بیخیال صدای اسپیکر در این گوشی بشین . هیچ حرفی برای گفتن نداره . . .
یونس جان شما که میگی تا 32 رم رو ساپورت میکنه وقتی مموری پر بشه کند میشه یا نه ؟؟
ممنون .
Printable View
بیخیال صدای اسپیکر در این گوشی بشین . هیچ حرفی برای گفتن نداره . . .
یونس جان شما که میگی تا 32 رم رو ساپورت میکنه وقتی مموری پر بشه کند میشه یا نه ؟؟
ممنون .
دوستان توجه کنند که گوشیهای n82با تاریخ 2007 عالیترین نوع واصل فنلاند هستند که مشکال سخت افزاری ندارن واسپیکرهای انها مرغوب هستند این رو پشت درب باطری هک کرده نوکیا؟
فعلا که مموری 32 گیگنقل قول:
تو بازار های جهانی خیلی کم پیدا میشه
و با قیمت بسیار بالایی بفروش میرسه !!
من یه مموری 16 سفارش دادم(واسه گوشی دیگه ام)
چند روز دیگه میرسه دستم پرش میکنم 16 گیگ رو خبرش رو بهت میدم:46:
کند که بعله...خیلی کم سرعته گوشی کم میشه که کاملا" طبیعیه..!نقل قول:
شاد باشی:40:
من الان 2 گیگ از مموریم خالیه ولی اصلا کند نشده:46:
خالیش کن میفهمی فرقشو..: دی البته خیلی نا محسوسه...! یا اصلا" رم رو دربیار با گوشی کار کن...:46:نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام.
ببخشید پس این اپدیت جدید برای 82 چی شد؟؟؟؟؟
اپدیت دیگه ای براش میاد؟؟؟؟؟
مهدی جون رمت چند گیگه؟! چه مارکیه و چه کلاسیه؟ :دینقل قول:
ما که شنیدیم باس کلاس 6 بخریم ( سریع ترین ). حالا نمی دونم راسته یا نه؟! :46:
میاد... احتمالا دیگه بشه نگارش 32! البته خوب شد یادم انداختی... می خوام زنگ بزنم به نوکیا باگ های نگارش 31 رو بگم که برای 32 برطرفشون کنه. تازه می خوام پیشنهاد بدم که برای بخش عکس برداری سامانه تشخیص چهره و چشمک و لبخند هم بگذاره و فیلمبرداریش رو هم با کیفیت تر بکنه. :5: چیه بابا...! همه برند ها دارن می گذارن فقط نوکیاس که از قافله عقب مونده.... :20:نقل قول:
سلام بابا همين ورژن خودشو كه فعلا اپديت نميشه ميگه بعدا تلاش كنيد من الان چند روز دارم ميزنم ولي نميده ميگه بعدا تلاش كن فكر منك ايران تحريم براي همين كسي جديدا اپديت كردهنقل قول:
به نظر شما اين مشكل سخت افزاري يا نرم افزاري ؟نقل قول:
سلام اقا باندهاي اين n82 قاطي داره يه بار يكيش قطع ميشه اون يكي كار ميكنه حالا اون كه يكي كه يه ماهي قطع بود داره كار ميكنه اين يكي قطع شده استريو هم كه ميزاري صداش از بلندگوها با تاخير مياد مثلا از بلندگو پاييين با نيم ثانيه تاخير از بلندگو بالا نميدونم اپديتش كنم درست ميشه يا نه من فكر ميكنم مال خيلي از اين n82ديگه كه بلندگوهاشون قطع ميشه مشكل نرم افزاري نه سخت افزاري اين سرور نكيا هم كه براي اپديت هست فعلا قطعه ميگه بعدا تلاش كن كسي امروزا اپديت كرده يا نه ؟