گرونه اخه x10 الان یه shure ام به عموم گفتم بگیره از us که ۳ هفته دیگه میاد میخوام یه چیز ارزون بگیرم تازه اونو عموم گفتم تعجب کرد میگفت من اینجا خودم ۵ دلاری میگرم تو ۱۰۰ دلاری :27:نقل قول:
Printable View
گرونه اخه x10 الان یه shure ام به عموم گفتم بگیره از us که ۳ هفته دیگه میاد میخوام یه چیز ارزون بگیرم تازه اونو عموم گفتم تعجب کرد میگفت من اینجا خودم ۵ دلاری میگرم تو ۱۰۰ دلاری :27:نقل قول:
اقای musketeer
ایرفونت اصله امکان نداره تقلبیش این جوری با کیفیت باشه
چند تا سوال ایا با چیزی به غیر از ایپاد هم کار میکنه چون شندیم این هایی که ریموت داره به چیز دیگه بزنی صدا نمیده مثلا با اون فیوزت حتما تست کن الان خودم هم واکمن دارم هم کلیپ پلاس خیلی مهمه که با اینا کار کنه ایا بدونه ریموت هم داره یعنی اون فروشگاه داشت ؟ در مورد se215 هم صبر کن من بیاد دستم اگه خواستی تست کن بعد بخر:8:
ببخشید پریدم وسط (:نقل قول:
تمام هدفونهای ریموت دار که فیش 3.5 میلیمتری دارند قابلیت اتصال به هر پلیری رو دارند فقط اگر پلیر شما قابلیت ریموت داشته باشه می تونه از ریموت کنترل روی هدفون استفاده کنه و در غیر اینصورت این قسمت هدفون کاری انجام نمیده و اینکه قسمت ریموت کنترل یه بخش با ارتباط کاملآ مجزا الکتریکی هست فقط از نظر مکانیکی روی هدفون تعبیه شده و برای سازگاری با پلیرها و برای اینکه مجبور به استفاده از پلیر خاصی نشیم معمولآ از همون فیش استاندارد 3.5 میلیمتری که قابلیت اتصال به اکثر پلیرهای پرتابل رو داره ، استفاده میکنند و برای ارتباط الکتریکی هم اگه کمی بیشتر دقت کنید فیش استریو هدفون معمولی (بدون ریموت) سه قسمت اتصال و جدا از هم داره در حالیکه هدفون با ریموت چهار قسمت داره و برای اینکه تداخلی پیش نیاد و سازگاری از بین نره و اگه باز کمی بیشتر دقت کنید دقیقآ همون قسمت بزرگتره که قسمت اتصال منفی هدفون هست به دو قسمت تقسیم شده که یک قسمت در حکم همون فرمان(Command) هست حالا اتفاقی که با اتصال این هدفون به پلیر پرتابل می افته اینه که پلیر معمولی فقط می تونه به قسمت انتهایی همون اتصال منفی متصل بشه و هیچ قسمت قابل اتصال با قسمت جدیدآ تقسیم شده نداره و اون توی جک پلیر معمولی بلا استفاده می مونه و آسیبی هم به هیچ پلیری و حتی ریموت هدفون نمیزنه
البته بعدآ درباره انواع مختلف روشهایی که ریموت ها برروی هدفون نسب می شدند و مزایا و معایبشون توضیح می دم
اما روش بکار رفته در هدفونهای Klipsch یک روش استاندارد و ساده و بسیار قدیمی هست که از حدود 15 - 20 سال پیش مورد استفاده بوده ولی به دلیل محدودیت های مختلف به خصوص فیزیکی برندهای مطرح سعی می کنن ازش کمتر استفاده کنند چون:
1. باعث سنگینی و فشار زیادی به کابل میشه هر چند که وزن ریموت روی کابل کمتر از 10 گرمه
2. کنترل های زیادی نمیشه روی اون تعبیه کرد چون از نظر مکانیکی با محدودیت شدید فضا مواجه هستند
3. هر چه ریموت با طول بیشتر باشه احتمال قطعی کابل هدفون در استفاده طولانی مدت بسیار بسیار بیشتره
4. معمولا با یک کلیپ ساده به لباس کاربر گیر داده می شوند تا از آزاد بودن بیش از اندازه و دور از دسترس شدنش جلوگیری بشه که این خودش یکی از پر دردسترین معایبشون هست
5. هر پلیری هم نمی تونه با این ریموت ساده کار کنه چون خود این روش اتصال Single Wire (تک سیم) به دو صورت پیاده سازی میشه که یکی دیجیتال و یکی آنالوگ هست البته سیستم آنالوگ بسیار ارزانتره و بیشتر مورد استفاده هست اما نه برای ریموتهایی که تعداد کنترلهای اونها زیاده و نمایشگر و یا کنترلهای Slider و یا آنالوگ روی اونها نسب شده
6. چند تا چیز دیگه که بعدآ میگم . . .
شما هم موفق باشید.
نتیجه می گیرم که مدل i رو بی خیال باید شد :دی . منم به بکس گفتم s4 رو برام بفرستند که اگه امروز بفرسته آخر هفته میرسه دستم و اگه بتونم سریع بزارم برا burn in تا دوسنبه یه review می کنمش .
میگم نظرتون چیه یه تاپیک ریویو باز کنیم فقط توش ریویو بزاریم ؟ هیج پستی به جز ریویو توش نباشه .
منظور شما همچین تاپیکی هست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم حتما... امشب میرم خونه تست میکنم. ولی اینطور که به نظر میاد من حالا حالا ها نمیتونم بزارمش برا burn in :31: همش اینور اونورم :13:نقل قول:
مرسی بابت روحیه ای که دادید :10:نقل قول:
کنترلرش فکر کنم با چیزی بجز محصولات اپل کار نکنه. یعنی روی کابلش یک برچسب زده بود با همین مضمون! بعد برای گوشی های اندروید هم یک مدل داره به اسم S4A که نتیجه میگیریم اگه همین I واسه بقیه هم کار میکرد اونیکی رو نمیساخت! ولی خب امشب تست میکنم دیگه خدا رو چه دیدی شاید کار کرد :دی
در مورد قرار هم پخ زدم دم شما گرم:40:
با درورد
من در حال حاضر از M-50 , DT880 PRO استفاده میکنم.اما از AKG هدفونی ندارم.به K702 علاقه زیادی دارم و دوست دارم روزی اونو خریداری کنم.در حال حاضر فکر میکنم خریدنش درست نباشه-از آنجایی که میدونم برای رسیدن به FULL POTENTIAL اون آمپ ددیکیت HIGH END نیازه چون خیلی بدقلقه.میخواستم بدونم آیا درسته که AKG K240MKII رو بخرم؟ آخه میخام SIGNATURE یا جنس صدای AKG رو بشنوم.یا اینکه با داشتن اون دو تا هدفون فرق چندانی رو احساس نمیکنم؟
نظرتون درباره هدفون های GRADO مثل مدل SR325is چیست؟
در ضمن آیا امکان هست یک مقایسه کوچک بین AUDIO TECHNICA M-50 , SHURE 840 داشته باشید؟
خیلی ممنونم.
این هم آخرین هدفون ما که به دستمون رسید:
فقط چون دوربینم لنزش مناسب نیست و به سختی تونستم همین عکس هم با اون بگیرم تا دوربین کامپکتم که به امانت رفته برسه اینو ازم قبول کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست میکنم جوابش و نتیجه رو با شما درمیون میزارم فقط همین کوچولو 1 میلیون و 50 تومن هزینه ش شد که از ژاپن خریداری شده نه آسیا و نه آمریکا اون هم بدون هیچ هزینه اضافه ای مثل:
1. هزینه پست
2. سود واسطه
3. سود فروشنده
4. حتی هزینه پیک
خدا به دادمون برسه با این قیمتها
پس فعلآ بای برم برای تست همه چیزش
شما هم موفق باشید.
خدای من ..... !!!!نقل قول:
مبارک باشه آقا رضا
فکر کنم امشب خوابم نبره.
واسه اینکه خیلی اسپم نباشه.
یکی یه کم بیشتر راجه به Image S4 و جنس صداش صحبت کنه ما که یک و نیم نداریم با یه چیزی زخم هامون رو التیام بدیم.:31:
داغ S5 ام به دلم نشست :31:نقل قول:
شوخی میکنم ایشالا مبارک باشه تا هزاران سال دیگه حالا چرخ که نه! ولی کلا زیر سایه اتون کار کنه :31:
ما که با خوندن همین ریویو
ارضا شدیم رفت :دیکد:http://www.head-fi.org/t/548726/review-sony-mdr-ex1000