چطورين بچه ها؟ خوبين؟
آقا ما Windowsمون رو دوباره نصب کرديم، بازي رو هميطور
حالا وقتي Saveها رو مي خوام باز کنم مي گه خرابه و باز نمي کنه
40% بازي رو هم رفتم. خيلي ضد حاله ها...
لطفا راهنماييم کنيد.
Printable View
چطورين بچه ها؟ خوبين؟
آقا ما Windowsمون رو دوباره نصب کرديم، بازي رو هميطور
حالا وقتي Saveها رو مي خوام باز کنم مي گه خرابه و باز نمي کنه
40% بازي رو هم رفتم. خيلي ضد حاله ها...
لطفا راهنماييم کنيد.
خیلی خوشم اومد ولی یه چیزی:نقل قول:
با این کار فقط حافظه ی مجازی گرافیک رو بیشتر میکنیم
ولی من که رمم 4 گیگ هست چطور کاری کنم که استفاده مفید ازش بشه مثلآ به گرافیک قرض داده بشه:13:
آقا ما Saveامون باز نمی شه بعد از نصب دوباره ی Windows
برم 449 صفحه رو بخونم؟ با دمتون گرم... یه راهنمایی چیزی
من تو بازی نمیتونم سیو کنم یعنی اصلا سیو نمیشه تو x live هم وقتی میخوام پروفایل درست کنم از من سریال نامبر می خواد موندم چی کار کنم.
بازیو تازه خریدم ولی ارور خش میده...
مشکل چیه!!!؟؟؟
بابا تو آكونت windows live games ت توي ويندوز قبلي اون سيو هارو سوپرت ميكرد ولي الان كه xlive پاك شده امكان نداره بتوني از اون سيو ها استفاده كني مگر اينكه از XLIVELESS استفاده كني
اين فايل ها رو بريز به محل بازي و بازي رو يك بار اجرا كن newgame كن و سيوكن و بعد ببند بيا توي my document يه rockstargames اومده برو سيوتو بزار اونجاکد:http://benbrooks.co.uk/s/XLIVELESS-0.99B1.rar
و البته بايد يكي از ورژن هاي 1.01 1.02 1.03 1.04 .و 1.4 رو داشته باشي
ترجيحا فعلا همه با 1.0.4.0 كار كنيد چون 1.0.0.4 net.dll.scripthook نداره
MSAADAT
شما هم كد error رو بگيد تا من بگم مشكل از چيه
راستي .از برج هاي دوقلو فيض بردين؟
بزودي ميذارنش توي اينترنت
.....................................
ميخواين آموزش بدم چجوري ماشين هاتونو ADD كنيد؟
توجه داشته باشيد كه گفتم ADD نگفتم replace يعني كلا مثل اينكه يه ماشين جديد وارد بازي ميشه و با هيچيك از ماشين ها جاي گزين نميشه
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
بايد لپتاپ داشته باشينقل قول:
این پچ چیه؟ و کرکش چیه؟
DOWNLOAD Grand Theft Auto IV Update Version 1.0.0.4
کد:http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
با سلام
دوستان من چند تا سوال در مورد پچ ها داشتم:
1-خصوصیت اصلی پچ ها چیه؟؟ یعنی اگه نصبشون کنی چیزی به بازی اضافه میشه؟؟مثلا ماشین - مرحله - آدم - ..؟؟
2-من الان بازی رو نصب کردم و پچ های ورژن 1.0.2.0 و 1.0.4.0 رو دانلود کردم به نظر شما هر 2 تاشو نصب کنم یا یکیشو؟؟اشکالی نداره بعد از نصب بازی پچ ها رو نصب کنم؟؟
خیلی خیلی ممنون میشم جواب این سوال ها رو بدین.
سلام دوستان . من یه سیستم با مشخصات زیر دارم :
cpu : intel E6300 dual core 2.8 GHz 1066
MB : asus p5kpl-am G31 Chipset
Ram : 2*512 ddr 2 800MHz
VGA : Gigabyte 4670 1GB
من مشکلم اینه که بعد از آپدیت درایور به کاتالیست 10.2 و نصب پچ 1.0.0.4 و کرکش و .net firmwork 3.5 و ... بازم مشکل لود تکسچر دارم . تازه texture detail رو از low بالا تر هم نمی تونم ببرم . کسی هست که بتونه ما رو راهنمایی کنه ؟ سر هیچی تا الان اینقد اذیت نشده بودم به خاطر این بازی cpu و کارت گرافیکم رو با کلی هزینه ارتقا دادم هیچ نتیجه ای هم نگرفتم ...:41:
دوست عزیز فکر کنم که مشکل از Ram شما باشه.تا اونجایی که من میدونم این بازی حد اقل 1.5 گیگ Ram می خواد.:13:نقل قول:
سی پی یو و گرافیک من هم دقیقا مثل مال شماست فقط من رم 4 گیگ دارم.:46:
تازه من با این سیستمم حتما باید تکسچر و رندر بازی رو باید Low بکنم و گرنه بازی گیر میکنه.:41: