بله با همين نسخه ميتونيد بازيها رو از رو هارد اجرا كنيد ولي براي ساختن آواتار بايد به لايو وصل بشيد كه البته لينك براينقل قول:
آواتار هم اومده.
بله با همين نسخه ميتونيد بازيها رو از رو هارد اجرا كنيد ولي براي ساختن آواتار بايد به لايو وصل بشيد كه البته لينك براينقل قول:
آواتار هم اومده.
ميترسم به Live وصل شم . بن نشم ؟
بچه ها يه سوال من Pes 2009 ريختم رو هارد اما باز ميگه سيديشو بزار . چيكار كنم؟
همونطور که فکر میکردم شما ادرس این وبلاگ رو به من دادین..نقل قول:
آره منم به اين اقا خيلي شك دارم به هر حال تا چند روز ديگه همه چيز معلوم ميشه چون تو بازي سنتر چند نفر بهش پول دادن بايد ديد ميفرسته يا نه
xbox-san.blogfa.com
بچه ها حواستون باشه به هیچ عنوان از این آقا خرید نکنید.. چون تا حالا پول خیلی ها رو بالا کشیده..
از دوستان هم خواهش میکنم قبل از خرید آدرس و شرایط خریدشون رو اینجا اعلام کنن تا اگر مشکلی بود ما به شما بگیم..
تجربه نشان داده خرید از توپخونه کار پر ریسکی هست.. شما میتونید برید اونجا و ازشون توضیح بخواهید..نقل قول:
از توپخونه پاساژ لباف مغازه ... . پس سریال نامبر پشت کنسول شما با سریال نامبر داخل منوی کنسول تو قسمت system information فرقی نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بچه ها سلام . خوبيد؟ خوشيد؟ من كه خوشم . رفتم يه اليت خريدم . عجب دنيايي داره . آدم گيج ميشه . ميخوام بازي بريزم رو هاردم بلد نيستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ميتونم باهاش Live بازي كنم ? ميگن بازيش بايد اورجينال باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- آره چرا نمیتونی به لایو وصل بشی..نقل قول:
الان دارم دان ميكنمش . اما يه سوال اين آپديت كردنا حتما لازمه؟ تاثير داره بريزم رو هارد؟
2- نه با همین بازی های کپی هم میشه به لایو وصل شد فقط باید اون بازی ها رو با نرم افزارهای مخصوص تست کن که احیاناً مشکلی نداشته باشه..
3- 100 درصد آپدیت رو انجام بده چون با ریختن بازی ها بر رویه هارد عمر کنسولت بالا میره..
آپديتو انجام دادم اما نميدونم چرا پسو ميگه سيديشو بزار
ميشه اسم نرم افزارو بگيد؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوست عزیز لطفا قوانین انجمن بازی را یک بار بخوان.مخصوصا بند 4 و 10نقل قول:
قـوانـیـن انـجـمـن بـازی
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/announcement.php?f=56&a=2
مرسي از تذكرتون اما من سوال پرسيدم پست بي هدف نزدم كه . حالا لطفا بگيد چيكار كنم
سلام
دوستان 3تا مشکل دارم:
1_من داشتم بازی میکردم (فیفا) یک دفعه دستگاه هنگ کرد و دیگه دسته بازی هم عمل نمیکرد ، موندم چی کنم ؟! دستگاه رو خاموش کردم
بعد از 5 ساعت دیگه که روشن کردم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشت(البته دیگه فیفا نذاشتم)
حالا این هنگ کردن دستگاه چه علتی میتونه داشته باشه؟
2_این بازی های 360رو میشه من خودم با dvd رایتری که دارم روی dvdهای ناین رایت کنم؟ یا این کار رو فقط فروشگاههای عرضه بازی میتونن انجام بدن؟برنامه یا کار خاصی رو میطلبه؟
3_این که میگن نباید dvd خش دار یا خط دار داخل دستگاه گذاشت
این خش تا چه حد باید باشه که نشه داخل دستگاه گذاشت؟ (چون بالاخره روی dvd حتی اتفاقی چند تا خش یا خط ممکنه بی افته)
خیلی خیلی ممنون
دوست عزيز وقتي بازي رو ميريزي روي هارد بايد dvd هم داخل كنسول باشه ...نقل قول:
بچه ها يه سوال من pes 2009 ريختم رو هارد اما باز ميگه سيديشو بزار . چيكار كنم؟
ممنون از تذكر به موقع امين جان ...نقل قول:
بچه ها حواستون باشه به هیچ عنوان از این آقا خرید نکنید.. چون تا حالا پول خیلی ها رو بالا کشیده..
از دوستان هم خواهش میکنم قبل از خرید آدرس و شرایط خریدشون رو اینجا اعلام کنن تا اگر مشکلی بود ما به شما بگیم..
دوستان تا وقتي كه تكليف اون آقا مشخص نشده از خريد هر وسيله اي از ايشون خود داري كنيد !!!