من دو روز پیش محدود شدم اما جالب یا غیرجالب این بود که توی ساعت عادی هم محدود شده بودم. بدتر هم این بود که خانم پشت تلفن همش میگفت مشکلی نیست و همه چی عادی هست. بعد گفت رئیسش گفته نیم ساعت بعد درست میشه که شد. اما امشب دوباره محدود شدم و آقای پشتیبانی باانصاف بود و بجای دروغ تحویل دادن، روراست گفت که محدود شدم.
ولی چیزی که برام عجیب هست که بهم گفت من توی این مدت حدود یک ماه حدود ۱۰۰ گیگابایت دانلود مجانی داشتم که وقتی دایرکتوری دانلودها رو جمع و تفریق کردم دیدم محاله تونسته باشم بیشتر از ۵۰ الی ۶۰ گیگ مصرف کرده باشم. یعنی تقریباً شبی دو گیگابایت.
اول موندم که آیا محاسبات درست هست یا نه.
بعد هم با این حساب فکر نکنم شاتل بذاره کسی هر شب پشت سر هم بیشتر از یک یا نهایت دو گیگابایت دانلود کنه. حتی اگه سرعت ۸ مگابایت باشه. این محاسبات برای قدیمیهای شاتل هم اتفاق افتاده و واقعاً اینطور هست؟ اگه باشه که دیگه روی دانلود شبانهاش حساب نکنم و به دوستانم هم بگم که طرف شاتل نیان که ضرر میکنن.
کسانی مثل من که مهاجران مبیننت هستیم، فعلاً در انتخاب شرکتهای جدید مردد هستیم و گویا انتخاب شاتل از نظر دانلود شبانه اون چیزی که در موردش تعریف میکن نیست.