محدود هست دیگه!!!! ؟:n01:نقل قول:
دوستان وضعیت اندیشه 256 نامحدود خط 7 لطفا تست بذارید
باسپاس:n16:
Printable View
محدود هست دیگه!!!! ؟:n01:نقل قول:
دوستان وضعیت اندیشه 256 نامحدود خط 7 لطفا تست بذارید
باسپاس:n16:
آخه تو روز این سرعت به چه درد می خوره وقتی شب ها سرعت رو میارن رو 16، فقط می خوان روزا حجم کم بشه دوباره حجم بخری!نقل قول:
دوستان یک سوال سرویس های حجمی مخابرات دانلود شبانشون از ساعت چند تا چنده سرعت دانلود چنده 512 نامحدود دارم 10 روز اول سرعت بین 60 تا 70 بود الان پکیده :n28: امده رو 5 kb لعنت به این ضحی کیش :n25: عوضیا از اول هم میپرسی ازشون نمیگن نامحدودا اینجورین پشتیبانیشون هم که تو باقالیاست من یک سالی هست اومدم
گیلان تهران بودم انصافا مخابرات تهران پینگ و سرعت دانلودش مناسب بود الان هم سرویس 512 تهران سرعت dl بین 60 تا 70 هست نه فقط تهران اکثر استان ها این مخابرات گیلان چرا اینجوریه دوستان رشتی یک حرکتی برای این ضحی کیش بزنید
من که امروز های وب ثبتنام کردم. 256 محدود
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
مرکز چند ؟نقل قول:
من امروز اینترنتی تمدید کردم سرویس 512 گرفتم با 6 گیگ ترافیک بعدش رفتم توی سایت اندیشه دیدم اونجا نوشته حجم ultimate
وقتی روی دانلود میذارم سرعت 40 کیلوبیته
ماه پیش نامحدود 256 داشتم سرعتش 55 کیلو بیت بود این ماه محدود گرفتم اما نمیدونم چرا اونجا ultimate نوشته و سرعتش چرا اینقدر پایینه
میخواستم از دوستان گرامی بپرسم برای شما تا حالا همچین مشکلی پیش اومده که محدود بگیرین بعد حجمشو بزنه ultimate ؟؟؟؟
معمولا محدود سرعتش بالاس نباید اینقدر کم باشه انگاری همون 256 نامحدوده هیچ فرقی با اون نمیکنه
من باید چیکار کنم دوستان ؟
در مورد ساعت شبانه مخابرات 2020 از 2 هست تا 6.نقل قول:
در مورد ضحی کیش هم داریم پیگیری می کنیم.
سرعت هایی که گذاشتید کیلوبایت هست. شما اول بگید که Data Rate رو، رو چند گذاشتن. تو مودم وارد بشید اونجا Data Rate رو نوشته.نقل قول:
ببخشید من زیاد وارد نیستمنقل قول:
دقیقا کدوم قسمت مودم data rate هست ؟
مدل مودم شما چیه؟ بعد از ورود به مودم باید گزینه ای به نام Status باشه.نقل قول:
مودمو خاموش روشن کردی؟ این کارو بکن شاید...اگر نشد با پشتیبانی تماس بگیر سرعتت باید حدود 160-170 باشه در بهترین حالت البتهنقل قول:
مرکز 6 .نقل قول:
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
مي خواستم بدونم حدودا انتقال انديشه به هاي وب چقدر طول ميکشه ؟
باید اول از اندیشه تحویل بگیرید ؛ بهد تو های وب ثبت نام کنید .نقل قول:
در حالت عادی 7 روز کاری ...
مدلش d.linkنقل قول:
شرمنده دوست عزیز همچین گزینه ای توش نبود اسم دیگه ای نداره ؟
اره چند بار خاموش کردم نشدنقل قول:
میدونی حجمش نوشته نامحدود بالاش نوشته سرویس 512 با ترافیک 6 گیگ نمیدونم چرا اینجوری شده
چطوری بگم انگار همون سرویس ماه پیشه نامحدود 256 اصلا با اون سرویس مو نمیزنه اما من سرویس 512 گرفتم محدود
این نامحدوده
اولین باره چنین اتفاقی افتاده
شاید سرویستون رو زودتر از زمان مقرر عوض کردین و باید تمدید پیش از موعد رو فعال کنید :n13:نقل قول:
می خواستم بدونم بین صبانت و های وب کدوم بهتره ؟
در حال حاضر صبانت کل گیلان رو ساپورت میکنه .
چند ماه از دامون نت (یا همون پیشگامان!) سرویس گرفتم ، 128 محدود
تا قبل انتخابات راحت تا 150 می رفت حتی شبانه هم حدود 120-130 بود
بعد منفجر شد و رسید به زیر 10 کیلو :n08:
چند هفته بعد هم کمی درست شد و رسید به حدود 80 کیلو
اما الان چند هفته است که وضعیت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خدا نکنه سایت خارجی کار داشته باشه آدم :n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوالم اینه نسبت به بقیه isp ها چطوره؟!
چون خیلی استفاده اینترنتی ندارم نمیخوام خیلی پول بدم، همین حدود 10 تومن و 128 محدود بقیه isp ها چطورن؟
های وب ....نقل قول:
دامون نت فاجعستنقل قول:
گفتم، بخاطر کمبود پهنای باند سرعت ها محدود شده
128===> 30KB
256===> 60KB
نامحدودم که هیچی اصن
به نظر من اگه میتونی حتما عوض کن
همون شب اینترنتم قطع شد زنگ زدم پشتیبانی درستش کردنقل قول:
تمدید پیش از موعد رو فعال کرده بودم اما اونطوری شده بود مشکل از شرکت بود زنگ زدم درستش کردننقل قول:
ممنون
بقیه چطور؟ مثلا شاتل یا پارس وی؟نقل قول:
های وب هم شنیدم سرعتش بد نیست، 128 محدودش میدونین تا چه قدر سرعت میده؟
1.5 مگ در در روز و شب هم معمولاً همینطور ...نقل قول:
سلام دوستان
سرعت های های وب شبانه چقدره؟ مثلا 1024 محدود
پینگش چجوریه؟
من مرکز 3 رشت هستم
مثل سرعت روز هست معولاً ؛نقل قول:
پینگ در حالت عادی مثل بیشتر ISP ها .
های وب سرویس هاش یا دانلود رایگان شبانه ندارند با اگه دارن 2 تا 5 که اگه کاربراش زیاد بشن احتمال افت سرعت تو این بازه کم خیلی زیاده!نقل قول:
1024 محدود اندیشه الان 5 ماهه سرعتش شبا از 90 بیشتر نمیشه اونم با نوسان زیاد (1 تا 7 صبح) روزا هم سرعت حدودا 180
شبی حدودا 1.7 میشه باهاش دانلود کرد در بهترین حالت
پینگش پایینه ولی صفحات وب رو به زحمت باز می کنه.
این وضعیت اندیشه
حالا می خوام بدونم توی همون چند ساعت چقدر میشه باهای وب دانلود کرد؟ isp بهتری هم توی رشت هم از لحاظ سرعت و پینگ هست؟
های وب؟ یعنی تا 1.5 مگابیت سرعت میده 128؟؟؟نقل قول:
بله 1.5 مگ .نقل قول:
اون سه ساعت شبانه چطور؟ در اون ساعت ها سرعتش چطوره؟نقل قول:
معمولاً ثابت هست ...نقل قول:
گاهی اوقات پایین میاد .
دوستان اندیشه ای اعلام وضعیت می کنن که سرعت های اندیشه مخصوصاً 256 نامحدود پورت اندیشه چطوره؟
+
دوستان لاهیجانی و رودسری نظرشون در رابطه با اینترنت شرکت فست وی چیه؟ سرعت نامحدودشون خوبه یا نه؟
دوستانی که از ضحی کیش سرویس دارند، اینا شماره شون رو عوض کردن؟ چند شده؟ ظهز به من زنگ زدن شماره جدیدشون رو گفتن اما خیلی سریع گفت نفهمیدم چند بود
الانم زنگ میزنم اپراتورش عوض شده و میگه برا رفتن به بخش adsl شماره 2 رو بزنید، هرچی میزنم نمیره!
ذله شدم از دست اینا! سرعت 10 روزه که 5 کیلو بایته، هیچ سایتی هم درست باز نمیشه :n28:
شماره جدید اینه (البته موقته): 7736000-0131نقل قول:
این ضحی کیش دیگه کلافه کردهمنو. از پنجشنبه عملا قطعه. سرعت در بیشتر حالت 5 kb/s . اشتباه کردم همین دو روز پیش دوباره تمدید کردمش.
این های وب سرعت دانلود ۱۲۸ نامحدودش چقدره؟
شما همین دو روز پیش تمدید کردی؟ اینا که اصلاً پاسخگو نیستن. من که درخواست جمع آوری دادم.نقل قول:
من هم 128 نامحدود 2020 دارم (همون که دو ماه 30 تومنه)
اواسط تیر ماه فقط دو هفته سرعت دانلودم رو 250 کیلو بایت بود و تا 30 روز پیش سرعتم بین 30 تا 60 بود بعدش اومد رو 16 ولی الان خیلی داغون شده اومده رو 7 :n28:
البته قطعی هم داشتم ولی کم بوده. تا حالا isp های زیادی رو هم تجربه کردم و در کل به نظرم این شرکت ها راه فریب دادن مردم رو باز میبینن مقابله باهاشون بی فایده س
لعنت به این ضحی کیش حروم خور این مخابرات گیلان معلوم نیست چه غلطی داره میکنه برای چی adsl استان رو داده دست اینا خودش پس چه کارست منم فردا درخواست جمع اوری میدم امروز زنگ زدم به پشتیبانیشون کلی بارشون کردم دوستان خواهشا از اینا سرویس نگیرید پولتونو نریزید دور کسی میدونه چطوری میشه از اینا شکایت کرد یک پ.خ به من بده
دوستان یه سوال فنی
من 3 ماه پیش از ضحی کیش اومدم اندیشه بعدش تا الان هنوز اون یکی خط من واسه ضحی کیش رانژه هست :n02:
چطور باید جمع آوری کنم ؟؟ :n02:
من 256 نامحدود دارم و کاملا راضی هستمنقل قول:
سرعت از 60 پایینتر نمیاد (( همیشه بین 60 تا 70 متغییر هست ))
شب و روز هم نداره و ساعات رایگان هم همینه
من چند سال قبل ازشون به مدت 3 روز خط گرفتم اوضاعش از اندیشه هم بدتر بود :n02:نقل قول:
الان رو خبر ندارم چجوری هست ولی فکر نکنم زیاد جالب باشه
چون خیلی ها طرفش نمیرن و صد در صد دلیل داره