بحث چند درصد ممکنه تو 2 میلیون فرقی نکنه ولی تو 200 میلیون فرق میکنه!! خیر تو بانک پول رو هوا نیس. تو موسسات پول رو هواست! اگه بورس بود که چرا خودم رو الاف بانک میکردم!نقل قول:
Printable View
بحث چند درصد ممکنه تو 2 میلیون فرقی نکنه ولی تو 200 میلیون فرق میکنه!! خیر تو بانک پول رو هوا نیس. تو موسسات پول رو هواست! اگه بورس بود که چرا خودم رو الاف بانک میکردم!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:درودنقل قول:
منظور من به درصد سودی که به مشتری داده میشه ، در اون برگه نوشته نمیشه --مثلا کوثر تا اول اسفند میگفت 22 درصد صندوق بهت سود میده اما تو برگه قرارداد هیچ اسمی از 22 درصد برده نمیشد -- اما تقریبا 20 روز بعدش هم میزان سود را پایین اوردن و الان فکر کنم 19.98 میده و منم حق هیچ گونه اعتراضی ندارم
شما این سهم هایی که میخرید با قیمت های متفاوت هست و ممکنه وسطش که پولتون را بخواهید یک مقدار خیلی کم از اصل پول کم بشه --
شما حتی اگه سپرده یک ساله هم باز کنین و وسطش ببنید برای شما همه را بر اساس سود کوتاه مدت کم میکنه و نیم درصد هم اضافه بر سازمان ازتون کم میکنه
اون یکسالع همه جا اونطوریه که اگر زودتر بخوای پولو بکشی کم میکنه!نقل قول:
به هر حال سود روزشمار اینجاش خوبه که میتونی فوری ببندی بدون ضرر الان که 10 درصد روزشمار میدن همون بهتر که پول تو صندوق باشه مهم نیس 21 ندادن هم 19 بدن یا 20!
سلام
آیا حسابی وجود داره که متعلق به دو نفر باشه؟
مثلا من و داداشم با هم یه حساب داشته باشیم و جفتمون صاحب اون حساب باشیم
من میخوام اگه بشه یه حساب دو نفره باز کنم و جفنمون با هم بتونیم تو اون حساب پول بریزیم و برداشت کنیم
اگه همچین حسابی وجود داره اسمش چیه ؟ و اینکه آیا در صورت وجود این حساب ، حساب سرمایه گذاریه؟
ممنون
بلهنقل قول:
حساب مشترک
همه بانک ها دارن
حضوری برید کاملا توضیح میدن
منم دنبال همین سود بودم یک سایت خیلی خوب پیدا کردم مختص سودهای بانکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام بانکها لیست کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالیه!!!
درودنقل قول:
این لیست فکر کنم اپدیت نباشه -- دیگه بانکها حسابهای بالای 15 درصد را باز نمیکنن --شما حساب بالاتر از 15 درصد باز کردین ؟
کسی میدونه طلا بازم قیمتش بالا میره؟
سلام.
در اینترنت بانک میشه از سپرده بلند مدت به حساب متصل وجهی رو داخل بانکی انتقال داد؟
الان چن روز مونده تا اتمام قرار داد،فبلا حضوری میرفتم بانک اگه نیاز بود مبلغی رو انتقال میدادن و ثبت میکردن ،میخواستم بدونم الان بدون مراجعه حضوری میشه؟
سلامنقل قول:
حساب مشترک
حالا چه کوتاه مدت یا بلند مدت یا هر دوش رو
هر کدام شما خودتون بخاید
قید میکنید در فرم قرارداد حق برداشت هر یک به تنهایی
که چه شما یا داداشتون هر وقت هم برید شعبه بانک بتونید برداشت کنید
موفق باشید