امین تو ارت لایت داری؟نقل قول:
بر چه اساسی میگی طبق سیاست جدیدشون داخلی محدود نمیشه؟
Printable View
امین تو ارت لایت داری؟نقل قول:
بر چه اساسی میگی طبق سیاست جدیدشون داخلی محدود نمیشه؟
داخلی هم محدود میشیدنقل قول:
من خودم هفته قبل با خودشون صحبت کردم گفتن هر دو محدود میشن
اول فکر میکردم داخلی محدود نمیشه
بعدش از حدود 500 گیگ دانلود محدود شدم !!! :n02:
داخلی و خارجی گمون نکنم فرقی داشته باشه..اینا به هیچی رحم نمیکنن
این اکانتا ک جدیدا توی نت میفروشن واسه رفع محدودیت دانلود کاربرد نداره؟
Sent from my PC7558 using Tapatalk 4 Beta
نه بابا ارت لایت طبق گفته پشتیبانی سرعتش 16کیلو هست !ارت ویژه دارم. همون 30تومنیه ! ا طبق گفته داخل سایت که سرعت برای محتوای داخلی باز خواهد بود میشه استناد کرد که محدودیتی داخلیا نداره و طبق دانلودای خودم دارم به این نتیجه میرسم همینطور که عکس از میزان مصرفم گزاشتم میبینی که روز به روز مصرفم بیشتر از قبل میشد ولی فقط خارجیم محدود شده و داخلی هم چنان بالاستنقل قول:
Sent from my ACER iconia A1-810 using Tapatalk
با ارت ?!!!!یا اکو ? احتمالا اکو هست قضیه اکو ها با ارت ها خیلی فرق داره !نقل قول:
Sent from my ACER iconia A1-810 using Tapatalk
با سلام
دوستان من از سرویس پارس انلاین استفاده میکنم راضی نیستم میخوام شرکتمو عوض کنم
میخواستم بدونم سرویسهای ارت1 و2 شاتل چه سرعتی رو میده و محدودیت حجمشون چطور هست
مثلا سرویس نامحدود پارس انلاین 128 تا15 گیگ سرعت روی کیلو در ثانیه220 است بعداز 15 گیگ سرعت افت میکنه روی64 کیلو بر ثایه
سرعت دانلود و بعد از 20گیگ میشه30 کیلو بایت در ثانیه هیچ ربطی به سرورهای داخلی و خارجی هم نداره و کلا مربوط به حجم استفاده است.
ولی تو سرویسهای حجمی سرعت بسته به کیفیت خط تلفن تا9 مگ بالا میره البته فقط ادعاست واصلا ازاین خبرا نیست.
ممنونم علی
با توجه به آخرین صفحات تاپیکها...میشه گفت هیچ سرویسی نیست که محدودیت نداشته باشه و با یه قیمت مناسب بتونی دانلود معقولی داشته باشی...البته میشه با مدیریت دانلود که و دانلود از سرورهای داخلی با شاتل سر کرد..ولی مشکل اینجاست هر فایلی رو میخوای دانلود کنی باید مطمئن بشی از سرور داخلیِ یا خارجی
پارس آنلاین کجا همچین سرویسی میده؟ شما 5 گیگ به خودت آوانس دادی... من خودم همین رو دارم. بعد از 10 گیگ سرعت میشه 60 و بعد از 15 گیگ میشه 30 کیلو.. ولی 30 کیلو بایت رو فقط از یه سری سرورهای خاص(که مخصوص دانلود نیستن) میده از سرورای دانلود سرعت هی بالا پایین میشه:نقل قول:
(توی این شکل از سرورای مختلف با اختلاف چند ثانیه دانلود کردم. بعد سروری که ازش دانلود میکردم رو بالاش نوشتم... تعداد کانکشن 3 تا بوده که بهترین حالت بود..... نمودار سرعت هم مال NetWorx هستش...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا اگه جواب بدن خیلی خوب میشه.... :n02:نقل قول:
البته محدودیت آرت 1 رو توی پست های قبلی گفتن. :n06:
دوستان این که میگین بهد از 30 گیگ دانلود سرور خارجی محدود می شید (آرت 1) یعنی مهم نیست از کجا دانلود کنید؟ چه داخلی چه خارجی دانلود کنید بعد 30 گیگ محدود می شید؟