سلام
چجوری 2تا ویندوز رو با هم نسب کنم
چجوری مقداری از درایوو براش ببرم
ممنون
Printable View
سلام
چجوری 2تا ویندوز رو با هم نسب کنم
چجوری مقداری از درایوو براش ببرم
ممنون
کسی جواب منو نمی دهنقل قول:
آیا راهی وجود داره که من ویندوز ویستا رو که تو درایو D نصب کردم به درایو C که روش xp نصب هست منتقل کنم؟
البته xp رو دیگه نمیخوام یعنی در اصل میخوام محتویات درایو D رو روی C
Replace کنم و فقط ویستا رو روی C داشته باشم
دوست عزیز شما باید ویندوز ویستا را دوباره نصب کنی ولی اگه xp نمیخوای ویستا رو روی درایو C نصب کن.نقل قول:
با سلام
چه جوري ميشه ويستا و xp رو همزمان با هم داشت
مثلا يکيش روي c و اون يکي روي d
اصلا اين امکان براي اين دو ويندوز وجود داره؟
مشکلی با هم ندارند .برای اینکه مشکلی پیش نیاید ابتدا ویندوز XP را روی درایو C نصب کنید و بعد ویستا را روی درایو Dنقل قول:
اینطوری هیچ مشکلی هم پیش نمی آید.
من ویندوز ویستا رو نصب کردم بعد مادربوردم اصلا یه سی دی جدا ونه مخصوص ویستا داره...اونم نصب کردم وقتی ریستارت شد یه صفحه آبی اومد که نوشته بود یه مشکلی داره شما نیاز دارید سیف مد کنید.
سیستم رو ری استارت کردم و safe mode هم کرد درست شد باز دوباره که ری استارت شد دیگه نیومد بالا همون پیغام قبلی رو داد بازم safe mode رو زدم نشد باید چی کار کنم
ارورش هم آخرش یه همچین چیزی نوشته بود
royal.sys
بهتره ویندوز را دوباره نصب کنید.
لازم نیست مادر بورد رو نصب کنی برای کارت صوتی هم برو از داخل پوشه سی دی نصب کن .نقل قول:
راستی مدل مادر بردت جدیده؟
سلام
یک مشکلی سیستم پیدا کرده کلافه شدم. یک فایل exe را open with کردم و winrar را بعنوان default قرار دام. حالا همه فایلهای اجرایی آیکونش به شکل winrar شده وموقع بازشدن error میدهد. روی فایلهای اجرایی که رایت کلیک میکنم General - Properties که باز می شود Change وجود ندارد. همچنین در Make a file type always open in a specific در Change Program هم default عوض نمیشود. لطفا راهنمایی کنید
(برای اینکه بهتر متوجه شوید میتونید یکمرتبه یکی از فایلهای exe را winrar را بعنوان default قرار دهید)
عزیزم winrar رو از کنترل پنل uninstallنقل قول:
بکنی بعد یه ریست کنی ایشالله حل میشه.
به نظر شما بهتره برای نصب ویستا به همراه Xp اول ویستا نصب بشه یا اول Xp ؟
معلومه xpنقل قول:
چون با نصب ویستا اجازه نصب اکس پی داده نمیشه.
XP را از طریق بوت هم نصب کنی ویستا بالا نمیاد.
همونطور که G G Game عزیز هم گفت باید همینکار رو بکنی .نقل قول:
به نظر شما بهتره برای نصب ویستا به همراه Xp اول ویستا نصب بشه یا اول Xp ؟
یادته قبلا ها چطوری Win 98 و XP نصب میکردی ؟
Xp رو روی 98 سوار میکنی .
راستی دوستان یه سئوال :
اگه این کار رو بکنم ( Vista + XP ) به سیستمم فشار نمیاد ؟
یا برای بازی سرعتش کم نمیشه ؟
ممنون از راهنمایی شما دو دوست عزیز
دوست عزیزنقل قول:
نشد، میشه خواهش کنم شما winrar را defult باز شدن فایلهای اجرایی قرار بدید بهرحال اطلاعات فنی شما بالاست وسریع به نتیجه می رسید. اینم یک تجربه است.
ممنونم
بابا این که کاری نداره برو تو فولدر اپشن دفالت exe رو عوض کن اگه نتونستی بگو کاملتر راهنمایت کنم یکم بگردی توی فولدر اپشن پیداش میکنی
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید ولی قبل از آن یکمرتبه دفالت exe رو به winrar تبدیل کنید ودومرتبه به حالت قبل برگردید. متشکرم منتظرمنقل قول:
با سلام من وقتي عكسي رو باز ميكنم كه ببينم وقتي صفحه Windows Photo Gallery باز ميشه پشت صفحه اگه دقت كنيد زرد رنگ است اما در xp سفيده!!!!؟؟؟ آيا ميشه اين مشكل را حل كرد مهندساش جواب بدن...:41:
مال من سفیده.ممکنه عکس دفالت برای \Control Panel\Appearance and Personalization\Personalization را زرد زدی. را بزن Advencedنقل قول:
بعد رنگ زرد را هر جایی دیدی عوض کن.
من هم با یه برنامه دیگه همچین مشککلی داشتم به طوری که همه فایل های EXE به عکس اون برنامه تبدیل شده بودن. بعضی وقت ها با دفالت یک برنامه که برای اجرای اون ساخته نشده یا سازگاری نداره این جوری میشه.نقل قول:
بهترين تنظيمات براي مانينور L1740p چيه؟ contrast,......:13:
اگر کرک شناسائی بشه چیکار باید کرد؟
چه ربطی به تاپیک داره؟:46:نقل قول:
من این رو می گم که کنتراست و گاما را بالاتر انتخاب کنی و روشنایی را کمتر :3:از اینها بزنی خوب میشه.
سلام
میخوام مقداری از هاردمو برا ویستا از یه درایو ببرم
آیا میتونم این کارو بکنم
ممنون
با paragon partition magic میتونید این کار رو تو ویستا انجام بدید.نقل قول:
اونوقت یعنی چی؟نقل قول:
همانطورکه گفتم من وینرر را اشتباها دفالت یک فایل اجرایی قرار دادم حالا همه فایلهای اجرایی سیستم از کار افتاده حتی برنامه های ویندوز از جمله مدیا پلیر. این دفعه دوم است این اتفاق میافتد، دفعه پیش مجبور شدم ویندوز را عوض کنم . خواهش میکنم یکی از دوستان فنی راه حلی پیشنهاد کنند(لطفا چند پست قبلی را نیز مطالعه کنید)
متشکرم
دیگه میشه ویندوز ویستا رو بدون مشکل و محدودیت زمانی نسب کرد؟
کسی منو نمی تونه راهنمایی کنه :19:نقل قول:
برنامه ای که دفالت زدی پاکش کن.نقل قول:
اگه گفت دوباره نصب کن بار دوم حل میشه.
دوست الان بیشتر برنامه ها مشکلاتشان با ویستا حل شده در ضمن کرک بدون مشکل ویستا هم اومده.نقل قول:
خوب دوست عزیز چه اروری میدهنقل قول:
عکسی بزار تا کمکت کنیم
قبلا از اینجا یه کرک گرفته بودم که باید برای اکتیو کردن ویندوز یه سری مراحل رو قبل از نصب انجام میدادی .
میخواستم بدونم کرکی هست که به صورت راحت و بی دردسر بعد از نصب کرک کرد ؟
پس از نصب ويندوز و اجراي اکتيويژن آن پيغامي با متن زير مي دهد
debog
error:access violation at 0x77DD294F,program terminated.
مي خواستم بدان مشکل از کجاست؟
با تشکر
كارت tv و نرم افزار ديدن فيلم درويستا نصب نمي شود؟
خوب بالاخره یکی به ما اهمیت دادنقل قول:
نگاه دوست عزیز این ایراد اون موقعی میده که بعد از نصب مرحله آخر رستارت که می کنه دیگه بالا نمیاد و یه ایرادی از بوت میده نمی دونم چشه و این ایراد تو داسه
دوستان من نمی تونم هیچکدوم از درایورهای سخت افزاری مثل درایور مادربرد و درایور مودم و ... رو توی ویندوز ویستا نصب کنم
اگه کسی می دونه باید چکار کنم بگه
مادربرد و درایور مودم بر روی ویستا لازم نیست نصب کنی در مورد کارت صوتی هم درایور های جدیدش اومده.نقل قول:
با نصب مجدد ویندوز مشکل حل میشه من این رو قبلآ دیده بودم.نقل قول:
برای نصب کارت TV باید سی دی درایور کارت را در کیس بذاری بعد از داخل CD فایل Stup را پیدا کن و بر روش کلیک راست کن و از گزینه آخری یعنی پرا پرتیس سر برگ Compatibiliti را انتخاب و تیک Run as .... را بزن وOK کن حالا گزینه Setup را دابل کلیک کن .نقل قول:
برنامه های دیگه ای را تست کن مثل این برنامه ها که اگه اسمشون را در گوگل سرچ کنی می تونی بر نا مه اش را دانلود کنی .حجمشون هم خیلی کمه:نقل قول:
VistaActivationCrackSetup
Vst.ALLx86x64.AO.2.1.2.1.2-FF_StR0_2007.04.02
One Click Activator
Rocking Actvator
Reset time
visoemact
Vista.All.x86.OneClick.Activator-CLoNY
Vista Automated Activation Crack - Paradox & Clony
Vista.All.x86.OneClick.Activator.4st.March-CLoNY.3631799
3D_Ultimate