پخش فول اچ دی سه بعدی فقط از طریق 1.4 ممکنهنقل قول:
احتمالا منظور شما از فول اچ دی 1080i بوده نه 1080p
Printable View
پخش فول اچ دی سه بعدی فقط از طریق 1.4 ممکنهنقل قول:
احتمالا منظور شما از فول اچ دی 1080i بوده نه 1080p
1080i فول اچ دي بحساب ميادنقل قول:
پلير هاي مثل PS3 فقط تصاوير فول اچ دي 3D با دو كانال صداي PCM انقال ميدن با كابل 1.3
پليرهاي 3D هم اگر از كابل 1.3 استفاده كنيد فقط دو كانال صدا داريد و نه 6 كانال اچ دي
كابل 1.3 امكان انتقال 1080P در 3D هم داره
داوود جان قیمت کابل 1.4 داری ؟الان تو بازار چیزی گیر میاد؟نقل قول:
سلام من سینما خانواده ال جی دارم. از این مدلهاست که دو تا بلند گو داره و یک ووفر.
مشکل اینجاست که صدای سینما خانواده با صدای تلویزیون هماهنگ نیست و یکم تاخیر زمانی داره. چون صدای سینما خانواده بم هست زیادی من همیشه با صدای LCD که اون هم ال جی هست قاطی میکنم تا صدا قشنگ تر بشه.
یک بار اینقدر با منوها ور رفتم یکدفعه خودش درست شد و صدا با LCD کاملا همزمان شد. اما بعد از مدتها یکی دست زده الآن باز ناهماهنگ شده و به هیچ عنوان نتونستم دوباره درستش کنم.
حدس میزنم دفعه قبل از طریق VSM گزینه Bypass رو تغییر دادم و درست شد. اما الآن در هیچ حالتی این گزینه تغییر نمیکنه و فقط همون یک گزینه Bypass رو داره نمیدونم چجور تغییر مکینه. یک کلید هم داره به نام EQ این هم میزنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته
میشه راهنمایی کنید. این Bypass چجوری تغییر میکنه؟
با تشکر
يك بار تو خيابان سهروردي از فرشگاه نكسيا كابل مانستر 1.4سوال كردم 180 قيمت داد.نقل قول:
VAN DEN HUL هم گفت قراره بياريم. فكر ميكنم تا الان آورده باشند.
سلام و درود،
من میخوام Pioneer BDP-LX54 بخرم، آیا از دوستان تجربهی عملی استفاده از اون رو داره؟؟؟
آیا تمام regionها رو پشتیبانی میکنه؟؟؟؟
آیا فرمتهای مختلف فیلم ها و زیر نویس فارسی رو پشتیبانی میکنه؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی سریعاً کمک کنه و پاسخ بده.
نه ريجن فقطb پخش ميكنهنقل قول:
لينك تحليلشو گذاشتم در پست قبل
با اين پلير ميخواي زيرنويس فارسي و فيلم دنلودي ببيني! يه مديا پلير بخريد ارزون و عالي
دوستان سلام
من تقریباً 100 صفحه آخر این تایپیک رو خوندم و به لطف دوستان مطالب زیادی رو یاد گرفتم و البته هنوز بسیاری از مطالب رو در خصوص سیستمهای صوتی نمیدونم.
من ابتدا قصد سینمای خانگی سونی رو داشتم و پس از خوندن این تایپیک به نظرم اومد که باید با توجه به بودجه ای که در نظر گرفته بودم (در حدود 800 تومن) پایونیر HTP-ES3TB رو بگیرم (البته rs-77 هم بود ولی من از بلندگوهای این مدل بیشتر خوشم اومد و سیستم دنون هم با بلندگوهاش نتونستم کنار بیام چون بلندگو ایستاده میخواستم) .حالا با توجه به اینکه من تا حالا سینمای خانگی نداشتم چند تا سوال داشتم از دوستان:
1- صدای TrueHD یا 3D با دالبی چه فرقی میکنه چون این مدل صدای HD و 3D رو ساپورت نمیکنه .مثلاً اگه بعداً بخوام بلوری بگیرم نمیتونم صدای DTS داشته باشم .البته من فعلاً HD Player دارم که میتونم با کابل اپتیکال از صدای DTS استفاده کنم.
2- آیا نوع پلیر تو کیفیت صدای خروجی فرق میکنه یا نه؟ من یه پلیر سامسونگ R-155 دارم که خروجی اپتیکال و HDMI هم داره .آیا به درد این سیستم میخوره یا باید یه پلیر هم تهیه کنم؟
3- اگه بخوام یه مقدار هزینم رو بالا ببرم و یه اسپیکر Jamo 426 تهیه کنم میتونم با آمپ 520 ست کنم و اگر نه حداقل و ارزونترین آمپی که میتونم باهاش ست کنم چی هست و آیا کیفیت صدای خروجی خیلی فرق میکنه یا نه؟ در ضمن بدون ساب میشه فیلم دید یا حتماً ساب برای دیدن فیلم نیاز هست؟(بلندی صدا برام مهم نیست)
موفق و پیروز باشید.
اگر hd player رو به وسیله کابل hdmi به آمپ متصل کنیم آیا میشه صدای dts رو پخش کرد؟
سلام دوست عزیز . شدنش که میشه اما باید دقت کنی که آمپت هم این قابلیت رو داره یا نه . بعضی از آمپ ها فقط تصویر رو از طریق HDMI میگیرند و صدا رو باید جداگانه از طریق اپتیکال یا کواکسیال انتقال بدی.نقل قول: