دوستان .. من دیگه واقعا بریدم و همش ب هدر بسته میخورم . هیچکی هم یه جواب درست حسابی بهم نمیده :(
اینجا هم یک بار میگم شاید یه بنده خدایی بود تونست کمک کنه
من متولد 69 هستم و الان 1 ترم دیگه فارغ التحصیل کاردانی دانشگاه آزاد میشم ( دیپلمم فنی هست ) میخوام کنکور سراسری 91 رو شرکت کنم ... در این صورت من که یک بار کاردانی گرفتم و الان دوباره میخوام سراسری کارشناسی یک رشته دیگه کنکور بدم معافیت تحصیلی بهم تعلق میگیره ؟؟؟/ یا حتما باید کاردانی به کارشناسی خودم رو فقط ادامه بدم ؟
اگر معافیت تعلق میگیره کدوم یکی از کد های داخل دفترچه رو باید انتخاب کنم . پارسال کد 12 بود برای امثال من . امسال نیست .
این تا اینجاااا
از این طرف به خاطر اینکه احتمال میدادم دانشگاه سراسری قبول نشم و اونوقت باید میرفتم خدمت ،، کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد هم ثبت نام کردم که همین جمعه امتحانشه . پیش خودم گفتم یا سراسری رو قبول میشم یا اگه نشدم میرم همین آزاد ادامه رشته خودم
حالا باز مثاله اینجاست که اگه کاردانی به کارشناسی آزاد رو قبول بشم ، سراسری هم قبول بشم ، در صورت انصراف از دانشگاه آزاد و ثبت نام در دانشگاه سراسری مشکلی از لحاظ وظیفه پیش نمیاد باز ؟؟؟؟؟ یعنی انصراف ندم از آزاد بعدش دیگه نذارن ثبت نام کنم توی دانشگاه جدید و بفرستنم خدمت یه وقت !!!!
ای بمیرییییییییییییییییییییی وظیفه ی عمومییییی اییی بمیرییییی نظام وظییفهههههه
میدونم سرتون درد گرفت با این همه سوال و نوشته معذرت میخوام