تا جایی که من میدونم پیام نور با اشتغال به خدمت میشه ثبت نام کردنقل قول:
Printable View
تا جایی که من میدونم پیام نور با اشتغال به خدمت میشه ثبت نام کردنقل قول:
دقیقا تو خدمت همه چیز به عرضه ربط دارهنقل قول:
خیلی ها هستن میفتن بهترین جاها برای خدمت ولی بخاطر نداشتن عرضه به بدترین شکل ممکن موردظلم واقع میشن از طرف کادری تا سربازصفر
والا تمام طول مدتی که من خدمت کردم اونایی که نامه میاوردن معاف از رزم و ... بجای اینکه مراعات بکنن، بدتر باهاشون بدرفتاری می شد
سرباز داشتیم دیسک کمر داشت ولی فرمانده عمدا فرستادش بدترین پاسگاه مرزی و بدبخت واسه رفتن به دکتر مجبور بود 1 ساعت تو کوه
پیاده راه بیفته بیاد مرکز گروهان بعدشم دوباره مجبور بود پیاده 2 ساعت سربالایی رو بکوبه بره برسه پاسگاه یوقت براش غیبت رد نکنن بدبخت بشه :n21:
دوستان 2 تا سوال دارم:
1-میشه همزمان با خدمت, لیسانس یا فوق پیام نور خوند؟
2-آیا میشه بعد از خدمت به طور همزمان هم ارشد رو در دانشگاه دولتی خوند هم یه لیسانس پیام نور یا مجازی گرفت؟
ممنون می شم کسی می دونه بگهنقل قول:
نقل قول:29.ایا تحصيل همزمان با خدمت امكان پذير مي باشد ؟نقل قول:
خير حتي در صورت تاييد دانشگاه براي اين دسته از دانشجويان معافيت تحصيلي صادر نمي گردد.
قبلا پیام نور میشد اما یک سالی میشه قانونش تغییر کرده
بچه های سپاه حفاظت هواپیمایی زمان ما _ یک سال پیش ) 48 -72 بودند العان رو نمیدونمنقل قول:
سلام بچه ها بلاخره امروز دفترچه رو رفتم پلیس +10 فرستادم حالا 3تا سوال دارم اگه میشه کمکم کنید1. اینکه پذیرش از سپاه شهر خودم چجوریه؟(حالا میخوام سانسمو یه تست بکنم شاید گرفت،البته بسیج ندارم)2 . برای کسری جبهه بابا الان میتونم اقدام کنم؟3. تو کاغذه که بهم دادن اسم رشتمو یکم اشتباه نوشتننوشتن کارشناسی غیر پزشکی شیمی گاز(درحالی که رشته م مهندسی شیمی گازه)درسر نمیشه؟
سلام. 2 سوال:
1- طرح سرباز معلم هنوز اجرا میشه؟ کی باید اقدام کنم براش؟ دوستانی که رفتن پیشنهاد می کنن؟ (من تا 11 بهمن فرصت پست دفترچه رو دارم)
2- امریه برداشته شد؟ برای امریه باید حتما معاف از رزم داشته باشم؟ (متاهل نیستم) از کجا باید شروع کنم برای گرفتن امریه؟
باید برگ سبزتون رو از پلیس +10 بگیرید و به یکی از مراکز سپاه در شهرتون مراجعه کنید اما بدونه بسیجی خیلی بعیدهنقل قول:
اگر برگ سبزتون رو گرفتید بله میشه
رشته های فنی مهندسی عبارت غیر پزشکی رو تو برگ سبز مینویسه و درسته مشکلی نداره
برای سرباز مغلمی در این پست توضیح داده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امریه هم هنوز هست میتونید به مراکزی که امریه میگیرند مثل وزارت کشاورزی و .... مراجعه کنید ببینید نیرو میخواند یا نه تو همین تاپیک هم سرچ کنید مطلب زیاده
یکی از دوستان من همین هفته پیش پرسیده بودنقل قول:
مهندسی خوردو قبول شده بود ، ولی چون لیسانسش رو قبلا یه رشته دیگه گرفته بود گفته بودن باید اشتغال به خدمت بیاره
اونهایی که آ. شرقی میوفتن باید 1 هفته تا 10 روز دوره یگان ویژه ببینن، برای کسایی که آموزششون ولیعصر تبریز بوده سخت تره و برای کسایی که مثلا جایی مثل مشکین شهر بودن راحت تره. البته ما اسفند ماه اونجا بودیم دقیقا 10 روز شد کار خاصی نکریدم فقط شدیدا روی اعصاب هستن، روزی 50-60 باز آمار میگیرن، کمی آموزش و رژه، بدو بایست و... که ما تو ولیعصر تبریز اصلا ندیده بودیم، دو بار فوتبال تراختور بردن و به عنوان نیروی کمکی استفاده کردن که واقعا خسته شدیم ولی تجربه اش بد نبود، همه چی ممنوعه حتی دارو و چفیه. تلفن هاش محدوده و اگه آماده باش باشه قطعه، جا برای غذا خوردن نداره و سه وعده رو تو حیاط روی آسفالت سرد غذا می خوردیم، فضاش خیلی دلگیر هست، بعضی چیزها آدم میبینه که تا آخر عمرش یادش میمونه، فرمانده گردان آموزشیش (ر.ا) خوبه ولی گروهبانهای زیر دستش اصلا تعریفی ندارن و عقده ای هستن، کلا جای جالبی نیست و...نقل قول:
آخر سر هم میان میگن کجا افتادین و یه بدبختی دیگه...
من سپاه فقط حفاظت فرودگاه رو میدونم که 24-24 و یا 12-24 هستن، بعضی جاها هم که پست هستن 24-24 پست میدن.نقل قول:
ولی خود من تو ناجا 48-48 بودم که الان شدم 24-48
تو برگ سبز چه اطلاعات جدیدی ازم نوشته؟محل اعزام یا تاریخ اعزامو نوشته؟برم دم در سپاه چ بگم،کسی هست که بدون پارتی از سپاه شهرش پذیرش گرفته باشه،اگه هست تجربیاتشو بگه لطفا
توی برگ سبز فقط تاریخ اعزام رو نوشته که اونم اگر حدود یک هفته زود تر بری به این دفتر الکترونیکی تو میدون سپاه اونجا میتونی بفهمی.محل آموزشی رو هم تو برگ سفید میزنه.نقل قول:
اگر معرف سپاهی داشته باشی که همه جا پذیرش میکنن ولی احتمالش 50.50 هست که با این کمبود سرباز بعید میدونم که پذیرشت رو لغو کنن . ولی اگه پ ارت ی داشته باشی احتمالش 100% هست.
بدون معرف یا پ ا رت ی هم نمیشه.مگر اینکه یه جاهایی مثل ستاد فرماندهیا قبل از آموزشی زنگ بزنن بهت که بیا برا گزینش و در صورت قبولی پذیرش. که برای من این اتفاق افتاد
تو سربازی میذارن کتاب بخونی؟کلی کتاب دارم درسی و غیر درسی ک باید بخونم
سلام
اعزام 1/8 از اصفهان
نیروی زمینی ارتش 02 تهران افتادم
دوستان با تجربه راهنمایی بفرمایید.:n11:
توی آموزشی که اصلن وقت آزاد ندارینقل قول:
اگر داشته باشی فقط دنبال تلفونو استراحتو خوابی هیچ حالو حوصله ایی برات نمیمونه که بخوای کتاب بخونی ولی توی یگان میشه ...
من باخودم 2 تا کتاب بردم حتا 1 خطش هم نخوندم چون حالشو نداشتم :دی
در کل بردن کتاب مانعی نداره میتونی ببری
از کجا کدتو پرسیدی؟نقل قول:
اومده توی سیستم +10 یا زنگ زدی 09680 ؟؟
نقل قول:
سیستم های پلیس+10 هنوز اپدیت نشده
من از نظام وظیفه پرسیدم
اگه اصفهانی برو قائمیه باجه شماره 10 بهت میگه
سلامنقل قول:
منم اونجا بودم آموزشیم رو . الان دیگه تهران نیست رفته پرندک . همون برج 4 یعنی تیر رفتیم پرندک . بین پادگانهای 33 و 23 قرار داره .
سلام بچه ها.
تورو خدا به این سوالم جواب بدید.اگه کسی دقیق میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
من 92/06/1 رفتم آموزشی مرزن آباد و خدمتم شروع شد
الان بعد 41 روز ارشد معماری قبول شدم.
من کارت سبز ندارم و واسم مهم نیست که الان از خمت خارج شم و بیام واسه ادامه تحصیل.چون اگه برم درس بخونم کارت سبزو میتونم بگیرم و این 2 ماه جبران میشه.ولی سوالم اینه
الان اگه خارج شم آیا میتونم بعد از تحصیلات ارشدم 2باره دفترچه پست کنم؟چون کسیو دارم که بتونه بندازتم سپاه.منظورم اینه الان دیگه کار من تومو شدست و کد نیروی انتظامی خوردم و اگه برم درسمم بخونم باز همون جای قبلی باس خدمت کنم یا شانس اینو دارم که برم سپاه و ازونجا دفترچه پست کنم؟
پرندک کجاست ؟ اب هواش ؟نقل قول:
وضعیتش چطوره ؟ امکاناتش مثله 01 ه؟ سخت گیری میکنند ؟ بعدش تقسیماتش چطوره ؟
برخوردشون چطوره ؟
حرفی، نصیحتی چیزی نداری داداش ؟:n16:
خیلی خلاصهنقل قول:
اگه پارتی داشته باشی اره میتونه واست پذیرش سپاه بگیره در غیر اینصورت دوباره همونجای قبلی میوفتی
سلام دوستان
من کاردانی مکانیک دارم ، 6 سال سابقه بسیج فعال و کارت سبز هم دارم ، چقدر احتمال داره جذب سپاه بشم ؟ اگه جذب سپاه بشم با توجه به مدرکم و سابقه بسیج درجه من چی میشه ؟ ساعت اداری میشم ؟
سلام...نقل قول:
منظور از پارتی در این گونه موارد سرلشکر فیروز آبادی و سردار کمالی هستن و لا غیر ...:n01:
تا قبل از اعزام ... حتی همون روز هنگامی که توی حوزه نظام وظیفه باشید امکان تغییر ارگان وجود داره کاری رو که نظام وظیفه شیراز انجام میداد . تغییر کد ... اما بعد از اعزام و مشخص شدن ارگان ... و ثبت حضور و عدم غیبت شخص در سیستم جامع نظام وظیفه همان و ادامه خدمت در مکان قبلی هم همان . مگر سردار کمالی آشنا باشه بتونه کاری کنه براتون...
یکی از رفیقامون عموش امیر ارتش بود تنها کاری که براش تونسته بود انجام بده از نیروی زمینی اورده بودش نیروی هوایی شیراز .
شخصی توی پادگان خودمون بود مقام کشوری فوتبال داشت افتاده بود نیروی دریایی چند بار رفت بندر عباس سردار گوکلانی (( جانشین فرمانده کل نیروی دریایی )) نامه نوشته بود و براش امضا کرده بود که اینو بدین سپاه فجر ... دست آخر با بدبختی از نیروی دریایی سپاه رفت نیروی زمینی ...
لطفا در مورد چیزی که اطلاع کامل ندارید شخصی رو راهنمایی نکنید ... شخص بنده رو یه سرباز پذیرش سپاه کرد اما اشخاص دیگه رو حتی سرهنگ نتونسته بود بیاره توی سپاه ...
اون دوست گرامی هم اگر میخواد درس بخونه که هیچی ... اما اگر فقط هدفش این هست که از ناجا بیاد بیرون زهی خیال باطل هست ... شاید فقط بتونه انتقالی بگیره ... :n16:
کد های محل اعزام رو به غیر از +10 از کجاها میشه پرسید؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohsen_ahmadi_7369 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یه نفر هم آشنا داشته باشی بتونه پذیرش جور کنه برات در غیر این صورت احتمالش 50 به 50 هست
البته زودتر برو سپاه شهرتون ببین پذیرشت میکنن مدارک بسیجتم ببر
درجت توی سپاه میشه
رزم دار یکم 3 تا حلال روی بازوت
سلام دوستان. من میخوام انتقالی بگیرم به تهران. کدوم پادگان خوبه؟
من متاهل هستم و ساکن تهران. ولی گرگان افتادم و نمیدونم چی کار کنم.
لطفا راهنماییم کنین
نقل قول:
سلام
نظام وظیفه شهرتون قسمت اعزام به خدمت
قبلا اپراتور های 09680 هم میگفتند ولی الان دیگه نمیگن
شما اول بگو کجا خدمت میکنی سپاهی ارتشی؟؟؟نقل قول:
رستت چیه؟ درجت چیه
ارتش . نیروی زمینی. رسته خورده بود اداری پرسنلی ولی تو این یگان افتادم پیاده و تکاور:n13:. درجه من ستوان 3 هستنقل قول:
دوست عزیز من هنوز ارگانم مشخص نشده.نقل قول:
با این اوصاف میتونم الان که 40 روزه تو آموزشی هستم بیام بیرون و بعد از ارشد دوباره دفترچه پست کنم؟
پرندک نزدیک رباط کریمه . 10 دقیقه تقریبا راهه تا رباط کریم. امکانتش که قطعا مثل 01 نیست ولی اون موقع که ما رفتیم زیاد خوب نبود ولی یواش یواش بهتر شد مخصوصا از نظر آب و تلفن . موقع ما بوفه اش رو داشتن میساختن تا دوباره مثل پادگانشون تو تهران بشه اگه تا الان آماده شده باشه بوفه خوبی داره همه چی توش پیدا میشه . سختگیری بستگی داره زیر نظر چه فرمانده ای بیفتی اونجا فرمانده داشتیم پوست میکند مثل فرمانده ما ، یا فرمانده داشتیم اصلا کاری به کار سربازا نداشت ، اذیت نمیکرد و سخت نمیگرفت ، مرخصی تو شهری خوب میداد . تقسیم تو دوره ما حالا تو بچه های گروهان خودمون که خبر دارم اونایی که شرایط داشتن مثل پدر فوتی ، متاهل ، پدر نظامی ، بهزیستی افتادن تو شهر خودشون یا اگه شهرشون نداشت افتادن نزدیک ترین جا به شهرشون . ولی بقیه اگه رشته شون کد خورده بود افتاده بودن شیراز یا اصفهان . فوق لیسانس هم کد نمیخوره و میفته شهر خودش . برخوردشون بد نیست . بهت میگن دانشجو ، سرباز صدات نمیکنن . امیر اونجا هم آدم خوبی بود هوای بچه ها رو داشت .نقل قول:
از نظر آب وهوا چون تو یه منطقه بیابونی قرار داره شب ها خیلی سرد میشه و شما با توجه به اینکه تو این فصل داری میری فکر کنم روزهاش هم کم کم سرد بشه . لباس گرم زیر ببری بد نیست. پتو مسافرتی هم من برده بودم شب ها با اینکه تابستون بود مینداختم روم از بس سرد بود .(برای اینکه آنکارد رو بهم نزنی ) . خوردنی جات زیاد لازم نیست چون بوفه همه چی داره ساندویچ ، آب میوه ، انواع کیک و بیسکویت ، نوشابه ، دوغ ، بستنی ، آب معدنی . یکم اجیل یا اگه اهل خرما هستی خرما خشک و یکم قند ببر . قند بعدا خودشون میدن برای روزای اول یکم ببر . فعلا همینا یادم اومد. ایشا... که راحت تموم میکنی و یه فرمانده خوب گیرت میاد . :n06:
راستی قرص سرما خوردگی و شربت سینه ، استامینفون معمولی بدون کدئین ، مولتی ویتامین ، ضد اسهال و قرص خاص دیگه ای اگه خواستی با خودت ببر . اونجا یکی سرما بخوره بقیه هم زود ازش میگیرن .
ممنونم داداشنقل قول:
روز اول مرخصی میدن برای اندازه کردن لباس ؟
میگن اب لوله کشی نداره و تلفن عمومی کم ؟ درسته ؟
پرندک را الان که دیدم انگار اصلا تو نقشه تهران نیست! من باید بلیط برای تهران بگیرم ؟ از اصفهان
مسیر از ترمینال تا پادگان ؟
دیدم نوشتن شروع تعویض کارت پایان خدمت 60 به بعد...از اونجایی کارت بابام قدیمیه پس الان بابام نمیتونه بره برای کسری جبهه ش اقدام کنه؟؟ازش کارت جدید می خوان؟؟؟؟:n03:
نقل قول:
سلام بچه ها.
تورو خدا به این سوالم جواب بدید.اگه کسی دقیق میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه
من 92/06/1 رفتم آموزشی مرزن آباد و خدمتم شروع شد
الان بعد 41 روز ارشد معماری قبول شدم.
من کارت سبز ندارم و واسم مهم نیست که الان از خمت خارج شم و بیام واسه ادامه تحصیل.چون اگه برم درس بخونم کارت سبزو میتونم بگیرم و این 2 ماه جبران میشه.ولی سوالم اینه
الان اگه خارج شم آیا میتونم بعد از تحصیلات ارشدم 2باره دفترچه پست کنم؟چون کسیو دارم که بتونه بندازتم سپاه.منظورم اینه الان دیگه کار من تومو شدست و کد نیروی انتظامی خوردم و اگه برم درسمم بخونم باز همون جای قبلی باس خدمت کنم یا شانس اینو دارم که برم سپاه و ازونجا دفترچه پست کنم؟
منظور از ارگان خدمتی یعنی: ارتش ، سپاه ، نیرو انتظامی ، وزارت دفاعنقل قول:
دوست عزیز من هنوز ارگانم مشخص نشده.
با این اوصاف میتونم الان که 40 روزه تو آموزشی هستم بیام بیرون و بعد از ارشد دوباره دفترچه پست کنم؟
منظور از نیرو یعنی : هوایی ، زمینی ، دریایی و ....
منظور از یگان خدمتی یعنی اون پادگانی که بعد از اموزشی ( روز اخر آموزشی) تقسیمت میکنند اونجا
حالا شما وقتی 40 روزه توی اموزشی هستین یعنی ارگانتون مشخص شده ولی یگانتون مشخص نشده هنوز
یه نکته دیگه توی صحبتاتون مبهمه ، منظورتون از برگ سبز دقیقا کدومه؟ اونی که بعد از ارسال دفترچه میاد در خونه و توش تاریخ اعزام رو زده؟ یا اونی که آخر آموزشی به عنوان گواهی پایان دوره آموزش میدن بهتون؟یا نه منظورتون برگ سبز (کفایتی بسیج) هست؟
توی آموزشی که هنرمند باشی بتونی کارای عادی مث ناهار و شام و واکس پوتین و خواب رو انجام بدی به خودت لطف بزرگی کردینقل قول:
تو سربازی میذارن کتاب بخونی؟کلی کتاب دارم درسی و غیر درسی ک باید بخونم
توی یگان هم معمولا اگه وقت کنی مغز یاری نمیکنه ، مگه اینکه دیگه خیلی طلبه درس باشی
نقل قول:
سلام دوستان
من کاردانی مکانیک دارم ، 6 سال سابقه بسیج فعال و کارت سبز هم دارم ، چقدر احتمال داره جذب سپاه بشم ؟ اگه جذب سپاه بشم با توجه به مدرکم و سابقه بسیج درجه من چی میشه ؟ ساعت اداری میشم ؟
درجه اش میشه رزم آور یکمنقل قول:
سلام
باید یه نفر هم آشنا داشته باشی بتونه پذیرش جور کنه برات در غیر این صورت احتمالش 50 به 50 هست
البته زودتر برو سپاه شهرتون ببین پذیرشت میکنن مدارک بسیجتم ببر
درجت توی سپاه میشه
رزم دار یکم 3 تا حلال روی بازوت
رزم دار یکم یعنی استوار یک
رزم آور یکم یعنی گروهبان یک
رزمیار هم یعنی سرجوخه
سلام دوستان خسته نباشید، مدت خدمت برای پایه نیمه اول 1392 هنوز 21 ماه هست؟
بله هنوز 21 ماهنقل قول:
این حرف رو باید طلا گرفتنقل قول:
بیکار هم باشی اینقدر جنگ اعصاب و استرس داری که هیچ کاری نمی شه کرد
منم منظورم همینه.الان که ارگان یا رسته خدمتیم مشخص شده(مرزبانی نیروی انتظامی)اگه قبل اتمام آموزشی تصویه کنم برم دانشگاه احتمالش هست بعد از دانشگاه که دفترچه مجدد میفرستم بیفتم مثلا ارتش یا سپاه؟یا نه.چون قبلا آموزشی بودم و رستم مشخصه دیگه تغییر پیدا نمیکنه و بازم میفتم مرزبانی؟نقل قول:
منظور از کارت سبز همون ماله بسیجه.ممنون که راهنماییم میکنی
کسی اعزامی به مشگین شهر نیستش توی فروم ؟! یا قبلا سه سال پیش اونجا بوده باشه ؟