خوب چه فایده ای داره؟
Printable View
خوب چه فایده ای داره؟
دوستان اصلاً حرف n73 رو نزنید روی جواد ها رو هم سفید کرده
تو مشهد که بهش میگن N-Mashhadi
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها خطر خزشدن k810 رو که تهدید نمیکنه؟
شما گوشی برای کارایش میگیرید یا برای پز دادن به این و اون؟ که غصه خز شدن میخورید؟
آخرین ورژن فریمور کا800 چنده ؟
گمون کنم R1kg001 باشه
درسته R1kg001
amin 3gp عزیز حالا این دیسشارژ فلاش ضرری واسه فلاش زنون نداره؟
یعنی بعد از تخلیه فلاش دوباره به حالت اول برمیگرده؟:13:
آره بر میگرده به حالت اول.
آموزش فعال کردن gprs در سونی اریکسون کا800 رو واسم بذارید !
خازن یک قطعه الکترونیکی است که انرژی رو به صورت ولتاژ در خودش ذخیره میکنه و در یک لحظه میتونه این انرژی که قبلا ذخیره کرده رو به مصرف کننده بده ولی چون زمان دشارژ سریع هست این ولتاژ از ولتاژ باطری گوشی بیشتره واسه همین همچین نور زیادی در کمتر از یه ثانیه ایجاد میشه.یعنی اگه همین طوری فلاش رو به باطری وصل کنیم باطری قدرت اینو نداره تا فلاشو روشن کنه .واسه همینم هست که نمیشه لامپ های لحظه ای زنون رو مثل فلاش کا عبدالله (750) مدام روشن کرد.دیسشارژ فلاش رو واسه این گذاشتن که خازنهای فلاش که زیر قسمت کاور لنز ( موقعی که کاور بازه و این خازنها دو تا هستند ) یه ریفرش refresh بشه.نقل قول:
در مورده برگشتن به حالت اول شما سیفون توالت رو در نظر بگیرید که وقتی میکشید و ابش خالی میشه دوباره اروم اروم پر میشه , خازنها هم همینطور هستند. ببخشید دو تا شد.
حالا نمیتونستی فلشو با چیزه دیگه مقایسه کنی؟ این همه وسیله
شرمنده اون موقع همین به ذهنم رسید
جالب بود !نقل قول:
يه سوال
تو كا 800 ميشه فايلهاي تكست رو ويرايش كرد ؟؟
سلام دوستان:
یه لطفی کنید بگید رم k800 تا چقدر رو ساپورت میکنه؟
4gig رو ساپورت مي كنهنقل قول:
تو كا 800 ميشه فايلهاي تكست رو ويرايش كرد ؟؟
خیلی جالبه نمیدونستم،من قبلا k750 داشتم فقط تا 1gig رو ساپورت میکرد در ضمن رم k800 اسمش چیه چون فرق داره با رمهای گوشی مثل k750 رفتم بازار بگم چه رمی میخوام؟
رم کا 800 m2 هست رو درش نوشته بگو رم ام تو بده
خیر. ویرایش نمیکنه.نقل قول:
با سلام به سفارش یکی از دوستان مشکلمو اینجا هم مطرح میکنم:
راستش من 10 روز پیش یه گوشی K800i خریدم با یک رم یک گیگ اما متاسفانه من وقتی گوشی رو
با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کردم بعد از چند لحضه ارور داد که باید رم گوشیت فرمت بشه ،
من فرمت هم میخوام بکنم نمیشه حالا به هر ترتیبی بود با یک رمه دیگه عوض کردم (بازم یک گیگ)
و خوشبختانه خوب کار کرد ومن کلی موزیکو عکس ریختم تا اینکه من تو شهرستان گوشیمو برای چاپ
یکی از عکسها بردم خدمات اون هم بلافاصله که گوشیو زد به کام همین ارورو داد و اصلا گوشیم
رمو نمیخونه حالا سوال من اینه مشکل از کدومشونه خواهش میکنم کمک کنید.
ممنون امین . هر چند وقت یکبار لازمه دیسشارژ فلاش رو انجام بدیم؟:20:
[QUOTE=vahid2253;1648204]سلام
دوستان در قسمت منوی سرویس کا 800 قسمت دیسکارد فلاش کارش چیه؟ :11:
منوی سرویس همون *<<*>** هست .:2:[/QUOTE
دو تا سوال دارم از دوستان که اگه امکانش باشه جواب بدن
1- منوی سرویس ک 800 رو چه جوری میشه آورد ؟ و چه کاری میکنه ؟
2- cid گوشیمو چه جوری پیدا کنم و ایا برنامه هایی مثل Set tools یا Flash xs با k800 با فریم ویر R1KG001 کار میکنه ؟؟؟؟؟؟
بازم مرسی:44::44::44::20::20::13::13:
اصلا نیازی نیست یعنی نکنی هم مشکلی پیش نمییاد اگه از دوربین زیاد استفاده میکنید.ولی اگه زیاد دوربین رو با فلاش استفاده نمیکنی هر چند روز یه بار دیسشارژ کن.موفق باشینقل قول:
دوستان من چند روز پیش k800 گرفتم و صداش نصف k750 هم نبود البته فروشنده یادش رفته بود که گوشی را ریست کنه و معلوم شد که گوشی کارکرده بوده میخواستم بدونم که صدای کدام گوشی بلندتره چون من شیفته ی k800 شدم و تنها مشکلم صدای اونه لطفا راهنمائیم کنید:8:
[QUOTE=b2never;1657642]1- راست ستاره چپ چپ ستاره چپ *نقل قول:
2- با برنامه setool میتونی پیداش کنی
کسی جواب منا نمیده اخه من اولین باره وارد تالار گفتگو میشم و نمیدانم جواب سوالم را از کجا باید مشاهده کنم
صدای k800 در حالت عادی کمتر از k750 است ولی آکوستیک که بریزی تو گوشی صداش خیلی تغییر میکنه
صدای k800 بیشتره یا k750
آقا 206t5 اینجا چت روم نیستا. صبر کن. ملت 1-2 روز برا جوابشون صبر میکنن تو اینجارو با چت روم اشتباه گرفتی
ممنون از جواب شما حالا اگه k800 رو حک کنیم که البته من برنامش را به لطف شما دانلود کردم صداش چجوری میشه شما نوشته بودید 60 درصد افزایش صدا یعنی بعد از حک کردن صداش از k750 بیشتر میشه لطفا درصد بلندیش را نسبت به k750 بگین ممنون میشم
مدیریت سایت لطفا مرا با کار کردن در انجمن راهنمائی کنید همان طور که گفتید من تازه وارد هستم و اطلاعات کافی ندارم:20:
مدیریت سایت لطفا مرا با کار کردن در انجمن راهنمائی کنید همان طور که گفتید من تازه وارد هستم و اطلاعات کافی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27:سلام بر همه
تا حالا براتون پیش اومده که یکی باهاتون تماس گرفته( یا شما بایکی تماس گرفتین) که شماره اونو توی دفترچه تلفن گوشیتون ندارید و بعد از تماس اون شماره رو پاک کردین که مثلا باباتون یا مامانتون یا شوهرتون یا خانمتون نفهمند(وای وای وای وای....)
خب تا اینجا رو دارین که:
اما من بهتون میگم این شماره ها کجا ذخیره میشه که اگه پاک کنید و بابا یا مامان یا شوهر یا خانمتون گوشی باز باشن مچتونو میگیرن
این مراحل رو برین
Phonbook - new contact- new number- add-look up- more-unsaved number
و یا
Messaging-write mssage-text-continue-contact look up-more-unsaved number
همونطور که میبینید آخرین 10 شماره تماس اونجا هست که شما مثلا از لیست تماسها پاکشون کردین
خب حالا 2 تا راه حل هست
اولی اینه که گوشیتون ریست کنین که با این کار هر چی دارین هم همراه اون 10 شماره پاک میشه
دومی اینه که برید از 10 تا تلفن کارتی مختلف به خودتون زنگ بزنین تا اون آخرین تماس مشکوک از ته لیست خارج بشه
کلید c هم عمل نمیکنه
خب دوستان اگه راه بهتری میدونن بگن
نظر در این مورد یادتون نره
سپاسگزارم
سلام كسي مي دوني گوشي k800 رو چه جوري مي شه باز كرد اصلا اون پيچاش با چي باز مي شه پيچ گوشيشو از كجا مي شه گرفت
ببر بیرون واست باز میکنن
بچه ها من سه سؤال دارم
1- گوشي كا800 برادرم بر خلاف گوشيهاي كا 800 ديگهاي كه ديديهايم موقع وارد شدن توي پوشه فيلمها آنها را به صورت پيشنمايش نشون نميده يعني آيكون فيامها به صورت يك عكس ثابته. چرا؟
2- نرم افزار اين گوشي r1kg001 است. آيا فايل رست اون رو كسي سراغ داره براي هك كردن گوشي لازم دارم.
3- آخرين نرمافزار اين گوشي چيه؟
ممنون ميشم اگه جوابم رو بدين.
اخریش همونه.سونی اریکسون توی اپدیت اخریش این قابلیتو به دلایل نا معلومی حذف کرده. من اسیب دیدن صفحه نمایشو منطقی نمیبینم.
خب حالا فايل رست رو از كجا گير بياورم.نقل قول: