دوستان چرا آزاد سیاستش رو تغییر داد و 7 روز زودتر میخواد نتایج رو اعلام کنه؟
دوستان چرا آزاد سیاستش رو تغییر داد و 7 روز زودتر میخواد نتایج رو اعلام کنه؟
صنایع پلی تکنیک میخونمنقل قول:
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
رفیق من نمیدونم سر شما چه بلایی آوردن که اینطور میگی:10: اتفاقا بچه ها حرف سال بالایی ها رو بعضی وقتا بایس گوش کرد:46:نقل قول:
بابا من سال آخرم 3 ساله چشم به راهیم یه سری آدم درس حسابی بیان... :13:
آقا نتايج آزاد تو azmoon.com مياد؟
هرکاری کنید صفریا تابلو هستن همیشه ...نقل قول:
اتفاقاَ هرکاری کنید که معلوم نشه بیشتر تابلو کردید خودتونو :31::31:
و یه اتفاق که هر 10 سال یه بار میوفته شما ترم بالا هم برید بازم صفری هستید (چون ورودی 90 بودید) این یکانش خیلی مهمه کلاَ شانس ندارید شماها :31::31:
از 19م زودتر نمیاد...نقل قول:
سلام کسی میدونه کاردانی به کارشناسی معماری با 17208 غیر انتفاعی کجا رو بزنم قبول میشم؟؟؟؟؟
نقل قول:
اینجا بپرسید بهتر جواب میگیرید :10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=511588
اولش اینکه من کنکوری 90 ام. دومش اینکه بلایی قرار نیست سر آدم بیاد، ولی همین سال بالایی ها کلاسی که میزارن از صد بلای آسمانی غیرقابل تحمل تره :31: - حالا اونایی که یه سال رو گذروندن براشون مثل عقده شده سر ما خالی می کنن - آقا اینا همش شوخیه، جدی نگیرین یه وقت:46:نقل قول:
راستی شما که امیرکبیر هستین چرا میگین "چشم به راهیم یه سری آدم درس حسابی بیان..."؟ ماشالله تمام دانشجوهاش حسابین و درس خون(تاجایی که از شهرت امیرکبیر معلومه ). تازه میگن امیرکبیر فعالیت های فوق برنامش هم زیاده و بیشتر از دانشگاههای دیگه خوش میگذره. امیدوارم قبول شم :40::40::40:
راستی دوست مون گفتن سلف سرویس دو هفته اول overload است. اگ همه جا همینطور باشه، چه شود :8::8::27::27:
ما سعی خودمون رو میکنیم ... :21:نقل قول:
اتفاقاَ هرکاری کنید که معلوم نشه بیشتر تابلو کردید خودتونو
سلام بچه ها می خواستم بدونم با رتبه 2600 منطقه 1 میشه پروتزدندون تهران یا بهشتی قبول شد ؟
راستی
عید سعید فطر رو به همه تبریک میگم.
حلالمون کنید با این همه اسپم هایی که دادم:31: منم شما رو حلال می کنم که یکیش هم نگا نکردین :27: