیک خودم تست کنم که از فردا توربوم شروع میشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی یه داغ دیگه ای که من به تن اینا گزاشتم اینه که یه ماهه تمدید کردم....:n08::n09::n10::n20:
================================================== =======================================
فقط بد جوری جای حسین خالیه نمیدونم کجاس .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجیحا امشب و نذارین دانلودنقل قول:
اصلا امکان نداره.اینجوری خوابمون نمیبره:n02:دوستان دارن کجا حجم باقیماندشون رو نگاه میکنن؟من هر چی میگردم پیداش نمیکنم.نقل قول:
حجمو که به بایت نوشتن برا خودمونم بهتره...دقیق دقیق میشه....نقل قول:
تعرفه ها هم قطعا" عوض میشن .....
اینترانتم کلا" یه اسم گلمبه سلمبه داره....ما تو دفتر خطشو داریم کلا" برا اداره برق استفاده میکنیمش.....:n02:(استفاده ی دیگه ای نداره...)
بقیه استان ها که همارا ندارن....همارا مال آقای جمیل زاده ی تبریز هست....از اول تا الان...اولا کار سخت افزاری و بعد ها رو نرم افزارو اینترنت....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بغلو نگا کن....
==================
دوستان من رفتم بخوابم ..... صب نیام ببینم این صفحه 1804 شده 1810 هااااااااااااااااااا.......:n0 2:(رحم کنین به چشمای ما.....)
میدونم اونا همارا ندارن ولی واسه سایر استان ها هم مثل مال ما بودنقل قول:
یعنی مخابرات با یه شرکت محلی قرارداد داشت
راستی اون امتیازا هم پریدن دیگه خبری از حجم هدیه نیست :n02:
این دیگه چه وضعیه هدیه ها چی میشه اخه
حجم باقیمونده هم جم نمیخوره :n02:
اولا که اووووووووه بابا چشم ترکید از بس کلی پست خوندم تو این همه تاپیک که از دیشب تا الان ندیده بودم :دینقل قول:
در ضمن اون احتمال کمتر تو بیشتر موارد پدر آدم رو در میاره !!! مثل درصد سوختگی اونجای آدم تو پزشکی هست که با اینکه درصد خیلی کمی داره ولی ...... :دی
دست منو شما نیستنقل قول:
الان مثلا حسین بیاد چه غلطی میکنه !!! همین امروز که SMS برام اومد داشتم فکر میکردم که بهتر میشه اوضاع ولی الان پست ها رو خوندم همه چی تبدیل به یه علامت سوال شد :دی که آیا همین 128 نامحدود رو بچسبم یا تبدیل کنم به سرویس مگا ؟ :دینقل قول:
اوغول بیز سنه تای بکار دیریخ کی !!!نقل قول:
امروز صبح تو غذاخوری پدرم در اومد :n02: (صبح کار -شب کار :دی نصف شب اینترنت :دی)
من تو عمرم فقط یه بار امتیازم به حدی رسید که باید بهم هدیه میدادن ولی اون رو هم ندادن :n08:نقل قول:
چرا برا من SMS نیومده؟ :n13:
برای من ظهر اومد:n02:نقل قول:
اخه تبعیض تا کی :n02:؟؟ نه واقعا تا کی :دی
=============================
ای لامصب کاش این پینگ داخلی مخابرات درست شه !!!
اه لامصب همه چیش خوبه ها فقط این پینگ داخلی 40 رو اعصاب منه :n15:
4 صفحه در عرض یک روز :n02:؟ برید دعا کنید که این اقدام در راساتای طرحی بلند مدت تر برای ملی کردن اینترنت نباشه :n02:
وگرنه شبانه باید نوحه و مسجد و فیلم های داخلی دانلود کنید:n09:
حجم منم 400 مگ بیشتر شده !!!