برای من افتضاحهنقل قول:
Printable View
برای من افتضاحهنقل قول:
به نظر من بستگی به شهرت دارهنقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
من که هر موقع 1565 رو میگیرم میگه:نقل قول:
سرویس شما دچار اختلال شدید است ...
متاسفانه قطعی های وب فوق العاده زیاد شده
پشتیبانی هم میگه به ما ربطی نداره و به مرکز مخابراتی مربوط میشه
100درصد تایید میشهنقل قول:
دقیقاً من هم همین مشکل رو دارم
اره قطعی زیاد داره سرعت کامل رو هم نمی دونم چرا نمی دن
وضعیت های وب برای دیدن netflix و hulu و youtube چطور هست؟فریز و قطعی داره؟ من در حال حاظر 4 مگ مخابرات دارم ولی وجدانی با کیفیت 1080p هم راحت فیلم میبینم تنها مشکل مخابرات اینه که برای ترافیک خارجی ماهانه 60 گیگ فقط حجم میده که خوب زود تمام میشه.ظاهرا های وب ترافیک خارجی با حجم بالاتر و قیمت مناسبتر از مخابرات داره میخواستم بدونم وضعیت های وب برای فیلم دیدن چطوره؟
وضعیت های وب برای دیدن netflix و hulu و youtube چطور هست؟فریز و قطعی داره؟ من در حال حاظر 4 مگ مخابرات دارم ولی وجدانی با کیفیت 1080p هم راحت فیلم میبینم تنها مشکل مخابرات اینه که برای ترافیک خارجی ماهانه 60 گیگ فقط حجم میده که خوب زود تمام میشه.ظاهرا های وب ترافیک خارجی با حجم بالاتر و قیمت مناسبتر از مخابرات داره میخواستم بدونم وضعیت های وب برای فیلم دیدن چطوره؟
های وب سرعت دانلود از سرور های خارجی افتضاحه ، اون هم به خصوص استریم که به صورت تک کانکشن هست دانلود.نقل قول:
من قبلا از های وب سرویس داشتم ، سرعت ۸ مگ ، اکثر اوقات ، به خصوص از بعد از ظهر به بعد ، حتی توی استریم ۴۸۰ از یوتیوب مشکل داشتم ، حالا سایت های دیگه بماند.
دادا دمت گرم. واقعا آدم گاهی احساس میکنه نه راه پس داره نه پیش. هر صفحه ای آدم میره ببینه جمع کنه بره اونجا میبینه اونجا هم همون وضعه. یک شرکتی سرعت و کیفیت خوب میده ولی گرون یه شرکتم کلا وضعش خرابه کم کم دارم به این نتیجه میرسم این وضعیت خراب شرکتهای اینترنتی به عمد اینطوریه.الانم عملا اینترنت ملی دارن میدن فقط این حس بهت میدن اینترنت داری. تمام سایتهای دانلودفیلم که اومدن روی سرورهای داخلی ما الان مدته اکانت نتفلیکس میگیرم حداقل بتونیم فیلم بدون سانسور ببینیم که اونم برات خدادتومان حجم حساب میکنن. خدایی خسته شدیمنقل قول:
سلام من 4gهای وب دارم سرعتش خوب ولی بحث قطعی سرویس هاش جداست ویا سرعتش این مربوط به پهنای باند هست و سازمان به هر شرکتی میزانی پهنای باند میده مثلا منطقی پیش نمیری چیزی که سازمان اجازشو به های وب میده میانگین بخوای حساب کنی اگر 4میلیون کاربر را ساپورت کنه های وب خودش میاد 8میلیون سرویس میده ولی های وب اپراتوری مفید هست راضی ام ازش باید اسمشو طلا بزارن چقد زحمت میکشن به دورترین نقطه ها که mtnواول حتی برا تماس انتن نمیده های وب نت میده این افتخاره
دوستان مُد های وب روی کدوم بهتر جواب میده ، راستی چرا مُد گیمینگ نداره ؟
این آخرین ماهی هست که از های وب استفاده میکنم. جدیدا دیگه آپارت رو هم خوب استریم نمیکنه.
برای آخرین بار به پشتیبانی زنگ زدم مشکلات رو گفتم. گفت برو سایت آسان دانلود. خیلی جدی بهش گفتم نمیرم. سر خط هم نمیرم. اپلیکشین تون رو هم نصب نمیکنم. میخوام خط رو جمع کنم.
غیر از اینا هیج جور کمک نکردن. برمیگردم مخابرات
از امروز صبح افتضاح شده
سلام
من تازه مشترک های وب شدم 1مگ 27گیگ یک ماه که در کل 108گیگ دادن.
نمایش حجم ترافیک مصرفی تو پنل مرورگر با اپ اندروید تناقض داره
یه مورد دیگه اینکه برای تست حجم مصرف به فایل 25مگ از سافت 98 دانلود میکردم متاسفانه دوبرابر از حجمم کم میکرد نمیدونم بخاطر فشفشه س یا چیزه دیگه ست
آقا این چه مسخره بازیه؟من بخاطر حجم بالای یه سری از سرویسهای های وب دوباره اومدم روی های وب.الان که ماه دوم برای تمدیده،توی پنل فقط پنج شیش مورد سرویس برای انتخاب موجوده.پشتیبانی میگه سرویس ها بسته به منطقه ای که مشترک هست فرق میکنه
.......
بد جور رفت تو پاچه ام.اولش دون پهن کردن موقع ثبت نام سرویس 16 مگ ماهانه 500 گیگ بین الملل که خب با خودم گفتم خیلی عالیه،خرید زدم.الان دیگه از تو پنلم حذف شده و پشتیبانی میفرمایند که بخاطر شهر شماس که ظرفیتش پر شده و فلان.جالبه اگه شهر ما ظرفیتش پر شده چرا نیترو 16 مگ هنوز قابل انتخابه تو پنل؟
از فردا میوفتم دنبال یه شرکت دیگه.همه چی شده مسخره بازی و کلاه برداری
-----------------
کدوم سرویس دهنده تو طرح هاش پایداری داره؟ پارس آنلاین طرح هاش خوبه الان دیدم،نظرتون چیه راجع بهش؟
شما وقتی متوجه میشی دارن کلاه سرتون میزارن بازم حاظر شدی بمونی و بسته بخری:weird:نقل قول:
داداش اگر برای خودت ارزش قائل هستی تخلیه کن تا درست عبرتی باشه برای این شرکتها تا مردمو نپیچونن
نه دیگه،الان ماه دومه میخوام تخلیه کنم.طرح های پرحجم رو فقط اول که خط رانژه میکنی میذارن انتخاب کنی بعد حذف میکنن.نقل قول:
من تخلیه که میکنم هیچی،ده پونزده نفر دیگه رو هم با خودم از این شرکت میبرم.خیلی از آشناها و دوستان رو میشناسم که رو های وب خط دارن و همشون هم به علت اطلاعات پایین در زمینه کامپیوتر گوش به فرمان من هستن:D
سلام خدمت همگی دوستاننقل قول:
بله های وب کلا سیاستش اینطوره یعنی حتی در تهران هم بین مراکز مختلف فرق میزاره و یه سری طرح ها رو فقط در بعضی مناطق میشه خرید من خودم بعد از دو سال بخاطر این قضیه اومدم بیرون
و یه مساله دیگه اینه که این داستان فقط در مورد های وب نیست خیلی از شرکت ها اول با یه طرح جذاب که مخصوص مشتریان جدیده شما رو جذب میکنند بعد که اون طرح تموم بشه برای تمدید
باید طرح های گرون تر رو خریداری کنید الان آسیاتک هم همینطوره و خیلی دیگه از ISP ها
رفقا تنظیمات بهتر از این هم هست؟ اگه هست لطفاً بهم بگید وارد کنم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدت هست که شدیدا مشکل پینگ بالا و Timeout دارم که عصر تا شب ساعت 2 وضعیت بدتر میشه
و حتی با سرویس کاهش پینگ هم مشکل حل نمیشه چون پینگ داخلی هم بالاست...
هرچی تماس میگیریم هیچ تغییری نمیکنه و پیگیری نمیکنن... نمیدونم دیگه چکار باید بکنم...
بنده اهواز هستم... قبلا پینگ من 105 تا 115 بود و الان 270 تا 400... هیچ بازی آنلاینی نمیشه انجام داد با این پینگ... و عمده استفاده من بازی آنلاین هست
اگر تا پایان این 2ماه سرویس مشکل حل نشه جمع آوری میکنم...
دوستان چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟
تفاوت خاصی نمیکنه! تمام شرکت ها همینجور داغون هستند. مشکل کشوری هست.نقل قول:
دوستان این شرکت حالت فست رو فعال نمیکنه ؟
سلام شما حالت فست رو فعال کردین ؟نقل قول:
خیر چی هست این حالت فست ؟ میشه راهنمایی کنید ؟نقل قول:
پینگ رو 20 تا 30 ثانیه کاهش میدهنقل قول:
این شرکت حالت Fast نداره.نقل قول:
دوستان سرعت اینترنت شماها هم به فناست؟؟؟
من الان سه روز شده که های وب م توی قم با سرعت 60 الی 70 کیلو دانلود میکنه
ریت خط هم پایین نیومده که بگم نویز باعثشه
ریت خط رو همون دوازده مگ هستش
ولی سرعت دانلود خیلی خیلی پایینه
پشتیبانی های وب هم که هر بار زنگ زدم تا بیشتر از یک ساعت تو صف موندم و نتونستم صحبت کنم باهاشون
هفته پیش فقط شب ها اینطور میشد که زنگ میزدم بهشون میگفت از زیرساخته
ولی الان سه روزه وضعیت خیلی افتضاحه
وضعیت جاهای دیگه هم ظاهرا همینهنقل قول:
شیراز پیشگامان دارم که همینه تو مودم زده 8 مگ ولی عملا سرعت خیلی پایین تره و الان که حتی پیام تو اینستاگرام به زور رد و بدل میشه ...
دوستان دیگه هم مخابرات و شرکتای دیگه دارن پرسیدم وضعیتشون همینه
نقل قول:
هرشب این وضعیت هست و زنگ میزنی قبل وصل شدن بدلیل زیرساخت قطع می باشید و از این حرفا!
دیشب پس از یک ساعت و نیم پشت خط بودن! درخواست جمع آوری دادم. این شرکت دیگه شورش رو درآورده. شب ها که دیگه هیچی حتی سایت های داخلی رو باز نمیکنه. سرعتش از دایال آپ هم بدتر شده. بهشون گفتم اینترنتتون شده آشغال، گند زدید. دونست حق با منه هیچی نگفت و معذرت خواهی کرد.
با دود بخووام پیامم رو به کسی برسونم زودتر بهش میرسه تا بخوام با اینترنت های وب بهش پیام بدم.
:evil2::grrr::thumbsdow
ریت خط شما پایین نیومده؟
بعد زنگ بزنی بگن نویزه :|
درصورتی که نویز هم نیست
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
مخابرات میاره پایین من یادمه سال های پیش snr ذره ای تکون نمیخورد کیفیت همیشه ثابت بود بعد حدود دو سال پیش یک سری تغییرات دادن snr هی ساعت های مختلف عوض میشه و شلوغ باشه یا چیزی عین چی پایین میادنقل قول:
بهترین موقع گرفتن rate بالاتر صبح زود هست.
ریدن با این پشتیانیشون
سلام،دوستانی که از شرکت های وب سرویس دارند چند تا تست از سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشن سرویساشون بزارند، ممنون میشم.
تست همین الان با سرویس ۸مگ،افتضاح شده قطعی هم خیلی زیاد شده پاسخگو هم نیستن!نقل قول:
تک کانکشن سرور داخلی
مولتی کانکشن سرور داخلی
تک کانکشن سرور خارجی
مولتی کانکشن سرور خارجی
منم تا به امروز 4 تا Isp تست کردم همشون همین وضعیت بودن پیشگامان، داتک، مخابرات، صفرویک، بقیه دوستانم که جاهای دیگرو تست کردن
مشکل رو هم هممون می دونیم از کجاها آب میخوره :sad: شهاب سنگ جان بیا که خسته شدم.
سلام دوستان
دوستان کیفیت خدمات های وب در چه حده؟
من قیمتارو دیدم باورم نشد:blink:
10.080 گیگ سرعت 16 یکساله 787.000 یعنی ماهانه 840گیگ بین الملل
هیچ شرکتی همچین قیمتی نداره
میشه راهنماییم کنید این چند وقت که خدایی هیچ شرکتی نت درست حسابی نداشت
قبل این قضایا سرعتش در چه وضعه؟ یعنی از صبانت بهتره؟
سرعت 16 مگ بگیرم امکانش هست سرعتم به 1مگابایت در ثانیه هم نرسه؟
قطع و وصلش زیاده؟
پشتیبانی چطور؟
دمتون گرم آخر فروردین اینترنتم تمومه میخوام یکساله بگیرم راهنماییم کنید ممنونتون میشم
در ضمن کرج هستم
ممنون:)
صفرویک هم طرح عیدانه خیلی خوبی گذاشته ولی از هرجا که الان میخوای نت بگیری سرعت ها افتضاح هست حالا هرجا که برات به صرفه تر است بگیر ، طولانی مدت هم که خطری هست کلا نت میگیری باید تحمل کنی اون مدت رو ، تو محدوده پوشش zi-tel نیستی؟نقل قول:
در مورد های وب...نقل قول:
1- از خیلی از شرکتها از جمله صبانت، کیفیت تحویلی پایین تره
2- قبل از این قضایا به خاطر قیمت بهتر نسبت جذب مشترک به پهنای باندش بیشتر بود خصوصا در مراکزی که دیگه پورت ازاد نداشت. به همین سبب حداکثر سرعت تحویلی پایین تر از سرعت قرار داد بود که معمولا با ادعای وجود نویز پوشش میده ضعفش رو این شرکت.
3- اینکه سرعت 16 مگ بگیرید. اگه منظور سرعت با دانلود منیجره در صورت شلوغی مرکز شما بله این امکان هست که به 1 MB/s نرسه.
4-قطع وصلی زیاد نیست
5- پشتیبانی مودب و در دسترس اما در صورت کندی سرعت بی فایده هست و طبق اموزشهایی که دیدن فقط سرگرمتون میکنن تا تلفن رو خودتون قطع کنید.