near-end interleaved channel bit rate: 100015 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 45439 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
VMG5301-T20A
Printable View
near-end interleaved channel bit rate: 100015 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 45439 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
VMG5301-T20A
امتحان کردم ولی فرق خاصی نکرد شاید چون خطم روی Fastنقل قول:
دیگه از این بیشتر فکر نکنم بشه چون SNR هم روی مرزه.
احتمالا چون vdsl هستید کامند جواب نداده.این کامند رو تست کن:نقل قول:
vdsl configure --snr 10
من مودم یوتل 304f دارم snr تا مرز 4.5 هم رفته و خط هیچ قطعی نداشته! برای شما هنوز جا داره ریت بالاتر برهنقل قول:
دیگه از این بیشتر فکر نکنم بشه چون SNR هم روی مرزه.
+
سیم کشی منزل از سر خط گرفته شده؟(مشکل نویز نداری؟)
نقل قول:
ممنون میشم یه شات کامل از اطلاعات خط با همین مودم جدید بفرستید(میخوام interleaved depth رو ببینم). در ضمن با مودم جدید ایا شما امکان تغییر دستی پروفایل رو دارید ؟ با مودم قبلی چطور ؟
شما راهی میشناسی بشه SNR رو روی این مودم در داخل منوی مودم مشاهده کرد ؟ و اینکه آیا درخواست کردید پروفایل فست(کمتر شدن پینگ) روی خط شما فعال بشه ؟نقل قول:
سلام.
دوستان من خطم خیلی نویز داره به نحوی که آسانسور حرکت میکنه نت قطع میشه. SNR روی 6 هستش.
هر کاری کردم ، تلفن قطع کردم و از پشت تابلو تلفن ، مستقیم سیم کشیدم به پشت مودم باز هم درست نشد.
اینترنتم مخابرات 8 مگ هستش.
الان اینترنتو تغییر بدم به VDSL نویز من کمتر میشه یا تاثیری نداره؟
- برای من سرعت 8 مگ کافیه و بیشتر از اون فعلا نیاز ندارم.
برای VDSL میشه از مودم ADSL برای سرعت 8 مگ استفاده کرد؟
من فقط میخوام خطم پایدار شه و قطعی نداشته باشم.
باتشکر
کامند درستش برای من xdslctl configure --snr 10 بود ولی بازم فرقی نکرد.نقل قول:
حالا یک کامند جالبتر پیدا کردم که بیشتر بدردم خورد xdslctl configure --maxDataRate D U S که D مقدار دانلود و U مقدار آپلود و S جمع جفتش هست. با این کامند میشه ریت خط رو دستی آورد پایین که SNR بره بالا و CRC کم بشه.
من روی آپلود زیاد CRC داشتم برای همین از 56000 آوردم روی 51200
اینجا برجه من تو سیم کشی دخالتی نداشتم ولی سیم ها قدیمی نیست.
با جفت مودم ها امکان تغییر پروفایل هست ولی برای من فقط 12A کار میکنه.نقل قول:
برای من تاخیر دانلود روی 5 میلی ثانیه ست شده.
خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز منبعی برای این دستورات telnet دارین که بشه استفاده کرد برای مودم asus n16با این دستورات میشه خط رو تغییر داد به fast؟
با این دستورات میشه خط رو به fast تغییر داد؟
یا Interleave Depth رو تغییر داد؟
نقل قول:
ممنون از شما.
شما بنظرم زنگ بزن بگو چرا پروفایل 17a فعال نیست براتون وضعیت لینکتون با اون پروفایل بسیار بهتر میشه.
نکته ای که شدید تو ذوق من میزنه برای vdsl همین زمان تاخیرش هست. برای من تاخیر با پروفایل فست روی ADSL2+ در 0.24 میلی ثانیه هست(دانلود و اپلود)
من در به در دنبال مودمی ام که بشه پروفایل رو دستی تغییر داد
سلام برای استفاده از vdsl باید مودم جدید تهیه کنید فاصلتون اگ با مرکز مخابرات کم باشه نویزنوم کم میشه پینگتونم بهتر میشهنقل قول:
فاصلم با مرکز تقریبا 2 کیلومتره.نقل قول:
اما با کافو فاصلم نهایت 70 متره.
وضعیت خطم اینجوریه. و بعضی اوقات SNR منفی هم میشه.
تاخیر دانلود چیه؟نقل قول:
درواقع چیزی که شما میگید در عمل شدنی نیست چون اساسا به شما vdsl نمیدهند فاصلتون از مرکز زیاد و کیفیت خط پایین هست. اگر از ورودی تلفن به خونه امتحان کردید و سیم کشیدید و بازهم نویز کم نشده مشکل از سمت مخابرات و سیم کشی تا مرکز هست که متاسفانه در چنین مواردی به این راحتیها قابل پیگیری و درست شدن نیست. الان سرعت هشت دارید اگر خیلی قطعی دارید بهتره سرعت چهار بگیرید کار دیگری نمیشه کرد.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
قطعیم زیاد بود ، چون بازی میکنم بصورت آنلاین ، قطعی حتی چند ثانیه ای یعنی مرگ:rolleye: .نقل قول:
کاهش دادم به 4 مگ SNR شد 12 و فعلا قطعی ندارم و نسبتا پایدار شده.
اون مشخصاتی که گفتم بعد از کشیدم سیم تلفن ، مستقیم از پشت تابلو به پشت مودم بود ، قبل از کشیدن سیم که کشش خطم نهایت رو 2.5 مگ بود :wac: و به شدت داغون.
فکر کنم باید برم سمت تانوما و فیبر نوری. :worried:
همونجا help بزنید میاد دستوراتش.نقل قول:
مودم شما چیپش مدیاتکه و تنظیماتش توی وب اینترفیسش بخش DSL هست و چیز دیگه ای نداره.
interleave depth از سمت dslam تعیین میشه و نمیشه تغییرش داد.
والا همین که ریت خط رو بردن بالا شاهکار کردن. یکبار تیکت زدم برای پروفایل اصلا نفهمیدن چی هست.نقل قول:
تنظیم پروفایل از سمت dslam فقط میشه تغییر داد.
تاخیر توی vdsl ظاهرا ثابت نیست و بر اساس شرایط خط خود dslam تعیینش میکنه. من ریت آپلود رو آوردم 45000 تاخیرش شد 0 ولی وقتی ریت دانلود رو آوردم روی 50000 تاخیرش شد 8 و interleave depth رفت بالا!
مدت زمانی که طول میکشه بسته دریافت بشه. من روی ADSL قبلا پینگم 5 بود و الان 5 تا بهش اضافه شده 10نقل قول:
پ.ن: این مودم Innbox بعضی وقتها بعد از 10-12 ساعت کار یهو ریبوت میشه معلوم نیست چرا. فیرمور جدیدی هم براش پیدا نکردم. فیرمور یوتل هم میترسم روش بریزم کلا دیگه روشن نشه.
نقل قول:
من فکر کردم منظور شما چیزی غیر از پینگه
تاخیر دانلود ما نمیگیم میگیم تاخیر همین
توی مودم جدا نوشته. تو آپلود کردن 1میلی ثانیه و دانلود 5میلی ثانیه.نقل قول:
-------------
برنامه DSL Stats هم چیز جالبیه مخصوصا این بخشش:
نشون میده که پروفایل من 12مگاهرتز پهنای باندشه و چقدرش برای دانلود و آپلود استفاده شده و همچنین کیفیت خط، اگه روی تمام تن ها 15 بیت پر میشد خط عالی بود ولی روی بعضی تن ها برای من ظرفیتش کمتره که فکر کنم بخاطر نویزه.
شاید با تهیه مودم های بهتری مشکلاتون حل شه
vdsl ایران خیلی بی ثباته, بخاطر تجهیزات اشغال چینی همچنین زیر ساخت ضعیف
به این خاطر مودم قدرتمند خوبی الزامی است
مشکلی که من دارم اینه که بعضی اوقات وقتی تلفن زنگ می خوره vdsl قطع و وصل میشه، حتی اگر تلفن متصل نیست
به دلیل نزدیک بودن کافو pots به کافو نوری, به dslam چینی اختلال ایجاد میشه, خط vdsl تو همون کافو نوری قطع و وصل میشه
بعدش هم سرعت و نویز خطم افت و خیز داره, معمولاً رو 100mb بازه با snr10 بدونه crc, هر چند وقت میبینم رفته رو 20 یا 30 یا 40mb و snr کم و crc زیاد, دوباره تو پریز میذارم درست میشه, بازهم مشکل از اون dslam چینی
مشکلات زیادی برای دیگران وجود دارد. اگر از تجهیزات اشغال چینی استفاده نمی کردیم شرایط بهتر بود
تجهیزاتشون معمولا هواوی که همه جای دنیا داره استفاده میشه. مشکل بیشتر به اجرای کار و کانفیگ درست برمیگرده.نقل قول:
بهترین مودم هم کاری ازش برنمیاد تا وقتی کانفیگ DSLAM بهینه نباشه.
الان مثلا کانفیگ اینجا باید 17a باشه ولی روی 12a و ظاهرا غیر استاندارد چون توی 12a آپلود نهایت 22 مگه ولی برا من 56 مگ آپ میشه.
منم اگه توی یک پریز دیگه فقط یک سیم خالی تلفن وصل کنم لینکم قطع و دوباره وصل میشه. در این حد حساسه.
پینگت با اروپا یا توی پابجی سرور اروپا چندهنقل قول:
با vdsl به اروپا از 120 تا 150, مثل تمام خطوط اینترنتی، adsl, 4G...نقل قول:
نقل قول:
بله زمان تاخیر هم روی آپلود هم روی دانلود اندازه گیری میشه. مثلا شاید رو آپلود زمان تاخیرت 5 میلی باشه ولی روی دانلود 1 میلی. مثلا الان با پروفایل فست رو DSL برای من 0.24 میلی ثانیه اس چه رو دانلود چه رو آپلود. گویا این زمان تاخیر روی VDSL برحسب سرعت و کیفیت خط توسط DSLAM اندازه گیزی میشه. ولی نکته عجیب اینه من فردی رو دیدم در قم که VDSL شاتل داشت و پینگش 6 میلی ثانیه بود به تهران که فقط با سرویسهای با تاخیر پایین(مثله DSL و فست) امکان پذیره
پینگ به اروپا با ADSL فست باید حدود 70 80 90 باشه.نقل قول:
دلیل اصلی زمان عکسالعمل اینترنت و پینگ سیستم فیلتر است
سالهاست پینگ زیر 100 نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی مودم v304f ؟ این مودم منهنقل قول:
اگه برای شما هم هست کجاش نشون میده؟
نقل قول:
احتمالا رو تجیهزات شاتل اوکی هست پروفایل فست فعال کردن بر عکس مخابرات، اگه 6 بوده صد در صد فعال بوده، چون پینگ داخلی قم حدودا 6 تا 8 هست با پروفایل فست ADSL طبق تست هایی که از بقیه دیدم.
امیدوارم VDSL پینگش هم مثل سرعتش مناسب باشه. چون اگه قراره باشه پروفایل فست فعال نکنن، 100 مگ کامل هم بدن باز پینگ واسه من مهم تره.
نقل قول:
چیزی بنام پروفایل فست روی VDSL(بصورت دستی) وجود نداره و مودم و DSLAM با توجه به خط و مودم زمان تاخیر رو کم و زیاد میکنند
منظور از دستی چیه؟نقل قول:
من قبلا رو VDSL دیدم فست روشن بوده
میتونی مقدار pilot toneرو پیدا کنی مودمت چیهنقل قول:
عزیز هیچ فرقی نداره، کلا بحث فست و پروفایلش برای dsl هست حالا vdsl یا adslنقل قول:
چهارتا کلیک نرم افزاریه
من مودمم برای همین vdsl تنظیم fast و interleave داره یعنی اپراتور تنظیم کنه میشه
شما از کدام مدرک میفرمایید این تنظیم روی vdsl نیس؟
نقل قول:
دستی یعنی اپراتور یه دکمه بزنه و DSLAM زمان تاخیر شما رو به حداقل کاهش بده(مثه همین فست که رو ADSL داریم الان). اما همچین چیزی روی VDSL امکان پذیر نیست و خود DSLAM با توجه به ثبات خط زمان تاخیر رو میاره پایین
خود شاتل هم گفته سرویس کاهش پینگ رو vdsl نداریم.
چیزی هم که از تجربیات دیگران در کشورهایی که VDSL داشتن خوندم این بوده که زمان تاخیر بصورت اتومات تعیین میشه
بالا توضیح دادم. بله فست برای VDSL هم هست اما مثه ADSL بصورت دستی نیست و اتومات هست. البته گویا تنظیماتی وجود داره که میشه حساسیت DSLAM رو تغییر داد و زمان تاخیر رو سریع تر کاهش بده اگه خط استیبل باشهنقل قول:
fastpath با vdsl در دنیا عادیه
نقل قول:
من بر عکس شما، من تو ردیت خوندم گفته بود VDSL دارم و به ISP گفتم و ست کردن FathPath :rolleye:
اسکرین از مودم فامیل در آلمان, vdsl از O2 با fastpath
جالب مقایسۀ کیفیت vdsl آلمان عکس بالا و ایران, هر دو رو 100mb بسته شدن
من فارسی توضیح دادم نحوه fastpath و vdsl رو. اینم دفه آخر که برای کسی فارسی توضیح میدم و حرف رو نمیفهند. من نگفتم fast path وجود نداره گفتم نحوه فعالسازیش فرق میکنه با ADSL.
ما که از خدامونه هم شاتل هم هر کسی دیگه VDSL با پروفایل فست بده
نقل قول:
در این عکس نمونه ایران G inp و G vector که بسیار برای کاهش نویز تو VDSL مهم هستند فعال نیست. در عکس خارجی با فعال بودن این 2 نشون میده که چقدر کیفیت خط رو میبره بالا
شاید تجهیزات اشغال چینی یا زیرساخت ضعیف اجازه نمیده G inp وG vector فعال کنننقل قول: