-
او طلبش را کامل مىخواهد آرىهان با پرسپوليس کنار نمىآيد!
انصارىفرد مدعى است آرى هان تنها 60 هزار يورو طلبکار است در حالى که آرى هان مىگويد 800 هزار يورو مىخواهم.
آرى هان ديروز در اين خصوص گفت: مىخواهد از راه مسالمتآميز اين مسأله حل گردد و با انصارىفرد جلسهاى داشته باشد تا اين مشکل از اين طريق حل گردد وگرنه فيفا مطمئناً طى روزهاى آينده رأى را به نفع وى اعلام خواهد کرد. آرى هان اعلام کرده که طلبش 800 هزار يورو است و حاضر به گذشت هم نيست و تمام حق و حقوقش را از پرسپوليس مىخواهد و حاضر به کنار آمدن با پرسپوليس نيست.
-
کتککارى مجيدى و بائو در ترکيه
از اردوى استقلال در ترکيه اخبار جالبى به گوشمان نمىرسد، ديروز کتککارى فرزاد مجيدى با ميثم بائو آبىپوشان را تحت تأثير قرار داده بود. خبرهاى دريافتى ما از کمپblue حکايت از آن دارد که وقتى در تمرين نوبت صبح بائو در زمين مشغول انجام تمرينات اختصاصى بود مجيدى شروع به متلکگويى به او کرد، همين مسئله خشم بازيکن مصدوم استقلال را برانگيخت و بائو به سمت مجيدى حمله کرد و آنها شروع به کتککارى کردند، اگر وساطت برخى از بازيکنان نظير عليرضا منصوريان نبود کار به جاهاى باريکترى کشيده مىشد! مربيان آبىپوش مجيدى را عامل اين درگيرى مىدانستند و اعتقاد داشتند بازيکنى که مصدوم است از نظر روحى و روانى شرايط خوبى ندارد و شوخىهاى مجيدى باعث به وجود آمدن اين درگيرى شد.
-
مجيدى کاپيتان النصر شد
تيم النصر امارات که فرهاد مجيدى و آرش برهانى دو ملىپوش کشورمان را در اختيار دارد عصر ديروز مقابل يک تيم دستهدومى آلمانى به ميدان رفت که شاگردان راينر هولمان، النصر را در اين ديدار به پيروزى رساندند.
نکته جالب در اين بازى اينکه فرهاد مجيدى که اولين سال حضورش را در النصر تجربه مىکند، کاپيتان تيمش در مصاف فوق بود و جالبتر اينکه کاپيتانى مجيدى هم براى النصر و او خوشيمن بود زيرا هم مجيدى گلزنى کرد و هم تيمش در اين ديدار به پيروزى رسيد.
گفتنى است؛ بنا به تشخيص راينر هولمان سرمربى آلمانى النصر و همچنين محبوبيت مجيدى ميان هواداران اين تيم در امارات، فرهاد کاپيتان اين فصل النصر در ليگ امارات خواهد بود.
-
اکبرپور: قلعهنوعى نگذاشت به ترکيه بروم!
سياوش اکبرپور مهاجم ملىپوش استقلال درباره عدم سفرش با استقلال به ترکيه گفت: سرمربى تيمملى از من خواست براى شرکت در تمرينات تيم با استقلال به ترکيه نروم، او در ادامه افزود: حضورم در ترکيب تيم به تصميم نهايى امير قلعهنوعى بستگى دارد، بنابراين نبايد در اينباره اعتراض چندانى داشته باشم. سرمربى تيم تشخيص داد شرايط جسمانى خوبى ندارم و به همين دليل مرا از ترکيب کنار گذاشت. مهاجم تيمملى تصريح کرد: مانند يک سرباز در خدمت تيمملى هستم و هر زمان که مديران صلاح بدانند با کمال ميل براى بازى در ترکيب تيمملى آماده هستم.
اکبرپور راجع به عدم سفرش به ترکيه عنوان کرد: بنابر خواسته قلعهنوعى نتوانستم استقلال را در اردوى ترکيه همراهى کنم. چرا که او از من خواست براى هماهنگى بيشتر در تمرين تيمملى شرکت کنم.
-
دادکان: علىآبادى فکر مىکرد فوتبال را 12 نفر بازى مىکنند بله! آرىهان را هم براى تيمملى آورده بودند
ديروز مصاحبه کامل محمد دادکان در يکى از روزنامههاى سياسى چاپ شد اما يکى از خبرگزاريها هم صحبتهاى او را روى خروجى قرار داد که چکيدهاى از آن را مىخوانيد:
علىآبادى اطلاعات کافى از فوتبال ندارد و يک تيم فوتبال را با 12 نفر ارنج مىکند!
من به خاطر اينکه به جايگاه رئيس سازمان و معاون رئيس جمهور خدشه وارد نشود خودم را کشيدم کنار.
سازمان غيرمنطقى بود. آنها مىگفتند نوآموز، دانشور، درودگر و زمانآبادى نبايد باشند. سازمان مىگفت ما از فدراسيون کارشناستر هستيم.
سازمانىها گفتند رفتن تيمملى به جامجهانى حادثه بود اينها همه برنامه بود و مىخواستند تيم را تخريب کنند.
برکنارى از فدراسيون توسط اين آقايان براى من يک افتخار بود.
آقاى علىآبادى بوقچىهاى تيمملى را دعوت مىکرد اما ملىپوشان را نه!
تيمملى را سازمان تربيتبدنى مىچرخاند نه قلعهنوعي!
پيشبينى نتايج تيمملى توسط رئيس سازمان يک برنامة از پيش طراحى شده براى تضعيف ما بود
قرارداد برانکو در سازمان بسته شد! اينکه مىگويند سازمان به ما گفت برانکو را عوض کن صحت ندارد. ما را صدا کردند و گفتند که يک نفر را بگذار کنار برانکو. ما هم زير بار نرفتيم.
آرىهان را هم براى تيمملى آورده بودند. اين هم از همان برنامهها بود.
على کريمى لگد زد به ساک؟ خب زد که زد! همه جاى دنيا به دايى و کريمى احترام مىگذارند.
اين تيمملى بىحاشيهترين تيم سالهاى اخير بود!
همة اين مشکلات را سازمان درست کرد اما انشأا... با خردجمعى همه چيز درست مىشود!
بايد از آقاى احمدىنژاد تشکر کنم. ايشان هميشه نسبت به فوتبال نظر مثبت داشتند.
هيچ آرزويى در فدراسيون فوتبال ندارم که برآورده نشده باشد اما دوست داشتم با شدت و قدرت بيشترى به سالم سازى فوتبال بپردازم.
-
يکى کم است، دو تا کريمي: هم ميرزاپور را مىخواهم، هم نکيسا را!
فيروز کريمى تيمش را براى فصل جديد آماده کرده است. تنها دغدغه کريمى براى تيمش در درون دروازه استقلال اهواز است. او دو گزينه ايدهآل را براى دروازه آبىهاى اهواز دارد که با هر دوى آنها نيز به توافق رسيده است!
فيروزخان وضع تيم استقلال اهواز چطور است؟
وضع بسيار خوبى داريم و تقريباً کارهاى خود را براى آمادگى در ليگ پشتسر گذاشتهايم. در انتظار اين هستيم که ليگ آغاز شود و فصل را شروع کنيم.
در اين فصل به فکر قهرمانى هستيد؟
به دنبال ارائه فوتبال زيبا هستيم در ضمن تيم را جوان کردهايم. ميانگين سنى تيم را 6 سال پايين آوردهايم. من به آينده اميدوارم و سعى مىکنم در کنار کسب نتايج مناسب، کارى بکنم که مردم اهواز هم از فوتبال لذت ببرند.
ميرزاپور با استقلال اهواز قرارداد بست.
هنوز نبسته است اما مشکلى بين ما وجود ندارد. من هيچوقت نگفتم ميرزاپور را نمىخواهم.کدام مربى از جذب ابراهيم مىگذرد. متأسفانه حضور او در تمرينات تيم و نبودن مديران استقلال باعث شد تا اين قرارداد امضا نشود. ميرزاپور حق دارد با مديران تيم به توافق برسد.
البته بيشتر از همه من حق دارم، زيرا بايد تيم خود را آماده کنم. ميرزاپور بايد وضع خود را هرچه زودتر مشخص کند و در صورت توافق، تمريناتش را شروع کند تا با مدافعان تيم هماهنگ شود.
او بايد خصوصيات مدافعان را بشناسد و کلى کار است که بايد در تمرينات انجام دهيم.
اما نکيسا را هم مىخواهيد؟
بله او را مىخواهم. يک گلر خوب کم است، هم ميرزاپور را مىخواهم و هم نکيسا را، اگر مىتوانستم رودباريان، طالبلو و پرويز برومند را هم مىگرفتم.
چرا؟
چون دروازهبان خوب نعمت است. دروازهبان 50درصد تيم است.
ديگر خريدى نداريد؟
غير از گلر، نه ديگر خريدى نداريم.
-
نکيسا: جايى بازى مىکنم که با جان و دل پذيراى من باشند
نيما نکيسا، دروازهبان سابق تيم فوتبال پاس درخصوص جدايى ناگهانىاش از اين تيم گفت: از زحماتى که مسئولان پاس، مجيد جلالى و ديگر اعضاى کادر فنى در اين مدت برايم کشيدند تشکر مىکنم. خوشبختانه هيچ مشکلى بين ما وجود نداشت و من شخصاً احساس کردم اگر از اين تيم جدا شوم درآينده موفقتر خواهم بود.
وى ادامه داد: قصد دارم در جايى بازى کنم که با جان و دل پذيراى من باشند و مطمئن باشم حداقل 70درصد از مسابقات ليگ را به صورت ثابت بازى خواهم کرد و آن موقع است که احساس مىکنم شخصيتم حفظ شده است. نکيسا در پايان و با توجه به فرصت کم باقىمانده تا پايان فصل نقل و انتقالات خاطرنشان ساخت: صحبتهايى را با چند تيم انجام دادهام که شخصاً دوست دارم به پيشنهاد استقلال اهواز جواب مثبت بدهم و زيرنظر فيروزخان کار کنم.
-
استيلي: دنيزلى انگيزه بازيکنان را دو برابر کرد!
حميد استيلى مربى پرسپوليس که حالا کار کردن کنار دنيزلى را هم تجربه مىکند ديروز پس از پايان بازى مقابل اميدهاى پرسپوليس چنين گفت:
* تيم ما روز به روز بهتر مىشود، آن ديدار قبلى يک اتفاق بود و اين بار با زدن 5 گل بازيکنان ثابت کردند که در آن ديدار خسته بودند، چرا که ما در بدنسازى بوديم.
* حضور دنيزلى انگيزه بازيکنان را بالا برده بود و آنها بسيار خوب بازى کردند البته هنوز کمى کار داريم که بايد تا ديدار با سپاهان تيم را به مرز آمادگى مطلوب برسانيم.
* دنيزلى يک مربى صاحبنام است و کارش را خوب بلد است، در همين دو جلسه او تغييرات فراوانى را به وجود آورده، مثلاً او روش 3-4-3 را مىپسندد، به هر شکل او مىتواند با پرسپوليس موفق باشد و ما هم در اين راه به او کمک خواهيم کرد. هدف قهرمانى پرسپوليس است و بايد همه تلاش کنيم تا به اين مهم برسيم.
* در پست دفاع پوششى و مهاجم ما نياز به بازيکن داريم که مطمئناً با نظر آقاى دنيزلى ظرف روزهاى آتى دو بازيکن خوب جذب خواهيم کرد.
* اين اخبار که از قول آقاى دنيزلى نقل قول مىگردد کاملاً کذب است، او هيچگاه نگفته که من اين خارجىها را نمىخواهم، او در حال حاضر يک بازيکن خارجى را ديده و از وى کاملاً راضى است، ساها از جمله بازيکنان منظم و خوب ما در تمرينات است.
* بازيکنان ملىپوش ما در اين ديدار بسيار خوب عمل کردند و ما از آنها رضايت کامل داريم،معدنچى با زدن 5 گل نشان داد که يک مهره تأثيرگذار براى پرسپوليس اين فصل است.
-
پلاتيني: با هيجان مخالف نيستم اما با خشونت...
مدت زيادى از شروع رقابتهاى فصل تازه ليگ فرانسه نمىگذرد. ميشل پلاتينى اميدوار است اين فصل لوشامپيونا در مقايسه با فصل قبل سطحى بالاتر داشته باشد و تيمها بازىهايى زيبا و قوى را به نمايش بگذارند و باقدرت و به شکلى جدى براى کسب عنوان قهرمانى تلاش کنند.
دو هفته از شروع رقابتهاى فصل تازه ليگ مىگذرد. چه نظرى داريد. باشگاهها را آماده مىبينيد؟
باشگاههاى ما براى تدارک فصل تازه فعال بودند. اکثر آنها با يک آمادگى نسبى فصل را شروع کردهاند که بىترديد مىتوانند به سطح ايدهآل و لازم برسند. بايد آرزو کنيم ليگ فرانسه فصلى موفق داشته باشد.
يعنى رقابت نزديک تيمها با يکديگر؟
بله. رقابت نزديک و بازىهاى جذاب... بازىهايى که تماشاگران را به استاديومها بکشاند و آنها را خسته نکند. اميدوارم يک ليگ قوى داشته باشيم. در حدى که پيشبينى نتيجه بازىها آسان نباشد.
در سطح ليگ برتر يا ليگ ايتاليا؟
اکثر باشگاههاى ما امکانات محدودى دارند اما خيلى فراتر از آن بازى مىکنند. من لوشامپيونا را با ليگ برتر يا ليگ ايتاليا مقايسه نمىکنم اما امروز مىبينيم باشگاههاى ما با تيمهاى مطرح اروپا رقابت مىکنند و توانايىهايشان را نشان مىدهند. لوشامپيونا به رغم امکانات آن پيشرفتى قابل ملاحظه دارد.
فصل قبل مسئولان ليگ به باشگاهها به شکلى جدى هشدار دادند که بىنظمى و ناآرامى هواداران آنها را نمىپذيرند و با خشونتها با قاطعيت برخورد مىکنند...
بله. اين منطقى است. نمىتوانيم اجازه بدهيم جو و فضاى استاديومها را به خشونت بکشانند. من با هيجان مخالف نيستم. فوتبال بايد هيجان ايجاد کند اما با خشونت نه... با آن کنار نمىآيم. کميته انضباطى ليگ باخشونتها و هرگونه ناآرامى برخورد مىکند. باشگاهها تاوان آن را مىپردازند...
اين منطقى است؟
من فکر مىکنم باشگاهها مىتوانند تا حدى هوادارانشان را کنترل و آرام کنند. بايد از ايجاد زمينه ناآرامى در استاديوم جلوگيرى کنيم. اگر به ناآرامىهاى فصل قبل توجه کنيم مىبينيم که اين غيرممکن نبود.
فدراسيون فوتبال فرانسه رسماً نامزدى شما را براى رياست يوفا اعلام کرد. چه برنامهاى داريد؟
برنامههاى زيادى دارم. به آنچه که يوفا تاکنون انجام داده اعتقاد دارم اما فکر مىکنم خيلى چيزها مىتواند بهتر و کاملتر باشد...
-
همه اسرار زندگى کاکا روزى به سائوپائولو بازمىگردم...
ريکاردو کاکا مهاجم- هافبک برزيلى ميلان متولد 22 آوريل 1982 در برازيلياست.
او فوتبال حرفهاى خود را از سال 2001 با سائوپائولو آغاز کرد و در مدت سه فصلى که براى اين تيم به ميدان رفت، 59 بازى انجام داد و 23 گل هم وارد دروازه حريفان کرد.
برخىها معتقدند اين برزيلى خيلى سريع قدم به دنياى شناختهها گذاشت چراکه در سن 21سالگى پيراهن 22 ميلان را بر تن کرد و به سرعت بازيکنى شد که باشگاههايى چون رئالمادريد و چلسى حاضر شدند براى او مبالغ زيادى هزينه کنند.
کاکا در ميلان خيلى محبوب است و اين مسأله فقط محدود به فوتبال ايتاليا و برزيل نيست، بلکه طبق آمار ارائهشده از جانب باشگاه، او از نظر هوادار در سطح بازيکنانى چون مالديني، نستا، گاتوزو، پيرلو و آندرهاى شوچنکو است که روسونرىها را ترک کرده است.
در فصل آتى رقابتهاى سرىA و ليگ قهرمانان، کاکا اصلىترين رقيب را ديگر در کنار خود نمىبيند و در واقع سايه ساموئل روىکاستا روى شانههاى او سنگينى نمىکند.
هافبک پرتغالى اکنون پيراهن بنفيکا را بر تن کرده تا هافبک برزيلى بدون هيچ نگرانى از بابت رقابتى که طى دو سال گذشته بين آنها جريان داشت، به فوتبال بپردازد و براى ميلان يک بازيکن مفيد باشد.
او دوستداران زيادى دارد که همگى نگران آيندهاش در تيم روسونرى هستند و علت اصلى اين پريشاني، اصرارهاى ديوانهوار مسئولان رئال براى خريد کاکاست اما تا به اين لحظه هر راهى براى رفتن ستاره برزيلى به سرزمين کهکشانىها بسته اعلام شده و سران باشگاه اصرار زيادى براى حفظ اين بازيکن دارند.
کاکا، ميلان را دوست دارد اما هر لحظه اين احتمال وجود دارد تا همانند شوا، سنسيرو را ترک کند و به دنبال خواستههايش برود. رئال مىتواند از نظر مالى جايگاه خوبى برايش فراهم کند و در کنار ستارگان صاحبنام اين تيم اسپانيايى روزهايى را پشت سر بگذارد که مىتواند هم خوب باشد و هم بد و شايد هم غيرقابل انتظار...!
روزهايى که در اينجا سپرى کردهاي، چطور بوده است؟
زيبا و دوستداشتني. من با تمام قلبم ميلان را انتخاب کردم و هيچ وقت بابت اين موضوع احساس نگرانى و ترس نکردم. در دو سال گذشته تجربيات زيادى از بازى در يک تيم بزرگ اروپايى آموختم و با بازيکنانى صاحبنام همبازى شدم و حالا مىخواهم به رؤياهايى که در سر دارم، دست يابم، روزهاى زيبا در کنار قهرمانىهاى بزرگ.
تعطيلات را چگونه گذراندي؟
تابستان امسال کمى متفاوتتر با تابستانهاى گذشته بود چون جامجهانى را به پايان برده بوديم و عدم موفقيت برزيل باعث شده بود تا بيشتر نياز به استراحت داشته باشم و خوشحالم همسرم وضعيت را کاملاً درک کرد و به همين خاطر زياد به سفر نرفتيم و بيشتر در کنار خانوادهام در سائوپائولو بوديم.
چه نوع موسيقى را دوست داري؟
من موزيک را خيلى دوست دارم و برايم فرقى نمىکند کدام نوعش باشد. موسيقى برزيلى و ايتاليايى را بيشتر از بقيه گوش مىکنم چون رابطه نزديکى با زندگىام دارند ولى به غير از موسيقىهاى «Heavy» همه چيز را مىپسندم.
بهترين دوستان قديم و جديد؟
دوستان زيادى دارم. در برزيل، ايتاليا و اروپا. رابطهام در خارج از اينجا با رونالدو، روکهجونيور و روبينيو خيلى خوب است و در ميلان هم نمىتوانم از کسى نام ببرم چون همه از بهترين دوستان من هستند ولى به هر حال رابطهام با ديدا، کافو، آموروسو و سرجينيو به خاطر گذشتههايمان در برزيل خيلى نزديکتر است.
در مورد آندرهاى شوچنکو چه نظرى داري؟
او از بهترين مهاجمان اروپا و جهان است. متأسفم که از ميلان رفت. ما به او خيلى نياز داشتيم. من رفتن شوا را باور نمىکردم و دوست داشتم مانع اين تصميم او شوم اما شوا مىخواست تجربهاى تازه کسب کند و ما نبايد او را فراموش کنيم، ترديد ندارم. چلسى هم موفق خواهد شد، شوا گلزن باهوشى است و خوشحالم که دو سال طلايى رادر کنار او بازى کردم.
رابطهات با خانوادهات چطور است؟
من براى خانوادهام احترام زيادى قائلم و آنها را خيلى دوست دارم، پدرم برايم يک مشاور و حتى مدير برنامه است و مادرم هم هميشه باعث شده تا بهترين انتخابها را داشته باشم و آمدن من به ميلان هم به واسطه اصرارهاى او بود. در مورد کارولين هم فقط مىتوانم بگويم بهترين همسر را دارم و از زندگى در کنار او آرامش زيادى به دست آوردهام.
دوست دارى از کارولين بيشتر بگويي...؟!
بله. من و کارولين مدت زيادى است که همديگر را مىشناسيم و هميشه او را دوست داشتهام. کارولين درس مىخواند و به تازگى هم در زمينه طراحى لباس با جورجو آرمانى که از دوستان خانوادگى ما به حساب مىآيد کار مىکند. او استعداد زيادى دارد و مطمئن هستم در راهى که پيش گرفته موفق خواهد شد. خوشحالم در کنار کارولين زندگى مىکنم.
به غير از ميلان کدام تيم باشگاهى را در جهان دوست داري؟
سائوپائولو. بله من عاشق اين تيم هستم و روزى هم دوباره به اين تيم باز مىگردم، شايد مدت زمان آن خيلى طولانى باشد اما من هم مثل روىکاستا فکر مىکنم و دوست دارم در تيمى که فوتبالم را به پايان ببرم که در آن آغاز کردهام. سائوپائولو و ميلان را از صميم قلب دوست دارم.
رئالمادريد؟!
يک باشگاه بزرگ که هميشه ستارههاى صاحبنام فوتبال در آن حضور داشتهاند. در شرايطى ميلان را انتخاب کردم که رئال هم خواستار به خدمت گرفتن من بود اما تصميم درست را گرفتم و به اينجا آمدم.
بهترين بازيکن دنيا؟!
پائولومالديني. او يک رهبر واقعى است و يک دوست خوب براى همه اعضاى تيم. پائولو در هر زمانى يک مرد تعيين کننده است، من او را از زمان بازى در سائوپائولو مىشناسم و هميشه بازيهايش را در ميلان مىديدم. مالدينى سمبل ميلان و فوتبال ايتالياست.
جامجهاني؟
تجربه خوبى بود اما باعث دردسر زيادى شد. برزيل در آلمان 2006 اصلاً خوب بازى نکرد، علت اين موضوع شايد خستگى بيش از حد بازيکنان بود که در تيمهاى باشگاهى خود با تمام توان يک فصل سخت را پشت سر گذاشته بودند. قهرمانى در اين تورنمنت بزرگ را خيلى دوست دارم.
دوست دارى بعد از ميلان به چه تيمى بروي؟
در حال حاضر فقط مىخواهم پيراهن ميلان را برتن کنم، اتفاقات و شايعات زيادى در اين مدت باعث آزار و اذيتم شده ودوست ندارم با يادآورى آنان همه چيز به هم بريزد من به هواداران ميلان قول دادهام که تا پايان قراردادم با آنهاهستم.
اوقات فراغت؟
در کنار کارولين هستم، به سفر مىروم و رانندگى مىکنم. دريا را خيلى دوست دارم مخصوصاً سواحل جنوا را و در هر زمان که فرصتى پيدا کنم، به آنجا مىروم. من و کارولين علاقه زيادى به مسافرت وديدن شهرهاى بزرگ و زيباى جهان داريم. سينما را هم خيلى دوست دارم.
ورزش به غير از فوتبال؟
گلف، اتومبيلراني، تنيس و شنا. من اينها را از زمان بچگى دوست داشتم ولى عاشق فوتبال بودهام. در زمستان اسکى را خيلى مىپسندم، در زمستان گذشته مچ پايم پيچ خورد و آنچلوتى برايم قدغن کرد که به پيستهاى برفى بروم و حالا که خيلى خوب ياد گرفتهام، فکر نمىکنم او مخالفت کند!
بهترين اتومبيلرانى فرمول يک؟
آبرتون سنا، با وجود اينکه نزديک به 11 سال از مرگ او مىگذرد هنوز هم مردم برزيل و طرفدارانش فراموشش نکردهاند. در حال حاضر هم معتقدم شوماخر و آلونسو از بهترينهاى اين رشته در جهان هستند.
هدف بزرگ کاکا؟
دوست دارم با ميلان در سرىA و اروپا موفق شوم، بزرگترين هدف من قهرمانى در جام باشگاههاى اروپاست و مىخواهم روزهاى زيبايى را در فوتبال ايتاليا داشته باشم.