منظور بنده درایور کارت وایرلس لپتاپه، فریم ور که دسکاریش واقعا عاقلانه نیسنقل قول:
درست نشدنقل قول:
Printable View
منظور بنده درایور کارت وایرلس لپتاپه، فریم ور که دسکاریش واقعا عاقلانه نیسنقل قول:
درست نشدنقل قول:
دوستان چرا درگاه های پرداخت باز نمیشه؟
برای من که مشکلی ندارهنقل قول:
از فیلتر.شکن یا پرو.کسی که استفاده نمی کنی؟
اخه این چه فایروالیه که high باشه اینجورس میشه
چند روزه میگم چرا نه پروگسی کار میکنه نه درگاه باز میشه نگو خودم تو تنظیمات مودم فایروال رو روی High قرار دادم.:n02:
کسی از دوستان جدیداً سرویس CB43 (نامحدود 1 مگ ضریب 1/10 ) رو فعال کرده؟؟ میخام بدونم اوضاع سرعتش چطوره روی چند ثابته؟
سه ماه بود داشتم با 1 گیگ شارژ شبانه استفاده می کردم دیروز IDM بی مصرف نمیدونم چرا ساعت 8 خاموش نشده حجم رو خورد الانم دوهفته از طرح نوروزیم مونده بنظرتون طرح جدید بردارم یا ممکنه مثل پارسال مبین نت طرحی چیزی را تو مهر ارائه بده؟
کی جرات داره این کار رو کنه :n02: ادم پولش رو بده اسموک کنه وجدانش راحت تره تا بده این رو چک کنه:n09:نقل قول:
من که بعید میدونم خبری بشهنقل قول:
ولی خب میتونی چند روزی دست نگه داری اگه نداد طرح بزنی
این ۲ هفته هم که راحت یه ۵۰۰ تومن شارژ کن شبانشو حالشو ببر
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
نه بابا این ملت از سر مجبوری هر کاری میکنن بالاخره یک نفر پیدا میشه:n27:نقل قول:
کی جرات داره این کار رو کنه :n02: ادم پولش رو بده اسموک کنه وجدانش راحت تره تا بده این رو چک کنه
ای بابا مگه نمی دونی اون زمانا دیگه گذشتهنقل قول:
الان فقط می تونی گیگ بخری که هر گیگش میشه ده تومن
چرا باید مجبور باشننقل قول:
نه بابا این ملت از سر مجبوری هر کاری میکنن بالاخره یک نفر پیدا میشه
بابا اگه می خوای بگیری من میگم نگیر چون کسی که بیاد این قدر پول بده 24 ساعته در حال دانلوده پس یه مگ بین 10 نفر که معمولا خیلی از اینترنت استفاده دارن تقسیم میشه:n28:
اصلا نمیارزه :n15:
خب ایننرنت Adsl هم بعد از ۳ روز تقاضای جمع آوری دادم تا شنبه خالی میکنن !! فعلا وایمکس بهتر از همشون داره برام جواب میده و شبانه مبین نت ۵ گیگ رو راحت بهم میده ولی Adsl شهراد که که گرفتم شبانه دقیقا میشه سرعت اسمی !! منم کل ۲۰ گیگ حجم روزانش رو با سرعت ۶۵۰ که روزا میداد دیروز دانلود کردم امروزم دستور جمع آوری دادم
اگه شرکت دیگه ای میشناسید که شبانه بتونم حجم بالا دانلود کنم ممنون میشم معرفی کنید
الان با پارس آنلاین صحبت کردم ۲ مگ ۶ گیگ ۲ ماهه میده ۲۴ تومن به گفته خودشون تا ۴ مگ باز هست و شبانه هم با همین سرعت هست
اگه شرکت دیگه ای میشناسید حتی ناشناس باشه معرفی کنید ، ممنون
سلام
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید.
دو مدل مختلف مودم کارکرده هست که قصد دارم یکی از اونها رو بخرم.
1- مدل BM632W که پیشنهاد 165 دادن
2- مدل DX350 که پیشنهاد 145 دادن
-----------------
هر دو مدل از نظر قابلیت ها به نظر شرایط یکسانی دارند جز اینکه چراغ هایی که مدل اول داره رو ظاهرا مدل دوم نداره.درست منوجه شدم؟
از نظر قدرت دریافت سیگنال هم شما بگین کدوم مدل بهتر هست ؟ و در کل کدوم رو بگیرم بهتره؟
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن...:n16:
مدل اول یعنی bm632w گیرندگی بالاتری داره ولی نه اونقدر که خیلی فرق داشته باشن ولی خب من تست کردم درصد سیگنال با مدل اول بهتر بودنقل قول:
BM632W بهتره ...نقل قول:
DX ظاهر خوبی نداره و حمل و نقل سختی هم داره .
شبانه ، عصر تلکام ، های وب و اگه تو منطقه شما خوب باشه ، مخابرات .نقل قول:
دوستان من فرکانس های مودم Outdoor رو میخوام کسی اگر داره ممنون میشم بده به من
فرکانس اول و دوم رو بین 3349000 تا 3559000 بزارنقل قول:
یا دقیق تر
AB ---> 3449000-3459000
CD---> 3549000-3559000
فقط همین 4 تا فرکانس رو داره ؟نقل قول:
اینا چهارتا فرکانس نیستند بلکه حدود فرکانس کاری وایمکس هستند.نقل قول:
فرکانس کاری وایمکس از حدود 3.4 تا 3.6 مگاهرتز هست حالا هر شرکتی یه فرکانس رو تو این رنج برای خودش انتخاب می کنه.
شما می تونی محدوده کامل رو جستجو کنی (فرکانس اولی که نوشتم) یا فقط محدوده نزدیک به فرکانس های شرکت مبین نت رو (زوج فرکانس دومی). در هر صورت مودم شما بطور اتوماتیک فرکانس نزدیک تر و بهتر رو برای شما پیدا می کنه.
من مودم indoor دارم و تو محدوده مودم بیرونی هستم مودم های indor سرچ نداره بهترین سیگنالو پیدا کنه میخوام فرکانسایی که توی outdoor هست رو بزارم روی مودمم تست کنمنقل قول:
فرکانس یکیه ربطی به ایندور و اوت دور بودن مودم نداره !نقل قول:
همه هم سرچ (اسکن) دارن. کس هم نمیدونه فرکانس دکلی که تو بهش وصل شدی دقیقا چیه هرچی هست تو همین رنجیه که بهت دادم
همون فرکانس هایی رو که دادم تو تنضیمات وایمکس قسمت اسکن (سیگنال اولیه وثانویه) وارد کن خودش پیدا میکنه
اقا ما امروز شارژ کردیم
الان روشن کردم دیدم انتن پیدا نمیکونه چشمک میزنه
آقایون مبین نت فک کنم به فنا رفت
من تا 1:15 حدودا بهش وصل بودم
از اون وقت تا حالا چراغای آنتن مودم یهو خاموش شده
هرکاری هم کردم روشن نمیشه
البته نسوخته چون خاموش روشنش که میکنم اول کار همه ش روشن میشه
ریست فکتوری و ریست معمولی هم کردم ولی جواب نداد
نقل قول:مشکل سراسریه ، منم قطع شدم و نمیتونه کانکت بشه به هیچ فرکانسی ، باید صبر کنید تا درست بشه معلوم نیست باز دارن چه غلطی میکنننقل قول:
وای نکنه بخوابیم فردا بلند شیم ببینیم نت ملی شده؟ :n04::n28:نقل قول:
من که از ترس خوابم نمیبره
واسه من درست شد الاننقل قول:
واقعا معلوم نیست چیکار دارن میکنننقل قول:
یهو وصل میشه یهو قطع میشه
ولی الان که فعلا وصله
دیشب با وزیر مخابرات مصاحبه کردن گفت اگه اینترنت ملی بیاد سرعت کاربرها خانگی "2 مگ میشه 2 مگ" .
یجوری با هیجان رو 2 مگ تایید کرد که ریس گوگل رو اعلام اینترنت گیگابایتی اینقدر حرارت نداشت. :n27:
من توی شرکت های مختلف اینترنتی این دو خبرو شنیدم :
10 گیگ به پهنای باند کشور اضافه شده (ولی قیمتا اضافه شده سرعت هم افتضاح تر)
کندی اینترنت به علت حملات سایبری بوده ( کوسه ها و نفت کش ها برگشتن )
امروز هم مخابرات منطقه نامحدوداش رو برداشته قیمتاش بالاتر رفته :n28::n21:
مجبورم دوباره بچسپم به مبین نت :n21:
باور کنید من اگه ۲ تا انگیزهی درست و درمون و درونی واسه خارج رفتن داشته باشم یکیش حتما اینترنته:n02:
شما فکر میکنی توی این مملکت اینترنت خوب و بی شیلتر نیست؟؟ هست برادر ولی به ما نمیدن، مال از ما بهترونه.نقل قول:
اینجا هم میشه اینترنت عالی و بدون محدودیت داشت خرجش یه کارت --- هه.
از بچهای همین سایت می شناسم کسایی رو که ماهی 200 تومن خرج می کنن اینترنت ددیکیت ماه.واره ای می گیرن. حالش رو می برن
هرچند تو کشورهای دیگه هرچی باشه هزینه اینترنت پایین تره
دوستان یه سر بیاین انجمن پرشین تولز
برید به قسمت خرید و فروش محصولات اینترنتی
یه سری هستن سفارش دانلود میگیرن
فقط سرعت دانلودشونو حساب کنید هوش از سرتون میپره
یکی هست ترابایتی دانلود میکنه اونجا
--------------------------------------------------------------
مبین نت یه چیزیش شده
مودم دیشب 5 تا آنتن میداد ولی الان بدون هیچ تغییری 4 تا میده
خاموش روشنش کردم دوباره 5 تا میده ولی هیچیش معلوم نیست
دیشبم که کلی قطعی داشت
اونا یا خارج کشورهستند یا از مسولین و کارکنان شرکت های خدمات اینترنت و ispها هستند که از سرعت خط اصلی خودشون استفاده می کنندنقل قول:
همین اهواز یه ISP بود قبلا ها اگه دانلود زیاد و فوری داشتم میرفتم پیشش از سرعت خط خودشون تو ایکی ثانیه واسم دانلود میکرد. البته چون به بیشتر به شرکت ها سرویس میدادن فقط بعداز تایم اداری اینکار رو میکرد.
تو انجمن خودمون برو به تاپیک انکودرها ببین چه خبره. فیلمی که من بزور کم حجم شدهء 1 گیگ اش رو دان می کنم اونا کیفت زیر 50 گیگ رو برای دانلودقبول ندارن :n09:
-----------------------------
زیاد به 4 یا 5 چراغ مودمت حساس نباش تو سرعت و دانلود تاثیری نداره
نقل قول:
من چند سالی اینترنت ماهی واره استفاده میکردم ولی باید بگم پینگ بسیار وحشتناکی داره در حد 600 تا 800 البته یک طرفه ، دوطرفه رو کلا بیخیال
فقط بدر دانلود میخوره ، برای کارایی که پینگ پایینی میخاد مثل بازی های آنلاین بدر نمیخوره
قیمتش خیلی بالاست ولی جدیدا اکانت رو ه ک میکنن و بین چند نفر تقسیم میکنن که قیمت خیلی پایین میاد که نمیدونم چه جوریه کیفیتش
مشکل اصلی که هست پیدا کردن یه فروشنده قابل اطمینان و قیمت مناسب که الان بخاط همه گیر شدن نامحدودو از این حرفا فروشنده ها دیگه براشون ظاهرا نمیصرفه و خیلی کم شدن
سلام دوستان من میخوام یکی از این سه طرح رو بگیرم فقط میخواستم بدونم تو روز و ساعت های رایگان سرعت دانلود با idm چنده و چقدر میشه دانلود کرد؟؟؟ طرح 512 یک ماهه 3 گیگ؟؟؟؟؟....طرح 2 مگ یک ماهه 3 گیگ؟؟؟؟.... طرح 1 مگ یک ماهه 4 گیگ؟؟؟؟؟ ....
روزانه همه این طرح ها به خاطر 1 به 4 بودنشون سرعت تقریبا ثابتی دارن
مثلا 512 سرعت 60 تا 70 و 2 مگش سرعت 220 تا 230 رو میده
طرح یه مگ رو هم که قبلا داشتم همینطوری بود
البته
اینایی که گفتم همه ش در صورتیه که 5 تا خط یا دیگه نهایت 4 تا خط بگیرید
CINR Reuse 1 و CINR Reuse 3 و همچنین RSSI و سیگنال استرنج باید بالا باشه
اگه منطقه شلوغی دارید یا آنتن دهی کم دارید باید حدودا رو نصف این سرعتایی که گفتم حساب کنید
ولی خب شبانه ش داغونه
قیمت ترافیکش بالاست گیگی 8 و 12 تومن
پینگ داغونی داره برای آنلاین پلی کردن
قیمت طرح هاشم فقط بدرد کسایی میخوره که مجبورن وایمکس بگیرن
در آخر فقط میتونم بگم :n21:
نقل قول:
من 512 دارم و خوشبختانه شبا معمولا سرعتم بین 90 تا 95 هست.
پینگ شما همش بدلیل ماهوا.ره ای بودن نبوده بالاخره خط send شما هم تاثیر قابل ملاحضه ای داره.نقل قول:
-- شده ها هم به درد نمی خوره مگه اینکه خودت این کار رو بکنی
اگه دانلود زیاد داری و همین خجم داده شده براتون کاقیه و نیازی به گیگ اضافه پیدا نمی کنی 2 مگ از بقیه بهترهنقل قول:
من در بسیاری از مکان ها و شهرهای مختلف تجربه استفاده داشتم و برای شخص بنده ثابت شده و اظهر و من الشمس هست که 90% سرعت، مربوط به شلوغی منطقه هستنقل قول:
و (مقدار سرعت) ارتباطش با "قدرت سیگنال" یا حتی "مبحث ip" اون قدر کم هست که قابل صرف نظره
تاثیر انتن بیشتر روی پینگه