سلام
اونقدر ها از بازي ها و كد هاي تقلب سر در نميارم .
دنبال كد تقلب و رمز هاي بازي Resident Evil 3 -Nemesis بودم كسي مي تونه كمكم كنه .
چند صفحه از اين تاپيك رو خوندم ولي خيلي زياده نتونستم چيزي پيدا كنم .
بچه ها كسي هست رمزهاشو داشته باهش؟
Printable View
سلام
اونقدر ها از بازي ها و كد هاي تقلب سر در نميارم .
دنبال كد تقلب و رمز هاي بازي Resident Evil 3 -Nemesis بودم كسي مي تونه كمكم كنه .
چند صفحه از اين تاپيك رو خوندم ولي خيلي زياده نتونستم چيزي پيدا كنم .
بچه ها كسي هست رمزهاشو داشته باهش؟
دوست عزيز اينجا كه جاش نيست.نقل قول:
تو تاپيك درخواست رمز , ترينر..... مطرح كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو مرحله هاي اوليه بازي كه لئون ميرسه به خط ريل راه آهن و دشمنها يه سنگ بزرگ پرت مي كنن پايين با كيبورد بايد كدوم دكمه ها رو بزنم تا لئون فرار كنه و له نشه؟!
خود بازي تو اون لحظه ميزنه دكمه ي 3 به سمت پايين ولي من متوجه نمي شم منظورش چيه؟!
3: Enterنقل قول:
تو مرحله هاي اوليه بازي كه لئون ميرسه به خط ريل راه آهن و دشمنها يه سنگ بزرگ پرت مي كنن پايين با كيبورد بايد كدوم دكمه ها رو بزنم تا لئون فرار كنه و له نشه؟!
خود بازي تو اون لحظه ميزنه دكمه ي 3 به سمت پايين ولي من متوجه نمي شم منظورش چيه؟!
1: Rctrl
5: Rshift
6: Lshift
آقا ما هر کاری که گفته بود رو کردیم ولی وقتی میخوام پچ رو نصب کنم میگه :نقل قول:
No game requiring an update is installd on this computer!!!
حالا چه کنیم؟؟
راستی من اتون فیلمی که مل RE Zero بود رو دیدم. خیلی جالبه نحوه افتادن ویروس T دست وسکر و آمبرلا توش مشخص میشه. اگه اینترنت پرسرعت دارین حتما ببینید جالبه. تو youtube سرچ کنین میاره ، سه تا Part داره که باید هر سه رو ببینید.
پست *PINK PANTHER* رو که دیدین، اون جهت به سمت پایین یعنی که دکمه ی ذکر شده رو به سرعت و به طور متناوب فشار بدید.نقل قول:
من به اندازه موهاي سرم اويل 3 رو بازي كردم ولي جايي براي كد تقلب نداره و اگه هم چيزي باشه بايد از روي مهارت كسب كني و معماهايي هم كه داره به غير از آخريش اكثرا ثابت هستند يا از سه چهار تا بيشتر نيست كه خودت ميتوني با يه كمي دقت همشو بدست بياري و بنويسي. بازم اگه جايي گير كردي بپرسنقل قول:
اگه شما 3 بار بازی رو تموم کنی میتونی همه چی داشته باشی . ولی اگه اون کارت Umbrella رو بگیری دیگه کار تمومه ! راحت میشی .نقل قول:
من به اندازه موهاي سرم اويل 3 رو بازي كردم ولي جايي براي كد تقلب نداره و اگه هم چيزي باشه بايد از روي مهارت كسب كني و معماهايي هم كه داره به غير از آخريش اكثرا ثابت هستند يا از سه چهار تا بيشتر نيست كه خودت ميتوني با يه كمي دقت همشو بدست بياري و بنويسي. بازم اگه جايي گير كردي بپرس
والا اين يكي رو ديگه نميدونم.ولي اين پيغام كه احتمالا خود شما هم متوجه شدي ميگه كه اين بازي در كامپيوتر شما به آپديت(پچ) نياز نداره .تنها چيزي كه ميشه حدس زد اينه كه پچ رو بازي نصبه.نقل قول:
من كه نمي دونم كد تقلب داره يا نه ولي وقتي جناب krauser ميگه خوب حتما نداره.نقل قول:
وقتي اين بازي رو نصب مي كني تو فلدر اصلي بازي 2 تا فايل اجرايي وجود داره كه يكيش بازي اصليه و ديگري يك جور زير بازي هست.در اين زير بازي شما مي توني 2 تا اسلحه كه يكيش rocket launcher هست و ديگري mini gun (نمي دونم اسمشو درست گفتم يا نه) رو با تير بينهايت بدست بياري.البته اسلحه m4 (بازم نمي دونم درست گفتم يا نه) همون اسله خودت با تير بينهايت رو هم مي توني بخري.و همچنين تير بينهايت براي تمام اسلحه ها.تمام اينها پولي هست كه هر دوري كه بازي رو تموم ميكني يك مقدار پول بدست مياري كه در نهايت مي توني همه اينها رو بخري.با اين اسلحه ها فكر نميكنم كه ديگه نيازي به كد تقلب يا ترينر داشته باشي.
والا منم نمی دونم من که هیچ پچی نصب نکرده بودم فقط از اون کرک معروف استفاده می کردم که اونم قبل از نصب برداشتم .نقل قول:
نقل قول:سلام تو بخش اول رد شدم ولي بعد ميگه 5 و 6 : dodge كه ديگه متوجه نميشم.نقل قول:
در هر صورت با كيبورد سخته الان با جوي استيك مي خوام ادامه بدم !!
ولي تشكر
براي اينكه خيال همه رو در مورد اين كليدهاي عكس العمل سرعتي راحت كنم اين مطلب را گذاشتم.
توضيح : شيوه من اينه كه با joystick بازي ميكنم و در زمان مورد نياز از كيبرد استفاده ميكنم، چون در حالت pro به هيچ وجه نميشه با joystick قسمت هايي كه نياز هست كليد هاي عكس العمل رو بزنيد، رد كرد.
ابتدا فايل setuptool را از داخل پوشه اصلي evil اجرا كنيد. بعد روي keyboard كليك كنيد تصويري به صورت زير باز ميشه. تنظيمات داخل دايره هاي قرمز را مانند تصوير وارد كنيد حالا در زمان مورد نياز به اين ترتيب عمل نماييد:
3 = Ctrl (راست)
4 = Shift (راست)
5 = x
6 = z
حالا وقتي كه بر روي تصوير مي نيويسه 3 شما با سرعت هر چه تمام كليد Ctrl (راست) رو بزنيد.
بعد اگه نوشت كليدهاي 3 و 4 رو بزنيد به سرعت كليدهاي Ctrl (راست) + shift (راست) رو با هم بزنيد.
ولي اگه نوشت كليدهاي 5 و 6 رو بزنيد به سرعت كليدهاي X + Z رو با هم بزنيد.
دوستان من پچی رو که مربوط به گرافیک دموهای بازی بود دانلود کردم. حجمش زیاد بود. بعد از نصب پچ کیفیت دموها افزایش پیدا کرد. اگه کیفیت فیلم ها یا همون دموهای بازی براتون مهمه این پچ رو دانلود کنین. این پچ به صورت تورنت با نام Resident Evil 4 PC Movie Patch 1.1.7 تو سایتهای دانلود موجوده.
گرافيك(كيفيت) دمو ها و كلا هر نوع فيلمي رو به هيچ طريقي نميشه افزايش داد.نقل قول:
سلام.
من رزیدنت اویل رو نصب کردم و تو اجراش هم مشکل ندارم.
گرافیگ بازی و دمو ها همه خوبن.
ولی مشکلی که دارم اینه که هر وقت لئون وارد نقاط تاریک میشه تصویر به کلی سیاه میشه.
هیچ کدوم از زامبی ها رو نمیبینم و فقط بعضی وقت ها سایه ای از لئون رو میبینم.
تا حالا به هر روشی شده بازی رو ادامه دادم ولی الان به اونجایی رسیدم که یه نفر میره پشت دوشکا و بهم تیر میزنه
نمیتونم هیچکاری کنم.
آیا مشکلم حل شدنی هست.؟
128 mb گرافیک جی فورس اف ایکس
256 mb رم.
اينو چند صد بار گفتم يه بار ديگه هم ميگم :20:نقل قول:
این بازی روی کارت Geforce fx 5200 or ATI Radeon 9200 64 bit(مربوط به پهنای باند نه مقدار حافظه) دچار مشکل میشه.
رمت كه پايين هست كارت گرافيكت هم احتمالا 64 بيت هست چون من خودم با اين سيستمي كه گفتي بازي رو بدون هيچ مشكلي تموم كردم.
چرا میشه. خب من افزایش دادم دیگه. یعنی یه پچ با حجم 1.6 GB رو باید دانلود کنین. بعد یه سری codec به نام ffdshow هم باید دانلود کنین و به یه صورت خاص تنظیمش کنین. با این کار یه جورایی باعث تغییر قالب دموها میشین.نقل قول:
من بعد از اینکه این کارا رو کردم آرم UbiSoft واسم اول بازی اومد در صورتی که قبلا" نمیومد. بعد از آرم UbiSoft هم یه سوال میاد که می پرسه می خواین از fddshow در این بازی استفاده شه یا نه. و وقتی گزینه Yes رو می زنم افزایش کیفیت دموها در بازی برام مشخص میشه.
حالا من اینجا یه دونه از دموها رو از شاخه Movie در اوردم و آپلود کردم شما ببینین بگین تغییر کرده یا نه:
البته فکر می کنم اینجا زیاد مشخص نباشه, چون fddshow در حین بازی عمل می کنه نه خارج از اون. حالا ممنون میشم شما این رو واسه آزمایش ببینین.
با سلام به دوستان
ميشه بازيهاي پلي دو رو ببريم روي هارد كامپيوتر و با مبدل پلي دو آنها رو اجرا كرد
البته ما سي دي رام vcd هستش
و از يك از دوستان كه دي وي دي داره اونها رو به هارد خودم انتقال مي دهم
گفتم فقط اين جوري ميشه كاري كرد
با تشكر
بدون شک گروه سازنده ی PCSX2، تنها گروهی هستند که به جد مشغول ساخت مبدل PS2 هستند. بدون شک بهترین مبدل هم همینه که البته هنوز راه زیادی تا تکاملش باقی مونده. ولی سیستمی که می خواند خیلی وحشتناکه. با سیستم های معمولی بازی ها رو Slow motion و البته از اون هم بدتر اجرا می کنه.نقل قول:
سلام سي دي بازي اويل 1 كه به صورت هارد و ايزي و نرمال است را از كجا تهيه كنم
سي دي موجود در بازار خاصيت هارد و ايزي و نرمال را ندارد
لطفا كمكم كنيد من 4 سال است دنبالش ميگردم
با تشكر
اصلا مطمعني كه evil 1 ورژن pc اين خاصيت رو داره.نقل قول:
من خودم چند ماه پيش اويل 1 رو گرفتم و هارد و ايزي و نرمال نداره فقط اول بازي ميتوني بين كريس و جيل يكي رو انتخاب كني.
حالا هارد و ايزي و نرمال رو مي خواي چي كار تو حالت عادي هم سخته.
دوست من ، من یه سیدی دارم که هر 3 شماره ی اویل کنسول Ps1 داخلش هست .نقل قول:
سلام سي دي بازي اويل 1 كه به صورت هارد و ايزي و نرمال است را از كجا تهيه كنم
سي دي موجود در بازار خاصيت هارد و ايزي و نرمال را ندارد
لطفا كمكم كنيد من 4 سال است دنبالش ميگردم
با تشكر
یعنی اینکه نصبی هستش و میشه به راحتی بازی کرد . در مورد درجات سختی هم چیزی یادم نیست که داره یا نه .
اگه میخوای در خدمت هستم .
توي يه مرحله اويل 4 گير كردم.
وقتي اشلي رو نجات ميديم و به اونجا ميرسه كه توي يه كلبه هست و اين دشمنا از هر طرف حمله مي كنن كشتن همشون خيلي سخته.
راه ساده اي هست براي رد كردن اين مرحله؟
برات متاسفم
هیچ راه دیگه ای نیست انقدر باید بمیری که یاد بگیری!!!
كي بود گفت كه mercenaries سخته ولي نه زياد. از بس اين قسمت رو بازي كردم پدرم در اومد(يعني باباي krauser ). بازم صد رحمت به بازيكن هاي ديگه با leon پنج تا ستاره اوردن غير ممكنه.
اگه كسي راه حلي ميدونه لطفا من رو هم بي نصيب نزاره. مخصوصا مرحله ايسلندي كه توي بازي اصلي هم هست و رئيسش هم يه نفره كه رگبار داره.
ببین اول که باید در طبقه ی پایین بجنگی . اگه دیدی کم آوردی برو طبقه بالا . سعی کن راپله رو بگیری . یعنی کسی نیاد بالا . حواست به پنجره ها هم باشه . اگه باز هم دیدی کم آوردی برو یه گوشه رو بگیر ( یعنی از پشت سر نخوری ) بعد اون موقع بزن . از اشلی هم خیالت راحت به اون هیچ صدمه ای نمیرسه .نقل قول:
توي يه مرحله اويل 4 گير كردم.
وقتي اشلي رو نجات ميديم و به اونجا ميرسه كه توي يه كلبه هست و اين دشمنا از هر طرف حمله مي كنن كشتن همشون خيلي سخته.
راه ساده اي هست براي رد كردن اين مرحله؟
آره دیگه سخته اما نه زیاد!نقل قول:
كي بود گفت كه mercenaries سخته ولي نه زياد. از بس اين قسمت رو بازي كردم پدرم در اومد(يعني باباي krauser ). بازم صد رحمت به بازيكن هاي ديگه با leon پنج تا ستاره اوردن غير ممكنه.
اگه كسي راه حلي ميدونه لطفا من رو هم بي نصيب نزاره. مخصوصا مرحله ايسلندي كه توي بازي اصلي هم هست و رئيسش هم يه نفره كه رگبار داره
اتفاقا فقط هم با لیون می چسبه چون با بقیه آسون می شه بخصوص با کراوزر که راحت می شه 5 ستاره آورد
من انقدر بازیش کردم که حتی اون گنده بک اره برقی بدست دیگه برام آب خوردن شده !!! آخرین باز همین دیروز کشتمش کاش رزیدنت 5 زودتر بیاد دیگه حوصله ام سر رفته
من گفتم، دوست عزیزمون Ar@m این زیر توضیح کامل دادن.نقل قول:
خیلی سخته اما نه بسیار سخت، LEON هم در بازی از بهترین شخصیت هاست. یه کم سعی کنی به نتیجه می رسی.نقل قول:
سلام به همه
من 4 بار رزيدنت 4 را تا آخر برده ام بار اول يك راكت لانچر داد اما بعد از اون ديگه هيچي نداد ميشه بگيد در راند چندم دوباره يك اسلحه ي جديد ميدن.
نقل قول:یک دور بازی اصلی در سطح مهارت Normal
Infinite Launcher + Matilda برای LEON در بازی اصلی
یک دور بازی اصلی در سطح مهارت Professional
P.R.L. 412 برای LEON در بازی اصلی
یک دور زیر بازی اصلی Ada با نام Separated ways یا همون The another order
Chicago typewriter برای LEON در بازی اصلی
یک دور زیر بازی Ada the spy
Chicago typewriter برای Ada در زیر بازی اصلی Separated ways
کسب Ranking پنج ستاره در زیر بازی The mercenaries توسط تمامی کاراکترها
Hand cannon برای LEON در بازی اصلی
آره راه حل همين بود. يه چند بار كه نردبون ها رو ميندازي و يه كم كه طبقه بالا مي جنگي پشيمون ميشن بر مي گردن :31:نقل قول:
البته بين راه پله ها خوب نيست همون اين كه اول طبقه اول بجنگي بعد يه كم بعد بيام طبقه دوم مقاومت كني تموم ميشه مرحله.
به هر حال مرسي
واقعا بازيه قشنگيه.من دو باره دارم بازيش ميكنم.دوستان توي دموي بازي يه اسلحه نشون ميده كه فكر كنم ليزريه.من هر چي گشتم پيداش نكردم.ميتونيد كمكم كنيد؟
شما باید بازی رو در حالت پروفشنال یه بار تموم کنی بعد این اسلحه رو بهت می ده
مرسي دوست عزيز.من يه بار رو easy رفتم يه بار رو نرمال .نقل قول:
نقل قول:
فقط همين ها هستن ديگه چيز ديگه اي نداره. مثلا تمرين تيراندازي چطور؟
آقا بالاخره mercenaries رو هم تموم كردم. عجب جايزه اي هست اين handcannon البته فكر كنم همون مگنوم خودمون باشه. وقتي ميخوايي بخريش يارو بهت ميگه : اون رو واسه چي ميخوايي. ميخوايي بري شكار فيل!
اين هم مدرك :
وقتي با اشلي بازي ميكنيم يه جايي هست كه بايد يه پازل رو مرتب بكنيم. ميدونم همه ماشاالله استاد سوپرگيمر هستند ولي محض اطلاع برخي ها كه تازه وارد هستن يه راه حل ساده بلدم به شما هم ميگم.
روش كار : اولين تكه اي رو كه حركت ميدين همون تكه اصلي وسط هست (بعدش ديگه بهش دست نميزنين)
بعدش تكه هاي كناري رو به طور ساعت گرد تقريبا يك و نيم دور جابه جا ميكنين تا شكل كامل بشه. اگه دقت كنين توي خود بازي هم روي قاب كناري پازل فلش هاي كوچولوي سفيد و سياه جهت حركت تكه ها رو مشخص كرده.
تا جایی که من اطلاع دارم، تمرین تیراندازی فقط امتیاز می ده و چند ماکت که نمی دونم به درد می خورن یا نه؟نقل قول:
دمتون گرم .
پدر این بازی رو دراوردید .
بابا جان بسه دیگه اویل 5 داره میاد .
تا وقتی Evil 5 نیاد ما همینطوری این بازی رو تجزیه میکنیم !نقل قول:
دمتون گرم .
پدر این بازی رو دراوردید .
بابا جان بسه دیگه اویل 5 داره میاد .
Evil 5 برای PC نمیاد.
اگه هم بیاد.رو اکثر سیستم ها جواب نمیده.
تجزيه گران محترم :31::31::27: مي گم من آخر اون بخشي كه بعدش اشلي رو دوباره مي گيرن(گير مي كنه به چنكگاي ديوار) قبلش يه دونه فروشنده هست و يه دستگاه تايپ اون بغل يه جايي براي مسابقه تير اندازي هست من برنده شدم يه دونه جايزه و 3000 امتياز ولي بهم نداد امتياز و جايزه رو؟:19:نقل قول: