15 تومن گرون شده که!!!!نقل قول:
حجمشم همونه
شاید تو پنل من اینجوریه یا شما اشتباه دیدی
ویرایش : قیمتای تو سایت با تو پنل فرق داره واسه مشترکین فعلی و جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
15 تومن گرون شده که!!!!نقل قول:
حجمشم همونه
شاید تو پنل من اینجوریه یا شما اشتباه دیدی
ویرایش : قیمتای تو سایت با تو پنل فرق داره واسه مشترکین فعلی و جدید
هیچ فرقی نداره. بعضیاش چند تاطرح دارن . مثلا همین سه مگ یه ماهه دو طرح داره هم تو پنل و هم اونجا.نقل قول:
یکی 22 گیگ و یکی 450
من دیشب این قیمت های جدید رو دیدم، دیده بان یکی از دلایلی که ازش تخیله نکردم ، همین قیمت کم و حجم بالاش بود، با این کیفیت سوینوسی شون ارزش نداره ، همچین قیمتی بدیم.
درسته الان پنلم رو دیدم 16 تومن گرونتر شده . من همینو دارم ماهی 38 میشد. الان باید 54 بدیم ! واقعیت اینه باز ممکنه چار روز دیگه باز همین 54 رو بکنن 65 تومن مثلا ! یعنی ادم اصلا نمیتونه روش حساب کنه ...نقل قول:
داتک 100 گیگ رو میده 40 تومن ، بنظرتون اون بهتر نیست ؟
راستی طرح تشویقی چیزی ندارن ؟
واسه نوروز ممکنه طرح بزارن ، چون طرح فعلی خودمم نوروزیه 16 مگ 24 ترا ، به نظر من عوض کنی فایده نداره و این اقزایش قیمت رو همه اعمال کردن و نمیشه از زیرش در رفت ، راضی هستی بمون ، الان دیگه حجم خیلی مهم نیست و بیشتر پول سر سرعت هست ...نقل قول:
راستی دوستان با اینکه الان 100 گیگ واس همه فعال شده کیفیت همونه و پینگ و غیره افت نداشته .......
آره راضی که هستم مشکلی نداشتمنقل قول:
برای من که 100 گیگ فعال نشده، تو پنل هم دیدم همون حجم قبل هستش
اون 100 گیگ رو که فعال کرم سرعت دانلود اومده رو 140 کیلو سرویس 8 مگ دارم :wac:
پینگ :ohno:
پینگ خارجی من تغییر نکرده ولی داخلی از 7 شده بین 35 تا 60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داخلی چند روز پیش :
داخلی امروز :
این 100 گیگ کرونایی چه جوری فعال میشه؟
باید اول بگیری بری تو قرنطینه بعد با تایید وزارت بهداشت فعال میشه
:blink::mellow:نقل قول:
چجوری 100 گیگ رو فعال کردی ؟نقل قول:
برای من که 100 گیگ فعال نشده، تو پنل هم دیدم همون حجم قبل هستش
برو تو قسمت تمدید شمارتو بزن بعد که لیست سرویسارو اورد همون وسط زده دیدی جتنقل قول:
با رکورد 62 بار قطعی در 100 ساعت گذشته به 195 شکایت کردم
دوستان براساس تصویر زیر سرویس من روی 13 مگه بسته نشده؟ isp میگه پروفایل شما 16 مگ هست ولی حداکثر 13[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب میده در حالی که تا دیروز 16 بود و حتی قبلا تا 20 هم جواب میداد و سرعت دانلود 1.7 میداد ولی امروز سرعت 1.2 شده, الان زیر بار نمیرن و میگه مشکل از سمت خودتون هست و سر خط ببندید و حرفای تکراری, در حالیکه توی چند سال اخیر اصلا مشکلی نبود, اینا پروفایل گیم رو دیروز روی سرویس من فعال کردن که نمیدونم به اون ربطی داره یا نه, تفاوت max rate و data rate به این معنیه که max حداکثر کشش خط هست و data rate هم یعنی سرویس روی اون عدد آپ شده درسته؟ ولی میگه ما برای شما روی 16 مگ بستیم, لطفا راهنمایی کنید ممنون
195 شکایت بزن. اینا چون از تجهیزات شرکت دیگهای استفاده میکنن از پروفایل پیشآماده اون شرکت دارن استفاده میکنننقل قول:
- - - Updated - - -
195 شکایت بزن. اینا چون از تجهیزات شرکت دیگهای استفاده میکنن از پروفایل پیشآماده اون شرکت دارن استفاده میکنننقل قول:
سلام
دوستان تنظیمات مودم، vci/vpi دیدبان چه مقداریه؟
2/35........نقل قول:
برای من 1 و 35 هست . 2 بود وصل نمیشد که پشتیبانی گفت 1 باید باشه و رو 1 گذاشتم وصل شد...نقل قول:
واس منم همین بود ولی از یه ماه پیش پورتا رو از آسیاشت بردن رو پیشگامان تغییر کرد ...نقل قول:
نقل قول:
درود
SNR شما پایین هست و الان خطتون بیشتر از 13 جواب نمیده
درست گفتن که روی 16 هست ولی کشش خط بیشتر از این نیست
طبیعی هست این چیزها ... خط من 20 راحت جواب میداد یکروز شد 7 مگ
و ۸ ماه درگیر بودم و درست نکردن
نقل قول:نقل قول:ممنون از پاسخ ها:42:نقل قول:
برای من 1/35 بود.
جالبه اول گفتن آسیاتک میبندیم ولی بعد از وصل شدن دیدم آی پی پیشگامان میزنه ...
همانطور که تو پست های قبلیم گفتم(نقل قول کردم بالا) روز بعدکاری مجددا تماس گرفتم با پشتیبانی، که من رو وصل کرد به بخش رانژه ،گفتم تماس گرفتم با mdf مخابرات مرکزمون گفتن اصلا درخواست رانژه نیومده ، ایشون هم گفت کی به شما گفت که درخواست رانژه ارسال شده! ، گفتم بخش فروش بعدش گفتن اصلا کسی درخواست رانژه ای ارسال نکرده! ، همین الان درخواست رو میزنم! ، شما اگه مرکز مخابرایتی آشناته بگو سریع برات رانژه کنه ، خلاصه کلا توی یه ریع خطم رانژه شد !
دوباره تماس گرفتم پشتیبانی مشخصات کانقیگ مودم و رمز رو خواستم بهم دادن ولی گفتن هنوز اکانتتون تایید نشده ولی گفتن تا اخر وقت امروز اوکی میشه ،خلاصه تا دیشب هم اوکی نشد !
امروز با یک نفر دیگه تو پشتیابانیشون صحبت کردم با ری استارت پورت به قول خودشون نتم وصل شد ، که به این نتیجه رسیدم مسئولی که قرار بود کار منو پیگیری کنه اینکاره نبود!
من سرویسی که سفارش دادم 8 مگ بود سرعت دانلودم اول که تست گرفتم حدود 900 تا 1 مگ بود ولی الان که دارم این پست رو ارسال میکنم 400-500 ...
dota 2 رو تست گرفتم ،پینگم هست حدود 100 میلی (سرور دبی) که داخل بازی اوکی بود و اصلا لگ نداشت فعلا
درکل فکر کنم هزینه سرویس به کنار + هزینه و زمان پیگیری تلفنی رو هم باید اضافه کنید !
چون حداقل تمام مراحل رو خودم پیگیری کردم ... (حالا شاید استثنا، برای من اینطور بوده باشه!)
مشکل افت رو منم دو هفته اول داشتمو راه حل idm رو بزار رو 8 کانکشن.نقل قول:
تنها نیستی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قطعی های من تو 4 روز گذشته هست. که هر موقع سرکار بودم. برادرم بوده.بهشون میگن .علت؟میگه مخابرات.
میگم :راهکار. میگه صبر کنید مخابرات شاید درست کنه. شکایت کردم
دعا کن. کارت به پشتیبانی نرسه. بهشون میگم چرا قیمتا رو دوبل کردید. میگن برای نقره ای ها پشتیبانی ویژه گذاشتیم. خودمون خطشونو چک میکنیم اگه مشکل داشتند خودمون زنگ میزنیم.
ولی تو برنزی اونا باید زنگ بزنن.
برای من هم 1/35 هستش. یعنی پیشگامانه ؟ یعنی خوبه یا بده ؟نقل قول:
واقعیت من موقع خرید اینقدر داستان نداشتم، مخابرات که تخلیه کرد و بهشون خبر دادم، همون روز رانژه کردن فقط چون اول گفته بودن 2/35 هست من تنظیم روی این بود که بعد زنگ زدم بهشون گفتن رو 1/35 بذار و وصل شد.
ممنون ولی مطمئنم مشکل از طرف خودشون هست یا از پورت مخابرات هست چون با snr که عددش 8 بود خط تا 18 مگ راحت میکشید و چندسال استفاده میکردم و الان که 9.7 بود باید بهتر هم میشد که برعکس شد, ولی امروز به زور با بحث و دعوا مجبورشون کردم برگردونن روی 16,نقل قول:
الان data rate روی 15.5 آپ شده و سرعت بهتر شده فقط نمیدونم dns کدم شرکت واسه بازی های pc بهتره؟ الان از open dns و comodo dns استفاده میکنم ولی شنبیدم Cloudflare و گوگل از لحاظ سرعت بهتر هستن
الان تکلیف چیه مثلا بیام واسه این اینترنت بی کیفیت یه شرکت شخمی که حتی نت خودشون هم نیست نزدیک 90 تومان بدم تا سرعت 8 مگ بگیرم ؟
تو یه روز 30 تومان میکشه رو همه بسته ها حداقل ارزون تر میدادین حجم 1 ترا که استفاده نمشه رو میکردین نمیدونم 200 گیگ با همون قیمت
همه شدن دزد مشتری جمع میکنن همین که یه عددی شد سریع میبرن بالا فکر میکنن زرنگ شدن باید با شکایت جمع کرد نهایت 1 هفته نت نداری
من روی 32 تا گذاشتم 400-500 تا میده روی 8 تا اول که بود 120-140 میدادنقل قول:
کلا انگار هرچی میگذره سرعتش میاد پایین
البته فکر می کنم می تونه مشکل از زیرساخت باشه چون من هم روی ایرانسل و همراه و اون یکی خطی که فن آوا دارم افت داشتم ...
فکر کنم بستگی به منطقه داره که چقدر یوزر دارن ...نقل قول:
الان فن اوا که بودم قبلش هم همین برنامه بود قیمتا حدود 40 درصد کشیدن بالا... ( 2 گیگ ترافیک 3 گیگ یک ماهه کردن 38-9 تومن!)نقل قول:
فکر کنم چون دیدن درخواست ها زیاد شده و به عبارتی همه یه جوری خونه نشین شدن ، نوبتی دارن این کارو می کنن و قیمتا رو می برن بالا
یه چند وقتی بود وضعیت این شرکت داغون خوب شده بود، اما متاسفانه گویا باز ترافیکش این روزا رفته بالا و این شده وضعیت ما !
چک کردی رو مدممو. با دانلودها تست بگیر اول. ببین چند میده. البته الان نه. برا اولین باره افت سرعت دارم. بعد از اون دو هفته اولیه و یه دو روز دیگه. که بخاطر همین صد گیگ هستنقل قول:
گفتم برای ورود به درپیت ترین شرکت اینترنت آماده شو. از آسیاتک شکایت میکردم صبح زنگ میزد. از دیروز تا حالا زنگ نزدن.
تو این چند هفته اخیر اینترنت بعد از ظهر به بعد افت سرعت داشت ، اما باز هم قابل تحمل بود ، اما الان چند روزه از غروب به بعد ، سرعت افتضاح میشه ، یک ویدیو HD رو هم نمیشه تماشا کرد.
نت من دقیقا همین الان یهویی شدیدا مختل شده ، هیچ جا باز نمیشه ، چیز پی انم وصل نمیشه ریبوتم کردم درست نشد ...
تایید یا چی ؟
برای من هم همینطور شد ، سایت های خارجی فقط گوگل باز میشد ، بقیه یکی درمیون باز میشد ، همین الان دار تایپ میکنم ، درست شد.نقل قول:
دقیقا ، 10 دقیقه بشدت مختل شده بودنقل قول:
ممنون از شما
الان سرعتت اوکی هستنقل قول:
از دیشب بهتره ، اما باز هم سرعت مثل سابق نیست.نقل قول:
کلا ریت خط منو کم کردن
قبلا مکس ریت خطم 20 بود الان به زور به 12 میزسه معلوم نیست دارن چکار میکنن یک خط دیگه دارم اون الان کامل 21 مگ رو میده تا قبل اینکه 100 گیگ رو بده درست بود بعد خراب شد تا دیروز صبحا خط کامل جواب میداد ساعت 12 ظهر خراب میشد تا 12 شب بعد دوباره درست میشد امروز دیگه خطم صبح درست نشد معلوم نیست مشکل از خطه منه یا خودشون درستکاری میکنن
من پیشگامان هستمنقل قول:
برای منم همینه
snr تا قبل 12 ظهر بالای 11 هست
ولی از اون به بعد تا صبح روز بعد به 8 میرسه
سرعت داغونه
ادمین بی شرف دیده بانت تو اینستا به دروغ میگه تو بعضی مراکز درسته و مشکل حل شده اخه عوضی چرا دروغ میگی
من به 30نفر در کرمان و بعضی جاها زنگ زدم همه روی 300تا 500بسته شدن
کی نتش درسته
نمیدونم کدوم احمق های میرن زت زت پست اینستا رو لایک میکنن و تقدیر تشکر میکنن:grrr::evil2::weird:
اینها رو باید ریپورت کرد بجای تشکر:n13:
از کجا متوجه میشید پیشگامانه یا آسیا تک ؟نقل قول:
دقیقا دیشب افتضاح بود امروز هم بعد از ظهر بهتر شد غروب خراب بود باز الان که 10 شبه خوب شدهنقل قول: