از دوستان کسی میدونه قیمت jbl p963 الان چند هستش؟! و لطفا یه آدرس برای خریدن این باند با قیمت مناسب هم معرفی کنه!
از دوستان کسی میدونه قیمت jbl p963 الان چند هستش؟! و لطفا یه آدرس برای خریدن این باند با قیمت مناسب هم معرفی کنه!
140 فکر میکنم . به آقا حمید پی ام بده . آیدی hamidr15نقل قول:
نقل قول:
من گرفتم 133 تومن
سلام بر دوستان. با توجه به تجربه بسیار بسیار کم در زمینه ساب مطلبی رو عرض می کنم، اگر اشکال داشت شما اصلاحش کنید.نقل قول:
یک ساب از برند JBL تو بازار بود که کدش یادم نیست اما توان پیک 1000 وات ( توان واقعیش یادم نیست) داشت و دهنه 12 بود. این ساب رو با باکس اصلی خودش ما تو صندوق پراید یکی از دوستان گذاشتیم با یک امپلی فایر معمولی ساند استریم. واقعا کوبش خوبی داشت. فقط می کوبید و بالا و پایین می پرید و Wave ایجاد میکرد. اما صداش بعد از چند دقیقه لااقل من یکیو اذیت می کرد. می کوبید اما صداش دوست داشتنی نبود. لذا عوضش کردیم و یک ساب کنوود که فکر کنم مدلش 3514 بود با توان پیک 1500 و RMS 380 وات گرفتیم. اگر چه باکس استوانه ایش زیاد جالب بنظر نمی رسید و امپلی فایرش هم کامل ساپورتش نمی کرد اما واقعا صداش قشنگ بود. بیش قشنگی می زد که سر درد هم نمی شدیم. ( البته بعدش این رو هم عوض کرد ). بهر حال سلیقه ها متفاوته. امیدوارم بدرد تون بخوره.
این تاپیک نمایندگیها هستنقل قول:
نمیدونم چرا دوستانی که مسئولیت دارن همچین تاپیکهایی مهم نمیکنن که همیشه در دسترس باشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313581
امیر اقا شما اگه میتونی این کارو بکن(Driver)
اون سابی که شما میفرمایید اگه این باشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جز کیفیتی ترین ساب های جی بی ال هست.احتمالا زیاد گین باز بوده و ولوم هم بالا بوده.
من 3514 داشتم .صدا بیسش خیلی اذیت میکرد.اون دوکویله با چه آمپلی بالا آوردیش؟
سلام . باتری 100 آمپر چنده قیمتش؟؟ مارک پوما و مارکای دیگه
پوما آمپری 1350 بوده.100 آمپرش باید 135 تومن باشه.گرونترین مارک همین پوما هست و دلکور و زیرمجموعش که پوما هم یکی از اوناست.:20:نقل قول:
بعد اگه یه باتری 100 آمپری رو بزاری رو ماشینی که دینامش 85 هست چی میشه ؟؟ :3:نقل قول:
دینام فرت میشه:31:بعدش هم باتری:27:نقل قول: