اگر سیم کارت دیگری میندازی و ازت کد انلاک بخواد باید بتونی انلاکش کنی
مطالب ص اول تاپیک رو بخونید
Printable View
اگر سیم کارت دیگری میندازی و ازت کد انلاک بخواد باید بتونی انلاکش کنی
مطالب ص اول تاپیک رو بخونید
سلام.نه عزیز پیغام no service میذهنقل قول:
سلام. دوستان من یه مشکلی تو استفاده از مودم TP-LINK M5350 دارم و به شدت اذیتم میکنه. تنظیمات Network Mode روی Auto هست و غیر فعال (قابلیت تغییر نداره) و مودم اتوماتیک سوییچ میشه روی GSM در صورتی که میتونه 3G باشه و شبکه 3G موجوده.در واقع میخوام Network Mode روی 3G Only تنظیم بشه. مودم رو داخل منزل استفاده میکنم. چندین بار هم تنظیمات رو از اول انجام دادم ولی مشکل پابرجاست. لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم. تشکر.
یکبار شبکه نت موبایل رو تو مودم دیسکانکت کننقل قول:
در حالت اتصال شما نمیتونی تنظیمات شبکه رو تغییر بدی
سلام
این نداشتن ussd تو بعضی مودم ها واقعا مشکل حاد و بزرگیه؟
مثل این مودم E5786 که امکانات خوبی داره ولی این یه قلم از دستشون در رفته :n13:
میشه باهاش کنار اومد؟
باقیمانده اعتبار و دستورهای دیگه... خودش معضلیه :n37:
سلام.نقل قول:
نه چون اپراتور ها اپليكيشن دارن مشكلي پيش نمياد. مثلا برنامه ايرانسل من يا mymci رايتل هم فكر كنم تو سايتش فقط ميشه كنترل كرد نمي دونم اپ داره يا نه
آخه من مودم رو برای PC استفاده میکنم. ایرانسل برای PC هنوز اپلیکیشن ندارهنقل قول:
فكر كنم ايرانسل هم از تو سايتش ميشه چك كرد چقدر اعتبار مونده. بسته رو كه مي دونم ميشه خريد از تو سايتشنقل قول:
سلام
مودم E3372 من خیلی دیسکانکت میشه. ارتباط با نت زود به زود قطع میشه.
میخواستم بپرسم اشکال سخت افزاری مودم هست؟
منم با مودم E3372 همین مشکلی رو که دوستمون rioman داره دارم.
وقتی حالت عادی فقط صفحات اینترنت رو میبینم معمولا قطع نمیشه ولی وقتی با دانلود منیجر کمی دانلود میکنم پس از چند ثانیه سرعت یه دفعه از 3 مگ به صفر میرسه و نت قطع میشه
جالب اینه که توی همین زمان مودم همچنان به شبکه وصل هست ولی اینترنت نمیده. باید مودم رو از پورت usb یه بار جدا کنم و دوباره وصل کنم تا بتونم از نت استفاده کنم
مودم قبلیم که اونم از همین نوع بود همیشه توی خونه خوب کار میکرد اما از یک ماه پیش بخش ورود به کنسولش دچار مشکل شده بوده، ضمن اینکه از یک هفته پیش هم دقیقا قطع و وصلی از همین نوع داشت. این باعث شد مودم رو بردم نمایندگی و چون گارانتی داشت برام تعویض کردن.
الان که این مودم جدید هم دوباره همین مشکل رو داره واقعا نمیدونم دیگه مشکل از کجاست.
آنتن دهی خونمون خوبه. یعنی سیم کارت رو از مودم در اوردم و داخل گوشیم گذاشتم و با نت موبایل لبتاب رو اینترنت وصل کردم حتی یکبار هم قطع نشد.
الان این مشکل قطع شدن موقع دانلود حدود 1ماه هست که برام پیش اومده. از همون اوایل که ایرانسل این مودم E3372 رو معرفی کرد همیشه توی خونه از این مودم استفاده میکردم و ازش هم راضی بودم.
هر راهی رو امتجان کردم اما نمیدونم مشکل از کجاست.
دوستان ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید
یه سری از قطعی ها به خاطر عدم تامین مناسب امپراژ هست مستقیم به سوکت پشت کیس وصل کنید
تایید می شه برای منم چند شبی پیش اومد در طی ی تایم زمانی خاص (4صب ب بعد!) نمی دونم دلیلش چی بود
حتی ب پشت کیس هم وصل می کردم اوکی نمی شد
من بیشتر مواقع با کابل USB مودم رو وصل می کنم.نقل قول:
اینطوری راحت اینور اونور می برمش تا سیگنال بهتری بگیرم.
ولی چند باری که مستقیم به پورت USB وصل کردم هم قطع شده.
یه سری از قطعی ها به خاطر نداشتن موجودی یا فعال بودن طرح مصرف ازاده مثلا اگر شما فقط بسته یک ساعته داشته باشی و موجودی هم صفر باشه احتمالا بعد از 40 دقیقه به مشکل بخوری و از شبکه اخراج بشی یا اگر بسته 6 تا 12 بگیری و بسته شبانه روزی هم نداشته باشی 1140 به بعد قطع و وصلی پیدا می کنی
مودم e3372 کیفیتش خوبه؟
سرعتش تا چند مگابیت بالا میره؟:n01:
بله کیفیتش عالی و خیلی راضی هستمنقل قول:
درباره سرعت هم بستگی ب منطقه تون دارم
اینم تست من که بیش از 4مگ سرعت دان دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله خوبهنقل قول:
سرعت بستگی به سیگنال و شرایط دکل داره تا صد مگ رو دیدم خودمم تا نزدیک 90 مگ زدم
دیشب بسته3ساعته زدم که ساعت 4ونیم کلا قطع و no servic شد!!! تازه فهمیدم که این مشکل فقط و فقط با ایرانسله و شبایی که بسته همراه اول می زنم کاملا عالی و با ثبات هستنقل قول:
سلامنقل قول:
شما مودم رو آنلاک کردین؟!
اگه بله چطوری؟
سلامنقل قول:
بله انلاک کردم و درصفحه اول همین تاپیک توضیح درباره انلاک مودم3372 هست و دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوبی توضیح دادن(پست 2#)
دوستان مودم wu260 از شرکت T&W رو که رایتل میفروشه رو چجوری آنلاک کنم ؟
داداش راهی داری دوباره مودممو آنلاک کنم؟؟یبار آنلاک شده،طبق مطلب شما آپدیت کردم،حالا که میخوام سیم همرا اول بذارم پین میخاد!!2 بار هم از پین استفاده کردم که اشتباه بود!!
لابد پین سیم کارت میخاد .اگه انلاک شدهنقل قول:
ارسال شده از آیفون من
مربوط به مودمه!نقل قول:
سلام خدمت دوستان من با نرم افزار LTEWatchH فرکانس مودم E3372 را تغییر دادم یک گزینه داشت در عکس هست در قسمت باند میخواستم ببینم همون 4G+ یا نه میشه عزیزان بیشتر توضیح بدهند ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای دیدن مشخصات سیگنال وتعغیر فرکانس در مودم mr200 راهی هست مثلا همین نرم افزار lte wacher
نقل قول:
اون الکی باند 44 نشون میده
اصلا مودم 3372 پلاس نیست. باند 44 هم ترکیب 1800 و 2600 هست که مودم شما فقط به یکیش وصل میشه
خیر راهی وجود ندارهنقل قول:
راستی شما با انتن sxt کجا رسیدی؟ مشکلت حل شد؟ الان چند مگ دانلود بهت میده
اره شکر خدا مشکلی ندارم مشکل از روتره بود الان وصلش کردم به مودم روتر ایسوس تمام نرم افزارهام بی نقص کار میکنند سرعتم هم تا ۴۳رو باند ۷میره ولی رو باند۳نه متاسفانه تقریبا چیزی ندارم فوق اعاده ضعیفه البته هنوز منطقه ما خبری از 4gنیست ولی با این کوچولو کاملا نیازم رو برآورده میکنم هیچ کمبودی هم نسبت به پوشش دارها ندارم واقعا دستگاه خوبیهنقل قول:
ي فريمور هست كه دست هاي وب اون فقط مشخصات و مقدار سيگنال رو دارهنقل قول:
بيرون پيدا نكردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
کسی از مودم سیم کارت خور LTE دي-لينک مدل DWR-910 استفاده میکنه میخواستم بدونم میشه از از طریق USB خود مودم هم به اینترنت وصل شد یا فقط از طریق WiFi میشه چون سیستمم WiFi نداره
ممنون دوست عزیز ولی دونستن مشخصات سیگنال بدون امکان تغییر فایده نداره من دیروز برای یکی از دوستان تو منطقه ای که پوشش داره یه mr200 سفارش دادم از راستین بازار وقتی وصل کردم واقعا شکه شدم نهایت ۳خط سیگنال داد در حالی که e3372 تو همون نقطه فول آنتن بود اون هم با سرعت خیلی کم بعد از کلی سرو کله زدن و اپدیت فریمور تازه متوجه شدم وقتی هر دوانتن رو نصب میکنم چون قدرت خوبی داره میره رو باند ۷که متاسفانه باند۷تو اون منطقه شدیداً ضعیفه نهایت ۵مگابیت اون هم با اپلود نیم مگ میده ولی باند ۳تا ۲۵مگ هم میشه گرفت الان یکی از آنتنهاش رو جدا کردم فعلا نتیجه داده ولی گهگاهی بازم میره رو باند ۷ نمیدونم چکار کنم عجب اشتباهی کردم مودم خوبیه ولی او این مورد به مشکل خوردمنقل قول:
اره متاسفانه مودم قوي هست ولي نرم افزار ضعيف دارهنقل قول:
حالا همين بحث انتخاب باند واقعا بر چه اساسي انجام ميشه
اصولا باند بالاتر بايد بهتر باشه
گوشي ايفون هم انتخاب باند نداره
ولي معمولا هميشه بهترين سرعت رو داره اينجا
--------/--------/-------/-------/-------/----
به ايسوس وصل كردننقل قول:
عكسش صفحات قبل هست
سلام دوستان
کسی دانگل e3372 رو به مودم ای دی اس ال TP-Link W8970 یا Archer D2 وصل کرده و کار کرده باهاش ؟
سوال بعدیم اینه که سرعت 3G و 4G چقدر با هم فرق میکنه؟
برنامه lte watch را نصب کردم در لپتاپم اما کار نکرد ایا کار های دیگری باید انجام داد ؟ طرز کارش چهجوریه؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
سرعت اسمینقل قول:
حد اکثر سرعت در حالت تریجی ۴۲ مگ
حد اکثر سرعت در حالت فورجی ۱۵۰ مگ
در ایران
سرعت تریجی حد اکثرش ۲۱ مگ بوده
و فورجی ۹۴ مگ حد اکثر
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
E8372 رو کسی تونست آپدیت کنه ؟! اگه شده قابلیت ارسال USSD CODE بهش اضافه میشه یا نه ؟!
مرسی مودمی که به بشه e3372 رو به پورت یو اس بی اون وصل کرد سراغ ندارین؟ دوستان یک مدل ایسوس رو پیشنهاد دادن. مدلهای دیگه ای هم هست؟نقل قول:
سلام آیا میشه مودم همراهی که به صورت پیش فرض برای سیستم عامل اندرویدی نیست به تبلت وصل کرد ؟؟ درست مثل گیرنده دیجیتال که وصل میکنیم به تبلت از طریق نرم افزراهای usb dub..,
خیر حرف شما درست نیست من خودم ۳۱۵ دارم و براحتی باهاش تماس گرفتم، فقط یه نکته داره که احتمالا شما لاک کردی رو 4G به همین دلیل نمیتونید تماس بگیرید، باید رو حالت Autoباشه که بتونه تماس بگیرهنقل قول: