دوستان الان زنگ زدن از طرف مبین نت برای تحویل مودم گفت هزینش میشه ۱۶۴ تومن که با گفته سایت ۱۳۰+۲۰ نصب تفاوت داره
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Printable View
دوستان الان زنگ زدن از طرف مبین نت برای تحویل مودم گفت هزینش میشه ۱۶۴ تومن که با گفته سایت ۱۳۰+۲۰ نصب تفاوت داره
سلام دوستان امروز زنگ زدن برای تحویل مودم گفتن هزینش ۱۶۴ تومن میشه در حالی که توسایت زده ۱۵۰
سلام دوستان امروز زنگ زدن برای تحویل مودم گفتن هزینش ۱۶۴ تومنه در حالی که در سایت گفته ۱۵۰
دوستان بسته های حجم اضافه رو چه جوری میشه خرید من تو پنل کاربریم نتونستم پیداش کنم ممنون میشم کمکم کنید
ممنون دوست عزیز بابت جواب من هنوز طرحه اولیه رو دارم واسم نیومده اون بالا چیزی فقط تغییر طرحا فکر کنم برای اینهمه هنوز طرح نگرفتم درسته؟نقل قول:
آهان آره راست میگی، شاید اگه این طرح تموم بشه و طرح دیگهای بگیری باز بشهنقل قول:
ولی بازم یه تماسی بگیر باهاشون شاید اضافه کردن
طرح اولیه امکان اضافه کردن حجم ندارهنقل قول:
هواست باشه طرح اولیه تا تموم نشده طرح نخر . اگر بخری مانده فعلیت میسوزه تمومش کن بعدا طرح بخرنقل قول:
سپاسگذارم بابت وقتی که گذاشتید و جواب دادیدنقل قول:
دوستان راهی هست که سرعت تک کانکشن رو بالا برد؟
تست سرعت سرور لندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از MI 5sِ من با Tapatalk
هات اسپات شیلد. البته رو PC جواب میده فقطنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من قصد دارم مبین نت بگیرم
در حال حاضر جایی دیگه شاتل دارم و راضیم
اما جای جدیدم خط تلفن نداریم
شما از مبین راضی هستید ؟
بعد از 7 ماه تجربه این سرویس اگر کماکان طرح ماهی 100 گیگ رو ادامه بده تمدید میکنم. طبق نظرسنجی خود مبین نت اکثر کاربر ها "راضی" و "تا حدودی راضی" هستن. منم به شخصه "تا حدودی راضی" هستم. نه خیلی خوشحالم از داشتن این سرویس نه از خریدش پشیمونم. در حال حاضر هیچ شرکت دیگه ای این قیمت ، سرعت و حجم ماهانه رو با هم نداره. شاید تعرفه های جدید ADSL بتونن رقابت کنن. درخواست بدید میان رایگان تست میکنن اگر راضی بودید خرید کنید.نقل قول:
ممنوننقل قول:
خب فرض کنید تا 2-3 ماه دیگه این طرح باشه بعدش نباشه!
خب یه مودم 170 تومنی رو دستم میمونه که :n28:
چرا شما راضی نیستید ؟
همونطور که گفتم من تا حدودی راضی هستم. اون یه مقدار نارضایتی هم برای بعضی قطعی ها و افت سرعت هست که بعضی اوقات رخ میده. من یه مودم وایمکس داشتم که روی دستم مونده بود، توی طرح با مودم TD تعویض کردم و برام ارزون تر افتاد و اگه روزی طرح های خوب رو حذف کردند میشه مودم رو فروخت. الان مبین نت چندبار خیز برداشته این طرح 100 گیگ رو حذف کنه ولی همش به تعویق میندازه چون الان بهترین و پر طرفدار ترینش همینه. نمونش یه طرح 3 ماه 300 گیگ 150 تومن داشت که همون اوایل سریع برداشت اما این طرح 100 گیگ اگه برداشته بشه اکثر یوزر ها تمدید نمیکننن. به نظرم شما یا مودم دست دوم بگیر یا صبر کن جشنواره ای تخفیفی داشت بخر.نقل قول:
سلام دوستان من مودم AirMaster 3100 مبین نت رو گرفتم زمانی که آنلاین پلی استیشن بازی میکنم هر 10 دقیقه قطع میشه حتی مودمشونو بردم عوض کردم بازم درست نشد کسی میدونه مشکلش چیه؟
اگه غیر موقع هم زیاد اینترنت قطع میشه باید همین مودمی هم که گرفتی بری عوض کنی .نقل قول:
شما اگه حجمت زیاده گهگاه مثلا یه فیلم بذار دانلود بشه ، تو مدتی که دانلود میشه نوار دانلود و چک کن ببین یهو قطع و وصل میشه یا نه . اگه دیدی اینجوریه اینم خرابه باید بری عوض کنیش .
ولی اگه فقط با شبکه پلی استیشن مشکل داری دوستان دیگه امیدوارم راهنمایی بهتری بکنن به شما .
من مودم AirMaster 3100 داشتم این طوری می شد یه بار مودممو عوض کردم نشد. الان AirMaster 3000 گرفتم تست کنم ببینم قطع میشه یا نه.
- - - Updated - - -
من مودم AirMaster 3100 داشتم این طوری می شد یه بار مودممو عوض کردم نشد. الان AirMaster 3000 گرفتم تست کنم ببینم قطع میشه یا نه.
- - - Updated - - -
سلام دوستان امروز یه دفعه چراغ انتن با سیم کارت خاموش شد روشن نشد که نشد ریبوت کردم مودمو سیم رو در اوردم دوباره جا زدم
درست نشد زنگ زدم گفت کارشناس میفرستیم بیاد کسی اینطوری نشده؟ اینم معلو نیست کی میخواد بیاد راهی به ذهنتون نمیرسه تست کنم؟؟
شب ها دیگه قابل استفاده نیست بس که شلوغ شده سرعت زیر 4مگه
شما مشکلتون بر طرف شد؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و موقع آنلاین بازی کردن هر 5 دقیقه مودم کاملا سیگنالش قطع میشه! هرچی هست مشکل باید مربوط به فایروال باشه که انتقال داده را می بنده!
دیگه سرعت مثل سابق نیست. فقط صبح ها یه مقدار خوبه.
بله من مودممو عوض کردم و به جای AirMaster 3100 مودم AirMaster 3000 گرفتم. دیگه تو بازی آنلاین قطع نمیشه.
مشکلی که الان داره اینه که بعضی موقع ها به سرور فیفا داخل PS4 وصل نمیشه. حتی بعضی موقع ها تو قسمت Internet Test به سرور PS4 وصل نمیشه در حالی که در همون زمان با ADSL سریع به سرور PS4 وصل میشه.
کسی این مشکل و داره؟
یه چیز دیگه من چراغ های مودمم انگار نصفه روشنن کسی میتونه از چراغ های مودم AirMaster3000 عکسی بفرسته.
باتشکر
راستی پشت مودم 3000 نوشته اداپتور 12 ولت 1.5 آمپر به عنوان تغذیه استفاده شود ولی من چون مودممو عوض کردم آداپتور قبلی رو دارم که 1 آمپره و آداپتور جدید ندادن منم حواسم نبود ببینم.
به نظرتون این قضیه می تونه مشکل سازه اباشه یا نه؟
مشکلی پیش نمیاد مهم 12 ولت هست امپر 1تا1.5 موردی ندارهنقل قول:
جدا درست شد و دیگه قطع نمیشه؟ پس یعنی مشکل از مودم بوده؟نقل قول:
این که میگی به PSN وصل نمیشه ... پینگت چنده؟ وقتی وصل میشه با NAT Type چند وصل میشه؟
درسته که مصوبه جدید شامل مبین نت نمیشه، ولی همه شرکتا دارن تعرفه جدید میزارن، حتی شاتل 160 گیگ گذاشته 80 تومن شبانه هم میخواد بده. مبین نت هم یه تکونی بخوره بد نیست،چندتا طرح جدید معرفی کنه حداقل. خوبیش اینه دیگه بهونه ای برای حذف 100 گیگ 70 تومن نداره چون ارزون تز ار خودش هم اومده.
بله مشکل قطعی حل شد.
پینگم با سرور ایران حدود 16 است. NAT TYPE 2 وصل میشه.
ولی بعضی موقع ها تو قسمت Internet Test به سرور PSN وصل نمیشه و خطای شلوغی شبکه میده. یا تو بازی فیفا وقتی وارد قسمت انلاین می خواد بشه یه دفعه روی Checking Network گیر میکنه.
نمی دونم داستانش چجوریه ولی احساس می کنم کلا با سرور PSN مشکل داره.
پاک شود لطفا....
الان دیگه 100 گیگ 70 هزار تومن گرون حساب میشه.نقل قول:
اکثر طرح های جدید ارزونتر هستند
دوستان مودمو بردم عوض کردم 3000 دادن دیگه قطع نمیشه.بعد همینطوری اتفاقی مودمو کج کردم به سمت جلو .یعنی باورتون نمیشه چقدر سیگنال عالی شد
سرعتمم تو دانلود با idm 3.5 تا 5 حتی 6 هم رفته خیلی عالی شد
مودمو به سمت جلو کج کردم 3تا بسته خالی سیگار گذاشتم زیزش.
اینکه میگم بسته سیگار میخام اندازه دستتون بیاد
یعنی جایی که بهترین سیگنال و میده این کارو بکنید
یه عکس از اون حالت بزارید ببینیم چجوریهنقل قول:
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
مبین نت کی طرح های جدیدشو اعلام میکنه؟
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
این بساط راه افتاده مربوط به وایمکس و td-lte نمیشه .نقل قول:
فکر کنم دوباره بریم ADSL بهتر باشه. حداقل اگه اونا 16 مگابیت سرویس میدن موظف هستن 95 درصد مواقع 16 مگابیت ثابت باشه نه مثل اینکه به اسم 4-40 مگ گرفتیم درست شب ها که لازم داریم سرعت 5 مگابیت بیشتر نشه.
منم برای ماه آخر مبین نت رو شارژ کردم سه روز گذشته، adsl فن آوا از قبل دارم، تا ماه بعد فیدبکای مردم رو چک میکنم احتمالا مبین نت رو بزارم کنار. خط تلفنم هم چک کردم تا 15 مگابیت کشش داره نویزشم در حد عالی کمه.