فکر کنم هنوز نیومدهنقل قول:
Printable View
فکر کنم هنوز نیومدهنقل قول:
فکر کنم منظورش Samsung Z700 باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم عرضه جهانی شده باشه ولی نمیدونم جرا تو ایران نیست ,یعنی من ندیدمنقل قول:
دوستان از دو گوشی زیر کدوم را بگیرم
nokia 3110 classic
samsung e250
ضمنا اگه کسی اخرین قیمتاشونم داره بگه ممنون می شم
به نظر من nokia 3110 classic خیلی سر ترهنقل قول:
قیمتاشونم nokia 3110 classic حدوده 145 تا 150 تومنه
و samsung e250 حدوده 130 تا 135 تومن
ممنونم safa64
کسی دیگه نظری نداره ؟
ضمنا اگه بدون گارانتی مدل 3110 را ارزونتر گیر بیارم بگیرم ؟
سلام به دوستان
فکر کنم شما بیشتر از من به کمک احتیاج دارین !!!
هم شرکت سونی و هم سامسونگ z700 دارن . این در حالیه که samsung z700 و sansung p850 بسیار شبیه به هم هستند ( بهتره بگم یکی هستند !! ) و فرقشون در پشت گوشیه ! و حافظه داخلی و ...
ضمنا p850 ظاهرا خیلی وقته تولید شده و کمیابه !
حالا من میخواستم نظر شما رو در مورد این گوشی بدونم اینکه عکس و فیلم وصداش چطوره + قیمت
به نظر من که اخر دیزاینه نه ؟!
با عرض خسته نباشيد خدمت همه دوتا سوال داشتم در مورد p990:
1_برنامه منشي تلفن كه كاملا كار بكنه براش هست؟
2_فايل هاي ورد و پي دي اف فارسي را ( با هر حجمي)مي تونه بخونه؟
3_امكان ضبط مكالمه بدون صداي بوق هست؟
سلام میخواستم یک گوشی خوب بخرم بین این قیمت ها 150الی180!
خوب باشه
ممنون
یه چند روزی مسافرت بودم.ممنون روحی
سلام
برای یکی از دوستام می خاستم گوشی بخرم . بین 70000 تومن تا 100000 تومن ؟
سونی اریکسون یا نوکیا؟یا....
درود به دوستان:
من می خوام یه گوشی بخرم ولی نمی تونم انتخاب کنم.
من می خوام 200 هزار تومان هزینه کنم.
1.از همه چی مهمتر ظاهر گوشی هستش.
2.دست هرکسی نباشه(خز نباشه)
3.کیفیت صدای خوبی داشته باشه
امیدوارم با پولی که من دارم بشه گوشی خوبی خرید.
سپاس
دوستان سلام
1- بلهنقل قول:
با عرض خسته نباشيد خدمت همه دوتا سوال داشتم در مورد p990:
1_برنامه منشي تلفن كه كاملا كار بكنه براش هست؟
2_فايل هاي ورد و پي دي اف فارسي را ( با هر حجمي)مي تونه بخونه؟
3_امكان ضبط مكالمه بدون صداي بوق هست؟
2-برا من که می خونه ولی وردش بهتر از پی دی اف هست
3-چون نیازی ندارم نمی دونم
با سلام خدمت اساتید.
کمک فوری فوتی در مورد خرید گوشی میخاستم.
من یه گوشی میخام که شرایط زیر رو داشته باشه:
1. از برند نوکیا باشه
2.دوربین نداشته باشه یا اگه داره یه دوربین ضعیف که قیمت رو بالا نبره.
3.قابلیت ارسال و دریافت اس ام اس فارسی داشته باشه!:18:
4.منوی فارسی
5.قابلیت قرار دادن mp3 به عنوان زنگ گوشی
6.حتی الامکان بولوتوث داشته باشه
7.در صورت نداشتن بولوتوث کابل ا تصال به کامپیوتر داشته باشه.
8.داشتن حافظه خارجی مهم نیست.
9.قیافه مردونه و حاجی پسندی داشته باشه :11:
10.قیمت مناسب.
خواهشا در کمترین زمان ممکن جواب بدین .
تشکر.
ببین یه سقف بوجه تایین میکردی بهتربود ولی من این گوشی ها رو بهت پیشنهاد میکنمنقل قول:
6080 و 6070 و 6021
این گوشی ها تو رنج قیمت 100 تا 120 تومنه
بهترینشون به نظر من 6021 هستش ,و فکر کنم تنها گوشی نوکیا که تو این رنج قیمت بولوتوس داره
ممنون از راهنمائیت.نقل قول:
آره دیگه تو همین رنج قیمت.
حالا تو برند سونی اریکسون و سامسونگ هم معرفی کنید شاید نظرم به سمت اونا بر گشت.
ممنون.
سلام یه گوشی با امکانات زیر می خوام
-تا شو
-شیک
-قیمت تا حدود 260
-mp3 player داشته باشه
-دوربین نسبتا خوبی داشته باشه
سلام.
چه مدل گوشیای هست که دو تا سیم کار بخوره؟
و کارشون چطوره؟به درد بخور هستن؟
ممنون.
تو این رنج قیمت کلا بیخیال نوکیا های تاشو بشو .نوکیا محصوله خاصی نداره ,البته میتونی 6270 بخری ولی به نظر من چیزه خاصی ندارهنقل قول:
6270
تو سونی اریکسون ها میتونی یه 20 تومن بزاری رو بوجت یه s500 بگیری که گوشی خوبیه ولی یه مقدار قیمتش نصبت به امکاناتی که میده زیاده ,موردهای دیگه ای که وجود داره z610 هستش که خیلی خوبه فقط طراحی دخترونه ای داره , w710 و z710 هم که خیلی خوبن ,اگه قیافه این گوشی ها رو می پسندی باید بگم که میتونی روشون فکر کنی
S500
Z610
W710
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Z710
تو سامسونگ ها مورد های بهتری پیدا میشه ,d900 و u600 عالین ,خالی نمیبندم ,هرکسی باهاشون کارکرده نظره من و داره ,هم قیافه خوبی دارن و هم دوربین های عالی ,من طی تجربه شخصی میگم ,عکسهایی که با d900 گرفتم زنده تر از n93 بود ! ولی یه ایراد هم دارن ,اینکه باطری های ضعیفی دارن . یه گزینه دیگه هم تو سامسونگ ها وجود داره ,d830 ولی از من میشنوی طرفش نرو ,گوشیه خوش دستی نیست.
D900
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
U600
نظر من خودم روی D900 , U600 هستش ولی نظر نهایی با خودته .
باید بری دنبال این گوشی چینی ها که تلویزیون دارن ,ولی به تمام معنا یه اسباب بازی بیشتر نیستننقل قول:
این نکته رو هم بدون که این گوشی ها همزمان نمیتونن هر جفت سیم کارت و آنلاین نگه دارن ,یعنی همیشه باید یکی از
سیم کارتها آفلان باشه و یکی آنلاین ,از طریق یه سوییچ میتونی این حالت و جابجا کنی.
البته یه چندتایی گوشی کره ای هم تو بازار به صورت محدود وجود داره که اونها هم دوتا سیم کارت میخوره
ولی فرق اونا اینه که همزمان دوتا سیم کارت آنلاینه .
این مدل ها وجود داره (البته من مدل های جینگولیش و حذف کردم )نقل قول:
تو سونی اریکسونها میتونی K320 و K510 بگیری که هردو شون داری همون امکانات مدنظرت هستن.
K320
K510
و تو سامسونگها هم میتونی E250 بگیری که به غیر از بولوتوس مموری هم میخوره.
E250
تو موتورولا هم چند مدل وجود داره که واقعا هم گوشیهای خوب و شیکی هستن
Motorola L6 و Motorola Slvr L7 و Motorola Razr V3
فکر کنم V3 که بشناسی و احتیاجی به توضیح من نباشه ولی ولی اون دو مدل دیگه هم خیلی خوبن ,مخصوصا اونMotorola Slvr L7 واقعا عالیه.
Motorola L6
Motorola Slvr L7
Motorola Razr V3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمائیتون .
اما بعضی از این گوشی که بلوتوث دارن اما حافظه مناسبی تدان مثلا نهایتا 4 مگ حافظه داشته باشن پس بولوتوث به چه دردی میخوره.
بذارید یه بار دیگه اون چیزی که از گوشیم میخام بگم تا بتونید راهنمائیم کنید.
من یه گوشی میخام که منوی فارسی داشته باشه و دریافت و ارسال sms هم به فارسی امکان پذیر باشه.
مسئله مهم دیگه اینه که بتونم فایل mp3 رو واسه زنگ انتخاب کنم.و این به شرطی که این فایل توسط بلوتوث یا کابل کامپیوتر منتقل بشه.(فرقی نمیکنه)
مقدار حافظه گوشی به حدی باشه که بتونه چند تا زنگ آهنگ رو به عنوان زنگ روش ریخت
حالا شما بگید چی بگیرم.
ممنون
ببین تو اون رنج قیمت نمیتونی بهتر از اینا گیر بیاری ,البته اگه بوجه رو یه 30-40 تومن ببری بالا خیلی فرق میکنهنقل قول:
بولوتوس روی این جور گوشیها برای این گذاشته شده که بتونی از هندس فیری بولوتوس استفاده کنی
البته سامسونگ e250 رو میتونی بگیری ,چون مموری میخوره ,بولوتوس هم داره ولی فکر کنم شارژ قوی نداره
سلام دوستان
من میخوام یک N76 بخرم نظر شما راجع به اون چیه .
در مضن وقتی میخوام گوشی بخرم از کجا بفهمم که کوشی اصل هست یا نه .؟
گوشیه خوبیه ,ولی در اون بیشتر به شیک بودن پرداخته شده تا امکانات ,یکی از خوبی های این گوشی اینه که میشهنقل قول:
گفت که هیچ وقت کلاس خودش و از دست نمیده و بقولی خز نمیشه
در مورد اصل بودن میتونی از کد #06#*
استفاده کنی ,این کد شماره IMEI گوشی یا همون سریال گوشیت و بهت میده
اولین کاری که میکنی اینه که این سریال و با سریال روی جعبه گوشی چک میکنی ,این دوتا باید دقیقا یکی باشه
دومین کاری که میتونی انجام بدی اینه که ببینی رقم هفتم و هشتم گوشیت چیه ,اگه گوشیت فنلاندی باشه اصولا
باید 2 تا صفر باشه ,ولی ممکنه 01 هم باشه .
کاره دیگه ای که میتونی انجتم بدی اینه که بری تو سایتی که بهت میدم ,اونجا میتونی سریال گوشیت و تو اون سایت
بدی و ببینی که اطلاعاتی که میده با اطلاعات گوشیت برابره یا نه .
کد:http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
سلام بر همه اساتید.
من دو تا گوشی می خوام خواهشا با قیمتش(برای گوشی نو و تهران) معرفی کنین:
یکی 50-150 تومن (ارزون تر بهتر) بشه باهاش درست فایل انتقال داد ( حافظه بخوره ، به کامپیوتر وصل شه و بلوتوث( البته همه این امکانات لازم نیست ولی طوری باشه که حداقل برای موزیک گوش دادن راحت باشه.)) در ضمن ترجیحا گوشی تاشو باشه و کوچیک. گارانتی هم اگه بود خوبه نبود هم زیاد مهم نیست. شکل ظاهریش هم باخودتون ولی مثلا تو مایه های z550 خوبه. برندش خیلی مهم نیست. حالا چند تا گوشی تو این رنج و امکانات معرفی کنید. یا مثلا گوشی حتی اگه این امکانات رو نداره تو رنج قیمت ( به خصوص نزدیک به 50 تومن) باشه.
دوم حول وحوش 200 تومن باشه امکاناتی هم که می خوام اتصال درست وحسابی به pc و بلوتوث و ایناست دوربین خیلی مهم نیست چند مگ باشه 1.3 یا 2 خوبه. حافظه داخلی هم در حد معقولی باشه.(ولی خیل زیاد لازم نبست.) برای موزیک گوش کردن مناسب باشه. اگه ممکن باشه PDF باز کنه. ترجیحا سیمبین دار باشه. البته بیشتر قیمتش برام مهمه تا امکانات و مثلا از نظر منw800 یا w810 خوبن. ولی خب سیمبین ورژن بالا باشه یا حداقل PDF باز کنه عالی میشه. طراحیش هم زیاد مهم نیست. البته از گوشی های بزرگ هم بدم نمی آد. فقط طراحیش دخترونه نباشه( موکدا). چند تا گوشی معرفی کنید تا ما یه انتخاب کنیم ممنون میشم.
یه لطفی بکنید قضیه فوریه مخصوصا اولی.
30 40 تومن اضافی یعنی چقدر؟نقل قول:
حالا اگه اضافه کنم چی میتونم بگیرم؟
من دونبال یه گوشی می گردم 2 تا سیم کارت بخوره قیمتش هم خوب باشه مناسب باشه قیمتش مرسی
ببخشید میخاستم ببینم که گوشی e6 موتورولا گوشی خوبی میخام بخرمش
برای گوشی اول من همون e250 سامسونگ و بهت پیشنهاد میکنم قیمتشم در حدوده 130 تا 135 تومنهنقل قول:
این گوشی هم بولوتوس داره و هم مموری میخوره ,z530 و k510 هم گزینه خوبیه ,اونها هم همون حدوده 120 تا 130
تومن هستن
و اما برای گوشیه دوم باید بگم که باید بیخیال سیمبین شو ,چون اگه بخای گوشی سیمبین دار بخری باید بری سراغ
گوشی هایی مثل 7610 و 6600 و ..... که گوشی هایی دموده و قدیمی هستن
ولی اگه کارت با یه pdf حل میشه من موتورولا v3x رو بهت پیشنهاد میدم ,ولی اگه برات موزیک مهم تره میتونی
بری سراغ نوکیا 5300 و یا سونی اریکسون z550 ,تا اینجا هرچی گفتم زیر 200 تومن بود ,ولی اگه یه 20-30 تومن
بزاری روش میتونی مدل های دیگه ای مثل : w810 , w700 , w610 , w710 , z710 رو میتونی بخری که همشون
برای موزیک عالین ولی نه سیمبین دارن و نه pdf میخونن
تو نوکیا ها هم میتونی 6680 یا 5500 رو بگیری که سیمبین و ساپورت میکنن در نتیجه خودت میتونی روش آفیس
بریزی ,البته 6300 هم هست که خیلی خوشکله و جاواست
تو سامسونگ ها هم میتونی مدل های d900 , d820 , d840 رو بگیری که همشون pdf و ساپورت میکنن
مثلا تو میتونی با 150 تومن یه z550 بگیری که واقعا گوشیه خوبیه ,دوربین 1.3 و مموری خوریش و همچنین کیفیت خوبنقل قول:
اسپیکراش .
یا یه سامسونگ x820 بگیری که باریکترین گوشی دنیاست و دوربین 2 مگاپیکسلی و 80 مگ حافظه داخلیه ولی
متاسفانه بخاطر باریکی بسیارش مموری نمیخوره
یا یه سامسونگ e900 بخری که گوشیه کاملی حساب میشه و یا حتی یه نوکیا 7610 که زمانی برای خودش آخره گوشی
بود
برات مهمه که هم زمان 2 تا سیم کارتت آنلاین باشه ؟نقل قول:
نقل قول:
میشه گفت این یه گوشیه همه فن حریف ,از فیلمبرداری با فورمت امپگ بگیر تا سیستم عامل لینوکس
فورمت های آفیس و هم میشناسه ,به نظر من که قیافه فوقالاده خوشکلی هم داره ,صفحه تاچ و شارژ مناسب .
ولی فکر کنم قیمتش بالای 400 تومن باشه . ولی از من میشنوی از خریدش پشیمون نمیشی:46:
نقل قول:
آره
مرسی اگه کمکم کنید
خوب پس کلا بیخیال این گوشی چینی های تلویزیون دارها شو ,چون این گوشی ها سوییچی هستن و هم زمان نمیتونننقل قول:
دو تا سیم کارت آنلاین کنن
ببینم بچه تهرانی ؟یعنی از علائدین خرید میکنی ؟
استاد غیر از این گوشی ها دیگه چیزی نیست این گوشی چینی های تلویزیون دار هم دیدم خودم غیر از این نیست .
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
فقط برای گوشی اول قیمتش مهمه که پایین باشه در واقع باقیمت پایین در اولویته مثلا از 50 تا 80 تومن باشه حتی اگه امکاناتش کم باشه ( کهطبیعتا تو این رنج امکانات خیلی کمه.)
در مورد گوشی دوم هم قیمتهاشون رو دارید؟من خودم از سیمبین یک چندان خوشم نمی آد و از طراحی 6600 و 7610 هم زیاد خوشم نمی آد. این سامسونگ ها گرون نیستند ممکنه قیمتش رو بدید تا مقایسه کنم. البته من کاملا این گوشی ها مخصوصا d900 رو که کار کردم می پسندم.
یک راهنمایی دوباره می خوام: یکی برای گوسی اول تو رنج قیمت که گفتم ( حتی با امکانات کمتر) و در مورد گوشی دوم هم بینw810 توسونی اریکسون 6680 به خاطر سیمبین 8 اش ,v3x ( سامسونگها چون قیمتش رو نمی دونم موندم.)5500 فکر کنم سیمبین ورژن پایین باشه ( هر چند من دقیقا نمی دونم ورژن سیمبین تا چند هست.) واسه همین زیاد دنبالش نیستم. اگه قیمت هم بدید می تونم انتخاب کنم. بازهم از کمکتون ممنون.
استاد کیه من بچه شاگردم نیستمنقل قول:
اگه منظورت اینه که تو برند هایی مثل نوکیا ,سونی اریکسون ,سامسونگ و ........ گوشی دو سیم کارته پیدا کنی
باید بگم که تو بازار ایران مدل هایه دو سیم کارتشون نیست و نمیتونی پیدا کنی ,ولی یه سری گوشی کره ای هم هست
که دوتاسیم کارت میخوره و هم زمان میتونه جفتش و آنلاین کنه ,اسمشون یادم نیست ولی اگه ازعلائدین میخوای
خرید کنی میتونم حدودی آدرس مغازش و بهت بدم ,از در سمت حافظ که وارد پاساژ میشی مغازه های دست چپت و
بگیر برو جلو ,اون مغازه ای که میگم تغریبا وسط راهرو دست چپ هستش ,پشت ویترینشم 90% از همین گوشی
تلویزیون دار ها گذاشته ,رفتی بپرسی حتما بگو که جفتش هم زمان آنلاین باشه و سوییچی نباشه .
ببین پس بزار اول تکلیف گوشی اول و مشخص کنیم بعد میریم سروقت دومینقل قول:
ببین تو این قیمتی که میگی کلا بیخیال mp3 و حافظه , دوربین باید بشی
میتونی این گوشی ها رو بخری
Samsung C160
قیمت : 60 تا 65 تومن
Sony Ericsson J110
LG KG110
قیمت : 55 تا 60 تومن
Samsung X210
قیمت : 80 تا 85 تومن
Samsung X160
قیمت : 75 تا 80 تومن
Nokia 3120
قیمت : 70 تا 75 تومن
Nokia 1600
مرسی. ببینم چی میشه. فعلا نظرم روی z300 است. چه طوره و چند؟