Programs and Featuresنقل قول:
Printable View
Programs and Featuresنقل قول:
من Acer ندارم که تست کنم، اما تو یه انجمن گفته بود این رو یکی از مدل های ایسر با ویندوز سون 64 بیت جواب داده:نقل قول:
(البته این Power Smart Manager هست،تنظیمتات نور رو فکر میکنم داره، اما محیطش رو ندیدم، دقیق نمیدونم چه امکاناتی داره)
کد:http://global-download.acer.com/GDFiles/Application/PowerSmart%20Manager/PowerSmart%20Manager_Acer_4.07.3008_W7x64W7x86_A.zip?acerid=633969829455527757&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire%205810T&OS=701&LC=en&BC=Acer&SC=PA_7
حجمش حدود 11 مگه، نمیدونم برای مدل لپ تاپ شما هم نصب میشه یا نه.
درود
درایو مودم vostro 1510 رو می خواستم. ( XP )
سپاس
سلامنقل قول:
بخش نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی مرجع درخواست و دانلود درایور ها:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=258
سلام عزیزان
یه مدت هست در لپتاپم این پیام ظاهر میشه کسی میدونه برای چیه و چرا ظاهر میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سوالی داشتم که راهنماییم کردن اینجا بپرسم:
بر روی یک لپ تاپ وایو که قبلاً ایکس پی داشت،سون نصب کردم اما یکی دو تا برنامه با سون همخوانی نداشتند و حالا باید دوباره xp نصب کنم.
با سی دی بوت xp بالا میام اما تقریباً همون مراحل اولیه بارگذاری فایلهای نصب اروری میده و صفحه مشهور به صفحه مرگ ویندوز(همون صفحه آبیه)میاد.از چندتا سی دی مختلف هم استفاده کردم اما نشد
لازمه بگم که ویندوز 7 بدون مشکل داره کارش را انجام میده اما نمی تونم برم تو نصب ویندوز xp.
متشکر
سلام دوستان
يه سوال درمورد cpu هاي سري core i دارم
توسايت notebookcheck براي همه cpu هاي سري corei 3-5-7 مقدار fsb رو نوشته 2500
ولي من هرجا چه تو سايتها و چه تو بازار ديدم يا1033 اند يا 1333 و دراين حدود
جريان چيه؟
خوب مشخصه ديگهنقل قول:
شما احتمالا يه نرم افزار داريد كه مي خواد به اين سايت كانكت شه و نود اين سايت رو يه تهديد واسه كامپيوتر شما تشخصي داده و بلوكش كرده
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
سلامنقل قول:
دوست عزيز اين به اين دليل كه لپ تاپ شما از چيپ RAIDپشتيباني مي كنه و شما براي اينكه ويندوز نصب كنيد بايد از ويندوز سفارشي استفاده كنيد
علائمی که شما در بالا ذکر کردید مربوط به اشکال بایوس است.نقل قول:
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
مشکل مربوط به درایور کارت صدا است. درایور کارت صدا را آپدیت کنید.نقل قول:
آخه دم و دیقه ظاهر میشه روی دستکابم ، من فکر می کنم لابد باید یه کاری انجام بدم که دیگه نیاد ، به همین خاطر شما و دوستان رو زحمت دادمنقل قول: