پس یعنی میشه ؟؟ شما نصاب کار بلد میشناسید بتونه نصب کنه ؟ چون ضبط عوض شه مثل اینکه همه سیستم ماشین میریزه به هم .نقل قول:
پس یعنی میشه ؟؟ شما نصاب کار بلد میشناسید بتونه نصب کنه ؟ چون ضبط عوض شه مثل اینکه همه سیستم ماشین میریزه به هم .نقل قول:
بله پیدا میشه بگید حمید اقا اگه مقدور هس براشون تهیه کنن.قیمت mtx تقریبا 240 اینا باید باشه.من صدای کننود که گفتین رو نشنیدم 1260 هم ویبره بیشتری دارهنقل قول:
من 1260 رو دارم. در برخی موارد لرزش داره و در برخی مواد بیس نرم. باید بگم بستگی به آهنگ داره که از کدوم یکی از این دو جور بیس توش به کار رفته باشه.نقل قول:
سلام حمید اقا میتونم شماره شما رو داشته باشم واسه خرید محصولات هلیکس؟
سلامنقل قول:
235 تومن
1260 رو نمیدونم
بله متاسفانه این مشکل رو دارن. شماره رو براتون ارسال کردم.نقل قول:
سلام دوست عزیز. به فروم خودتون خوش آمدید بله براتون ارسال کردم.نقل قول:
سلام حمید جان
تو این رنج قیمت (یکم بالا یا پایین) باند بهتری آیا پیشنهاد میکنی خودت؟
امروز قسمت شد آقا حمید از نزدیک ببینم
البته باید بگم با اون چیزی که فکرشو میکردم خیلی فرق میکرد
فقط بدونید من به سن ایشون برسم کلا نت میبوسم میزارم کنار چه برسه بیام به یه سری بجه ها کم اطلاعات جواب بدم
امروز رفتیم باند هلیکس با قیمت مناسب تر از همه جا ازشون گرفتم
و قول یه کامپ یه آمپیلی و صد البته اسمبل سیستم هم ازشون رفتم
فعلانم که تنها گذاشتمش جا باند قبلیا تا بقیه موارد بگیرم
با تشکر از ایشون
سلام کامران جان.خیلی خوش آمدین به جمع ما.:n16::n12:البته خوشحال شدم که امشب از نزدیک شما رو زیارت کردم.نقل قول:
مبارکت باشه ،واقعا تو این رنج قیمت بهتر از E69 نیست.یه امپ مناسب هم بعدا براش بگیری همونطور که عرض کردم عالی میشه.
مخلصم فرهود جان شما لطف دارین.من هم از روی عشق هست که میام اینجا. دوست دارم همه صدای خوب با کیفیت و با قیمت مناسب داشته باشن و استفاده کنند:n12:.برای ما بقی لوازم هم در خدمتت هستم.نقل قول:
راستی چه فکری کرده بودی؟:n06:
سلام حمید جان متشکرم من هم از اینکه از نزدیک شما رو دیدم و با شما بیشتر آشنا شدم خوشحالم. بابت باند E69X هم که لطف کردین و براام تهیه کردین ممنونم. در اولین فرصت بعد از نصب سعی میکنم تجربه خودم رو از صداش اینجا برای بقیه دوستان نیر ارایه دهم.
دوستان گلم سلام آقا یه سوال تخصصی به نظرتون بین پخشهای کنوود ۸۰۱۹ و پایونیر ۹۶۵۰ با اینکه من بررسی کردم تقریبا اینا تو یه رنجن به نظرتون کدوم بهترو با دوام ترو خوبه؟
من با یه آمپ پریمیر میخوان ۲ تا ۷۱۸ex و یه ساب جی بی ال 1000 درایو کنم
مرسی از همه
سلام دوسته عزیز.صدای کننود با پایونیر فرق میکنه.کنوود فلت تر و پایونیر با رنگ و لعاب بیشتر .به نظر من کننود بردار چون پایونیر کیفیت محصولاتش مثه قدیم نیس و این که کنوود این مدل نتورک هم داره.اگه با قیافه مشکل نداری 7056 هم فرقی با این 8019 نداره.16باند اکولایزر و خیلی چیزایه دیگه.نقل قول:
در مورد وسایلی که دارید اگه خریدید که هیچی:n02: اگه نخریدید کارتون اشتباهه 2تا 718 قشنگ مخت رو در میاره و امپ پریمیر هم کلا هرچی بزنی بهش میسوزونه به همین راحتی و قشنگی :n02:
سلامنقل قول:
نظر شخصی رو میگم برای 8019 چون من 7016 دارم صفحه ال سی دیش تو نور آفتاب واقعا مزخرفه . تنظیمات فوق العاده ای داره و صدای بسیار با کیفیت فقط تنظیم کردنش کار کسیه که با این پخش کار کرده باشه
پایونیر صدای مصنوعی داره ولی تنظیمات راحتی داره
شما که 718 داری اصلا پخش پایونیر نگیر
718 خودش اعصاب خورد کنه پایونیرم صداش رو تیزتر میکنه دیگه بدتر
مرسی از دوستان
میدونم که آمپیلیم به درد نمیخوره باید عوضش کنم خودم نظرم رو کنوود اما نمیدونم چه مدلیش خوبه و رو سیستم من جواب میده اگه می شه راهنمایی کنید
در مورد باندام اگه عوض کنم نظرتون در مورد jbl چیه؟
شما اول بگو چقد میخوای هزینه کنی؟نقل قول:
اگه ساب ووفر داری دیگه اصلا باند بیضی نگیر
یا کامپاننت بگیر یا اگه صدای بیشتری میخوای میدرنج و سوپر تویتر بگیر که تقریبا 500-600 باید هزینه کنی ولی صدای باکیفیت و پرقدرتی میگیری
اول ببین باند چی میگیری بعد بریم برای آمپلی مناسب برای باندها
سلام حمید آقا
خسته نباشی
یه سوال دارم
این سوپر تیوتر های Grand Zero
کاراییشون چیه ؟
صدای Vocal هم داره ؟
واسه جلوی پراید پیشنهاد میدین ؟
عقب کواک DLS 1073 بسته شده با آمپ 4 کانال
سلامنقل قول:
سوپر تویترها یا همون تویترهای هورن پرتاب صدای بالائی دارن.کم و بیش صدای خواننده هم پخش میکنند.البته مدلها و بندها متفاوت هست.
اصولا تنها نصب نمیشوند. کنار میدرنج ها یا میدبسیها می بندن
به نظر من جلو صدا خیلی تیز و جیغ میشه. شخصا نمی پسندم.
خوب اینم باندهای خریده شده از آقا حمید
کارتون که گرفتم داغ داغ بود
مدیونی فک کنیم به خاطر گرما هوا بوده
حالا سیستم کامل شد باز هم عکس میدم خدمتتون که از چند چوند اطلاع داشته باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وسایلیم که مد نظر تهیش
باند که همین
کامپ b62 یا e62 هلیکس
آمپ هم ma40 هلیکس یا 847 کنوود
اگه آمپ هلیکس بشه کامپ میشه b62 اگر کنوود بشه کامپ میشه e62
این بی پولیم بد دردیه :دی
شب خوشنقل قول:
مخلصم فرهود جان.نگفتی چی در موردم فکر میکردی؟
همونطور که حضوری هم عرض کردم حتما E69C و MA40 رو بگیر قبول دارم کمی گرون میشه ولی خورد خورد عجله نکن.خیلی صدا بهتر میشه. سریه بلو خیلی جالب نیست صداش.
والا از اونجایی که خودم ادمین یه سایت فیلم و سریالم با این جور ادما در ارتباز گفتن ته سن میره رو 30 که اینجوری نبودنقل قول:
گفتم یکیو میبینم مثل خودم با یه ماشین میاد پول سیستم از قیمت ماشن بالاتر :دی
راجب کامپم آخه من دارم به این فکر میکنم اگر من یکی یکی هم بگیرم به کارم نمیاد باید بزارم گوشه خونه خاک بخوره تا همشو بگیرم برم نصب کنم(جدا از این باند که خودم گذاشتم جا قبلی که لااقل یه ثدایی بیاد بره)
بعد 1 اینکه پول جمع نمیشه که لامصب
2 قطعه قطعه هم بگریم فاصله میفته یه چی جدید تر میاد دل آدم میسوزه
3 فقط اینا که نیست پول نصبم هست
با توجه به موارد بالا چولم جمع بشه باید یه تخفیف سنگین به ما فقیر فقرا بدید :دی
البته در آخر باید اضافه کنم با ضبط متوسط رو به ضعیف بنده عجب صدایی داره لامصب
واقع زیر صدا میتونید بشنوید
سلام
برای پخش x400 و باند e69 چه امپی پیشنهاد میکنین که زیاد گرون نباشه بعدا بشه ساب بهش وصل کرد؟
سلام
روی پخش پابونیر 1550ub یه جفت باند عقب میخوام بندازم کدم بهتره به نظرتون؟
معایب و مزایای هر کدم چیه؟
پایونیر 6965v2 حدود 180 تومن
سونی 6950 حدود 200 تومن
کنوود 718 حدود 220 تومن
در ضمن آمپلیفایر هم ندارم و نمیخوام ببندم
قیمتشون برام اصلا مهم نیست
فقط کیفیت صدا اون هم تو رنج کم و متوسط مهمه صدا رو اصلا زیاد نمیکنم
سلام خدمت آقا حمید
تا بار گلیدن و ماسکونی برسه میخوام فعلا این سیستم رو بگیرم، به نظرتون صدا چطور میشه
پخش p99rs + باند E69X + کامپ E62C + آمپ Helix Match MA 40FX + دبل ساب 120.9 کاپا + آمپ مونو هم هنوز براش تصمیم نگرفتم
آقا حمید ، برای درب های عقب ، برای نصب کامپوننت ، کجا رو برای توییتر در نظر بگیریم ؟
به نظر من E69X Helix بخرید پشیمون نمیشین.نقل قول:
سلام دوستان یه مدت اینجا خلوت گفتم یه سوال بپرسم دوبالره فعال بشه
از اونجایی آقا حمید خیلی سخت به آمپ ma40fx گیر داده و به فکر جیب ما نیست(میگه وایسا جمع کن بعد بخر)(نمیدونه پول که جمع نمیشه :دی)
احیانا آمپی در رده این آمپ میشناسید که قیمتش ارزونتر باشه
من یا باید آمپ اینو بخرم و از کامپ کم کنم حالا هلیکس هر کامپی غیر پایینی(برای جلو)
یا از آمپ بزنم و کامپ e62 helix بگیرم
نظر شما چیه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
حد اقل 8604 چون گفتید ساب وگرنه 8400 هم براش کافیه ولی ساب رو نمیتونه درایو کنه.
سلامنقل قول:
اگر کیفیت صدای خوب میخواهید و دنبال بیس خیلی بالا نیستین بدون شک E69X بهترین گزینه هست.265 هم قابل تهیه هست مخصوصا تو پراید صندوق دار خوب جواب میده.یه آمپلیفایر دو کانال مثل 562 کن وود یا 3602 پایونیر هم براش بگیرید دیگه چیزی کم نداره.البته خب پک برق هم بهش اضافه میشه
718 رو اصلا پیشنهاد نمیکنم.
اگر حجم بیس بیشتر میخواهید اول 7158 جی وی سی و بعد 6965V2
سونی رو نشنیدم ولی کلا اسپیکرهاش جالب نیست.برعکس آمپلیفایرهاش.
سلامنقل قول:
99 برای یه همچین سیستمی خیلی زیاده.بقیه قطعات okهستن.
بهترین جا برای نصب تویتر روی خود درها هست ولی میشه روی ستون عقب هم نصب کرد.نقل قول:
مخلص آقا فرهود.نقل قول:
به نظر من از آمپ کم نکن.کامپ رو MS62 مچ بگیر.336 برات میگیرم.تا 470 کلی صرفه جوئی هست.
با سلام خدمت دوستان
میخواستم نظرتون رو در رابطه با امپلی 4کانال سونی مدل zr4a 1200w بدونم؟
به نظرتون امپلی قوی و با کیفیتی هست؟
این امپلی رو با کدوم یک از امپلی های دیگه میشه هم تراز کرد؟
لطفا بین این امپلی و 845و8400 کنوود هم یه مقایسه ای انجام بدین؟
با این امپ چند تا باند و ساب و با چه قدرتی باشن رو میشه راه اندازی کرد؟
ممنون
سلام
امروز یه عکس دیدم تو قسمت سیستم های نصب شده که با لنت ترمینال رو سفت کرده بود و اون 2 تا سیم مانندا رو با لنت به کفش بسته . همچین کاری درسته ؟ باند رو خراب نمیکنه ؟ واقعا نویزو میگیره ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نمیدونم چرا این کار رو کرده.اگر به هم اتصال نکنن مشکلی پیش نمیاد.احتمالا سر فیشهاش شکسته بودن مجبورشده لحیم کنه ولی نیاز نبود دور دوتا رو با هم ببنده.هر کدوم رو جداگانه میتونست چسب بزنه.
منظورتون مدلXM-ZR4A هست؟آمپ خوبیه. قدرت خوبی داره دو کانال قوی و دو کانال معمولی داره. مناسب هست برای نت وورک بستن.قابل مقایسه با این آمپها که گفتین نیست.نقل قول:
دو تا 125 وات و دو تا 60 خروجی میده. فیلترهای خوبی هم داره.بریجش هم 340 وات روی 4 اهم هست.
در کل آمپلیفایرهای سونی البته قدیمیهاش بر خلاف پخشها و اسپیکرهاش واقعا جنسای خوبی بودن.
راستی حمید اقا پیامتون رو کامل دریافت نکردم میخواستم نظرتون رو در رابطه با کامپوننت ms62c بدونم و تفاوتش رو با e62c بدونم در چیه؟
حمید اقا این که گفتین قابل مقایسه با این امپلی هایی که گفتم نیست یعنی بهتره یا بدتر؟نقل قول:
این که فرمودین یعنی این سونیه بهتره اون دوتاست یا پایینتر؟نقل قول:
ببخشید جسارت کردم یعنی بهتره :n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
هلیکس یه رده از مچ بالاتره کلا متریال بهتری داره کیفیت صداش هم بهتره
سونی بهتره دیگه مشخصه کاملا.
سلام و درود. دوستان عزیز من تازه واردم و می خوام یک سیستم ببندم روی ماشینم. اما اطلاعات کافی و دقیقی ندارم که چه چیزی خوبه و چه چیزی بد.
اول از همه سیستم پخشم پایونیر DEH-X9650BT هستش. یک جفت باند و یا دو جفت باند و یک آمپلی می خوام ببندم. کیفیت و بیس صدا هم برام مهم هستش. هزینه هم تا 3 تومن میتونم بپردازم.
یه چیز فوق العاده می خوام توی باند و آمپلی. برای آمپلی هم اینو در نظر بگیرید که احتمالا یک ساب هم ببندم. فعلا ساب رو بی خیال شدم تا ببینم چجوری از آب در میاد باند ها. یکی میگه 6975 خوبه یکی میگه E69X خوبه و هر کسی چیزی میگه و این باعث گیح شدن بنده و امثال من میشه. لذا خواهشمند هستم از استاد های بزرگوار اینجا یه راهنمایی کنن که دقیقا چی ببندم که بهترین کیفیت و بهترین بیس رو بتونم داشته باشم.
سلام
اساتید جواب منو هم بدن ممنون میشم...
آقا این هلیکس69 ک جدیدا میگن قضیه اش چیه؟؟؟
کیفیت صداش وجدانا چند درصد از 718 بیشتره ؟؟؟
خلاصه می ارزه 718 قدیمی مو رد کنم این هلیکس رو بخرم ب جاش؟؟؟
قیمتش چنده راستی این هلیکس؟؟؟
پخشم 7750 پایونیره و آمپم 4604 پایونیره
اگر امکان داره بین دو امپلی فایر کنوود 845 و 8401 یه مقایسه انجام بدین و بفرمایید که ایا ارزش خرید داره و اگر داره ارزش خرید کدومش بیشتره؟
ممنون
سلام دوست عزیز.نقل قول:
ورودتون رو به جمع دوستانه ما صمیمانه خیر مقدم عرض میکنم.
بفرمائید ماشینتون چیه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگر از نظر کیفیت صدا بخواهیم مقایسه 718 واقعا مردود خواهد شد.منتها شما که باصدای بیس بالا آشنا هستی ممکنه بیس E69 در نظر اول راضیتون نکنه.718 چون 10*7 اینچ هست و ووفر بزرگتری داره مسلما بیس با حجم بالاتری رو اجرا میکنه.
من فکر میکنم شما دوجفت e69 اگر نصب کنید از نظر حجم صدا راضی خواهید شد. در غیر اینصورت پیشنهاد من به شما اگر از صدای 718 خسته شده اید 7158 جی وی سی هست.خیلی صدای بهتری نسبت به 718 داره.البته باید آمپ رو بریج بهش وصل کنید.قیمتش هم 227 تومن هست.
E69 رو اگر خواستین 265 تومن براتون میگیرم.
سلام ممنونم لطف داریدنقل قول:
هر دو تقریبا در یک سطح هستند.تفاوت خیلی جزعی دارن.
یکی در THD آمپ 8401 هست که 0.08% هست و از 845 که 1% هست کمتره.
دیگری هم فیلتر HPF آمپ 8401 هست که Variable هست بین 200-50Hz (در 845 روی فرکانس کات 80Hz فیکسه)
دیگه چیز خاصی ندارن.
ضمنا هر دو فکر کنم دیسکانت شدن.بعید میدونم آکبندشون باشه؟
الان M846 و PS847 جاشون شرکت وارد کرده.
ممنون از جوابتون حمید اقا من اطلاعات تخصصی در رابطه با این چیزایی که گفتین ندارم اینایی که فرمودین به صورت امیانه مفهومش چیه؟نقل قول:
شما که تبهر دارین بفرمایید کدوم از نظر شما بهتره؟
خیلی ممنونم جناب حمیدخان از توضیح دقیق و با حوصلتون
دو دقیقه دیگم وقت بذاری راهنماییم کنی ممنونت میشم...
این کاپا 11 چطوره؟؟؟گرونتره اما ظاهرا خیلی با کیفیت تره درسته؟؟؟
اما فقط فکرمیکنم چون آمپم 4604 ضعیفه نتونه صداشو خوب در بیاره و کاپا 11 عملا نسبت ب 718 الانم یا هلیکس69 فرق زیادی نداره با این آمپ نه؟؟؟یعنی خریدش با توجه ب آمپ ضعیفم پول دور ریختن باشه...
راستی میخام ساب هم بخرم ب زودی.از 1260 اینفینیتی خوشم اومده.قیمتش خوبه و خیلی خوشگله.ضعفی نداره آقا حمید؟؟؟فکرکنم ساب سبکیه.آمپم میتونه تکونش بده؟؟؟البته نه در حد آمپ مونو !!!
یه سوال حاشیه ای ب عنوان سوال آخرم !
راس میگن اگر ساب بخری چون بیس رو از روی باند برمیداری میندازی روی ساب کیفیت صدای باندت 2 برابر میشه؟؟؟!!!
سپاسگزارم آقا حمید