نه دوستان
فعلان اينجا بذاريد
بعدا وتي تاپيك اصلي رو زديم جمع و جور مي كنيم
Printable View
نه دوستان
فعلان اينجا بذاريد
بعدا وتي تاپيك اصلي رو زديم جمع و جور مي كنيم
این بازی کی میاد ؟ کف کردیم !!! :19:
گزارش آلمانی بازی :
کد:http://www.looki.de/ten_minutes_of_pro_evolution_soccer_2010_news_n78299.html
نه لیگ ژاپن و آرژانتین توی این نسخه وجود نداره .نقل قول:
آرمین جان تا الان برای من حتی توی یک بازی هم اتفاق نیفتاده که مسی نفس کم بیاره شاید سبک بازی هر کسی فرق میکنه . یک خبر خوب اینکه توی مستر لیگ امسال بدن سازی و نفس بازیکنان دست خودمونه به این شکل که شما میتونی با هزینه بیشتری که روی مربی بدن ساز باشگاه میکنی بازیکنان تیمتو از نظر قدرت بدنی , آسیب دیدگی و همینطور نفس تقویت کنی . این تصویرو از مد مستر لیگ گرفتم این همون مساله ایه که میگم .نقل قول:
حسين جان از توضيحاتت درباره نحوه چيدن ترکيب ممنون ولی يه اشکال داشتی که با اجازت ميگم شما گفته بودی که اگه ميخوايم بيشتر از وسط حمله کنيم بايد attacking style
رو به 0 نزديک کنيم در صورتی که برعکسه
سلام دوستان!
میگم چند نوع کفش تو نسخه نهایی هستند؟
ببخشید که این سوالو میپرسم حوصلم نگرفت بگردم تاریخ عرضه اش کیه میدونم صفحه اول نوشته ولی خوب معلوم نمیکنه مثل اویل پنج بیاد ممنون
اين ويدئو عالي بودنقل قول:
فقط اين يارو كه با رئال مادريد بازي مي كرد خيلي بد بود بازيش
انگار تازه كار بود :31:
ان شالله دقيقا 12 روز ديگه منتشر ميشه ... 22 اكتبر 2009نقل قول:
ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و اون مطالبو خوندی اما فکر میکنم شما یک مورد دیگه رو داری میگی ATTAKING STYLE مربوط میشه به اینکه بازیکنان هم تیمی تا چه اندازه ای به بازیکن صاحب توپ ( که یار خودشونه ) نزدیک یا دور بشن و هر چی این مقدار به 100 نزدیک تر باشه بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ بیشتر فاصله میگیرن .نقل قول:
.............
این برنامه ای که چند صفحه پیش اصغر پور عزیز گذاشت واقعا روی عملکرد دروازه بانها خیلی تاثیر گذاشته . دروازه بانا چه توپایی رو از سه کنج دروازه میکشن بیرون واقعا عکس العمل هاشون خیلی عالی شده . اما هنوز باگهایی در مورد دروازه بانها وجود داره که امیدوارم توی نسخه نهایی برطرف شده باشن .
یک چیز دیگه , من توی نسخه قبلی بازی خیلی کم پیش میومد که برای پیدا کردن بازیکن خالی ( برای دادن پاس ) به رادار نگاه کنم چون یک تنه میشد همه کار کرد اما جالبه که توی این نسخه مجبورم دائما به رادار نگاه کنم تا یک بازیکن مناسب برای دادن پاس انتخاب کنم چون پرسینگ وحشتناک شدیده اصلا بازیکنان حریف به آدم امان نمیدن که فکر کنه .
حسين جان
دقيقا واحد پول بازي چيه ؟ دلار يا يورو ؟
اين شايعه كه مي گفتن كه نسخه پي سي ليگ قهرمانان اروپا رو نداره درسته ؟