من این جور موقع ها طرف رو زجر کش میکنم :31:نقل قول:
هر کاری کردم طرف ماشینشو نداد.این بلا رو سرش آوردم
یه تیر تو پاش میزنم، یه تیر تو دستش ... تا زجر بکشه.
Printable View
من این جور موقع ها طرف رو زجر کش میکنم :31:نقل قول:
هر کاری کردم طرف ماشینشو نداد.این بلا رو سرش آوردم
یه تیر تو پاش میزنم، یه تیر تو دستش ... تا زجر بکشه.
میشه یک بنچمارک از بازی بزاری و از کدوم شرکت سفارش دادی و مشخصات سیستمت چیه واقعا هیچ مشکلی تو سایه گذاری دیده نمیشه</p>
دوستان چرا سایت نمی فرسته؟!
از اونروزی که اومده سفارش دادم. اما...............
کسی هم که جواب نمیده.
نقل قول:
فرو شگاه آسمان:5:
خوب من دوباره اومدم وای خدا توی این چند وقتی که نبودم یک ماموریت بیشتر نرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی خیلی سخت بود وای نه جای پناه داشت نه هم میتونستی در ری واییییییییی
2 بار رفتم تا آخرش موقعی که پلیسا اومدن دنبالم دیگه چیزی از جونم نمونده بود آخرش کشتنم دفه ی آخر که رفتم بازی بگ دار شد اعصابم خورد شد دوباره رفتم و ایندفه دیگه با سختیه تمام رد شد!!!
اگه اینطوری باشه که به خاطر یک ماموریت 1 ساعت وقت تلف شه باید دیگه چیت بزنم!:دی
ولی بازم تلاش می کنم نزنم اما دیگه داره واقعا سخت میشه پشت توری باید وایستی همشم تیر می خوری بعدشم نه heal داره ونه جای پناه نامردیه من که به سختی رفتم ماموریت رو بابا خیلی سخت دارم کلافه میشم.!
آفا منم اين مشكل جا موندن دوربين بازي رو دارم . هيچ راهي نداره ؟
آقا من که فعلا این نسخه دستم نرسیده ولی ی چند تا سوال داشتم
توی سری جی تی ای اگه توجه کرده باشید توی هیچ یک از نسخه ها در بازی برف نمی اد توی این نسخه هم ایجوری؟؟؟؟؟؟؟
و این که توی پیشنمایش های قبل از انتشار بازی نوشته بودن که وقتی مست می شی سرت گیج می ره و نمی تونی خوب راه بری آیا حقیقت داره؟؟؟؟
نقل قول:
میگم شماها چجوری بازی می کنید؟
یعنی توی بازی شماها موس رو نمیگیرید؟؟؟؟؟؟
من که نمیدونم ولی خودم همیشه موقع پیچ موس رو تنظیم میکنم یعنی یک دستم وقتی توی ماشینم روی موس و یک دستم روی کلید ها وراحت بازی میکنم البته بیتر به خاطر تیر انداری این کار رو می کنم راستی کسی نمیدونه چرا وسط بازی یکدفعه بازی لگ دار میشه و نمیشه بازی کرد؟؟؟؟
باید حتما بازی رو از اول بیاری من که بعضی وقت ها اعصابم از این کار ها خورد میشه!!
نه عزیزم بازی برف نمیاد.نقل قول:
آره موقعی که مست میشه یک جورایی واقعی فکر می کنی .
در واقع دوربین این ور اونور میره مثل مشکل کرک و وقتی سوار ماشینی پلیس میاد دنبالت و خیلی رانندگی سخته مثلا فکر می کنی داری راه مستقیم می ری ولی اینطوری نیست.
راستی هنوز راه حلی برای مشکل سایه ها نیومده اما میگن ممکنه به احتمال زیاد از درایور و خود بازی یعنی dvd باشه!
من که مشکلم با درایور حل شد شما رو نمیدونم!
یکی از دوستان من یه سیستم خوفی داره. (بگم یکم بعضیها من جمله خودم بسوزن ، Benchmark میده حدود 170 فریم ...)
کارتش هم 4850 هست. اول که ریختیم سایه ها مشکل داشت. اما امروز درایور جدید رو که 2 روز پیش اومده رو روی سیستمش ریختیم و مشکلات سایه ها کاملا!!! بر طرف شد.
برین دنبال درایور جدید...
رفیق می شه لطف کنی کل مشخصات سیستمش رو بگی تا بیشتر بسوزیم؟نقل قول: