-
مسوولان باشگاه ميلان براي چندمين بار تمايل خود را براي پيوستن رونالدو به اين تيم ابراز داشتند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه ميلان در آستانه ديدار برابر ستاره سرخ بلگراد از سوي مسابقات ليگ قهرمانان به خبرنگاران در خصوص پيوستن رونالدو به روسونريها گفت: "ما سعي خود را خواهيم كرد، اما در حال حاضر براي انتقال اين مهاجم بزرگ دچار ترديد هستيم، چون بايد توافق مسوولان مادريد را كسب كنيم."
وي در برابر سوالي كه از او پرسيده شد آيا براي كسب توافق مقامات رئال به اسپانيا سفر خواهد كرد يا نه؟ پاسخ داد: "شايد به آنجا سفر كنم."
-
صعود ياران مهدويكيا به مرحله گروهي جام قهرمانان
شب گذشته تيم هامبورگ كه 90 دقيقه مهدي مهدوي كيا را در اختيار داشت، با متوقف كردن اوساسوناي اسپانيا، به مرحله گروهي جام قهرمانان اروپا راه يافت.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اوساسوناي اسپانيا كه در اين بازي جواد نكونام را در اختيار نداشت ، در دقيقه 6 بازي، از روي ضربه كرنري كه ديويد لوپز ارسال كرد و متعاقب آن ضربه سر كارلوس سوئلار از ميهمان خود پيش افتاد.
ياران نكونام اين برتري را تا دقيقه 74 حفظ كردند ولي در اين دقيقه هافبك هامبورگ، نيگل دي يونگ توپي را كه در مقابل دروازه به او رسيده بود، به گل تبديل كرد تا تيمش به خاطر گل زده در خانه حريف، پيروز دو بازي رفت و برگشت باشد.
اوساسونا در بازي رفت با نتيجه تساوي بدون گل هامبورگ را در خانه اش متوقف كرده بود.
-
باشگاه بایرن مونیخ قصد دارد از باشگاه ریال مادرید برای تلاش مخفیانه برای جذب اووه هارگریوز به فیفا شکایت کند .
-
آخوندي: مراجع قضايى پيگير حرفهاى توهينآميز و اکاذيب او هستند تخلفات گسترده دادکان به زودى اعلام مىشود
در پى مصاحبه محمد دادکان و موضعگيرى شديد او عليه مديران ردهبالاى سازمان تربيتبدنى محمد آخوندى مديرکل روابط عمومى و امور بينالملل سازمان تربيتبدنى حرفهاى جالب و البته جنجالبرانگيزى را بر زبان آورد.
او گفت: تخلفات گستردهاى که در دوران مديريت سابق فدراسيون فوتبال رخ داده است به زودى در اختيار افکار عمومى قرار خواهد گرفت.
آخوندى افزود: سازمان تربيتبدنى تاکنون به هيچوجه قصد پاسخگويى به سخنان توهينآميز و خلاف ادب رئيس سابق اين فدراسيون را نداشته است.
وى با بيان اينکه دادکان پس از آنکه از توهين و افترا نتيجهاى حاصل نکرد به نشر اکاذيب پرداخته است، اذعان داشت: اکنون وظيفه خود مىدانيم براى روشن کردن افکار عمومى و انجام مسئوليت در قبال مردم تخلفات مالى و ادارى دوران آن فدراسيون را در اختيار مردم قرار دهيم و پاسخگوى اکاذيب منتشرشده در خصوص مسئولان سازمان، مسائل مالى و شمارى از انتصابات و تخلفات جامجهانى باشيم.
مدير روابطعمومى سازمان تربيتبدنى تأکيد کرد: با درخواست سازمان تربيتبدني، مراجع قضايى پيگير صحبتهاى توهينآميز و اکاذيب محمد دادکان هستند و از اين طريق مسائل را پيگيرى مىکنيم.
-
مصطفوى در کمپ تيمملي: فاصله من با ملىپوشان به اندازه يک توپ است
ديروز داريوش مصطفوى مهمان ويژه تمرين تيمملى بود. او براى آنکه ملىپوشان با او احساس راحتى بيشترى کنند با کت و شلوار گرانقيمت خود روى چمن نشست تا براى آنها خودمانى صحبت کند.
داريوشخان که در حين گفتگو با ملىپوشان به شدت از سوى تماشاگران حاضر در کمپ مورد تشويق قرار گرفت، گفت: زبان ما مشترک است، بين ما فاصلهاى وجود ندارد. فاصله ما به اندازه يک توپ فوتبال است، در اينجا بايد از همه شما خصوصاً ميرزاپور تشکر ويژهاى کنم. ابراهيم بازيکن فداکارى است اگر او نبود وضعيت تيمملى به مراتب بدتر مىشد.
مصطفوى سپس از ملىپوشان خداحافظى کرد و در ميان داوران شرکتکننده در کلاس داورى ليگ برتر حضور يافت و باز هم با نشستن روى چمن رو به آنها کرد و گفت: من به شما نزديکم و با اينکه 63 ساله هستم اما همهتان را درک مىکنم و مشکلاتتان را مىشناسم و مىدانم کارتان سخت است. کار شما در ديد مردم است و اگر اشتباهى را مرتکب شويد همه مىبينند. پس بايد مثل «سرب» سنگين باشيد. فراموش نکنيد فاصله آفسايد يک سانتىمتر است، پس فرصت اشتباه کردن نداريد
-
21 بازيکن تيمملى نوجوانان امروز مىپرند
تيمملى فوتبال نوجوانان کشورمان امروز با 21 بازيکن رأس ساعت 30/5 دقيقه صبح تهران را به مقصد سنگاپور ترک مىکند تا در مسابقات قهرمانى نوجوانان آسيا شرکت کند. داود نوشى صوفياني، محمد صالح خليلآزاد، آديس گريگوريان، آرش قلىزاده، آرش سيفي، رضا ريشاصفهاني، فريد موسوي، ميثم تقيان، رضا اميري، محمدامين سواري، نادر هوشيار، حسن جعفري، بختيار رحماني، شهريار شيروند، احسان حاجىصفي، هادى عزيزي، حميدرضا علىعسکري، جلال علىمحمدي، مهدى دغاغله، محمدحسين ناهيجى و کريم انصارىفرد نفراتى هستند که تحت نظر محمد احمدزاده بايد تيم ايران را همراهى کنند.21
-
مهدوىکيا؛ تنها بازمانده هامبورگ
مهدى مهدوىکيا اين افتخار را پيدا کرد تا براى دومين بار ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کند. مهدى در سال 2000 - 1999 با هامبورگ توانست به مرحله گروهى ليگ قهرمانان اروپا راه پيدا کند اما در آن بازىها هامبورگ با ارايه بازىهايى ضعيف خيلى زود از گروه خود حذف شد.
شش سال از آن بازىها مىگذرد. در اين شش سال مهدى به اسطوره باشگاه هامبورگ تبديل شده است به طورى که دوباره هامبورگ با او توانست به مرحله گروهى ليگ قهرمانان راه پيدا کند.
مهدى تنها بازمانده هامبورگ از سال 1999 است که توانست ليگ قهرمانان اروپا را با پيراهن هامبورگ تجربه کند و امسال او دوباره با پيراهن هامبورگ اين فرصت را پيدا کرد تا در مرحله گروهى ليگ قهرمانان بازى کند.
-
يکبخت: کميسيون فرهنگى مجلس عمقىتر فکر کند روى بازوى چپ من نام على (ع) خالکوبى شده است
عليرضا نيکبخت واحدى که خالکوبى روى بدنش حتى به کميسيون فرهنگى مجلس کشيده شده است ديروز قبل از تمرين تيمملى موردتوجه خبرنگاران و دوربينهاى تلويزيونى قرار گرفت تا حدى که «نيکي» براى تبرئه خود آستين پيراهنش را بالا زد تا از خالکوبى روى بازوى چپ او که نام حضرت على (ع) حک شده فيلمبردارى کنند.
نيکبخت ابتدا از وضعيت فعلى تيمملى گفت: ... تساوى مقابل سوريه را فراموش کرديم. بازى براى ما تازه شروع شده و ما با برترى مقابل سوريه و کرهجنوبى به مرحله پايانى جام ملتهاى آسيا صعود مىکنيم.
نظرت راجع به دعوت از محمد نصرتى چيست؟
به نظر کادر فنى تيمملى احترام مىگذارم اما نصرتى هم پست من نيست!
شايعه چک برگشتى پرسپوليس چيست؟
نه، اين حرفها شايعه است زيرا شرايط پرسپوليس بسيار خوب است و با آمدن دنيزلى بهتر هم شده است. من هم مثل ساير بازيکنان چک و پول گرفتهام نه بيشتر.
لابد مىدانيد کميسيون فرهنگى مجلس به خالکوبى شما گير داده است؟
اگر خالکوبى بد باشد صد در صد پاک مىکنم اما از مسئولان مجلس درخواست مىکنم در اينگونه مسايل عمقىتر فکر نمايند. روى بازوى چپ من نام حضرت على (ع) حک شده است و فکر نمىکنم ايرادى داشته باشد. با اين همه به نظر مجلس احترام مىگذارم و اگر بخواهند آن را پاک مىکنم.
-
ميرزاپور: امروز با استقلال اهواز قرارداد امضا مىکنم
اگرچه شروع تمرين تيمملى با تأخير همراه بود اما ابراهيم ميرزاپور که شايعه حضورش در بازى با کرهجنوبى با عنوان مرد شماره يک بر سر زبانها افتاده آنقدر انگيزه پيدا کرده که ديروز يک ساعت قبل از تمرين خود را به کمپ رساند و به حرکات کششى پرداخت. بعد از گذشت دقايق زيادى طالبلو به او ملحق شد.
ميرزاپور که اين روزها پيوستنش به استقلال اهواز با حرف و حديثهاى زيادى همراه بوده در اين رابطه گفت: اول بايد بگويم من فقط براى حفظ آمادگىام با سايپا تمرين کردم و همچنان گزينه اصلىام استقلال اهواز است. از آنجايى که آقاى شفيعىزاده از امارات بازگشته امروز قراردادم را با اين تيم رسمى مىکنم و مشکلى وجود ندارد.
-
قلعهنوعي: به فکر تيمملى باشيم نه قلعهنوعي! نيازى به دخالت مجلس نيست!
امير قلعهنوعى قبل از آغاز تمرين روز گذشته تيمملى در محاصره خبرنگاران و شبکههاى تلويزيونى قرار گرفت. گزيدهاى از صحبتهاى سرمربى تيمملى را بخوانيد:
* نصرتى از اول هم به تيمملى دعوت شده بو. اما به خاطر مصدوميت به بازى با سوريه نرسيد، اما الان وضعيت جسمانىاش بهتر شده به همين خاطر تشخيص داديم که او را دعوت کنيم.
* ما 12 لژيونر را دعوت کرديم و اميدواريم همه آنها بيايند تا ما آمادهترين بازيکنان را به ميدان بفرستيم و دستمان باز باشد.
* با دعوت از بازيکنان اميد هم انگيزه آنها بالا مىرود و هم کادر فنى نگاه ويژهاى خواهد داشت. از اين به بعد با هماهنگى سيموئز تعدادى به اردوى تيمملى بزرگسالان دعوت مىشوند.
* خوشحالم که بين سازمان و فدراسيون هماهنگى ايجاد شده و مردم از تيمملى حمايت مىکنند.
* به خاطر تيمملى مسايل شخصى را کنار بگذاريم. به قلعهنوعى فکر نکنند بلکه مهم تيمملى است.
* من خبرى از خالکوبى نيکبخت ندارم اما ما به دنبال کار فرهنگى در تيمملى هستيم و قصد داريم تنشها را کم کنيم.
* به نظر من بازيکنان فوتبال ما با شعور هستند و مسايل فرهنگى را رعايت مىکنند و نيازى به دخالت مجلس نيست هر چند که باز هم از زحمات آنها در کميسيون فرهنگى مجلس تشکر مىکنم.