منظورت از پی ان چیه؟؟ یه برنامه فیلتر شکن خوب واسه مک میتونی بگی !! اگه میشه طرز نصب واستفادشم بگو ممنون.نقل قول:
Printable View
منظورت از پی ان چیه؟؟ یه برنامه فیلتر شکن خوب واسه مک میتونی بگی !! اگه میشه طرز نصب واستفادشم بگو ممنون.نقل قول:
دوست عزیز این بحث کلا تو تمام تاپیک ها ممنوعه و احنمال برخورد از بالاتر هستنقل قول:
چند مدل شکننده واسه مک هست که تقریبا هیچ کدوم تو ایران کار نمی کنه
تنها راهش همونیه که شاهین جان گفت. یه هزینه ای حدود ماهیانه 2 تومان می دی و یه چیزی بهت می دن که این مشکل رو حل می کنه
-----------
در مورد پارتیشن بندی دارم به یه جاهایی می رسم
یه نرم افزار پیدا کردم که فرمت ان تی اف اس رو به لیست قابلیت های دیسک یوتیلیتی اضافه می کنه و می شه از تو خود مک مستقیم درایو ان تی اف اس با قابلیت رید و رایت هم از مک هم از ویندوز ایجاد کرد که مهمترین ویژگیش اینه که اون چند صد مگ حافظه ی غیر قابل استفاده رو ایجاد نمی کنه
فعلا دارم تستش می کنم اگه نتیجه داد خبر می دم
ببخشید من راجب اون موضوع نمی دونستم.نقل قول:
لاین با اسنو خیلی فرق می کنه ؟؟ من فعلا اسنو بگیرم نه!!!من شنیدم که اگه لاین داشته باشی می تونی اکس پی نصب کنی!!
خوب میشه سون مجازی نصب کنیم دیگه مشکل تعداد پارتیشنم نداریم زیاد که فرقی نمی کنه درسته؟؟
راستی زیاد فرق می کنه از کدوم گارانتی بگیریم؟ تو پایتخت یکی 724 رو به من با یکسال گارانتی 1850000 تومان می داد خویه؟ یا میشه ارزونترم بگیرم!
از نظر ظاهری شاید زیاد تفاوتی نداشته باشن اما از نظر کاربردی خیلی فرق دارننقل قول:
الان اسنو بگیری بهتره چون بهتر کار می کنه و لاین رو هم می تونی دانلود کنی
نصب شدن اکس پی ربطی به مک نداره. الان 98 هم می تونی نصب کنی، مشکل سر اینه که اپل دیگه درایور هیچ ویندوزی جز 7 رو ارائه نمی ده
آره اگه چه اکس پی چه 7 رو مجازی نصب کنی هر چندتا درایو که بخوای می تونی داشته باشی
از هر گارانتی که گرفتی فقط یک ماه تعویض داشته باشه که اگه همون اول مشکلی داشت تعویضش کنن
بدون گارانتی فکر کنم تا 1800 هم می تونی بگیری ولی با گارانتی اگه یه ماه تعویض داشته باشه 1850 خیلی خوبه
دوست عزیز نگفتی که مجازی که زیاد فرقی با خود سون نداره؟؟ مثلا خودتون چرا مجاریشو نصب نمیکنین که مشکل پارتیشن بندیم حل بشه؟!نقل قول:
چرا قطعا یه سری تفاوت ها داره. مثلا در سیستم عامل مجازی کارت گرافیک عملا از دور خارج می شه و سرعت سیستم میاد پایین چون هم زمان 2 تا سیستم عامل در حال کارهنقل قول:
چون خیلی شلوغ می شه و کلی از ظرفیت سیستم به این قوی ای از دسترس خارج می شه
مثلا با ویندوز مجازی که نمی شه بازی کرد. تازه اول مک رو بوت کنی بعد صبر کنی تا سون یا اکس پی ران بشه کلی طول می کشه
عاقبت جوینده یابنده ست. انقدر می گردم تا یه راه مناسب پیدا کنم که بشه حداقل یه درایو دیگه ایجاد کرد
دستت درد نکنه آره حتما یه راهی پیدا کن من به احتمال زیاد 5شنیه یا شنبه724 رو می خرم می خوام قبل از نصب ویندوز مشکل تعداد پارتیشن ها حل بشه!نقل قول:
راستی اگه نکته خاصی واسه نصب ویندوز هست بگین! از تو خود مک شروع به نصب ویندوز کنم؟ درایورهای ویندوزم باهاشه دیگه نه؟
مشکل تقریبا حل شد. تا اینجا که تست کردم مشکلی نداشته و همون جوری که باید کار کنه کار می کنه. توضیح کاملش در حوصله ی این تاپیک نمی گنجه اگه حوصله داشتم یه تاپیک در این مورد می زنمنقل قول:
هیچ نکته ی خاصی نداره. فقط همین بحث پارتیشن بندیش بود که فکر نمی کنم الان بتونی انجام بدی. بهتره چند روز با مک کار کنی یه کم زیر و روش دستت بیاد بعد بزنی خرابش کنی. البته بهترین کار همینه که همون اول هر بلایی دلت می خواد سرش بیاری تا حسابی بهش مسلط بشی و بعدا با خیال راحت و بی دردسر باهاش کار کنی
آره درایورهای ویندوز تو دی وی دی سیستم عامل مکه
دوست عزیز دیگه اینطوریام نیستم:31: من زیرو بم ویندوزو فولم فقط چون وقتم خیلی کمه و اینکه اینقدر وقت ندارم که بشینم این چیزارو تست کنم از شما دوستان کمک گرفتم.نقل قول:
خیلی خوشحالم که یه راهی پیدا کردین فقط کاشکی یه جورایی می گفتین که به علت کمبود وقتم منم همین کار شمارو انجام می دادم.
راستی دوست عزیز من یه بارم گفتم که من اپل رو که خریدم میرم یه جایی سمت جنوب محل کارم که به اینترنت دسترسی ندارم احتمالا یه ماهی هم اونجا باشم .امکان داره من یه شماره بزارم و شما شمارتونو به اون sms کنید که اگه مشکلی پیش اومد من از اون طریق با شما در تماس باشم؟؟ سعی میکنم تا جایی که ممکنه مزاحمتون نشم یا اینکه sms بدم!!
یه خواهش دیگه اگه لطف کنین و اون راهی رو که واسه چند پارتیشن پیدا کردین برام با توضیح کامل ایمیل کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از کمکهاتون ممنوم از اینکه وقت میزارین و جواب میدین تشکر می کنم.
سعی می کنم خلاصه بگم که گیج نشینقل قول:
2 تا نرم افزه که بعدا اسمشو می گم دانلود می کنی و نصب
بعد می ری تو دیسک یوتیلیتی و با خود موس حجم پارتیشنی که روش مک نصبه که تنها پارتیشنت هم هست رو کم می کنی
بعد همونطور که قبلا گفتی زیرش یه مثبت منفی داره که می شه پارتیشن رو حذف یا اضافه کرد. اونو می زنی و حجمش رو حدود 40 گیگ می ذاری و دوباره مثبت رو می زنی و ما بقی پارتیشن رو می ذاری واسه درایو سوم. به فرمت درایو اولی کاری نداری و فقط حجمش رو تا حدود 75 گیگ که مجاز خودشه کم می کنی. و فرمت 2 تا درایو بعدی رو ان تی اف اس می ذاری و اپلای می کنی همین. بعد دی وی دی ویندوز سون رو می ذاری و ری استارت می کنی و تا روشن شد دکمه ی آپشن یا همون آلت رو نگه می داری تا گزینه ها بیاد و دی وی دی ویندوز رو انتخاب می کنی و نصب ویندوز شروع می شه
چندتا نکته داره که وقت انتخاب درایو واسه نصب ویندوز فقط یه بار اون درایو 40 گیگی رو فرمت می کنی و به بقیه ی درایو هایی که می بینی هیچ کاری نداری و بعد از اون دیگه مطلقا چه از ویندوز چه از مک دست به پارتیشن هات نمی زنی. هر کاری که در این ضمینه لازم شد جز همون فرمت وقت نصب ویندوز بقیه رو فقط با مک انجام می دی و از محیط ویندوز هیچ رقمه کاری با درایو ها نداری، اعم از ری سایز کردن یا تغییر فرمت هر درایو که قطعا باعث از بین رفتن اطلاعات اون درایو در آینده می شه
اگه ویندوز 32 بیتی نصب کنی فقط 2 گیگ از رم لپ تاپت شناسایی می شه. پس واسه بهره بردن از حداکثر توان سیستم بهتره ویندوز سون 64 بیتی نصب کنی
بعد از نصب ویندوز، دی وی دی سیستم عامل مک رو می ذاری که درایورها نصب شه. تا این موقع ترک پدت راست کلیک نداره که بعد از نصب و ری استارت از تو کنسول بوت کمپ راست کلیک رو فعال می کنی
زیر لپ تاپت چیز نرم مثل تشک و پارچه نباشه که جلوی خروج هوا گرفته می شه
اگه دائما از برق استفاده می کنی ماهی یکی 2 بار باید بذاری شارژش تا آخر خالی بشه و بعد از چند ساعت استراحت دوباره بذاری شارژ بشه. تا هزار بار می تونی با این باتری شارژ کنی. پس بهتره هرجا که برق هست از برق استفاده کنی
اسم اون تا نرم افزار اینه
MacFUSE و ntfs-3g که هر دو اپن سورس و رایگانه، حجم 2تاش باهم 10 مگ می شه
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه. اگه سئوال خاصی داری بگو
البته سختش نکن چون کار کردن با مک بسیار راحت و بسیار لذت بخشه