آقا مشکوک چیه...ذوب خوب بازی کرد...منتها بد موقعی گل خورد...همون اول بازی یه گل ضایع خورد...بعدشم هرچی فولاد حمله کرد و هرچی زد گل شد..وگرنه می تونست مساوی بگیره.
آقا مشکوک چیه...ذوب خوب بازی کرد...منتها بد موقعی گل خورد...همون اول بازی یه گل ضایع خورد...بعدشم هرچی فولاد حمله کرد و هرچی زد گل شد..وگرنه می تونست مساوی بگیره.
یه کاسه ای زیر نیم کاسه هستنقل قول:
چطور ممکنه تیم دوم جدول با این نتیجه عجیب و غریب ببازه ؟! یا اصلا از اون اول شانسی اومده بالا ، یا اینکه فولاد از اون اول اشتباهی رفته پایین
دست های پشت پرده همچنان وجود دارد
من نميدونم بچه هاي پرسپوليسي چرا نارحتن....؟!؟! شما بيشتر طرفدار پرسپوليسين يا دشمن استقلال ؟؟؟؟
من پارسال هم از اينکه تيم شهرم قهرمان شد خيلي حال کردم ...حتي بازي پرسپوليس با صبا باطري رفتم ورزشگاه.....
ولي خدائيش حقمون بود قهرمان بشيم....
داداش این چه حرفیه میزنی ?؟نقل قول:
من نميدونم بچه هاي پرسپوليسي چرا نارحتن....؟!؟! شما بيشتر طرفدار پرسپوليسين يا دشمن استقلال ؟؟؟؟
من پارسال هم از اينکه تيم شهرم قهرمان شد خيلي حال کردم ...حتي بازي پرسپوليس با صبا باطري رفتم ورزشگاه.....
مثل این میمونه که وقتی منچستر قهرمان میشه یه طرفدار چلسی خوشحال بشه !! طرفدار چلسی در اون روز حال غذا خوردن هم نداره !! :دي
حالا می خوای بگی ما بیایم خوشحال باشیم چون اس اس قهرمان شده ؟!
فکرشو هم نکن !!
کسي ناراحت نيست : بعضي از بچه هاي تاپيکتون بيش از اندازه ... رو ميندازن تو تابهنقل قول:
قهرمان شدنتون مبارک : هر کس يه نظري داره ديگه عمو .
اکثر استقلاليا گل دقيقه 96 پارسالمون رو گفتن که تباني بود !!!! گلي که بيش از کار تاکتيکي روي احساس و فشار تماشاچي بود : ميشد اون گل نشه نميشهد ؟؟ تقدير پارسالمون همون بود که با وجود کسر 6 امتيازي که دستپخت گروه قبلي بود قهرماني مفت داشت ميپريد
شماها خودتون قهرمانيتون رو لوث کردين از آخرين بازي که همش نااميد بودين
پارسال تاپيک مارو يادته : اينجا يه سري ميگفتن نميشيم و يه سري ديگه شديدا تاکيد داشتن ميشيم حتي با باختي که توي اهواز داديم
حال و همواي دوتا تاپيک رو نميتوني تشبيه کني اينجا اشتياق قهرماني بالاتر بود قبول نداري يه بحث ديگست . خود من که دو تا پست رفتم از همون روزاي تاپيکمون روز قبل و موقع بازي
حالا قياس کن ببين خودتون رو با ما
شماها باور داشتين قهرمان ميشين ؟ پستاي دوستانت رو بدون کم و کاست بزار و بعد بگو ما دشمنتونيم !
نقل قول:
کسي ناراحت نيست : بعضي از بچه هاي تاپيکتون بيش از اندازه ... رو ميندازن تو تابه
اکثر استقلاليا گل دقيقه 96 پارسالمون رو گفتن که تباني بود !!!! گلي که بيش از کار تاکتيکي روي احساس و فشار تماشاچي بود : ميشد اون گل نشه نميشهد ؟؟ تقدير پارسالمون همون بود که با وجود کسر 6 امتيازي که دستپخت گروه قبلي بود قهرماني مفت داشت ميپريد
پارسال تاپيک مارو يادته : اينجا يه سري ميگفتن نميشيم و يه سري ديگه شديدا تاکيد داشتن ميشيم حتي با باختي که توي اهواز داديم
حال و همواي دوتا تاپيک رو نميتوني تشبيه کني اينجا اشتياق قهرماني بالاتر بود قبول نداري يه بحث ديگست . خود من که دو تا پست رفتم از همون روزاي تاپيکمون روز قبل و موقع بازي
شماها باور داشتين قهرمان ميشين ؟ پستاي دوستانت رو بدون کم و کاست بزار و بعد بگو ما دشمنتونيم !
من خودم فکر مي کردم فولاد ذوب اهن رو بزنه ...ولي به استقلال شک داشتم اخه توي اين هفته هاي اخر خيلي حالش خراب بود
شما پارسال قهرماني دست خودتون بود ولي ما نه ...واسه همين شما ها بيشتر به قهرماني اميد داشتين و حال وهواتون هم با ما فرق مي کرد...
تنها حماسه ای که ما امسال از شما دیدیم حماسه پنالتی زدن برهانی بود!نقل قول:
یکم این فصل بو دار بود
فوتبال ما همیشه بودار بوده!:27:نقل قول:
امسال فقط چند تا آدم شجاع پیدا شدن که رو کنن.:31:
برنامه «نگاه یک» که بیشتر به بررسی تبلیغاتی اقدامات دولت در 4 سال اخیر اختصاص دارد و هیچگاه فاز انتقادی به خود نگرفته، دیشب به صورت ویژه میزبان کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران بود!
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، روال برنامه «نگاه یک» همواره به بررسی اقدامات مثبت بوده و نکات انتقادی در آن مطرح نمیشود و البته موضوعات مرتبط به مسایل سیاسی مورد بررسی آن قرار میگیرد.
این برنامه که در مجموعه معاونت سیاسی صداوسیما تولید میشود، به ناگاه با چرخشی جالب با صرفهنظر از چهرههای سیاسی با بررسی موضوع فوتبال و بحثی کاملا انتقادی کفاشیان را زیر آماج سوالهای مختلف و انتقادهای گوناگون قرار داد تا با پایان این برنامه، گمانهزنی ها در خصوص تغییرات در راس فدراسیون فوتبال آغاز شود.
در این بخش نخستین سوال یک استعاره جالب بود که کفاشیان با تمسخر به آن پاسخ داد. گزارشگر جوان از وی پرسید: «با آمدن قطبی، فوتبال ما چند قطبی باقی میماند؟» که کفاشیان در پاسخی که با خنده همراه بود گفت: «ما سعی میکنیم همین یک قطبی نگه داریم!»
سوال بعدی این گزارشگر به نام چند تیم مشهور برمیگشت که کفاشیان میبایست نام مربیان آن را میگفت، اما وقتی کفاشیان نتوانست نام سرمربی لیورپول یعنی «رافا بینتز» را بگوید، از گزارشگر خواست از این سوالها از او نکند چون نامهای خارجی برایش سخت است!
توهینهای محترمانه به کفاشیان در برنامه «نگاه یک» که در طول سالهای اخیر کمسابقه بود و همین استثنایی بودن نشان میدهد که هماهنگیهای جالبی با چراغ سبز برخی اشخاص دولتی برای برکناری وی و زلزله در فوتبال کشور از شبکه یک سیما به جریان افتاده است تا مدیران ارشد بر فدراسیون فوتبال که در سایه امور را پیگیری میکنند، از ترکشهای ناکامی ایران در صعود به جام جهانی، در امان بمانند.
تابناک.
حالا من رفتم اون طرف هم تبریک گقتم. مبارکشون هم باشه.
اما خداییش ؛ یه چیزی میگم قابل تأمل:
قهرمانی با تفاضل گل!!!
شرم آوره...
مایه سر افکندگیه.
ما 6 امتیاز به نا حق ازمون کم شد ، بازم مردونه تا دقیقه 96 جنگیدیم و قهرمان شدیم بدون تفاضل گل تازه! انقدرم خودمون رو نکشتیم.
من که خجالت میکشم از روزی که با تفاضل بخوایم قهرمان بشیم.:13:
خیلی قشنگ گفتی...نمی دونم قرمزی یا آبی...نقل قول:
فوتبال ما همیشه بودار بوده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال فقط چند تا آدم شجاع پیدا شدن که رو کنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تو تاپیک خودمون همین رو گفتم.فوتبال ما همیشه بودار هست.وقتی پرسپولیس قهرمان میشه بوش نمیاد..استقلال که قهرمان میشه بوش میاد...شاید هم...بعضی دوستان ماسک هاشون رو برداشتن..
نمی دونم چی بگم...فقط خواستم نقل قول کنم دوستمون رو حرفش بیشتر فکر کنه...من حاضرم با تفاضل گل قهرمان شم تا...:دی:دی:دی بگذریم...هنوز هفت روز هم نگذشته از فاجعهنقل قول:
من که خجالت میکشم از روزی که با تفاضل بخوایم قهرمان بشیم.
حالا شما خودت رو ناراحت نکن....!!!!!!!!!نقل قول:
حالا من رفتم اون طرف هم تبریک گقتم. مبارکشون هم باشه.
اما خداییش ؛ یه چیزی میگم قابل تأمل:
قهرمانی با تفاضل گل!!!
شرم آوره...
مایه سر افکندگیه.
ما 6 امتیاز به نا حق ازمون کم شد ، بازم مردونه تا دقیقه 96 جنگیدیم و قهرمان شدیم بدون تفاضل گل تازه! انقدرم خودمون رو نکشتیم.
من که خجالت میکشم از روزی که با تفاضل بخوایم قهرمان بشیم.
من که به شخصه اصلا ناراحت نیستم.
اینکه ۲ ساله تیمهای اصفهانی در مفابل تهرانی ها کم میارن خیلی هم خوبههههه.
من دوست دارم تو فوتبال ابران پرسپوبیس و استقلال از همه یه سرو گزدن بالاتر باشن و این اصفهانیها شاخ نشن.
درسته مانتیجه بسیار بدی گرفتیییم ولی شما خودتون یه کم به نتایج خودتون نیگاه کنین بعد این حرفو بزنین.نقل قول:
هنوز هفت روز هم نگذشته از فاجعه
۴ بازی فقط ۲ امتیاز اونم برای تیم قهرمان ایراااان
این بیشتر مایه شرم نییییسسسسسست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اينجا باهات موافقمنقل قول:
من که به شخصه اصلا ناراحت نیستم.
اینکه ۲ ساله تیمهای اصفهانی در مفابل تهرانی ها کم میارن خیلی هم خوبههههه.
من دوست دارم تو فوتبال ابران پرسپوبیس و استقلال از همه یه سرو گزدن بالاتر باشن و این اصفهانیها شاخ نشن.
ولي اين تيکه يه خورده مشکل دارهنقل قول:
درسته مانتیجه بسیار بدی گرفتیییم ولی شما خودتون یه کم به نتایج خودتون نیگاه کنین بعد این حرفو بزنین.
۴ بازی فقط ۲ امتیاز اونم برای تیم قهرمان ایراااان
این بیشتر مایه شرم نییییسسسسسست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1.گروه ما رو با گروه خودتوت مقايسه کن
2.استقلال توي ليگ مدعي بود ولي پرسپوليس...!!!!!!
3.........
آره بابا اصلا قابل مقایسه نبود. فکر کن رکورد بیشترین گل زده و بیشترین تفاضل گل تو کل تاریخ فوتبال ایران باضافه 21 گل زده آرش برهانی که البته رکورد قبلی هم ماله عنایتی از استقلال بود. اونوقت تو این قهرمانی رو با قهرمانی در دقیقه 97 به لطف داور مقایسه میکنی. اصلا نگو این حرفو...نقل قول:
اینو نگید چی بگید... طرف تیمش داره سقوط میکنه ( یعنی رسما 7 یا 8 میلیارد ضرر میکنه ) اونوقت بیاد ببازه ؟نقل قول:
اونور قضیه ذوب آهن اگر قهرمان بشه برای اولین باره که این مقامو میاره و چه پرستیژی برای باشگاه و کلا خود ذوب آهن داره بعد میاد میبازه.... این حرفها رو فقط میشه بهش خندید همین.
اینا خودشون تاپیک ندارن. اون تاپیک اسمش تاپیک استقلال و هر خبر و نظری در مورد استقلال باید تو اون تاپیک نوشته بشه. خوب وقتی شما تو تاپیک پرسپولیس در مورد استقلال اظهار نظر میکنید طبیعیه ما هم اینجا در مورد استقلال حرف میزنیم دیگه...نقل قول:
من نميدونم اينا خودشون تاپيك ندارن ميان اينجا !!!
به بقیه دوستان پرسپولیسی... اگر نظری پیشنهادی انتقادی در مورد استقلال دارن خواهشا تو تاپیک خودش مطرح کنن. اگر اینجا مطرح کنن منتظر جوابشم تو همین جا باشن.
اتفاقا مزه ش به همین بود. هیچکس فکرشو نمیکرد. نمیدونی چه حالی داد. ببین با گل مورد نظر مشکل نداریم ولی با 7 دقیقه وقت تلف شده.... اصلا قابل توجیه نیست. انگار یکی میگفت بازی رو لفتش بدین سپاهان خسته شده تماشاگرا فشار میارن گل زده میشه... گل... پرسپولیس قهرمان شد... به همین راحتی... حالا بحثی نیست من نمیگم تبانی بود یا هر چیز دیگه ای.... ولی اینقدر که امسال حق استقلال قهرمانی بود پارسال حق پرسپولیس نبود. کسر 6 امتیاز هم برای بار هزارم بهتره بگید کسر یک امتیاز...نقل قول:
کسي ناراحت نيست : بعضي از بچه هاي تاپيکتون بيش از اندازه ... رو ميندازن تو تابه
برای بار هزار و یکم 6 امتیاز نه یک امتیاز... من اینو باید تو امضام بزارم فکر کنم چون دوستان هی یادشون میره.نقل قول:
من که خجالت میکشم از روزی که با تفاضل بخوایم قهرمان بشیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خجالت بکش از اینکه تو بازی مثلا پرطرفدارترین تیم آسیا به قول خیابانی میشد تعداد تماشاگرا رو شمرد... به قول دوستمون استقلال تو بدترین وضعیتش هم دیگه کمتر از 10 هزار نفر نمیاد....
چرا دوستان استقلالی نمیرن تاپیک خودشون دوستان پرسپولیسی هم تو تاپیک خودمون
اینجا شده یک جورایی برای انتقام گیری استقلالی ها که این چیزا داشت خفه شون میکرد حالا که دیگه دور دورشون است ریختن سر ما
خوشم میاد آدم منتطقی هستی ولی ابنکه گروهتون سخت تره توجیه خوبی نیست میدونی چرا ؟؟نقل قول:
چون شما مگه قهرمان نشدین ؟؟؟
در مورد ۲ هم بگم که سال پیش یادت رفته ؟
تازه حداقل ما ۵ امیم بالای جدوللل اس اس کجااا بودد !!!
این دیگه از اون حرف ها بودنقل قول:
اونوقت تو این قهرمانی رو با قهرمانی در دقیقه 97 به لطف داور مقایسه میکنی. اصلا نگو این حرفو...
دیگه توی 90 همه چیز ثابت شد
شما هم بهتره از منطقت کمک بگیری
بعدن خودت از این حرفت پشیمون میشیییی. خیلی غبر منتطقی بود.نقل قول:
لامصب aQoa این وقت شبم بیداره ولی خب دست گل خودت درد نکنه
که با نقل قول پست من اونو جاودانه کردی البته میتونه یه گزارش هم برای پست خودت بزنی
راه دوم هم اینه که ویرایش کنی
توضیح دادم تو پست قبلی... هر وقت تو تاپیک پرسپولیس حرف از پرسپولیس بود و ما اومدیم پست دادیم اونوقت هر چی دلت میخواد بگو ولی این چند صفحه آخر تاپیک شده بحث استقلال... چون بحث استقلاله پس استقلالی ها میان و نظر میدن.نقل قول:
حرف من از اون حرفها بود اونوقت حرف دوستانی که میگن ذوب آهن لابی کرد و باخت یا پیام از قصد پنالتی داد از اون حرفها نبود ؟ وقتی بحث از اون حرفها پیش بیاد ما هم از اون حرفها میزنیم دیگه نمیتونیم که از این حرفها بزنیم.نقل قول:
این دیگه از اون حرف ها بود
دیگه توی 90 همه چیز ثابت شد
شما هم بهتره از منطقت کمک بگیری
مگه من حرف اون دوستان رو تائید کردم
من قهرمانی استقلال رو به همه استقلالی ها تبریک میگم
فولاد هم با غیرت و جوانمردانه بازی کرد و ذوب اهن رو برد
ولی دلیل نمیشه که شما جواب کسی رو با یک حرف غیر منطقی بدین
در کل مبارکتون باشه
نقل قول:
ما چون بيشتر روي ليگ خودمون برنامه داشتيم ...توي اسيا نتونستيم نتيجه خوبي بگيريم
ولي شما پارسال همه فکرتون همين يه جام بود ولي ما بايد توي سه تا جام شرکت مي کرديم ...واسه همينم نتونستيم توي اسيا نتيجه خوبي بگيريم( خدائيش بد شانسم بوديم)
خدا وکیلی یادتونه پارسال بعد از قهرمانی پرسپولیس چه ولوله ایی توی شهر به پا شده بود ؟ انگار ایران قهرمان جام جهانی شده همه ریخته بودند تو خیابون ولی دیروز دریغ از یه کم خوشحالی و سر وصدا .
یادش بخیر تاپیک پرسپولیس پارسال بعد از قهرمانی در حد ترکیدن بود اما تاپیک امسال استقلال ...
برای بار هزارم یک امتیاز نه و 3 امتیازنقل قول:
مثله اینکه یادت رفته فدراسیون دلسوز!!! 3 امتیاز سپاهان را بخشید
خواهشا بحث تعداد تماشاگرها رو پیش نکشید
که همه جا ثابت شده طرفداران پرسپولیس خیلی بیشتر از استقلالی ها است
نمونه بارزش نظرسنجی برنامه 90 بود که فکر کنم 60 و خرده ای پرسپولیسی بودند و 30 و خرده ای استقلال
و یا همین گزارش سایت afc مبنی بر اینکه تو جام باشگاههای اسیا بیشترین تماشاگر متعلق بوده به بازی پرسپولیس
و یا شور و شوق پرسپولیسی ها موقعی که پارسال قهرمان شد
انگار که کل ایران ریخته بودند خیابون و شادی میکردند
و غیره ...
در ضمن به نظر بنده دو تیم در ایران شخصیت قهرمانی دارند
پرسپولیس و استقلال
لیگ هشتم به پایان رسید
هشتمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) روز یکشنبه به پایان رسید.
به گزارش سایت رسمی پرسپولیس، در حالی هشتمین دوره لیگ برتر (جام خلیج فارس) به پایان رسید که سرخپوشان با کسب 15 برد 10 تساوی و 9 باخت و 55 امتیاز در رده پنجم جدول قرار گرفتند. تیم فوتبال پرسپولیس که سال گدشته با در روز پایانی و در بازی فراموش نشدنی قهرمان لیگ برتر شده بود امسال دارای فراز و نشیبهای بوده و در پایان نتوانست توقعات به حق هواداران خود را برای تکرار قهرمانی برآورده کند.
هر چند هشتمین دوره لیگ برتر به پایان رسیده ولی فوتبال امسال برای سرخپوشان هنوز در میانه راه است. سرخپوشان برای جبران لیگ برتر چشم امید به مسابقات جام حذفی و موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا دارند. مدیران، بازیکنان و کادر فنی تیم میدانند برای شادی هواداران خود باید در این یک ماهه تلاش خود را چند برابر کرده تا با قهرمانی در جام حذفی و صعود به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا توقع هواداران میلیونی خود را برآورده کنند و بدون شک این مهم جز با حمایت هواداران، دوری جستن از حاشیهها، همدلی و لطف و عنایت الهی میسر نمیباشد.
در پایان لیگ هشتم به تمامی مسئولان فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ، کمیته داوران و کلیه برگزارکنندگان مسابقات لیگ برتر خسته نباشید گفته و به دومین تیم محبوب کشور و رقیب دیرینه سرخپوشان برای کسب قهرمانی تبریگ میگوئیم.
پرسپولیس رکورددار تماشاگر لیگ قهرمانان آسیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پایان دور چهارم بازیهای لیگ قهرمانان آسیا، بازی پرسپولیس و الشارجه امارات با 55 هزار تماشاگر در صدر پرتماشاگر ترین بازیها قرار دارد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و به نقل از پایگاه خبری AFC، پرسپولیس با داشتن 55 هزار تماشاگر در بازی با الشارجه که با پیروزی 3-1 همراه شد تا این مرحله از لیگ قهرمانان در بالای فهرست بازیهای پرتماشاگر قرار گرفته است. جایی بالاتر از همه باشگاه های ژاپنی، کره ای، چینی یا حتی عربستانی. آنها حتی از استقلال رقیب ایرانی خود هم بیشتر هوادار داشته اند.
جالب است بدانیم دومین بازی پرتماشاگر لیگ قهرمانان آسیا نیز با 53200 هوادار بازهم به سرخپوشان و جدال با الغرافه در تهران تعلق دارد. AFC پیشبینی کرده است در بازی پرسپولیس - الشباب عربستان سرخپوشان به رکورد دست نیافتنی بیش از 100 هزار هوادار برسند.
---------
اگر اون روز بارون نیومده بود چقدر میشدن!
حرفت خیلی خنده دار هستنقل قول:
یعنی اگه من بخوام در مورد شم با کسی صحبت کنم باید پاشم بیام خونتون
شما میدونی به این کار چی میگن
تجاوز به حریم شخصی دیگران
به نظر شما این تیم که فقط میتونه سالی یه جام بگیره حرفه ای هستنقل قول:
این دلیل خوبی نیست
مثال نقضش هم همون بارسلونایی که سرمربیتون هی میگه که میاد تو یه سال هر3 جام رو میگیره یا منچستر
سلامنقل قول:
آره بابا اصلا قابل مقایسه نبود. فکر کن رکورد بیشترین گل زده و بیشترین تفاضل گل تو کل تاریخ فوتبال ایران باضافه 21 گل زده آرش برهانی که البته رکورد قبلی هم ماله عنایتی از استقلال بود. اونوقت تو این قهرمانی رو با قهرمانی در دقیقه 97 به لطف داور مقایسه میکنی. اصلا نگو این حرفو...
برادر گل اینجا تاپیک پرسپولیسی هاست
سردرش هم نوشته پرسپولیس
من دوست دارم اینجا هرچی که میخوام که حاوی توهین به تیم شما نباشه بنویسم
شما حق نداری بیای با من اینجا کل کل کنی
اگه هم فکر میکنی حق داری نقل قول های من رو نگیر با همون هایی کل کل کن که میان اونها هم توی تاپیک شما نظر میدن
من هیچ وقت نیومدم توی تاپیک استقلال و نظری بدم جز یک بار که تسلیت مال فوت مادر فیروز کریمی بود !
و این فکر هم میکنم بهتر اونقدر احترام قایل باشیم که نخوایم ارزش های وجودیمون رو به خاطر دو تا تیم برای هم رو کنیم !
این رو به همه ی استقلالی ها میگم همون طور به دوستان همین تاپیک جو رو در سطح تاپیک خودتون نگاه دارین خواهشا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همکار محترم بُعد نرم افزاری انجمن فیلم
راستی اگه انشاالله سپاهان ببریم حریف بعدی تو حذفی کیه؟؟؟؟؟؟
اون فصلی که استقلال قهرمان شد تو آزادی به قول دوستمون 110 هزار نفر تو ورزشگاه بودن 220 هزار نفر هم پشت در مونده بودن... در کل به نظر من این بحثهای حاشیه ایه... مهم اینه که استقلال این فصل قهرمان شد و قهرمانی هم حقش بود و با اینکه تو جام باشگاهها هم بازی های سنگینی داشت و بدترین حاشیه ها رو براش ساختن و بهش ضربه زدن ولی بازم قهرمان شد. چون حقش بود...نقل قول:
و یا شور و شوق پرسپولیسی ها موقعی که پارسال قهرمان شد
انگار که کل ایران ریخته بودند خیابون و شادی میکردند
حرف شما هم خنده دار بود. میدونی کجاش ؟ اون قسمتش که تاپیک رو با خونه آدم مقایسه کردی : دینقل قول:
حرفت خیلی خنده دار هست
یعنی اگه من بخوام در مورد شم با کسی صحبت کنم باید پاشم بیام خونتون
شما میدونی به این کار چی میگن
تجاوز به حریم شخصی دیگران
اتفاقا به نکته خوبی اشاره کردی. حرف منم همینه. اگر تاپیک پرسپولیسه چرا همش بحث استقلال توش جریان داره ؟نقل قول:
سلام
برادر گل اینجا تاپیک پرسپولیسی هاست
سردرش هم نوشته پرسپولیس
من دوست دارم اینجا هرچی که میخوام که حاوی توهین به تیم شما نباشه بنویسم
شما حق نداری بیای با من اینجا کل کل کنی
اگه هم فکر میکنی حق داری نقل قول های من رو نگیر با همون هایی کل کل کن که میان اونها هم توی تاپیک شما نظر میدن
من هیچ وقت نیومدم توی تاپیک استقلال و نظری بدم جز یک بار که تسلیت مال فوت مادر فیروز کریمی بود !
و این فکر هم میکنم بهتر اونقدر احترام قایل باشیم که نخوایم ارزش های وجودیمون رو به خاطر دو تا تیم برای هم رو کنیم !
این رو به همه ی استقلالی ها میگم همون طور به دوستان همین تاپیک جو رو در سطح تاپیک خودتون نگاه دارین خواهشا.
در ضمن اینکه پستی حاوی توهین هست یا نیست رو کی تشخیص میده ؟... زیرسوال بردن قهرمانی تیم به نظر من توهینه. یا بحث تبانی و .... پس حاوی توهین بوده... شما که همکار هستی و به قوانین آشنایی داری چرا...
و قسمت آخر پستت خیلی جالب بود به استقلالی ها گفتی. من در طول این فصل تو این بخش بودم. هر وقت استقلال باخت پرسپولیسی تو این تاپیک و تاپیک استقلال شروع کردن مسخره کردن و تیکه انداختن اونم همه با هم... هر وقت پرسپولیس باخت باز هم پرسپولیسی ها اومدن تو تاپیک استقلال و شروع کردن مسخره کردن. نمونه ش همین باخت 5 بر یک بود که باور کن اگر استقلال با این نتیجه میباخت کل این تاپیک میریختن تو تاپیک استقلال و تیکه مینداختن. اما استقلالی ها جز یکی دو مورد نیومدن تو این تاپیک... اگر تذکر میخوای بدی بهتره اول به پرسپولیسی ها بدی.
بابا متالیکا جان برو تو تاپیک خودت عجب وضعی شده من نمیدونم به چه زبونی بگم
عجب اوضاعی است خوبه که امسال اصلا پرسپولیس تو لیگ رقیب استقلال نبود که شما ها این همه ریختین اینجا
پس حرف های بنده را قبول داری جناب M.etallic.A که نتونستی پاسخ بدی
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من خطابم رو به شما نوشتم اما به همگی تعمیم دادم
این توهین رو مدیر بخش تشخیص میده
این توهین رو خود کاربر باید تشخیص بده
من باید زمانی که یک پست رو میدم توش ننویسم لنگی ! ننویسم استقلال فلان
شما من بهت گفتم حق نداری با من کل کل کنی اگه خیال میکنی که این کل کل کردن مجاز هست با کسی این کار رو بکن که با شما متقابل این کار رو کرده . من میتونم در مورد هر تیمی که این فصل با تیم پرسپولیس در لیگ بوده بنویسم اما عاری از توهین
توهین نه اینکه من بگم فلانی بد بود یا خوب بود این رو من دوست دارم اینجا بگم و میگمم هیچ مشکلی هم نداره
هر پرسپولیسی هم دوست داره بگه که استقلال حقش نبود قهرمانی ! این توهین نیست عزیزم این چیزی که بین خودمون هست توهین زمانی که من بیام این رو توی تاپیک شما بگم !
این یعنی آغل زنبور شور کردن
شما همین الان هم داری با من بحث میکنی که اشتباه
شما خیال میکنی من اشتباه میگم یا هرچی مدیر داره این بخش باهاش تماس بگیر
منم آخرین حرفی بود که در خطاب به شما گفتم
بازم میگم من حق ندارم بیام توی تاپیک شما حرف در مورد تیمتون بزنم که بهتون بر بخوره
من توی تاپیک خودم همه کار میتونم بکنم عاری از توهین
توهین یعنی چیزی که کلماتش مشخص باشه
اینکه فلانی شانس آورد ! قلانی حقش نبود اینا عزیز در هر حوزه ای که کسی از تیمی طرفداری میکنه نسبت به تیم مقابل هست اما این رو نباید توی تاپیک شما بگم
باشه ؟ حالا چی شما که استقلالی هستی این کار رو بکنی چی اونی که پرسپولیسی هر دو اشتباه دارند میکنند
پاس همدان اونم توی همداننقل قول:
نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من خطابم رو به شما نوشتم اما به همگی تعمیم دادم
این توهین رو مدیر بخش تشخیص میده
این توهین رو خود کاربر باید تشخیص بده
من باید زمانی که یک پست رو میدم توش ننویسم لنگی ! ننویسم استقلال فلان
شما من بهت گفتم حق نداری با من کل کل کنی اگه خیال میکنی که این کل کل کردن مجاز هست با کسی این کار رو بکن که با شما متقابل این کار رو کرده . من میتونم در مورد هر تیمی که این فصل با تیم پرسپولیس در لیگ بوده بنویسم اما عاری از توهین
توهین نه اینکه من بگم فلانی بد بود یا خوب بود این رو من دوست دارم اینجا بگم و میگمم هیچ مشکلی هم نداره
هر پرسپولیسی هم دوست داره بگه که استقلال حقش نبود قهرمانی ! این توهین نیست عزیزم این چیزی که بین خودمون هست توهین زمانی که من بیام این رو توی تاپیک شما بگم !
این یعنی آغل زنبور شور کردن
شما همین الان هم داری با من بحث میکنی که اشتباه
شما خیال میکنی من اشتباه میگم یا هرچی مدیر داره این بخش باهاش تماس بگیر
منم آخرین حرفی بود که در خطاب به شما گفتم
بازم میگم من حق ندارم بیام توی تاپیک شما حرف در مورد تیمتون بزنم که بهتون بر بخوره
من توی تاپیک خودم همه کار میتونم بکنم عاری از توهین
توهین یعنی چیزی که کلماتش مشخص باشه
اینکه فلانی شانس آورد ! قلانی حقش نبود اینا عزیز در هر حوزه ای که کسی از تیمی طرفداری میکنه نسبت به تیم مقابل هست اما این رو نباید توی تاپیک شما بگم
باشه ؟ حالا چی شما که استقلالی هستی این کار رو بکنی چی اونی که پرسپولیسی هر دو اشتباه دارند میکنند
مشکل میدونی چیه... بعضی ها اینجا رو با خونه و املاک شخصی خودشون اشتباه گرفتن. تاپیک خودم و تاپیک خودت اینا معنی نداره... فروم عمومیه... تنها تاپیکی که اختصاصی بود تاپیک بانوان تو متفرقه بود که ورود آقایون ممنوع بود همین... تو تاپیک پرسپولیس بحث استقلال پیش میاد من میام و نظرمو میگم. به کسی هم توهین نکردم. بالعکسش تو تاپیک استقلال بحث پرسپولیس بشه پرسپولیسی ها میان نظرشونو میگن. به همین راحتی... اینکه برو تو تاپیک خودت یا بیا تو تاپیک خودم اینا معنی نداره... اگر غیر از اینه بگو... تو قوانین هم نیومده استقلالی ها نباید بیان تو تاپیک پرسپولیس...
ساده تر توضیح میدم. شما یه پستی میدی در مورد هر چیزی ( حالا تو این مورد استقلال ) من یه نظری دارم در مورد پستت نقل قول میکنم و جوابت رو میدم. نه پست تو توهین آمیز بوده و نه جواب من... حالا تو اگر دلت خواست میتونی جواب منو بدی اگر دلت نخواست میتونی ازش رد بشی. بعد بقیه افراد میتونن بیان پست شما و جواب من رو ببین و خودشون درست و غلط رو تشخیص بدن. این کلا فلسفه فرومه...
حالا ایده شما چیه. من پست میدم. حرفمو میزنم. تو اگر جوابی داری حق نداری پست منو نقل قول کنی. دلم نمیخواد جواب منو بدی.
من کل کل نکردم. کل کل یعنی اینکه بیام بگم پرسپولیس سوراخه... استقلال قهرمانه... از این حرفها... من جواب دادم. اگر به نظر شما جواب دادن یعنی کل کل پس کلا باید فروم رو تعطیل کرد چون تو همه تاپیک ها این جواب دادنها وجود داره یعنی همه دارن با هم کل کل میکنن ؟
تو وقتی پست میدی تو یه فروم یعنی اون پست تو جزئی از فروم شده و دیگه فقط تحت مالکیت تو نیست. تا یه مدت کوتاهی بعد از دادن پست هم میتونی ویرایش یا حذفش کنی و بعدش حتی به پستی که خودت دادی دسترسی نداری. پس خواهشا این حس مالکیت رو نداشته باشید. نمیتونی تعیین کنی کی حق داره پست تورو نقل قول کنه و کی حق نداره. اگر با کسی مشکل داری میتونی ایگنورش کنی و دیگه پستهاشو نبینی. اونم پستهای تورو نبینه.
شما که همکار انجمن هستی باید اینارو بهتر از ما کاربرای معمولی بدونی تعجب میکنم.
سلام به دوستان
من که باورم نمیشه ذوب آهن که 3 تا 3 تا میزد رفتو با اون نتیجه باخت....:18:
قهرمانی استقلال خیلی بودار بود البته به نطر من باید به فدراسیون تبریک گفت.
شاید تو 10 سال آینده معلوم بشه که تبانی بوده .
آره خیابون آزادیرو بسته بودیم...نقل قول:
خدا وکیلی یادتونه پارسال بعد از قهرمانی پرسپولیس چه ولوله ایی توی شهر به پا شده بود ؟ انگار ایران قهرمان جام جهانی شده همه ریخته بودند تو خیابون ولی دیروز دریغ از یه کم خوشحالی و سر وصدا .
خودشونم باورشون نمیشد ..... حتی توی روزنامه خبر ورزشی توی تبلیغ cd شون نوشته بود علل ناکامی استقلال.....
اخه چه زیطی داره مگه هر کی چند تا بازی برد باید تا اخرش هم ببره ؟نقل قول:
بعد از بازی با پیروزی ما 6 تا امتیاز از ذوب جلو بودیمو قبل از بازی با پیروزی تیما رو با اختلاف می بردیم اما اومدیم از فجر 4 تا خوردیم این اتفاق هم برای ذوب اهن تکرار شد