سلام دوستان.يه مشكلي داشتم.من فونتهاي فارسي رو روي گوشيم ريختم و اس ام اس فارسي هم ميتونم بگيرم اما وقتي وارد سايت فارسي ميشم نوشته هاشو درست نشون نميده.هر كي ميدونه لطفا كمك كنه.ممنون
Printable View
سلام دوستان.يه مشكلي داشتم.من فونتهاي فارسي رو روي گوشيم ريختم و اس ام اس فارسي هم ميتونم بگيرم اما وقتي وارد سايت فارسي ميشم نوشته هاشو درست نشون نميده.هر كي ميدونه لطفا كمك كنه.ممنون
نه فكر نكنم.به خاطر اين گفتم W950 چون سيستمشون يكيه و فقط بعضي از برنامه هاش فرق ميكنه مثل همين برنامه واكمن. ولي هر دوشون فاقد منشي تلفني هستن.نقل قول:
نه من خودم باهاش كار نكردم ولي اگه خواستين بگين برنامش رو آپلود كنم.اخه 10 مگه پس اگه حتما خواستين بگين آپلود كنمنقل قول:
همه سايتهاي فارسي اينجوريه؟؟؟؟؟نقل قول:
مبارکه....نقل قول:
فکر کنم شما با برنامه opera mini وصل میشی.نه؟
با بروزر خود گوشی درست نشون میده.
اگه نه آدرس سایتشو بذار تست کنم.
موفق باشی.
نه بابا مثلا همین P30World رو من درست تو گوشی میبینم.یا سایت GT خودتون رو.نقل قول:
اگه آموزشش رو هم میذاری من حتما حتما حتما میخوام.:31:نقل قول:
پیشاپیش دست شما درد نکنه.:40::40::40::11::11::11:
سلام
ببخشید چجوری میشه اس ام اس بفرستی شماره نیوفته ؟
قضیه ی این ایرانسل ها که وصل میشی اینترنت بهت پول نمی یوفته چجوریه ؟
یه سوال دیگه : من دفترچه ی تیلیفن گوشیم ، تمام کسایی که اضافشون کردم شمارشون به صورت 09171... هست ولی موقعی که زنگ می زنه یا اس ام اس می ده نشون نمی ده اسمش رو یعنی باید به صورت
989171539272 +باشه . چیکار کنم ؟
راهی نیست که بشه باتری گوشی رو یه جوری تندی خالی بکنی که بتونی شارژ که می کنی راحتر و بهتر شارژ بشه ( می دونید که می گن باتری خالی تر که باشه بیشتر شارژ نگه می داره )
ممنون
ببخشید گوشیم P990I هست
نه نميشهنقل قول:
تو قسمت مربوطه توضيح داده شده
بابا چقدر دستور زبانت ضعيفه درست بگو ببينم چي ميخواي بگي
مهم نيست فرقي نميكنه شارژ گوشيت خالي باشه يا نه
اتفاقا با بروزر گوشي ميرم و سايت P30world رو بد نشون ميده.همين يه سايتو امتحان كردم:31:نقل قول: