نقل قول:
سلام اقا حمید گل. خیلی ممنون و تشکر. ماشین بنده ۲۰۶ هاچ بک تیپ ۵ هستش.
نقل قول:
سلام اقا حمید گل. خیلی ممنون و تشکر. ماشین بنده ۲۰۶ هاچ بک تیپ ۵ هستش.
سلام دوستان
من یه جفت 6995 با یک ساب لوله ای TS-WX305T پایونیر با آمپ 6604 بستم ...
دوتا سوال دارم!
1. این ساب رو شنیدم میسوزه ( از نصاب شنیدم - سرچ هم کردم یکی دو مورد دیدم! میگفتن اگر با آمپ قوی درایو بشه میسوزه! ) حالا این قضیه حقیقت داره؟!
2. میخوام یه جفت 6995 دیگه اضافه کنم یا شاید هلیکس که این آمپ رو وصل کنم به دو جفت باندا .. میخوام بدونم چه آمپی بگیرم برای ساب باکس؟ که نسوزه! (یه نصاب میگفت باید پایونیر بگیری)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
206sd v8 مدل 90 با پخش فابریک موج نیکان دارم
یک جفت باند Pioneer TS-1675 V2 دارم...آیا روی درهای جلو بصورت فابریک نصب میشه؟
برای دربهای عقب اگه مدل Pioneer TS-R1350S بخرم خوبه؟توی ------- زده که به صورت فابریک روی درب عقب 206 نصب میشه.
انتظارمم این هست که با همین پخش فابریک بهترین بیس و کیفیتو بگیرم.(در حد توان خودش)
راستی روی تاقچه هم نمیخوام باند بزارم.
سلام محمد جان.خواهش میکنمنقل قول:
اگکر 8401 موجوده تهیه کنید.
سلام و خواهش میکنم.نقل قول:
اتفاقا من شنیدم .11 برگشتیش زیاده و خیلی خوب از آب در نیومده بر عکس مدل قبلی.شما 7158 رو با بریج همین آمپ ببند ببین چه صدائی داره.
1260 رو من خودم صداش رو نشنیدم یه سری تعریف میکنن یه سری هم میگن فقط ویبره میزنه و دقت نداره.ولی ساب ارزون همینه دیگه.
زمانی که ساب ووفر میاد تو مدار از طریق فیلتر HPF فرکانس کات رو بالاتر میبرن و لذا صدای ووکال کمی بهتر میشه و فشار روی اسپیکر هم کاهش پیدا میکنه.البته من همیشه به دوستانی که میخوان ساب ووفر نصب کنند پیشنهاد کامپوننت خوب میدم به جای 9*6 یا 10*7
سلام ارادت دارم.نقل قول:
با توجه به نوع خودرو بهترین انتخاب و استیج بندی برای شما یک جفت کامپوننت خوب برای درهای جلو که راحت هم نصب میشن+یه آمپلیفایر 4 کانال و یه ساب باکس 8 یا 10 داخل صندوق هست.
اگر عجله ندارین صبر کنید تا دو ماه دیگه بار گلیدن/ماسیکونی برسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سیستم SQLبراتون جمع میکنم به امید خدا
اگر کار عجله ای هست بفرمائید تا پیشنهاد برند دیگه بدم خدمتتون.
البته تا اونموقع اگر بتونید بودجه رو افزایش بدید که چه بهتر.
سلامنقل قول:
این مدل رو من نشنیده بودم ولی هر اسپیکری اگر سیگنال کلیپ و دیستورت بهش وارد بشه میسوزه. بیخودی که نمیسوزه.حتما فشار نامتعارف روش آوردن و سوزاندنش.
1675 اسپیکر خوبیه. اگر بتونید برای عقب هم 13ش رو بگیرید (نمیدونم شرکت میاره یا نه)خیلی بهترهنقل قول:
آقا حمید نگفتید چه آمپی بگیرمنقل قول:
مطلبی کوتاه در مورد برند BLAM :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوچیک شماییم.نقل قول:
حمید جان یعنی کلا باند رو داخل درب بذاریم؟ دیگه پشت باندی نذاریم؟ اگه باند هارو بذاریم توی طاقچه چی؟
والا حقیقت فعلا سابش بمونه. یعنی تصمیم دارم که بذارم و حتما هم به سیستم اضافه میکنم ولی فعلا بخاطر یه مشکلی که وجود داره نذاریمش بهتره تا انشاالله یک ماه بعد که اون مورد هم اضافه کنیم بهش. راجب عجله هم والا این سر برج یعنی اوایل تیر دیگه حتما میبندم. اگه تا اون موقع اومده بود که اومده و چه خوب ولی اگه نیومده بود که چاره ای جز انتخاب برند دیگه نیستش.
والا بودجه فعلا نهایت 3 میلیون تومن هستش. ماه بعد هم(اوایل خرداد) باز میتونم تا 3 میلیون دیگه اضافه کنم.(بدی حقوق گرفتن همینه که ماه به ماه میدن متاسفانه :n31:) منظور این هستش که این ماه تا بودجه ی 3 میلیون تومن بگیریم، اگه بودجه به چیزیش نموند انشاالله ماه بعد بقیه چیزاشو میگیریم. سیستم برق کشی و این چیزا هم تا اونجایی که همین الآن خوندم باید بهتر بشه و...! دینام و باطری ماشین هم باید عوض شن یا فقط سیم ها؟ چون بنده اولین سیستمی هست که قراره بگیرم و در این موارد اطلاعات 0 هستش :n35: دیگه خلاصه آقا حمید جان این همه پول قراره خرج بکنیم چیز خوب و درست حسابی می خوام. بخاطر دویست سیصد هزار تومن دوست ندارم جنس بد یا ضعیفی رو بردارم. اگه بودجه تونست جوابگوی سه قطعش باشه ایرادی نداره بقیش رو ماه بعدی انشاالله نصب میکنیم. تا حالا هم با این اطلاعاتی که من دارم و خیلی خیلی کمه دوتا یا چهارتا باند ببندیم + یدونه آمپلی و یک جای یک یا دو ساب هم در نظر گرفته بشه که انشاالله توی مرداد یا شهریور نصبش کنم. پخش که مشکلی نداره و جوابگوی یک سیستم خوب هستش؟ یا اون هم باید تعویض بشه؟ چون یکی از دوستان عاشق پخش بنده شدن و اگه لازمه که تعویضش کنم یعنی جوابگوی کار نیست بگید که بهش بفروشم و یک پخش دیگه خریداری کنم. دیگه جزئیات جنس ها و بقیه چیزای دیگه ای که لازمه به دست شما :n12:خیلی ممنون که پاسخگوی همه عزیزان هستید. :n16:
آقا حمید ممنونم ازتون...
3 تا سوال کوچیک دیگم دارم لطفا جواب بدین ک ب نتیجه برسم واس خرید :
با توجه ب توضیحاتتون و آمپم4604 ب نظرتون در نهایت بین 7158 و هلیکس69 کدوم رو انتخاب کنم اگر اولویت فقط کیفیت و شفافیت صدا باشه؟؟؟چون بیس با خرید ساب جبران میشه...
بین 69 و 7158 کدوم تو ولوم های خیلی بالا درهم ریزی صداشون کمتره؟؟؟
این e69 ظاهرا 50 واته...کم نیس صداش؟؟؟ ماشین111
راستی نگفتین این آمپ ضعیفم میتوه سابی رو تکون بده؟؟؟سبکترین و بهترین سابی ک میتونم بخرم زیر 200تومن ب نظز شما چیه؟؟؟بیس نرم میخام...
بازم یه دنیا ممنون
ممنون ولی 1675 که 13 سانتی نداره...13 سانتی مناسب برای درب عقب چه مدلی بگیرم؟نقل قول:
دوست عزیز اول از همه راجب هدیونیت شما که 9650 هست بگم برخلاف مدل پایین تر آن که پنل برقی هست منظورم 9450 هست بسیار هدیونیت ارزنده ای هست البته بدرد سیستم های کیفیتی زیاد نمیخوره و معمولا مورد استفاده قرار نمیگرد ولی برای سیستم های تلفیقی و قدرتی میشه استفاده کردنقل قول:
پیشنهاد بنده فعلا پخش را تعویض نفرمایید تا سیستم را ببندید اگر از خروجی صدا راضی نبودید اونوقت بهتون پیشنهاد میکنم بیایید سمت هدیونیت های حرفه ای آلپاین
سه میلیون بودجه در حال حاضر دارید میتونید از محصولات با کیفیتی بهتره ببرید
زیاد هرگز عجله نکنید
محصولات گلیدن که حمید آقا پیشنهاد کردن بسیار با کیفیت هستند و مخصوصا ساب
سلامنقل قول:
فراموش شد ببخشید
حد اقل 4 کانالی که میشه گرفت 8604 هست
خواهش میکنم.نقل قول:
بدون شک E69 اگر بعدا ساب اضافه میشه.البته احتمال داره تو 111 و کلا ماشینهای هاچ بک اون بیسی که تو سدان میزنه رو دریافت نکنید اما چون قراره ساب بیاد مشکلی نداره.
با مپ خوب دیستورت نداره.البته با پخشهای پایونیر ممکنه کمی تیزی در صدا احساس بشه با 7158 چون 5Way هست.
خیر 4604 برای ساب مناسب نیست.ساب زیر 200 من پیشنهادی ندارم.
متاسفانه سایز 13 خوب خیلی کمه.باید صبر کنید.نقل قول:
سلام دوستان
من پخش کنوود x400 گرفتم. در مورد پنج باندی که برای تنظیم داره میشه توضیح بدین؟ مثلا تریبل رو بخوام تعغییر بدم باید کدوم باند رو کم و زیاد کنم؟ و سوال بعدی چه جوری میشه از گوشی اندروید اهنگ پخش کرد؟
اختیار دارین بزرگ ما هستین:n12:نقل قول:
اگر نظر من رو بخواهید رو طاقچه هیچ چیزی نیاز نداری.اگر باید عقب هم باشه تو درها 13 نصب میکنیم.البته با تغییرات 16 هم جدا دادن دوستان:n02:
چرا باید اول تیر حتما نصب کنی؟دلیلش چیه؟من میخوام یه سیستمی برات جمع کنم که بگی خدا پدرش و بیامرزه.وگرنه هم هلیکس و هم Blam موجوده خوبم هست آشنا هم دارم خرید و نصب و همه چیزت هم انجام میدم.ولی گلیدن یه چیز دیگه هست.دیگه از من که اوضاعت خرابتر نیست، از عید 92 منتظر گلیدنم :n02:در عوض تا آخر مرداد کلی حقوق گرفتی و با دست پر میری برای خرید.
من چنتا آلترناتیو خدمتتون ارائه میکنم شما انتخاب کن.
سیستم اول:
1-یک جفت کامپوننت گلیدن SQL 165
2-آمپلیفایر گلیدن RS100C4
3-ساب باکس فابریک RS10 VB
=======================
سیستم دوم:(پیشنهاد اصلی)
1-یک جفت کامپوننت گلیدن SQL 165 یا Zero 165
2-آمپلیفایر ماسکونی One 120.4
3-ساب باکس فابریک SQX 10 VB
======================
سیستم سوم:
1-یک جفت کامپوننت گلیدنSQX 165
2-یک جفت کامپوننت گلیدن RS130 (درهای عقب)
3-آمپلیفایر گلیدن RS 100C4
4-ساب باکس RS 10 VB یا RS 8 VB
5-آمپلیفایر M125.2 برای ساب ووفر
اکسسوری شامل پک برق و کابل RCA هم که جداگانه هستند.
پک برق ZNX21K و کابل RCA یا Z-Ch Zero که Hi-End هست یا Z-ch ECO-BULK
خوب برو مشخصات و ریویوهاشون رو بخون.سعی کردم تلفیقی از قدرت و کیفیت رو براتون به ارمغان بیارم.:n02::n19:
مطمئن باش گر صبر کنی زغوره حلوائی برات میسازم که کیفش و کنی:n09:
خواهش میکنم آقا حمید عزیز مایینقل قول:
فکر کنم اشتباه متوجه شدین
ببینین آمپی که من الان دارم 6604 هست(760w) که چهار کاناله این آمپ رو میخوام بزارم برای دو جفت باند ( جواب میده دیگه؟!! یه جفت هلیکس یه جفت 6995s)
حالا یه آمپ میخوام برای ساب باکس فقط مسئله اینه که این ساب حساسه سوخت و سوز داره :n36: اگه میدونستم نمیخریدمش
رو جعبه ساب که زده توان اسمی 350 وات 4 اهم هم هست
بیشینه صدای خروجی 1.300 وات توان خروجی اسمی 350 وات امپدانس 4 اهم
حالا چه آمپی بگیرم که به ساب باکس فشار نیاره بسوزه
سلام دوستان عزیز اقا کسی صدای کامپوننت هلیکسp62cرو شنیده؟
ایا صدای عامه پسندی داره؟
اقا حمید اگر صدای این کامپ رو شنیدین میخواستم بدونم تقریبا صداش شبیه گلیدن هست یا از نظر کیفیت و دلنشینی صداش خیلی پایین تره؟
نقل قول:
خیلی ممنون و تشکر. اگه ممکنه یه شماره تماسی بهم بدید حمید جان که منتظر همین گلیدن بمونیم و وقتی رسید مزاحمتون بشیم. دوست داشتم یکم زودتر داشته باشم سیستم رو ولی خوب چون از اونجایی که کیفیت برام از همه چیز مهم تر هستش صبر میکنم. توی این پیشنهاد اصلی یک جفت دیگه هم به درهای عقب اضافه کنیم چطور میشه؟ اگه تا اوایل شهریور صبر کنیم یکجا ساب رو هم میبندم به امید خدا. و اینکه اگه مقدوره یه قیمت سر انگشتی هم بهم بگید بدونم خیلی خوب میشه که پولش رو کنار بذارم.
نقل قول:
بسیار ممنون از شما. چشم منتظر میمونیم تا سیستم رو نصب کنیم. چون خودم زیاد سر در نمیارم از این مسائل اگه رفتیم پیش خود اقا حمید و تایید کردند که هیچ تایید نکردند پخش رو هم تعویض میکنیم. ممنون از راهنمایی شما و اقا حمید.
دوستان از بین این دو تا باند به نظرتون صدای کودوم بهتره و کودومشون کیفیت و قدرت بیشتری داره؟
helix e69X
یا
پایونیر 6974S
قصدم خرید نیست (قبلا یکیشو خریدم)فقط می خوام بدونم تفاوتشون چقد هست؟
یعنی شما خودتون میارید آقا حمید؟نقل قول:
اگه آره چطوری باید با خبر بشم؟
سلام حمید آقا گل
سیستم در حال حاضر اینه :
استیج جلو : کامپوننت 1605 پایونیر
استیج عقب : اینفینیتی کاپا 693.9
ساب : اینفینیتی 1260 (خدای ویبره )
از کیفیت صدا و حجم صدا کاملا راضی هستم
ولی بعضی وقت ها ساب را برمیدارم از تو صندوق صدای سیستم بیس هیچی نداره میخوام ساب هم نباشه صدای سیستم خوب باشه
چه راه کاری پیشنهاد میکنید ؟
یکی گفت یک جفت 1675 وی 2 به استیج عقب اضاف کنم ؟ این کار کنم کیفیت صدام خراب نمیشه ؟
اگر طاقچه برش نخوره بهتره چون ماشین پراید هستش و استوپر میخوام حذف نشه
جای فابریک عقب که 13 سانتی هستش میشه 16 گذاشت ؟ صدا خراب نمیشه ؟
شرمنده اینقدر سوال پرسیدم
با تشکر
سلام لطف دارید:n40:نقل قول:
چرا دو جفت اسپیکر مختلف؟از نظر استاندارد کارتون اشتباه هست.اگر میخواهید دو جفت نصب کنید من E69X رو پیشنهاد میکنم.
برای ساب هم نگران نباشید یه 5602 بریج بدین بهش اگر صحیح تنظیم کنید هیچ آسیبی بهش نمیرسه.
سلام محمد جان. من هنوز فرصت نکردم بشنوم ولی قطعا جزو کامپوننتهای خوب هست.تو رنج قیمتی زیر 800 تومن.نقل قول:
سلام خودتون گل هستین ممنونم:n40:نقل قول:
یعنی با داشتن کاپا بازم بیس ندارین؟اشتباه میکنید چون 1260 خیلی ویبره ای هست بعد از نبودنش این خلاء رو حس میکنید.باکستون پورتده؟اگر بله سیلدش کنید ویبره خیلی کاهش پیدا میکنه.
اضافه کردن یه اسپیکر 16 از یه برند و جنس دیگه هم کار اشتباهی هست.
البته باید اعتراف کنم بیس اینفی کاپا هم کلا نرم هست.اگر حجم بیس بالا دوست دارید فکر کنم کاپا رو با 7158 تعویض نمائید بیس خیلی بهتر میشه.
ضمنا تو درهای عقب 206 که سایز استانداردش 13 هست بچه های کامپوننت 16 (MX165Plus) بستن البته با کمی تغییرات و دستکاری
نه من خودم که کارم این نیست منظورم دوستانم هست که از ایشون اطلاعات کسب میکنم.مطمئن باشید به محض ورود همینجا اطلاع رسانی خواهم کرد. چون خودم اولین نفر هستم که منتظرم و با خبر میشم.ان شاءالله اگر زنده باشم البتهنقل قول:
من 6974 رو نشنیدم ولی E69 از نظر کیفیت صدا واقعا صدای خوبی داره.شما چی داری الان؟نقل قول:
خواهش میکنم. شماره رو براتون pmکردم در خدمتتون هستم.نقل قول:
خوب کاری میکنی عجله نمی کنید.
اواخر مرداد به احتمال خیلی زیاد در دسترس قرار میگیره.تا اونموقع شما هم دستت بازه و باز ممکنه بر اساس اجناسی که میاد ممکنه تصمیم عوض و بهتر بشه:n02:تو واتس آپ با من در تماس باش هر گونه سوالی هم داشتی من اغلب تا دیر وقت بیدارم در خدمتتون هستم.
میتونیم برای درهای عقب هم یه کامپ 13 حالا RS یا SQX اضافه کنیم.منتها اینجوری آمپ دو تا میشه.
قیمتها رو من بر اساس قدیم (سال 92) محاسبه میکنم.قیمت برآوردی با احتساب یه کامپ RS130 و یه آمپ دو کانل با اکسسوری شامل پک برق و سه جفت RCA(بدون سیم کشی و اجرت نصب) حدودا 5100
راستی اگر بگم عقب رو هم دستکاری کنیم و هرچی برای جلو بستیم برای عقب هم ببندیم(سایز 16 حالا که داری میبندی 13 نبندیم) نظرت چیه؟
بله دریافت کردم بسیار ممنون. خدمت از ماست حمید جان.نقل قول:
والا نمیدونم من که سر در نمیارم هر طوری که شما صلاح میدونی و بهترین جواب رو میده بفرمایید همون کار رو انجام بدیم. فقط خدا کنه تا اواخر مرداد بیاد و صبرمون به ثمر بشینه :n09: البته خدا کنه قیمت 92 نسبت به 94 پایین تر اومده باشه که نیومده خیلی خوب میشه حداقل چیزی بمونه برای خرج کردن بقیه چیزای ماشین بدبختی ما اینه فقط سیستم صوتی نیست کلی خرت و پرت دیگه هم توی فکرمه ببندم روی ماشین. :n08: ولی خوب مهمترینش همین سیستم هست :n22:
خب به جمعه بی سیستما پیوستیم بد دردیه آقا بد :n08:
آقا حمید من الان e69 دارم.از خودتون خریدم.
من مخلص شما مظاهرم:n11:
سوالم بابت این بود که یکی از رفقام که 6974S داره اومده میگه صدای اسپیکرش از e69 هلیکس بهتر وحتی وضوحشم بیشتره.
البته به نظر من صدای اسپیکر خودم خیلی بهتره ولی اونم همین نظر رو رو اسپیکر خودش داشت.
خلاصه گفتیم افراد بی طرف بیان نظر بدن هر کی باخت هم باید یک وعده ناهار طرف مقابل رو مهمون کنه:n08:
حالا کسی میدونه انصافا کودوم بهتره؟
عزیز برای وضوح 100درصد هلیکس بهتره پایونیر کدوم باندش خوب بوده از نظر وضوح و شفافیت که این دومیش باشه (البته غیر از قدیمیاش).صدایه پایونیر که کلا میدرنج نداره یه تیوتره با بیس که بیسش هم بیس نیس تو قابلمه میکوبه تو ولوم بالا هم که کلا تعطیله نمیدونم چجوری دوستتون میگه که وضوح و شفافیش بهتر از هلیکسه :n02::n24:نقل قول:
پایونیر فقط سری prs خوبه اونم نه همه چیزش .
البته اینا همه نظر من بود :n05:
سلام من رفیقم رو ال90 این باند 6974 رو داره،این باند هیچ بویی از کیفیت نبرده،فقط شاید بتونم بگم حجمش از هلیکس بیشتر باشه .نقل قول:
سلام دوست عزیز،من دقیقا همین سیستم رو روی پژو 405 دارم میشه بپرسم آمپ هاتون و پخشتون چیه؟نقل قول:
سلام اقا حمید امپ مچma40fx بهتره یا امپ ادیوسیستمml.75.4از نظر کیفیت و قدرت.مرسی
پخش کنوود x400نقل قول:
آمپلی هم یک بوشمن 1300
و یک بوشمن 1400
سلامنقل قول:
همونطور که تو واتس آپ صحبت کردیم ان شاءالله تا آخرای مرداد میاد و چشممان به جمالش روشن میشه:n08:
چطوری مظاهر جان.آیدیتون رو نمیشناختم.ببخشید.:n40:نقل قول:
اصلا شک نکن خودت که شنیدی صداش رو آدم به گوش خودش که شک نمیکنه.اون بنده خدا هم بگو تعصب بیخود نداشته باش. دیگه اسپیکر 110 تومنی که این حرفها رو نداره. بگو بیاد یه E69 هم برای اون بفرستم تا کیفیت صدا رو بدونه اصلا چی هست.:n19:
بله فقط نقطه ضعفش حجم کم صدا و اونم به خاطر توان پائینش هست.
شاید اگر فرصت کنم یه میل به آقای فیشر بزنم بگم شما که اینقد خوب این E69 رو طراحی و تولید کردین خب یه بازنگری در طرحتون بکنید و 50 وات دیگه بهش اضافه و قویترش کنید، ما ایرانیها زیر 100 وات موزیک گوش دادن بهمون حال نمیده:n08:
سلام گلم.خیلی خوش آمدین به جمع ما:n12::n16:نقل قول:
75.4 که دیسکانت شده و جاش 95.4 و زدن که میاد تو بار جدید شرکت.به نظر من چون کلاس AB هست و قدرتشم هم افزایش یافته صرف کفه ترازو به سمت گلیدن غش میکنه:n02:ولی از نظر اندازه فکر کنم MA 40 کوچکتره چون کلاس D هست.
سلام دوستان یه امپلی سونی کارکرده مدل xm-zr4a یکی از دوستانم داره بهم قیمت داده 250هزار تومان میخواستم ببینم ایا این امپلی با این قدرت ارزش خرید داره و اینکه ایا توان این رو داره که کاپا 11 رو که روی 2 اهم 110 وات ار ام اس داره رو پر کنه
نقل قول:
مرسی آقا حمید ایشالا 150سال زنده باشی
امکان داره وقتی موجود شد یک پیام برای من ارسال کنید؟
یک سوالم اینکه 206 وی 20 مدل90 اگه بخواد دربهای عقب باند بزاره باید سیم کشی بشه یا اینکه سیم کشی داره؟در کل کار سختیه؟
سلامنقل قول:
اگر کارتن داره و تمیز و بدون تعمیر هست بله ارزش داره.بله میتونید کاپا رو ببندید باهاش.
سلام قربتون شما هم زنده باشی وسر حال.چشم حتمانقل قول:
اگر قبلا تو درها اسپیکر فابریک بوده که سم اسپیکر دارهو ولی اگر خواستین اسپیکر جداگانه نصب کنید بهتره کابل اسپیکر موجود رو با کابل خوب تعویض کنید.
سلام حمید اقا میخواستم بدونم پایونر p80rs تمیزبدون کارتن با تمام متعلقاتش 370 ارزش خرید داره که براش یه ub100 هم تهیه کرد؟
دوست عزیز شما به فرض این را 370 بخری(البته به نظر من ضبط بدون فلش بیشتر 200 حداکثر ارزش خرید ندارد)نقل قول:
+ یو بی 100 = 400 مغازه دار من دیدم 500 هم میفروشه(تازه یو بی 100 همه فلش ها را نمی خونه مخصوصا فلش های 8 گیگ را نمی خونه )
سرجمع میشه 770 تومان
خب عزیز با این پول میتونی یک 80 پی آر اس دست دو بخری هم فلش دار و هم سیدی و تمام امکانات حرفه ای سیستم را دارد و خروجی بسیار خوبی دارد.
شما با 500 تومان هم میتونی 7056 کنوود که یکی از پخش های حرفه ای هست را بخری .
موفق باشید
سلام کسی راجب تعمیر آمپلی فایر سر در میاره!
موضوع از این قراره ما یه آمپلی گرفتیم 4کانال بستیم رو ماشین اول روشن شد بعد خواستیم ازش خروجی بگیریم دیدم خروجی نمیده بعد برق رو از سر باتری جدا کردم فردا که خواستم وصل کنم دیدم روشن نمیشه بردم سیستمی گفت سوخته به نظر شما از چی میتونه باشه و اینکه کدوم یکی از قطعاتش رفته!
درووود
آقا حمید گل !♥ احوالاتــــــ ؟
آقا حمید به سلامتی دیگه همه وسایل دارن کم کم فروش میرن !
مشکل سربازی هم داشتم که فعلاً حل شد !:n06:
ایشاللا ماشین رو تا آخر این سال به 206 یا 315 ام وی ام ارتقا میدم !
برا ماشین جدید هم لاک پشتی وار میخوام سیستم جمع کنم ! لاک پشتی وار !:n02:
یونیت رو که حتماً از آلپاین برمیدارم !
برا کامپ تو پراید تک استیج رو امتحان کردم و خیلی راضی بودم ازش !
نظر شما چیه حمید جان درباره تک استیجی ؟
کامپ 1652 راکفورد یا سری rs ، hx یا سری های متوسط گلیدن میتونه راضی نگه داره منو ؟ از لحاظ حجم و کیفیت ؟
ایشاللا درباره کامپ به جمع بندی برسیم و بعد الباقی مصالح !:n33:
البته خرید هم میمونه برا بعد شهریور !
یاعلیـ♥
سلامنقل قول:
دوست عزیز لطفا سوال خودتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطرح کنید
سلام مخلصمنقل قول:
خب به سلامتی.
بله با تک استیج (جلو+ساب) موافقم.راکفورد نه ولی SQX165 رو شدیدا پیشنهاد میکنم.بعد اون RS165
فیلم این sqx 165 رو تو یوتیوب دیدم چقدر وحشیه :n08: کل صفحه موج مکزیکی میرفت با صدای شفاف. فکر میکنم تیوتراش خیلی پر دیتیله درسته؟ حمید اقا ارزش داره کلاریون dxz 776 usb رو رد کنم p99 بگیرم یا نه؟