بله ایمان جان فرم پر کردم 6 روز پیش گفت زنگ میزنیم تا الان خبری نشده احتمالا میخوان لفتش بدن تا سر ماه پول بگیرن بعدشم نشه refind کرد....:37:نقل قول:
Printable View
بله ایمان جان فرم پر کردم 6 روز پیش گفت زنگ میزنیم تا الان خبری نشده احتمالا میخوان لفتش بدن تا سر ماه پول بگیرن بعدشم نشه refind کرد....:37:نقل قول:
دوستان یه ساعاتی در دوره و ماه بود که به نرخ آزاد حساب میشد و نباید استفاده می کردیم اون چه ساعاتی بود ؟ آخه از 2روز دیگه دوره ی جدید من فعال میشه . ممنون .
اونطور که من توی پستهای قبل دیده بودم،اول هر ماه بود.از ساعت 00:00 تا 4-5 صبحنقل قول:
مودم رو باید دوباره بیارم.این رو کجا نوشته؟نقل قول:
ممکنه بگید چطور میشه مصرف ازاد هر مگ 10 تومن رو فعال کنم؟
سر ماها دوباره به حالت 128 قبل یر میگرده؟
اونوقت اگه مثلا 1000تومان کارت شارژ کنم تا چه زمانی توی حسابم میمونه ؟
یعنی سر ماه اگه مصرف نکرده باشم میشه 3گیگ + 100 مگ؟
نکته خاصی نیست در موردش لازم باشه بگین؟ من 2 روز دیگه حسابم شارژ میشه !چطور فعالش کنم واسه 2 روز؟
جدا؟!نقل قول:
منم 512KB دارم 4GB ...! خیلی خرکی از حسابم کم میشه...!
مثلا 20 ام ماه که میشه حسابم تموم میشه با اینکه بعضی روزا اصلا خونه نیستم مثلا روز های بعد که میام 200MB دانلود میکنم...!
10 11 روز باقی مانده رو هم شارژ ایرانسل (2تومنی) میخرم وارد میکنم...! تا تموم بشه...!
Ping هم جدیدا خیلی بالا پایین میشه...! همچنین سرعت باز کردن صفحات...!
در مرورگر این آدرس را بزنید: 192.168.1.1نقل قول:
یوزر و پسوور هم بزنید admin
به قسمت WiMax Status بروید اونجا نوشته
شما الان 12400 تومن شارژ میکنید برای 3 گیگ با سرعت 128. فرض کن زود تر از 30 روز تموم شد خودش خودکار میره رو مصرف آزاد. اگر 1000 تومان شارژ کنید تو حساب شما هست تا زمانی که مصرفش کنید. امیدوارم متوجه شده باشینقل قول:
شما یه برنامه مانیتورینگ پهنای باند اینترنت دانلود کن و ببین حجم مصرفیت چقدره!یه گزارش هفتگی و ماهیانه و .. هم بهت میده.مثلا ً میتونی برنامه Bandwidth Monitor رو نصب کنی و حجم مصرفیتو کنترل کنی.نتایجی که به من میده با دقت خیلی خوبی هست.منم سرعت 512 با مصرف محدود 4 گیگ دارم.نقل قول:
سلام. دوستان این چیه؟ "خدمات انتقال خط به خط"
من روش کلیک کردم و فعال شد. یه رمز هم بهم دادن واسه انتقال خط به خط.
پول ازم کم میشه؟ اصلا این چی هست؟
سلام
برای اشتراک سرویس 128 چقدر باید هزینه کنم؟سرعت دانلود چنده؟قطعی و افت سرعت داره؟سرویس چند روزه وصل میشه؟
چرا اینطوری شده ؟؟؟ واسه شما هم همینطوره ؟؟ ترافیک چرا یهو اینقد رفته بالا ؟ من باید الان 100 Mg داشته باشم اینجا زده 2000 mg !!!!!!!!!!!!!!!!