اطلاعات ناقصه چون نزدید پهنای خط روی چند مگ بسته شدهنقل قول:
ولی به نظر میاد کشش نداره میرایی دانلود 34 و 34 کشش 16 مگ رو نداره
Printable View
اطلاعات ناقصه چون نزدید پهنای خط روی چند مگ بسته شدهنقل قول:
ولی به نظر میاد کشش نداره میرایی دانلود 34 و 34 کشش 16 مگ رو نداره
باید ببینید سرویس قبلیتون که snr 20 داشته روی چند مگ بسته بودندشنقل قول:
و الان روی چند مگ بسته شده
شاید پهنا رو براتون بالا بستند که از 20 پریده روی 6
برای من که پیش پرداختم تو گزینه حجم ترافیک باقیمانده میزنه و با هربار ریستارت مودم آپدیت میشه.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
براى من الان با سرعت ١٨ مگ SNRم ١٠ هستش! يه موقعى اين كيفيت آرزوم بود!:)) مقدار ٦ مقدار حداقلى و لب مرز هست و اگه خطتون نويز داشته باشه با اندكى نوسان باعث قطع و وصلى ميشه كه شما هم اين مشكل رو دارين! كارى كه ميتونين بكنين اينه كه اگه مطمئنين كار ديگه اى براى بهبودى كيفيت خطتون نمى تونين انجام بدين (كه چند مورد هست)، يا مى تونين بگين پهناى باندتون رو كم كنن يا اينكه تو تنظيمات مودم ماژولتون رو روى g.dmt قرار بدين كه اين خودش پهناى باندتون رو يك مقدار كم مى كنه و در عوض وضعيتتون رو stable تر مى كنه، كه اين دومى توصيه ميشه من خودمم چون خطم پنج مگ رو لب مرزى مى كشيد اين كارو مى كردم هميشه و تقريبا قطعى نداشتم.نقل قول:
روی این خط سرویس 512 نامحدود دارم.نقل قول:
بنظرتون حداکثر کشش خط چند مگ هست؟
البته طوری که قطع و وصلی نداشته باشه و خط استیبل باشه.
خود مودم max rate رو نزده؟معمولا مودم ها میزنن تا چقدر کشش داره البته تخمینی استنقل قول:
منم تخمین زدم با این snr ای که دارید تا 6 مگ کشش داره هر چند میتونید به خود تخمین مودم هم نگاهی باندازید اگر مودم زده باشه
دوست عزیزمنقل قول:
من یه مودم tp link td-8811 قدیمی دارم که به کامپیوترم وصله. خیلی وقته کار می کنه
ولی هنوز سرپاست. این اطلاعات که دادم مربوط به اون مودمم هست. تو این مودم مکس ریت
رو نمیزنه.
یه تی پی لینک 6961 هم دارم. رفتم با اونم تست کردم که اطلاعات کلا فرق داره.
SNR ------------- 37.7
attenuation ------33.1
Max Rate ------- 15404
شده. snr حتی 38.5 هم میشه.
سوالم اینه که واقعا کدوم مودم اطلاعات درست رو نشون میده؟
آیا واقعا خط من 15 رو میکشه؟!
ممنون
راستش این عدد ماکز ریت تخمینی هستنقل قول:
منم تا حالا چندین بار دیدم عددش فرق میکنه برای خودم و دیگران،خود من از 16 مگ داشتم تا 21 مگ ،که بین این 2 عدد نوسان میکرد
ولی در کل با این snr که زده شک دارم 15 مگ بکشه
نظر من اینه با این مودم تا 10 مگ بیشتر کشش نداره و اون 15 مگی که زده زیاد قابل اعتماد نیست،شما میتونید تو روزای دیگه و ساعات دیگه مثل شبها ببینید این ماکز ریت همون 15 مگ میمونه یا فرق میکنه
اون مودم قدیمیتون ظاهرا خوب نمیتونه نویزو دفع کنه که snr شده 24
خب بعد 16 ساعت از خرید اضافه،اس ام اسش اومد و در سایت هم مقدار خریداری شده شارژ شده
سرویس پس پرداخت 2 تا 16
مودم بشدت تاثير داره! من يه مودم سيمفونى داشتم كه پارس آنلاين بهم داده بود و با اون خطم تا ١٥ مگ بيشتر نمى كشيد، رفتم يه دى لينك خريدم الان خطم تا ٢٣ مگ مى كشه! اون ميزان snr كه نشون ميده با توجه به شرايط هست كه يكى از اون شرايط همون مودم هستش كه خودتون دارين فرقش رو مى بينين، اون ١٥ مگى كه زده اشتباه نيست و اگه پهناى باندتون باز باشه با همون سرعت ١٥ مگ حالا يه كوچولو بالا پايين وصل ميشه، البته كه با اون سرعت snr تون همون حدود ٦ ميشه كه لب مرزى هست ولى خب لزوما قطعى نخواهيد داشت، با اين شرايط بشدت توصيه ميشه يه مودم خوب تهيه كنيد من D-Link 2750u خريدم كه اين كيفيت رو بهم داد، شايد با عوض كردن اسپليتر هم كيفيت خطتون بهتر شه اگه قديمى هست اسپليترتون، بهرحال سمت اون مدم قبليه نرين كه خودتون دارين مى بينين خطتون چقدر كشش داره و شما از چقدرش دارين استفاده مى كنين؛)نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم از این جشنواره های جدید گرفتم. یکی دو روزه وصل شده ولی وقتی میرم ترافیک باقیمانده رو ببینم علامت "-" جلوشه!
گزارش مصرفم هم حدود 24 ساعت بعد آپدیت میشه...
برا شما هم اینطوریه؟ یا باید کاری کنم که درست بشه؟
ضمنا اینترنت شما پس پرداخته یا پیش پرداخت؟نقل قول:
براى من تو ترافيك باقى مانده اين علامت نيست ولى گزارش مصرفم بله با يك روز تاخير هستنقل قول:
ممنون که زود جواب دادین.نقل قول:
اینترنتتون پیش پرداخته؟ یا پس پرداخت؟
خواهش مى كنم، براى من پيش پرداخت هستشنقل قول:
پس پرداخت - - میزنه ولی ضاهرا با خرید حجم مقدار باقیمانده رو میزنه.نقل قول:
آهاننقل قول:
خیلی ممنون بابت اطلاع رسانی
و اینکه یعنی اگه 100 گیگ بگیرم حجم باقیمانده رو 102 نشون میده؟
و هر ماه 2 گیگ اضافه میشه؟ چون میگن مثل اینکه حجم هر ماه مخصوص خودشه و نمیشه ماه بعد استفاده کرد. یعنی هر ماه خودشون 2 گیگ اضافه می کنن و سرویس خود به خود تا یک سال با همون شرایط تمدید میشه؟
البته من بیشتر نگران حجم رایگان شبانه هستم. چون حجم باقیمانده رو نمیزنه آدم نمیدونه روزانه حساب کردن یا شبانه.
ببخشید یه سوال دیگه هم اینکه حجم باقیمانده رو هم هر 24 ساعت آپدیت می کنن؟ یا آنلاینه؟
دوستان در مودم dlink 2740. تو کدوم قسمت میزنه بیشترین سرعتی که تو دانلود خط جواب میده ؟
کدوم قسمت رو برم ببینم؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام به شما و همگی دوستاننقل قول:
اول از همه عدز میخوام که پست شما رو که خطاب به یوزر دیگری بود نقل قول کردم ولی چون بسیاری از حرف های که تو ذهن من هم بود گفته بودید اینکار رو کردم...
در مورد سرویس های حجمی مخابرات کاملا مواردی که گفتید درسته
اینکه بیشتر استفاده شخص ممکنه در طول روز باشه،الان با وجود موبایل و گجت های دیگه هوشمند که همه شون از اینترنت استفاده میکنن واقعا حجم دو گیگ در ماه مسخره اس
من خودم برای دانلود اگه بخوام انجام بدم از بسته های ایرانسل استفاده میکنم،توی منزل چهار تا موبایل هست که تازه استفاده متوسطی هم ازشون میشه و مثلا روی دوتاشون فقط ایستاگرام
هست اینا از نت مخابرات استفاده میکنن و خودم هم کارهای وب گردی در کامپیوتر با نت مخابرات انجام میدم21 شهریور وارد پرتال مخابرات شدم و میزان مصرف رو برای اون 20 روز 16 گیگ زده بود...
نکته بعدی هم اینه که بقول شما اینا دارن دون میپاشن تا ماهایی که نامحدود داریم بگیم به به چه سرویس های خوبی! و بریم عوض کنیم بعدا یهو میبنید هر بامبولی که بخوان در میارن
یه نمونه خیلی ساده اش اینه که سرعت شبانه رو روی دو مگ فیکس میکنن اعتراضی هم نمیشه کرد و کاملا طبق قرار داده
کلا شرکت ها حالا فرق نمیکنه چه شرکتی این سیاست شون هست که اول در باغ سبز به مشتری نشون بدن بعدا سر فرصت پوست کله شو بکنن:n02:
اینقدر تو این چند ساله ازین نمونه ها همه مون دیدیم که...
اگه مثل 2750 باشه توى status-->statisticsنقل قول:
اگر همون 2740u است که من دارم باید برید قسمت maintenanceنقل قول:
قسمت diagnostic
بخش adsl
استارت رو بزنید تا 3 دقیقه خودش تست میکنه و به شما اعلام میکنه
ولی این قبلا هم گفتم تخمینی است ،من تا حالا چندین بار تست گرفتم از 16 مگ دیدم تا 21 مگ
بله 2740u هست با
Firmware version. ME 1.02
ولی تو maintenance
Diagnostics
گزینه adsl وجود نداره.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
وقتی روی گزینه diagnostics موس رو بگیرید 5 بخش داره ،یکیش ping یکیش adsl و بقیه هم چیزای دیگه ای دارهنقل قول:
شما روی بخش adsl کلیک میکنید و start رو بزنید تا 3 دقیقه خودش تست می گیره و نتیجه رو اعلام میکنه
سلام
من سرویس اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to16M پس پرداختFreeNight گرفتم.
ولی دانلود شبانه رو هم جز ترافیک مصرفی حساب می کنه.
چکار کنم که دانلود شبانه هم فعال بشه ؟
با تشکر
مبارکه :n16:نقل قول:
تشریف ببرین مرکز مخابراتی. از اونجا پیگیر بشین.
قبلش سرویس تون چی بود؟
بسته حجم اضافی هم خریدین؟نقل قول:
اگر بسته نخریدین، ترافیک شبانه خودبخود تو صورتحساب حساب نمیشه. برای اطمینان از سایت eservice.tct.ir قبض میاندوره رو چک کنید.
دوستان سلام. منم اين كمپين تابستان رو خريدم امروز و سرويسم وصل شد. حجمم ٢ گيگ در ماه. يه بسته ١٠٠ گيگ هم خريدم. سرويسم پس پرداخت هست. فقط مشكلى كه داره تو باقيمانده حجم تو ecare خاليه و خط فاصله كشيده. حالا نميدونم اين ١٠٠ گيگ چرا به حسابم اعمال نشده؟؟ اصلا چرا باقيمانده حجم من رو نشون نميده؟؟ راهنمايى كنين لطفا
سلام
من هم دیروز ترافیک خریدم ولی هنوز اعمال نشده، اس ام اسش هم نیومده!
احتمالا یکی دو روز طول میکشه اعمال شه. کلا سایتش خیلی جاهاش ناقصه...
اگه خبری شد اینجا میگم. شما هم اگه خبری شد لطفا اطلاع بدید.
در سرویس پس پرداخت نمیشه بسته خرید خود فروشنده مخابرات می گفت.بسته ها فقط برای سرویس های پیش پرداخته.
تو سیستم خدمات مشتریان قسمت گزارش مصرف دانلود شبانه رو صفر میزنه در صورتی که من از ساعت 3 تا 4 دانلود داشتم
هم حضوری رففتم پیششون و هم به 2020 گفتم ولی همش ادمو می پیچونن
خدا لعنتشون کنه:V16::V16::V16:
خودشونم مثل اینکه کامل اطلاع ندارن. هرکدومشون یه چیزی میگن.نقل قول:
یکی از بچه ها همینجا گفت که پس پرداخت ترافیک خریده، تو ترافیک باقیمانده هم زده. پس احتمالا میشه ترافیک خرید!
کلا پشتیبانی مخابرات خیلی داغونه!!!
یکی میگه مخابرات ترافیک باقیمانده نشون نمیده، یکی میگه نشون میده اگه ترافیک بخری!
دوستان مطمئنید که اگه سرویس پس پرداخت ترافیک بگیریم تو ecare حجم باقیمانده نشون میده؟
یعنی برا من مشکل داره که نشون نمیده؟
داداش من سرویس 2MB UP TO 16 گرفتم با دانلود شبانه.واسه منم دانلود شبانه رو جزو ترافیک روزانه حساب میکنه.راستی خط شما رو، رو چند مگ بستن.واسه من که رو 2 مگ بستن اصلا هم بالاتر نمیره.تا حالا 10 بار به 2020 زنگ زدم و گفتم که مگه نباید تا 16 مگ شیر کنید،اصلا قبول نمیکنن و با پر رویی میگن که نهایت سرعتتون همین 2 مگه.خیلی کثافت هستن.قشنگ معلومه که بین 8 نفر تقسیمش کردن.پشتیبانی خیلی مزخرفی داره،اطلاعات عمومیشون خیلی پایینه،خیلی پر رو هستن.کارت را هم راه نمیندازن.من چون خط خونمون رو فیبر نوری کردن مجبور شدم از مخابرات اینترنت بگیرم.خدا لعنتشون کنهنقل قول:
برا من هم دقیقا همینطوریه!نقل قول:
یه سوالی داشتم از دوستانی که خطشون فیبرنوری شده ؛
آیا بدون اطلاع قبلی خطتون رو فیبر کردن و شب خوابیدید و صبح بیدار شدید و دیدید که فیبر شده یا اینکه قبلش بهتون اطلاع رسانی کردن و هماهنگ کردن یا اینکه منزلو عوض کردید و خط نو خریدید که فیبر بهتون دادن ؟
ممنون
برا من همون 16M هستش ولی سرعتش ثابت نیست.بعدازظهرها هم زیاد قطع و وصل میشه.نقل قول:
الان بعد از 8 روز و مصرف 3.18G ترافیک که 450M تو ساعات شبانه مصرف شده تو قبض میان دوره 72453 ریال حساب کردن.
کسی از نحوه ی محاسبه شون اطلاعی داره؟
احتمالا طوری حساب می کنن که اگه 2 گیگ در ماه مصرف کنی 8000 تومان رو قبض بیاد، بیشتر از 2 گیگ رو هم گیگی 3000 تومن احتمالا. ولی برا شما الان کمتر از اینی که گفتم در میاد. تاریخ قبض میان دوره رو دقیق با تاریخ مصرف ها مقایسه کردین؟ جون قبض میان دوره رو به روز نمیزنه! (کلا مخابرات تو همه کارهاش آفلاینه!!!). تو وضعیت اینترنت که واقعا گل کاشتن! حجم باقیمانده که لازم ترین و آسون ترین چیزه تو سایتشون نمیزنه!نقل قول:
من الان موندم که نکنه اون 100 گیگ اضافه رفته باشه تو پاچم و اصلا تو سرویس پس پرداخت حسابش نکنن!
کاش سایتشونو به زودی درست کنن :(
منم دوست عزیز همین مشکلو دارم. سرویسم پس پرداخته. ۱۰۰ گیگ خریدم ولی هیچ خبری ازش نیست. ۲۰۲۰ هم زنگ میزنم میگه باید زنگ بزنی واحد فروش.نقل قول:
نه آقا چه اطلاعى من كه رو خطم سرويس ADSL داشتم بعد از چند ماه كه خالى بود از يك جا ديگه درخواست دادم بهم زنگ زدن كه شما خطت فيبر نوريه! گفتم بابا من رو اين خط سرويس داشتم! ديگه زنگ زدم مخابرات گفتم من الان چيكار كنم پس اينترنت شما هم كه بدرد نمى خوره گفت برا دو سه نفر بنظرتون ميشه چيزيو عوض كرد!:/ البته الان من اين طرح جديد رو گرفتم و راضيم!:)))نقل قول:
نه بدون اطلاع حق این کار ندارن، میتونی پیگیری کنی ازشون شکایت کنی...نقل قول:
احتمالا با یکی از همسایه هاتون ریختن رو هم و چون اون خط مسی میخواسته شمارو انداختن رو فیبر و مسیر خط شمارو به اون اختصاص دادن.
حتما پیگیری کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
والا به من گفتن كابل برگردون شده بعد من گفتم بابا من الان رو اون يكى خطمون كه مال همين ساختمونه سرويس دارم گفت اونم جمع آورى كنى ديگه نميتونى بگيرى[emoji52] ديگه اين شد كه از خود مخابرات رو اين خطم سرويس گرفتم اون يكى خطم هنوز قراردادم با پارس آنلاين تموم نشده كه بدردم هم نميخوره پارس با سرويساى مزخرفشنقل قول: