این مودم ها بلهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
این مودم ها بلهنقل قول:
دوستان مودم های td داخلی کدومشون رو پیشنهاد میدید؟
آیا الان موقع خریده یا صبر بدیم فعلا تا سری بعد بیاد ؟
و آخرین سوال ، آیا سیم کارت td روی مودم های fd کار میکنه ؟(فقط برا حجم بسته ها میپرسم چون حجم بسته های همراه خیلی بد شده)
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
بغیر از z6000،نقل قول:
ممکنه خیلی طول بکشه تا سری بعدی بدن بیرون.
نه، کار نمیکنه
یعنی اگه سیمکارتشو مثلا بندازیم تو مودم ca60 اصلا کار نمیکنه ؟نقل قول:
نهنقل قول:
رو شبکه fdd رجیستر نمیشه
برای منم اطلاعات قبول نمی کنه!نقل قول:
من چند روز پیش با GP 2101 تعویض زدم حالا میخوام بدونم کدوم بهتره این جدیده یا هموم GP2101؟
مشکلی هم که از اول داشتم نمیتونم توی لاگین کنم توی shop.irancell.ir
ایمیل یا رمز عبور اشتباه است!
هزار بار فراموشی رمز عبور رو زدم ولی باز نمیتونم لاگین کنم
بجز تفاوت در پورت ها ، dt350 و gp2101 چه تفاوتهای دیگه ای دارند ؟
تا اونجایی که میدونم dt350 و z6000 مودم های خوبی نبودن و ایرانسل هم خودش فهمیده و دیگه موجودش نکرده ولی gp2101 کیفیت ساخت و گیرندگی بهتری داره البته این چیزی هست که شنیدم وگرنه خودم با هیچ کدوم اینا کار نکردم .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
ممنون بابت راهنمایینقل قول:
کرج سمت باغستاننقل قول:
این مودمB-5142 بنچمارک های زیر 1 مگ ازش دیدم توی نت شاید من اشتباه کنم اما مثا اینکه cat 3 هست منظورم 1 مگابیت هست .... البته مال 1 اپراتور عجیب غریبی بود
حالا البته باید توی ایرانسل تست بشه اما 1 حسی بهم میگه 2 باره رفت توی پاچمون
البته بازم میگم احتمال اشتباه من هست چون تا حالا کسی با ایرانسل تست نکرده
نمی دونم چرا دارم اعتمادم رو از ایرانسل ازدست میدم:n29:
-
سلامنقل قول:
اتفاقا منم می خاستم این مدل مودم رو بگیرم شما یا دوستان اطلاعاتی از این مودم دارین؟مودم بدردبخوری هست؟
ممنون
دوستان دقیقا این دو تا تست رو تو یک زمان و از یک سرور گرفتم
هم موبایل 4g+ بود و هم مودم (ca60) 4g+ بود
هر ۲ تاش فول آنتن با فاصله ۴۰۰ متر دید مستقیم از دکل.
به نظرتون چرا اینقدر اختلاف سرعت داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مودم های TD سیم کارت فورجی معمولی رو ساپورت نمی کنن؟؟؟
نقل قول:
سلام
من تست کردم ساپورت می کنند
سیم کارت 4g رو مودم DT-350 انداختم و با بسته ساعتی ازش استفاده کردم
سلام دوستان. میگم اینجا کسی سمت غرب تهران پونک یا مرزداران از td ایرانسل استفاده میکنه؟؟؟ لطفا یه اعلام وضعیت میکنین از سرعت و پینگ.
ایرانسل باز حرکت عجیبی دراورد تا چند روز پیش gp2101 بود واسه تعویض مودن وایمکس الان چیزی که تا الان نبوده و فقط واسه مودم وایمکس جایگزین شده . به مدل ۵۱۴۱ مشکوکم . ممکنه سرعتش یا انتن دهیش مشکل داشته باشه .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
جالبه فاکتوری که برای من فرستادن همون gp2101 هست اما امروز که چک کردم توی سایت فاکتور رو تغییر دادن به b5142نقل قول:
چون این مدل جدید هست و کسی قبلا استفاده نکرده نمیدونم اعتراض کنم و پیگیر تحویل همون gp2101 بشم یا اینکه بیخیال بشم و اینو تحویل بگیرم...
کسی هنوز بدستش نرسیده یه بررسی یا مقایسه انجام بده؟
من هر کاری که میکنم نمینونم وارد سایت shop.irancell.ir بشم که فاکتور رو چک کنمنقل قول:
مشکلی نداره همین الان وارد شدمنقل قول:
برا منم بعضی وقتا اینجوری میشه... اگر نام کاربری و رمز رو ذخیره کردید یه بار پاک کنید و دستی بنویسید...نقل قول:
برا من این کار جواب میده...
و یا اینکه اگر با گوشی هستید سایت دسکتاپش رو باز کنید...
پسوردتون عدد داره؟ چون سایت ایرانسل عدد هارو فارسی میزنهنقل قول:
اره عدد و حرف با هم داره... اما با حرف شروع میشهنقل قول:
هر کی دستش رسید از این مودم تست بزاره اینجا
جدی؟ یعنی شما که قبل هم درخواست دادین تغییر دادن مودم رو عجیبه واقعا . یه تماس بگیر با ۷۰۰ یا ۷۰۷ ببین چی جواب میدت یا توی سایت انلاین چت کن باهاشون.نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
چت آنلاین انجام دادم اول یه ایمیل داد گفت فاکتور قبلی رو بفرست به این آدرس تا پیگیری کنن چند لحظه بعد گفت الان بهم اطلاع دادن که همه رو همین مدل جدید میفرستن...نقل قول:
منم گفتم قرارداد رو که نمیشه یک طرفه تغییر داد قانونی نیست این کار...
گفت بازم میتونید با همون ایمیل در تماس باشید و اگرم بخواید میتونید کنسل کنید...
اما من از مودم وایمکس هیچ استفاده ای نمیکنم و فکر کنسل کردن نیستم اما در مورد اینکه پیگیر همون مودم قبلی بشم یا نه رو شک دارم...
چون نمیدونم که کدوم واقعا بهتر هست
سایت ایرانسل هم اطلاعات فنی و دقیقی نمیزاره هیچ وقت...
تنها موردی که هست تعداد پورت های بیشتر و voip هست نسبت به مدل gp2101 و از اون طرف وای فای ١۶ کاربر...
البته هیچ کدوم از اینا برای من مهم نیست چون اینترنت رو از طریق اکسس پوینت به اشتراک میزارم
فعلا فقط میخوام بدونم از لحاظ آنتن دهی کدوم بهتره و هنوزم به جوابی نرسیدم...
برای منم همین الان آوردننقل قول:
جالبیش زنگ زدم هم 600 هم 707 پیگیری مکردم میگن اون مدل موجود نبود اینو فرستادیم
بعد میگه اگه دلتون میخواد اون مدل رو از سایت ایرانسل خریداری کنید (کلاهبردارن اینا خودش اول میگه موجود نیست )
فاکتورم الان نگاه کردم عوض کردن نوشتن B5141 ولی من پرینت فاکتور قبلو دارم
منم شک دارم پیگیری کنم یا نه
من ایمیل هم زدم و جوابی که همین الان دادن این بود :نقل قول:
کاربر گرامی،
طبق بررسی انجام شده، در حال حاضر مودم موجود در فروشگاه الکترونیکی ایرانسل جهت تعویض رایگان مودم وایمکس ایرانسل با مودم TD-LTE، مودم مدل B-5142 می باشد.
موفق باشید
پیگیری هم اگر بخوایم بکنیم فک کنم باید از طریق ١٩۵ انجام بدیم خودشون به راحتی قانون قرارداد رو زیر پا گذاشتن و حتی حاضر به معذرت خواهی هم نشدن...
شما اگر مودم بدستت رسیده توی دفترچه اطلاعات مودم رو ببین میتونی پیدا کنی که حداقل یه مقایسه با قبلی بکنیم مثلا gain آنتنش چقدر هست...
یا اینکه اگر راه اندازیش کردی ببین کیفیت و وضعیت آنتن دهیش چطور هست
البته بهترین کار برا مقایسه داشتن همزمان هر دو مدل هست...
طرح تعویض مودم وایمکس با مودم TD-LTE یه طرح تشویقی و هدیه از طرف ایرانسله . میتونه همین فردا کلا این طرح رو جمع کنه . اینکه مودم رو عوض کرده کار غیرقانونی نکرده . پول که بابتش ندادی دنبال فاکتور قرارداد و شکایتی .
دوست عزیز بحث پول دادن یا ندادن نیستنقل قول:
بحث این هست که زمانی که در هر موردی قراردادی نوشته میشه و اون قرارداد بسته میشه باید هر دو طرف بهش احترام بزارن و مواردی که داخلش عنوان میشه رو رعایت کنن...
از طرفی هر نوع تغییر در قرارداد باید با رضایت هر دو طرف باشه... حالا چه قرارداد ماشین و ملک و زمین باشه چه قرارداد آب دادن به چمن در خونه...
متاسفانه امثال شما با این طرز فکر عجیبتون باعث میشن این شرکت ها هر طور که میخوان رفتار کنن و هر زمان هر تغییری دلشون خواست بوجود بیارن
احتمالا از نظر شما اگر به جای مودم یه خودکار بیک هم تحویل بدن اکی هست چون پولی بخاطرش نداده کسی [emoji1]
اگه از این طرح نذری ایرانسل راضی نیستی میتونی دست بکنی توی جیبت مودمی که میخوای رو بخری اگه برخلاف قرارداد خریدت بهت چیز دیگه ای تحویل داد اونوقت شکایت کنی. داره جای مودم بدون استفاده وایمکس به کاربراش مودم TD-LTE میده حالا یه سری از چیز مفتی تشویقی هم ناراضی ان .
نقل قول:
شما مثل اینه از بس سرتون کلاه گذاشتن عادت کردید
وقتی قرار دادی بسته میشه هر دو طرف باید بهش پایبند باشن
مگه زورش کردن طرح بذاره ؟تازه کلی پول مودم وایمکس دادیم که آخرش شد این پس همیچین مجانی هم واسمون درنیومده
من شکایت کردم هم پرینت دارم هم ایمیلی که فرستادن
کلاهبرداری دیگه اینجوری ندیده بودیم
زنگ زدم طرف میگه دلت نمیخواد مودم وایمکسو پس میفرستیم ...منم گفتم همون مودم رو بفرست بعد از رضایت یا نارضایتیم بپرس
جواب درستی بهت داده. اگه راضی نیستی مودم وایمکس دکوری رو پس بگیر مودم مورد علاقتو از سایت ایرانسل بخر .نقل قول:
من شکایت کردم شما هم پیگیری کننقل قول:
فاکتور خرید رو عوض کردن ولی ایمیلی که فرستادن همون مدل 2101 ثبت شده اونو به عنوان مدرک داشته باش
این مودم رو حتی برای خرید نقدی هم نذاشتن و یه شبه عوضش کردن با 2101
2101 رو میگن موجود نبوده اینو فرستادیم ولی الان برای خرید نقدی موجوده:n02:
من مثل شما نیستم :n09:نقل قول:
همون چیزی رو که تو فاکتور خریدم زده رو میخوام پس خواسته نامعقولی نیست
اگه اینجوری انقدر شیر تو شیر باشه پس چرا فاکتور خرید صادر میکنن
شما هم نمیخواد سنگ ایرانسل کلاهبردارو به سینه بزنی
هزار بارزنگ زده خودشو بکشه هم من مودم عوض کن نیستن با این کلاه بردارا یه چی دیگه میزنه تو فاکتور یه چی دیگه تحویل میده
بعدشم مودمو بخری با بسته ارزونتر درمیاد تا این مودم رایگانو 48 تومن که پول زور میگیره بری بسته 150 گیگم بگیری میزنه بالای 300تومن
الان مودم بخرو با بسته تخفیف دار 150 گیگش ارزون تر گیرت میاد:))
سلام دوستان من هم دیروز طرح تعویض ثبت نام کردم البته من هم تو فاکتور نوشته مودم GP2101 البته من دو تا مشکل دارم اول اینکه موقع ثبت درخواست تو سایت ثبت نام نکردن و به عنوان کاربر مهمان درخواستم را ثبت کردم ایمیل تائیدیه هم برام آمد ولی هیچکجای سایت ایرانسل جائی برای پیگیری خرید وجود نداره لینکی هم که تو ایمیل هست فقط به صفحه اول فروشگاه وصله که باید نام کاربری و رمز عبور را وارد کنیم که بالطبع من ندارم دوم اینکه من تو آدرسی که دادم چند تا حرف اضافه به آدرسم اضافه شده که یک آدرس در هم بر هم به پشتیبانی زنگ زدم اول گفت برو فاکتورتو میتونی ویرایش کنی که گفتم هرجای سایت گشتم چیزی عایدم نشد بعد که گفتم نمیتونم فاکتور خریدمو ببینم چون به صورت مهمان آمدم یک شماره پیگیری داد گفت تماس میگیرند الان 24 ساعته هیچ خبری نشده و سوال دیگه الان که تو قسمت تعویض میرم مودم را عوض کردن میخواستم بدونم این دو مدل مودمک چه فرقی دارند البته من از خدامه که مودم وایمکسمو بگیرند مفتشم گرونه
مودم مدل B5142 چه تفاوتی با مدل gp2101 دارد؟ اینکه 2 نفر از کاربران اعلام می کنن که مدل مودم نباید تغییر میکرده حرفشون منطقی هست و اگر هر کاربر رضایت نداشته باشه مودم وایمکسش رو پس میده شرکت تمام! حرف خاصی نبود!
فقط تفاوت ها چی هست؟ چه جوری برای شما به اثبات رسیده مدل b5142 از لحاظ شما خوب نیست؟ دلیل منطقی ندیدم! چون کاربری از این مودم استفاده نکرده بود و نقد و بررسی نزاشته تو تاپیک!