داداش سرعت رایت و ریدش چطوره ؟ دقیق بگیننقل قول:
قیمتش چطوریاست ؟
چرا adata نه؟ اخه adata یه جورایی تو دلم نشسته
Printable View
داداش سرعت رایت و ریدش چطوره ؟ دقیق بگیننقل قول:
قیمتش چطوریاست ؟
چرا adata نه؟ اخه adata یه جورایی تو دلم نشسته
مطمئن باشید که در عمل سرعت read و write مدلهای پرتابل (نه فقط Adata انتخابی شما) بیشتر از 100MB/s نخواهد شد . فقط در تستهای sequential (آنهم در شرایط ایده آل و نه براحتی) میتوان به چنین ارقامی رسید و در حالت عادی مانند کپی و انتقال داده ها سرعت بالایی نخواهید داشت . سرعتی که در سایت نوشته صرفاً جنبه تبلیغاتی دارد وگرنه مثلاً در این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) سرعت هارد seagate backup plus portable بیشتر از adata انتخابی شما هست (تست seq) .نقل قول:
500 گیگ seagate backup plus portable حدود 170 هزارتومن هست .
سلام به همه دوستان من میخاهم یک هارد اکسترنال یک ترابایتی بخرم سیگیت یا وسترن کدام یکی و کدام مدلش را؟به علت پایین بودن اینترنت نمیتوانم تمام صفحات را باز کنم و بخونمبیشتر برای ذخیره کردن اطلاعات مهم و حیاتی میخواهم چون میخواهم یک آرشیو داشته باشم چون هارد لپ تاپم پر شده کدام کمتر هنگمیکنه؟و فرمت نمی خواهداگر هاردی معرفی میکنید مزایا و معایبش را هم بگید با تشکر
با سلام و تشکر از دوستان که اینجا جواب میدن نخ سوزن اقا عطا
قبلا تصمیم داشتم هارد اینترنال بگیرم ولی الان
تصمیم گرفتم یک هارد 1 ترا سیگیت دارم بفروشم به دوستم ، و یک هارد 3 ترا اکسترنال بگیرم ، فقط هم برای ارشیو کردن سریال میخام و حتی قصد پخش کردن هم ندارم باهاش ، وقتی هم لازم نداشته باشم از برق میکشمش ولی حداقل و حدالامکان usb2 باشه و 1 نباشه
سوالات من :
1 - اون هارد سیگیت یک ترایی چند بفروشم ؟ usb1 هستش ولی تایوان اصله و از دبی خریدم 5 سال پیش و جمعا 5 ساعت توش نبودم :31:
2 - با توجه به گرون بودن پرتابل ها نسبت به 3.5 اینچی ها ، به نظر شما بهتر نیست که از 3.5 ها بگیرم ؟
3 - در انتخاب برند ها هم مونده ام ، بعضی ها میگن گارانتی سیگیت اصلا جوابگو نیستند ، کدوم مارک رو انتخاب کنم ؟
4 - با توجه به اینکه من شهرستان هستم ، میشه لطف کنید و یک فروشنده معتبر تهرانی به من معرفی کنید ؟ چون خرید از تهران برام اسونه
سلام .نقل قول:
اشاره كرديد كه كمتر هنگ كنه و فرمت نخواهد . اينجور مشكلات كه در هاردهاي اكسترنال ديده ميشه عمدتاً به خاطر سهل انگاري كاربر در نگهداري هارد هست مثل ويرورسي شدن يا ضربه زدن به هارد يا كشيدن كابل usb مخصوصاً در هنگامي كه هارد در حال كار هست . حتي اگر هم هارد ضد ضربه هم بخريد براي افزايش عمر مفيد بايستي مثل يك هارد معمولي نگهداري بشه .
براي يكترابايت دو انتخاب كلي وجود دارد .
1. هارد پرتابل مثل seagate backup plue portable يا western digital my passport براي ضد ضربه هم silicon power armor a80 پيشنهاد ميشه . هاردهاي پرتابل كوچكتر هستند و مناسب براي حمل و نقل و جابجايي .
2. هارد آداپتوري seagate backup plue desk يا seagate goflex desk (طرح جديد) يا western digital my book پيشنهاد ميشه . هاردهاي آداپتوري براي حمل و نقل مناسب نيستند و بيشتر براي آرشيو كردن داده ها هست و تا اونجايي كه ميدونم هاردهاي آداپتوري سيگيت سرعت read و write بيشتري نسبت به هاردهاي آداپتوري وسترن دارند .
نكته يك : هاردهاي وسترن با داشتن قابليت hardware encryption و همچنين امكانات نرم افزاري متنوعتر مزيت بيشتري نسبت به هاردهاي سيگيت دارند . اگر ميخواهيد هارد رو قفل كنيد پس بهتره كه وسترن رو بخريد .
نكته دوم : توجه بفرماييد كه اگر western digital my passport رو ميخريد با مدل قديمي آن كه اسم دقيقش western digital my passport essential SE بود اشتباه نگيريد .
نكته سوم : براي راه اندازي هاردها حتماً كابل usb آن را به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد و اگر هارد پرتابل ميخريد از كابلهاي رابط يا usbhub استفاده نكنيد .
نكته چهارم : هاردهاي سيگيت مدلهاي goflex و backup plue كارتريجهاي جدا شدني دارند و در نتيجه حتي ميتوان بصورت sata به مادربرد سيستم متصل كرد . ولي به نظرم با وجود اينترفيس usb3 يك مزيت آنچناني محسوب نميشه .
سلام .نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هارد سه ترابايت لازم داريد (یک هارد 3 ترا اکسترنال) . حداكثر حجم هاردهاي پرتابل هم 2 ترابايت هست و در نتيجه اجباراً بايد هاردهاي آداپتوري بخريد .
براي هاردهاي دست دوم نميتوان قيمت دقيق گذاشت اين بستگي به سلامت و ميزان كاركرد هارد داره ، پيشنهاد ميدم براي در يكي از انجمهاي خريد و فروش اينترنتي (همون P.T) هارد رو به مزايده بذاريد حتي براي افزايش قيمت هم ميتونيد با ديتا بفروشيد . يه عكس از قسمت health نرم افزار hdtune بذاريد و همچنين براي مشخص شدن ميزان كاركرد هارد از نرم افزار hd sentinel pro استفاده كنيد (مدل دقيق هارد چي هست؟)
با گارانتي معتبر بخريد و اگر اشكال پيش اومده از طرف شما نباشه گارانتي موظف به تعويض هارد هست و فرقي نميكنه سيگيت باشه يا وسترن . البته بايد در صورتيكه هارد رو تعويض نكردند بايد پيگيري كنيد و نبايستي كوتاه اومد .
اگر حضوري از تهران قصد خريد داريد پيشنهاد ميدم بريد مركز كامپيوتر ايران . طبقه زير همكف نمايندگي سازگار هست (فروشگاه زيتون) . هم طبقه اول واحد 103 نمايندگي آواژنگ هست (فروشگاه ساینا).
سلام.
بالاخره هارد ارزون شد یا نه؟ مدت زیادیه منتظرم ارزون شه. دیگه جا ندارم.
یه هارد 1 یا 2 یا 3 ترابایت میخوام برای آرشیو کردن اطلاعاتم.
مدل های پرتابل گرون تر هستند؟ اگه پرتابل ها گرون تر هستند مدل های غیر پرتابل رو معرفی کنید.
چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید؟ اگه میشه حدود قیمت رو هم ذکر کنید.
پایین بیاد؟؟؟ چی اونم هارد ؟؟؟؟؟ من تقریبا 3 سال پیش یه هارد اکسترنال 500 سوزوکی(با تکنولوژی توشیبا) خریدم 70 تومن اما چند وقت پیش رفتم یکی دیگه بخرم 120 140 160 تازه lg .... . پرسیمدم چی شده این قدر قیمتا اینجوری گفت تایلند و تایوان سیل اومد؟؟؟؟؟؟؟ تولیدات کم شده .... البته مدلای گرون تر usb 3 بودن !!! بهترین به نظر من از نظر مدت عمر maxtor از نظر سرعت سیگیت (عمرشم خوبه) از نظر زیبایی توشیبا>>> البته این قبلا گفتم نظر منه چون هرکی توی خانواده ما کم کم یکی رو دارن !!!
سلام .نقل قول:
هارد ارزان نشد بلکه گرانتر هم شده . مثلاً هارد 3 ترابایت حدود 390 الی 410 هزار تومن ، دو ترابایت حدود 280 الی 300 هزارتومن . هارد یکترابایت آداپتوری هم حدود 250 هزارتومن هست یک ترابایت بدون آداپتور هم حدود 230 الی 250 هزارتومن هست که در انواع ضد ضربه قیمت آن بیشتر میشود . قیمتها تقریبی هست و با توجه به نوع گارانتی و فروشنده ها متغیر هستند .
اگر هارد آداپتوری لازم دارید یکی از سه مدلهای زیر پیشنهاد میشه .
1. seagate backup plue desk
2. seagate goflex desk (طرح جديد)
3. western digital my book
تفاوت بین goflex و backup plue بیشتر نرم افزاری هست که در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بصورت عکس مقایسه شده . ضمناً اگر قصد دارید هارد رو قفل گذاری کنید توصیه میشه وسترن رو انتخاب کنید (به خاطر داشتن قابلیت hardware encryption) . تا اونجایی که میدونم هاردهای اکسترنال آداپتوری سیگیت سرعت بیشتری نسبت به هاردهای اکسترنال آداپتوری وسترن دارند (به خاطر استفاده از هاردهای 7200RPM) .
سلام.
جناب عطا پرتابل ها گرون تر هستند؟
منظورتون از آداپتوری چیه؟ هاردهای غیر پرتابل منظوره؟