100% تاييد ميشه من شماره خودمو مجاني دادم به داداش كوچيكم از شرش راحت شدمنقل قول:
100% تاييد ميشه من شماره خودمو مجاني دادم به داداش كوچيكم از شرش راحت شدمنقل قول:
من چند روز پیش از یکی از نمایندگی های ایرانسل پرسیدم، گفتشش سیم کارت دائمی کارکرده رو 120 ورمیداریم !نقل قول:
خیلی جالبه نباید یک چیزی بگم ولی میگم
اینجا یک سری که نون خور ایرانسل هستن میاد هی میگن آقا خوبه تعرفه 49
قبول کنید با این تعرفه جدید اوناهی که پس میدن هیچ
دیگه هیچ کس هم نمیخره
حالا بگو از کی تا حالا
این اخبار موثق رو از کجا آوردی که 51 درصد سهامش دولتیهنقل قول:
والا تا اونجایی که ما میدونیم ایرانسل 51 درصد سهامش مال MTN هست ( خود ام تی ان اونقدر گنده هست که به سادگی با 1 درصد اختلاف زیر بار دولت نره )
24 درصد مال صاایران و 25 درصد مال بنیاد جانبازان
---------------
این چیزیه که ما شنیدیم و دیدیم ولی اگه کسی غیر از این شنیده با مدرک باید جلو الکی حرف نزنه
---------------
بزن کنار یه ذره یواشتر برو به ما هم نگو آدمهای ساده - من خودم اصلا از موبایل فراری بودم ( چیه یه عالمه پول بند کنی که هی از جیبت بره و برنگرده )
ولی از وقتی که دیدم ایرانسل اومده با خیال خیلی راحت رفتم یکی گرفتم - هم به میل سرور سایت خودم وصلش کردم - هم کلی از سایتهایی که سرو کار دارم رو توی گوشی ذخیره کردم - دیگه موبایل اون موبایل خشک بی هیچی که دم به دقیقه قطع و وصل میشه پارسال نیست
باز هم میگم اینجا ایرانه - دولت هر کار بکنه ملت ما مثل گوسفند فقط سرشون به چرا بنده ( ببخشید اینقدر تند میگم ) , مخالفای ایرانسل هم دیگه شلوغش نکنند , برید همون سیم کارت خون جگر تومن پر از قطع و وصل مخابرات رو بخرید و حال کنید .
حالا ایرانسل فقط قیمت مکالمه اش رو برده بالا - مخابرات که قیمت سیم کارت بی ارزش خودش رو از ایرانسل گرونتر میده جای انتقاد نداره؟ - تنها شعاری که میتونه بده اینه که در کل کشور آنتن دهی داره - خداییش اونهایی که نقاط پر تراکم شهرهای بزرگ هستند باید این گفته رو تایید کنند - باور کنید من خودم با موبایل دولتی وسط شهر که بودم کسی نمیتونست شماره مو بگیره , تازگی ها از ترس از دست دادن بازار شروع کرده توی خیابونها آنتنهای میکرو نصب میکنه که سرویسش بهتر بشه ( من که چشمم آب نمیخوره ) - تازه اونها همه 900 هست , یعنی اینکه اگر روزی روزگاری اینترنت موبایل دولتی راه افتاد و بی تی اس مربوطه کشش نداشت اون آنتهای میکرو بدرد درز دیوار هم نمیخورند ( فقط نشون میدن آنتن فول شده )
((( از کی تاحالا )))
بهتره که کمی معقول تر فکر کنید و از بعضی شعارهای تبلیغاتی سوء استفاده نکنید
---------------
این دفعه یه ذره آتیشم تند بود - چون خیلی ها به دلایل شخصی ( نه فنی ) از ایرانسل خوششون نمیاد میان تبلیغ منفی راه میاندازند
دیروز توی یک موبایل فروشی , فروشنده گفت : ایرانسل به شهرستان دقیقه ای 120 تومن , داخل شهر دقیقه ای 95 تومن , این که میگن 49.9 تومن مال ایرانسل به ایرانسله
من خودم وقتی ریز مکالمات خودم رو کنترل میکنم میفهمم واقعا با هر جای کشور که تماس گرفتم همون قیمتی که تبلیغ میکنه باهام حساب کرده
تازه بماند توی تماسهای خارج از کشور چقدر راحت تر از موبایلهای دولتی کار میکنه
هر کس که با ایرانسل به خارج از کشور زنگ زده از تجربه اش بگه بد نیست
یه نگاهی هم به پست های قبلی بندازی جوابتو میگیری:46:نقل قول:
عزیز ماله دولت نیست :نقل قول:
دو شرکت دولتی صاایران و بنیاد مستضعفان 51 درصد سهام شرکت ایرانسل را در اختیار دارند. آیا شما اعتقاد دارید که اپراتور دوم تلفن همراه، در حالی که 51 درصد سهام آن در اختیار شرکت های دولتی است، توسط بخش خصوصی اداره می شود؟
بله، اپراتور دوم کاملاً خصوصی است. 51 درصد سهام آن مربوط به بخش دولتی نیست، در واقع شرکت گسترش الکترونیکی ایران(IEDC) خصوصی است. صاایران و بنیاد مستضعفان، سهامداران شرکت IEDC هستند. درست است که این دو شرکت دولتی هستند اما موقعیت آنها در شرکت ایرانسل، همانند MTN است. ما 49 درصد سهام شرکت ایرانسل را در اختیار داریم اما ایرانسل هر آنچه را که ما می گوییم انجام نمی دهد، زیرا شرکت MTN تنها پول خود را به عنوان سرمایه گذار در این مسیر قرار داده است. به همین ترتیب، شرکت IEDC نمی تواند بگوید که مدیریت ایرانسل باید چگونه عمل کند و یا در تصمیم گیری ها دخالت کند. درست است که سهامداران IEDC، دو شرکت صاایران و بنیاد مستضعفان هستند اما آنها نمی توانند این ادعا را داشته باشند که ما 51 درصد سهام ایرانسل را داریم و تمام تصمیمات شرکت را ما می گیریم و اپراتور دوم را دولتی معرفی کنند. ایرانسل یک هیات مدیره دارد که تصمیمات را اتخاذ می کند و مسوولیت ها و وظایف هیات مدیره، طبق قانون نامه تجاری، کاملاً مشخص است.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:
نقل قول:
uspharshad رعایت ادب نشان دهنده ی شخصیت اون کسه بهتره با ادب حرف بزنی :13:
اینجا نه دفتر ایرانسل که تو بخوای دغدغه هات سرشون خالی کنی نه تاپیک کل انداختن هست:10:
نقل قول:
كاملا موافقم :46:
آقا راست ميگه ديگه ادب رو رعايت كنيد :20:
cd-rw جان خيالت راحت شد، من كه مطمئن بودم به خودم و نظرم براي اينكه ثابت بشه هم رفتم جفتش رو پرسيدمنقل قول:
و جفتشون هم ماله ايرانسله . ديگه چي ؟:5: بازم ميگي نيست . بابا ايول
بابا من کوتاه میام , ولی برو از بی تی اس هاشون عکس بگیر که همه ببینند تفاوت رو از نوع دکل و سکتور نمیشه فهمید - اگه بتونی بپرسی شماره فنی سکتور هاش چیه به معلومات ما هم یه چیزهایی اضافه میشه که ایرانسل فقط روی باند 900 هم کار میکنه و همه تجهیزات دوباند نیست .نقل قول:
یه سئوال مهمتر : اسم پیمانکار اون سایتها رو هم بپرس .
Cd-rw جان شما كه ميگي تو بخش پيمانكاري و فني شبكه هستي اين 2 تا سئوال ما رو بي زحمت جواب بده ؟
1- شهران (غرب تهران ) رو كي پوشش مي دن ؟ چون من ساكن شهران هستم واينجا آنتن بسيار ضعيفه و اصلا نمي شه به خوبي صحبت وحتي اس ام اس زد
2- برد آنتن هاي ايرانسل چقدر از 912 و تاليا بيشتره ؟ آيا اصلا بيشتره يا نه ؟
ما توشهران هم كه هستيم مثلا از جاهاي خيلي دور برام رو آنتن مياره مثلا اسم آنتن هايي رو نشون ميده كه 15 كيلومت اونور تر ما هستن ، ولي خب نميشه به درستي از اونا سرويس گرفت .
راستي اگه حالا حالا شهران رو ساپرت نمي كنن گوشي قوي داريم برا منطقه ما كه بهتر سيگنال رو بگيره؟
البته بازم با اين حال از ايرانسل خريدنم پشيمون نيستم چون 912 هم 2 سال پيش تازه سمت ما رو كامل پوشش داد بعد از 11 سال :27:
ممنون مي شم جواب بدي؟
راست میگه دوست خوبموننقل قول:
اینجا نه دفتر ایرانسل که تو بخوای دغدغه هات سرشون خالی کنی نه تاپیک کل انداختن هست
اینجا فقط بعضی ها که با دست نشون نمیدم تبلیغ می کنند :10: :27:
میشه بگی تهران چقدر تحت پوشش ؟ البته به گفته تهرانیها نه مسیولان ایرانسل:31:نقل قول:
کدوم منطقه ها پوشش نداره ؟؟؟ بیشتر تهران تحت پوششه یا کمتر تهران تحت پوششه اگه میشه واسه مام در ایم مورد اطلاعات بده .
در ضمن تو تبریز اون سرویس GPS که اسم خیابونهارو مینویسه هم کار نمیکنه:13:
#130* هم کار نمیکنه:27:
قبلا هم گفته بودم مشکل نصب آنتن یه بخش بزرگیش برمیگرده به خود مردم ( علی الخصوص ساکنین شهرک غرب )نقل قول:
خودت فکر کن ماهی 2 میلیون تومان درآمد خالص داری یه خونه داری 1500 متر مربع مساحت داره و 35 میلیارد مشتری داره و نمیخوایی بفروشی - حالا ایرانسل بیاد با قیمت 6 میلیون تومن در سال حیاط خونه یا پشت بام خونه ات رو تعطیل کنه - راضی میشی به همچین کاری ( من که آسایش و راحتی رو به سالی 12 میلیون تومن هم نمیفروشم )
نه اینکه فکر کنی این آنتنها دردسر داره - تو فقط فکر کن قراره بیان توی باغچه قشنگت که درختچه هاش رو از چین آوردند یه چیز بلند و زشت بکارند که بهش میگن آنتن ایرانسل و کلی از باغچه ات قراره خراب بشه
------------------
نکته بعدی اینکه شهرداری به ایرانسل مجوز نصب دکل توی خیابون رو نمیده ( نه اینکه رسما نذاره , خودش قیمت تعیین میکنه که ایرانسل زیر بار این قیمت نمیره ) برعکس تالیا که توی پیاده رو آنتن زده و سد معبر درست کردند
------------------
توی این قضایا دردسر ورود تجهیزات رو هم اضافه کن + بد قولی پیمانکارای اجرایی
------------------
دیگه باید به طریقی این مشکلات حل بشه که معلوم نیست کی حل میشه
البته به نظر خود من 90 درصد تهران تحت پوشش مي باشد و يه مقدار هم نقاط كور داره ويكي ميگفت تا آخر خرداد درست ميشه ولي بعيد مي دونم
باز منتظر جواب cd-rw هستيم ، :46:
قابل توجه سي دي رايتر ايرانسل ....نقل قول:
كساني كه معني سهامدار و قانون كار را نمي دانند لطفا اظهار نظر نفرمايند ...
مساحت منطقه تحت پوشش رو باید از روی سایت ایرانسل ببینی - منبع ما و خودشون هم برای فاز بندی همون نقشه هاست ( با کمی جزئیات بیشتر )نقل قول:
اسم اون تکنولوژی که میگی GPS نیست ( یا حداقل من برداشتم این نیست که GPS باشه ) - اگه با هر مدل گوشی که ایرانسل داره و کار نکرد این مورد رو دیدی باید به 130 زنگ بزنی ببینی مشکل چیه ولی اگه توی گوشی خودت این مورد رو دیدی باید گوشی ات روتنظیم کنی / اسم گوشیت رو بگو شاید تونستم کمکت کنم
اون کد برای من هم از کار افتاده ولی مهم نیست Ecare هم همون کار رو میکنه تازه خیلی هم بهتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها عکس زیر و ببینین !!! من که فعلا تغییری ندادم تا ببینم چی به چیه.:20:
حدود 13 نوع طرح تعرفه هست. حالا ببینیم کی سایتش توضیحاتی در این مورد میده.:5:
w810i مرسی ممنون میشم ولی تو تبریز فکر کنم کلا کار نمیکنه.:13:نقل قول:
cd-rw جان برای اینکه نقاط کور از بین بره باید چیکار کنند ؟؟ مثلا ایرانسل با اینکه در یک خیابان چند تا BTS داره ولی وقتی وارد یک زیر زمین میشی آنتن نمیده ولی ارتباطات سیار آنتنش فول هست ! این مشکل برای چی هست و چطور رفع میشه ؟؟
شما فکر می کنی تا حدود 2 سال دیگه ایرانسل بتونه مراکز استانها را بدون نقطه کور و با یک پوشش عالی تحت پوشش ببره ؟
یک سوال دیگه اینکه چرا صدای بوق آزاد اینطور هست و 2 تا ممتد پشت هم میزنه و هم صدای بسیار کمی داره . اگر بتونی این موضوع را به مسولان ایرانسل اطلاع بدی خیلی خوبه که آنها هم صدای بوق آزاد را درست کنند تا مثل اپراتور اول و تالیا بشه چون خیلی از افراد اطلاع ندارند از این موضوع و وقتی با ایرانسل تماس می گیرند فکر می کنند بوق اشغال می زنه .
تو تبریز نقطه کورش تو زیرزمینها وجود داره ولی نسبتا کمه.:8:نقل قول:
با این مساله بوق هم کاملا موافقم:41: کلافه کرده. اما دوست من رفته بود تهران ایرانسل داره بهش زنگ زدم بوق زدنش معمولی بود. ولی ماله تبریز مثله همین که تو میگی هستش . 2 تا بوق ممتد با صدای ضعیف.
الان فاز 2 پروژه توی خیلی از شهرهای بزرگ شروع شده که اگه تموم بشه خیلی از زیر زمین ها هم تحت پوشش قرار میگیرند - برای 2 سال دیگه خدا عالمه - بنده خدا تلاشش رو میکنهنقل قول:
صدای بوق هم حتما دیدند اینطوری بهتره ( علتش رو من نمیدونم ) - آخه بعضی کشورها که زنگ میزنم صدای بوقشون همینطوریه
نقل قول:
اولا -طرف من كساني هستند كه حتي حاضرند چند برابر تعرفه رو براي حمايت از ايرانسل تحمل كنند...
دوما-با مراجعه به روزنامه هاي معتبر ميتوني بفهمي كه 51%سهام ايرانسل دولتيه(براي شناخت از سهام به قوانين تجارت مراجعه كنيد)
سوما-ساز وكار شركتهاي دولتي در ايران هميشه به نفع دولت در ايران است نه مردم
اگر کسی کورکورانه حمایت میکنه , باز هم دلایل خودش رو داره و باید بهش احترام گذاشتنقل قول:
این جمله آخرت رو قبلا جواب داده بودم که هیچ شرکتی توی دنیا فکر مردم نیست .
مساله اینجاست که بتونن توی بازار رقابت بقیه رو از دور بیرون کنند . مثلا خودت اگه ( معذرت میخوام ولی مثاله ) سر چهارراه گل میفروشی ( باز هم معذرت ) دوست داری مشتری راضی تر باشه یا اینکه گلهای بیشتری فروش بره - معلومه که دومی رو میخوایی پس راهش اینه که مشتری رو راضی کنی تا به هدفت برسی و گر نه صد سال سیاه مشتری راضی نباشه اگه تو تنها گل فروش اون چهار راه باشی
جواب:نقل قول:
اگردر جايي بودم كه بازار آزاد باشه و رقيب هم باشه و بدونم كه مشتري من به راحتي زير بار خريد و پول براي گل گرون و بدون كيفيت نميده اونوقت كه منه كاسب نگران رضايت مشتري ميشم...
اگر کسی کورکورانه حمایت كنه چه معني داره ؟
بیدار میشینم تا بیاد ببینم چی میشه:11:نقل قول:
خب حالا همین وضع برای مخابرات پیش اومده تازه نگران رضایت مشتریاش شده ولی ایرانسل از بازارش مطمئنه و به رضایت مشتری کاری نداره .نقل قول:
کسانی که خودت گفتی حاضرند چند برابر تعرفه رو برای حمایت از ایرانسل تحمل کنند , بدون دلیل خاصل
ولی اونها هم محترمند
توی کلوپ گوشی ها از یه ماست بندی توی محله مون گفتم که با قرض رفته یه خط موبایل دولتی گرفته با گوشی نوکیا N90 ولی اون هم دلایلی داشته که رفته اینهمه خرج کرده . نباید که به خاطر این کارش مسخره اش کنیم .
ببخشيد اگر كسي رو مسخره كردم منظور من بيشتر روشن كردنشون بود ...نقل قول:
آخه بعضي ها با كنايه بيشتر آگاه ميشن ...:31:
آقا از این بحثا بگذریم.گرون شد که شد.من که گفتم از اول با ایرانسل هستم تا آخر!!!
حالا بگذریم.یه سوال داشتم.
تو قسمت Messaging گوشی های سونی اریکسون علی الخصوص مال من که کا510 هست یه گزینه به نام ایمیل هست.سوال من اینه که منی که جیمیل دارم باید این قسمت رو چه جوری تنظیم کنم؟
اگه بتونی برای طرفداری از ایرانسل دلیل بیاری بهتره , تعصب بی جا نداشته باش که ارزشش رو نداره .نقل قول:
فکر نکنم بتونی با گوشیت از جی میل استفاده کنی , چون جی میل هم مثل یاهو باید باشه ( یعنی بابت میل سرورش پول میگیره )
در عوض میتونی از سرورهای دیگه ای برای ایمیل گوشیت استفاده کنی .
من خودم از یک سرور شخصی (اجاره ای) استفاده میکنم .
به منظور تأمین نظرات مشترکین ایرانسل و جهت ایجاد شرایط یکسان برای تمامی هموطنان در سراسر کشور، از شنبه 15 اردیبهشت ماه (15/2/1386) طرح تعرفه تمامی مشترکین ایرانسل، به طرح تعرفه "پایه ثانیه ای" تغییر داده می شود. پس از این تاریخ، کلیه سیم کارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل بصورت پیش فرض با تعرفه "پایه ثانیه ای" تحویل مشترکین شده و سیم کارت مشترکین کنونی نیز که تا به حال با طرح "پایه دقیقه ای" تنظیم شده بود، به طور خودکار به طرح "پایه ثانیه ای" انتقال داده می شود. تغییر مذکور توسط ایرانسل بطور خودکار و کاملاً رایگان صورت می پذیرد ولی مشترکین این امکان را دارند که طرح تعرفه "ثانیه ای" تنظیم شده را به طرح "دقیقه ای" بازگردانند.
شایان ذکر است تعرفه های قبلی ایرانسل برای طرح تعرفه "دقیقه ای" همچنان پابرجاست.
به گزارش ایستنا از ایرانسل، در تعرفه "پایه ثانیه ای"، مدت زمان مکالمه دقیقاً برابر با تعداد ثانیه های مکالمه ثبت می شود. در تعرفه "پایه دقیقه ای" مدت مکالمه بر حسب واحدهای یک دقیقه ای محاسبه شده و بنابراین درصورتیکه مکالمه پیش از کامل شدن واحد یک دقیقه ای به پایان برسد، کل واحد یک دقیقه ای منظور می شود. با این حال، با توجه به نرخ های پیش بینی شده، تعرفه "ثانیه ای" مناسب مشترکینی است که معمولاً مدت زمان مکالماتشان کوتاه و تعرفه "دقیقه ای" نیز مناسب مکالمات حدوداً 5/2 دقیقه ای یا طولانی تر است.
برای اطلاع از جزئیات طرح های مختلف تعرفه و شرایط و چگونگی تغییر طرح تعرفه، به جداول زیر و یا فروشندگان مجاز ایرانسل و یا به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایند.
لازم به ذکر است ایرانسل شیوه ساده ای برای تغییر طرح تعرفه برای مشترکین خود درنظر گرفته که دستورالعمل آن به زودی اعلام خواهد شد.
:10:
میتونی استفاده کنی این تنظیماتش هست امیدوارم انگلیسی بلد باشی این تنضیمات رو میتونی روی گوشیت پیاده کنینقل قول:
البیه این تنضیمات برای windows live mail desktop هست دلی فرقی نمیکنه میتونی استفاده کنی
من برای v3i نسب کردم کار کرد
Hello Ali
Thank you for writing to Windows Live Mail Desktop Technical Support. My name is Edward and I gather that you have been getting an error when you synchronize your Gmail account through Windows Live Mail Desktop. I understand the importance of resolving your issue immediately
While we are in the process of investigating this issue, please male sure that you have configured your account properly by following the instructions below
First Enable POP in your Gmail account
a. Sign in to your Gmail account
b. At the top of any Gmail page, click "Settings
c. In the orange "Mail Settings" box, click "Forwarding and POP
d. Select "Enable POP for all mail" or "Enable POP for mail that arrives from now on
e. Select the action that you want your Gmail messages to take after they are accessed through POP
f. Do NOT click "Save Changes" until after you complete step 2
2. Configure your Gmail account in Windows Live Mail Desktop Beta
a. Start Windows Live Mail Desktop Beta
b. On the "Tools" menu, click "Accounts
c. If you have already created a Gmail account, select it, and then click "Remove
d. Click "Add
e. Select "Email Account," and then click "Next
f. Enter a display name, and then click "Next
g. Enter the e-mail address of your Gmail account, and then click "Next
h. In the "My incoming mail server is a POP3 server" box, select "POP3
i. For the incoming mail server name, enter pop.gmail.com
j. For the outgoing mail server name, enter smtp.gmail.com, and then click "Next
k. Enter your Gmail user name. Make sure to include @gmail.com
l. Enter your Gmail password
m. You will be prompted to help us improve our products by joining the Microsoft Customer Experience Improvement Program. Select an option, and then click "Next
n. Click "Finish
o. On the "Tools" menu, click "Accounts" again
p. Select your Gmail account, and then click "Properties
q. Click the "Advanced" tab
r. Under "Outgoing Mail (SMTP)," enter the value 465, and then select the "This server requires a secure connection" check box
s. Under "Incoming Mail," select the "This server requires a secure connection" check box. The number in the box will change to 995
t. Click "OK
Your Gmail account has been successfully created
3. Return to your Gmail account settings page, and then click "Save Changes
4. Test your Gmail account
a. In your folder list in Windows Live Mail Desktop Beta, select the account
b. On the Windows Live Mail Desktop Beta toolbar, click "Send and Receive
Windows Live Mail Desktop Beta will display the status as it synchronizes with your Gmail account
You are valuable at Windows Live, and we look forward to providing you with consistent and effective service. We appreciate your input and involvement in our Windows Live products
Sincerely
Edward
Windows Live Mail Desktop Technical Support
--- Original Message ---
From : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent : Wednesday, April 18, 2007 8:06:28 PM UTC
To : LV_ML.WNLV.NA.US.EN.MSF.SEA.TS.T01.RTG.00.EM
Subject : Windows Live Mail desktop
Service
Windows Live Mail desktop
What type of problem do you have
Be specific when describing your problem. The details that you include enable us to promptly send you the most likely solution to your issue
Unable to logon to the server using Secure Password Authentication. Account: 'Gmail *a.rezaei123*', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR not supported l33pf1260344ugc', Port: 995, Secure*SSL*: Yes, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC18
If you are having a problem with a specific account, select it here
Gmail
Where are you using Windows Live Mail Desktop Beta
Home LAN
If you have a firewall, which one
yes, windows firewall
Full Name
Ali
What e-mail address would you like a response sent to
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Primary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about
Which operating system are you using?Windows XP: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)
Which browser are you using: IE7
Type of Support: E-mail Support
آقا علیرضا خیلی مخلصیم.دستت درست!
خیلی تو کفش بودم.
کار کرد خفن.
ما بریم میل چک کنیم!!!!!!
قابلی نداشت خوشحالم که بدرد خوردنقل قول:
امروز از یکیش عکس گرفتم! لطفا بگین از اینا تو شهرهای دیگم هست ؟ در ضمن به نظرتون اینا ماله کدوم اپراتوره ؟نقل قول:
فکر نکنم این برای ارانسل باشه
البته من
نمیدونم دوستان دیگه چی فکر می کنند
من از اول طرفدار این ایرانسل بودم و همه جا ازش طرفداری می کردم ولی دیگه داره شورش را در میاره قرار بود تا 10 اردیبهشت 100 درصد اصفهان را تحت پوشش ببره ولی هنوز خبری نیست و امروز زنگ زدم خدمات مشترکین میگه اصفهان تا سال آینده هم معلوم نیست تحت پوشش بره و به قدری عصبی شدم که تلفن را کوبیدم زمین . لعنتی را هم کسی اینجا نمی خره . روز اول همه به من می گفتند ایرانسل نخر و من گوش نکردم و رفتم این سیم کارت Tci را فروختم و این ایرانسل لعنتی را که قرار بود تا اوایل بهمن ماه اصفهان را پوشش بده خریدم . آخه یکی نیست بگه وقتی نمی تونی پوشش بدی چرا قول 100 درصد میدی ... الان هم روم نمیشه برم دوباره Tci بخرم چون جلوی همه ضایع میشم ... این از وضع تعرفه هاش این هم از وضع شبکش که واقعا افتضاحه ...باز به تالیا خیلی بهتر از این ایرانسل هست . حداقل از تلفن ثابت میشه راحت باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزادش هم درست هست ... اگر ایرانسل تا آخر اردیبهشت طبق قولی که داده اینجا را تحت پوشش نبره بلدم چطور بهش ضربه بزنم که دیگه یکی نره طرف سیم کارتهاش ...
خودشون توی رسانه ها اعلام کردن تا آخر اردیبهشت اصفهان تحت پوشش میره ؟نقل قول:
عمرا تا آخر اردیبهشت تحت پوشش بره !
کشتن ما رو تو این اصفهان با آنتن دهیشون تو بهرستان خط نمیده !
وقتی اصفهان رسما" تحت پوشش نیست شکایتی از درست عمل نکردنش نمیشه داشتنقل قول:
بهتره شما یه کمی سبر داشته باشی... شما کافیه یک سوم صبری که واسه قول هایی که تی سی ای میده داری واسه ایرانسل داشته باشی جوابتو زودتر میگیری
آخه میگه گفته سال دیگه !