با عرض سلام خدمت دوستان قدیمی و جدید
بعد از مدتها که به انجمن سر زدم می بینم که بچه ها با همان شور و اشتیاق قدیمی مشغول به کارند. امیدوارم که همگی شاد و سرزنده باشید.:40:
خوب دیدم تقاضا برای ویروس زیاد است گفتم چند تایی هم من خدمتتان تقدیم کنم:27:
خوب همه دوستان بهتر از من می دانید که روش قدیمی تست انتی ویروسها دیگر تقریبا از مد افتاده است یعنی جمع آوری چند نمونه بدافزار و بعد اسکن آنها با آنتی ویروس برای تعیین میزان شناسایی دیگر هواخواهی ندارد.چون خیلی از آنتی ویروسها تنها از یک روش برای شناسایی بدافزار استفاده نمی کنند و روشی برای تست آنتی ویروسها بهتر است که توانایی تمامی لایه های دفاعی یک آنتی ویروس را بررسی کند که به این گونه تستها Whole Product Dynamic Tests یا Real-Time Test می گویند که می توانید نمونه هایی از آن را در سایتهای معتبر تست آنتی ویروس ببینید.این تستها صحیح ترین راه تست انتی ویروسها است ولی علارغم همه محسنات یک عیب بزرگ دارند آن هم این است که به علت مشکل بودن و زمان بر بودن این گونه تستها تعداد نمونه های تست شده کم است که این از نظر آماری در مقایسه بین آنتی ویروسها از ارزش این تستها می کاهد ولی با این وجود این تستها هنوز معتبر ترین روش تست آنتی ویروسها هستند.
خوب صحبت طولانی شد .من برای این که دوستان این نوع تستها را هم امتحان کنند تعداد 30 عدد آدرس سایتهای آلوده به انواع بدافزار را برایتان می گذارم ولی قبل از اقدام به هر کاری به دقت به نکات زیر توجه کنید:
1.انجام این نوع تست برای افراد تازه کار و یا برای کسانی که از کامپیوترشان برای کارهای مهمی مانند خرید و فروش در اینترنت, انتقال پول و یا مسایل شغلی استفاده می کنند اصلا توصیه نمی شود.همه این نمونه از جمله بدافزارهای خطرناک می باشند که می توانند به سیستم عامل و حتی سخت افزار شما آسیب بزنند و بر خلاف تستهای معمولی که انجام می دهید ممکن است تنها با باز کردن آدرس داده شده کامپیوتر شما آلوده شود که ممکن است قابل برگشت هم نباشد( بعضی از این نمونه ها داده های شما را قفل می کنند و اجازه دسترسی به آنها را نمی دهند که در این صورت حتی استفاده از Sandbox هم شما را نجات نخواهد داد ).لذا اگر شرایط لازم را ندارید لطفا از انجام تست منصرف شوید و انجام آنرا به دوستانی که شرایط این کار را دارند بسپارید.
2.این نمونه ها اکثرا جدید بوده ولی با توجه به شایع بودنشان باید توسط همه آنتی ویروسها شناسایی شوند و اگر آنتی ویروس شما قادر به شناسایی آنها نیست بهتر به آپدیت و یا تغییر تنظیمات آن اقدام کنید.
3.برای تست مناسب این نمونه ترجیحا از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید یا اگر از فایر فاکس و یا کروم استفاده می کنید زواید امنیتی مانند No-Script و یا Adblock Plus را از کار بیندازید. بسیاری از مرورگرهای مدرن قادرند تعدادی از این سایتها را شناسایی کنند و مانع ورود شما به آن سایت شوند که در این صورت باید اجازه ورود به سایت را بدهید چون در غیر این صورت قادر به تست آنتی ویروستان نخواهید بود.
4.بهترین آنتی وروسها آنهایی هستند که در همان ابتدای کار حتی قبل از ورود به سایت بدافزار را شناسایی و به شما اخطار بدهند چون همانطور که گفتم ممکن است تنها با وارد شدن به سایت هم کامپیوتر شما آلوده شود.
5.همه این نمونه تست شده و همگی بد افزار هستند یعنی اگر آنتی ویروس شما فعالیتی نشان نداد (چه قبل و چه بعد از دانلود نمونه و اسکن یا اجرای آن روی کامپیوتر) یعنی انتی ویروس قادر به کاری نبوده است و سیستم شما آلوده شده و باید به فکر رفع آلودگی باشید.
6.اگر بعد از آلوده شدن اتفاقی روی سیستم شما نیافتاد گول نخورید بعضی از این نمونه ها خاصیت روت کیت دارند و خود را طوری مخفی می کنند که قادر به مشاهده انها نباشید و بعضی از آنها هم تنها کاری که می کنند روی سیستم شما منتظر می مانند تا وارد یک سایت ( مانند سایت بانکی یا همین انجمن ) شوید تا پسوردهایی را که وارد می کنید ثبت و ارسال کنند.
7.آدرسها در هر ردیف داخل پرانتز قرار گرفته اند و برای تست آنها کافی است آنها را ( البته بدون پرانتز دور آنها ) در قسمت Address-Bar مرورگرتان Copy&Paste کنید و Enter را بزنید تا وارد سایت شوید.
8.حتما از یک سند باکس (یا مال خود انتی ویروس یا از یک نرم افزار خارجی ) حین تست استفاده کنید هر چند همانطور که گفتم این به معنی محافظت کامل شما نیست به ویژه اگر از یک سیستم عامل 64 بیتی استفاده می کنید.
پسورد: 123
و اما نمونه ها :