۱) ...نقل قول:
۲) حتی اگه دیگران هم رمز مودم شما رو بدونند و از اینتزنت شما استفاده کنند، باز هم مقدار مصرف شده توی پنلتون هست و از این بابت خیالتون جمع باشه که شاتل تو این مورد کارش درسته و دزدی نمیکنه.
۳) کاملاً موافقم.
۴) پول آقا پـــــول :n06:
Printable View
۱) ...نقل قول:
۲) حتی اگه دیگران هم رمز مودم شما رو بدونند و از اینتزنت شما استفاده کنند، باز هم مقدار مصرف شده توی پنلتون هست و از این بابت خیالتون جمع باشه که شاتل تو این مورد کارش درسته و دزدی نمیکنه.
۳) کاملاً موافقم.
۴) پول آقا پـــــول :n06:
والا با خوندن همين چند صفحه آخر پشيمون شدم شاتل بگيرم... ميخواستم آرت بگيرم اونم ٦ ماهه... ولي با اين وضع دانلود ما همين ٢٥٦ مخابرات رو دو دستي بچسبيم!
Sent from my iPhone using Tapatalk
مخلصم علی جان....اقایی شمانقل قول:
علی جان شهر ما هم مثل شهر شماس.و شاتل مثل قدیم داره از 1 تا 3 محدود میکنه این چند شب....
حالا سوال اینجاس یعنی فقط از 1تا 3 محدود هستیم کلا؟و بعد از این ساعات هر چی بگیریم محدودمون نمیکنن؟
ممنون...سال نو شما هم مبارک باشه:n16:
خدا میدونه. باید از یکی از بچههایی که دانلود شائولینی! میکنن بخوایم که عادی دانلود کنن و بگن که اوضاع اونا چطوره.نقل قول:
این شاتلم کشته مارو با این سیاستهاش...:n15:
دوستان واسه سرور خوبه؟ (واسه نت خونگی نیست رده بالاست) از شاتل گرفتم سرور هم خود شاتل قرار داره پینگش کمه
سرعت پورت ارتباطی 1 گیگ
از خیلی ها بدی شنیدم والا بدی ندیدم حتی سرور های آلمان که دارم اینطوری نیست خیلی جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها منو محدود کردن از داخعو خارج به صورت دقیق با 48.5 گیگ دانلود با همین ارت 1 کی سرعتم درست میشه ؟ امروز صورت حساب ماه بعدمو پرداحت کردم اخه ؟ الان میتونم همینچند روز باقی موندرو بیاج رو ارت 2؟ به نظرتون کی سرعتم درست میشه؟
جدیدا سرعت کمی بالا رفته ...
میزان پهنای ه شرکت عرضه کننده اینترنت چنده؟؟نقل قول:
هر چیبخوان بهشون میدن؟
نقل قول:
مشکل من هم دقیقاً همین چراغ خاموش حرکت کردن شاتل هست که نمیشه فهمید داره چیکار میکنه. پشتیبانی رو بچلونی هم جواب نمیدن. اگه هم بدن چرت و پرت هست. فکر کنم عمداً محرمانهبازی درمییارن که کسی نفهمه چه خبره و از ترس روزها بازداشت و جریمه کسی سراغ دانلود شبانه نره.
نقل قول:
قرارداد بستیم
نامحدود
شما بگو 100 ترابایت