دوستان؟ میشه راهنمایی کنید؟نقل قول:
Printable View
دوستان؟ میشه راهنمایی کنید؟نقل قول:
سلام
من در بعضی گروه های کاری عضو هستم در میان مطالب ارسالی نکته های خوبی وجود داره
چطور میتونم این متن ها یا عکس ها رو در تلگرام ذخیره کنم در صورتی که تلگرام خودم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم به همین اطلاعات دسترسی داشته باشم
یه جور بایگانی یا کانال یا هر چیز دیگه ای
نرم افزار رسمی تلگرام رو ندارم اما در Plus گزینه Save to My Cloud دقیقا همین کار رو میکنهنقل قول:
این خصوصیت داخل تلگرام با کمی محدودیت وجود دارهنقل قول:
من بیشتر دقتم روی اینکه که اگر دلیت اکانت کردم و دوباره با همین شماره یا شماره دیگه تلگرام رو نصب کردم به اطلاعات دسترسی داشته باشم
اگه رسما اکانت رو پاک کنید که احتمال میدم محتواهای موجود در کلاد هم پاک شه، باز دقیق نمیدونم، اما اگه صرفا نرم افزار رو پاک کنید یا گوشی رو فکتوری ریست کنید یا گوشیتون رو عوض کنید مطمئنا محتواها ذخیره میمونه در سرویس ابری خود تلگرامنقل قول:
دوستان اگه creator کانالی اکانتش حذف یا بن بشه اتفاقی برای کانال میفته؟
بعد حذف شدن اکانت هیچکس اختیارات Creator رو نداره. اگر کانال ادیمن اضافی داشته باشه اونها فقط میتونن تو همون اختیاراتی که بهشون داده شده رو کانال کار کنن ولی مثلا نمیتونن کانال رو حذف کنن. یا اگه بهشون اجازه داده نشده باشه نمیتونن ادمین دیگه ای اضافه کنن...نقل قول:
:n37:سلام من یه اکانت مجازی میخواستم..کی میتونه برام بسازه لطفا؟؟؟؟:n03::n03::n03::n37::n37:
سلام به شما ، دوستان من یک روزی میشه که میخوام جاهایی کامنت بذارم این مشکل رو دارم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من دوبار و به فاصله کمی از تلگرام خارج شدم فقط 2 بار حالا نمیتونم برم و پیغام try many atemp try later یا یه همچین چیزی میگه
علتش چیه واقعا به خاطر دوبار خارج شدن از تلگرامه یا کسی ریپورت و اینا کرده؟ بعدا دوباره کی میتونم برگردم؟ ممنون اگر راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
یک ساعت دیگه امتحان کنید !
سلام من 4 ساعت بعدشم امتحان کردم نشد دیدم یه جاهایی نوشته 12 یا 24 ساعت بعد حتی تا چند روز ممکنه نشه وارد شد درسته همچین چیزی؟ دیگه هم امتحان نکردمنقل قول:
اگر همون موقع که پیغام داد دیگه امتحان نمیکردید درست میشد. گفته سایت ها هم درسته وقتی شما زیاد لاگین و لاگ اوت میکنید سیستم خودکار تشخیص میده مشکلی ممکنه برای اکانت شما پیش اومده باشه و دسترسی رو میبنده.نقل قول:
تا 24 ساعت تست نکنید.
سلام
شما چجوری اسم کانال و یوزر افراد رو سرچ میزنید؟
یعنی یک کانال اسمش بدهند شما چجوری پیداش میکنید در تلگرام؟
اخه الان میگه ساده تر کردیم در نسخه جدید سرچ رو
اما من نمیبنم کجا میگه؟
من وقتی نام کانال یا یوزر کسی بخوام سرچ کنم . میرم تو یوزر خودم اسمش رو کامل میزنم تا بیاد.
سلامنقل قول:
روش خودتون هم درسته هم اینکه میشه در قسمت سرچ نام کامل همراه با @ رو نوشت پیدا میشه !
نسخه های پیشرفته مانند موبوگرام قابلیت ایدی یاب دارن که راحتتره.
کادر مربوط به Search فکر میکنم مشخصه تو همه نسخه های تلگرام...نقل قول:
شما username یا عنوان یک کانال رو وارد کنید براتون سرچ میکنه...
دوستان تگرام خط 937 من امروز یهو از کار افتاد و روی کانکتینگ موند! هم با وای فای هم با نت سیم کارت.هم با چیز شکن هم بدون اون امتحان کردم.هییچ فرقی نکرد.
بعد تگرام 936 ام و کلا انگار تلگرام بقیه هیچ مشکلی نداره !
الانم لاگ اوت کردم اما موقع لاگین باز کانکتینگ هست !
چیکار کنم؟:n03:
سلامنقل قول:
کش تلگرامتو بپاک
اگه نشد پاک کن برنامه رو
اخرین اپدیت از گوگل پلی نصب کن
سلام،
بچه ها با vote bot که نظرسنجی میسازیم بعد که تموم شد میخوایم دیگه دریافت نکنه نظر باید دیلیتش کنیم؟ با دیلیت کردن همچنان «نتایج» باقی میمونه تو چنل؟
مرسی
دوستان برای شما هم سرعت تلگرام کند شده ؟
سلام
دوستان چطور میشه کل فایل های مثلا صوتی یا ویدئویی یک گروه یا کانال رو به طور کامل و یک جا دانلود کرد ؟منظورم این هست وقتی تعداد فایلها زیاد هست خب کار خسته کننده هست بر روی همه فایل های کلیک کرد.(لطفا راحل تون رو در مورد نسخه دسکتاپ بگید )ممنونم
با سلام به همه دوستان
صفحه شخصی من تو تلگرام حذف شده:n14::n14::n14::n14::n14:
هیچ راهی برای بازیابی ش هست؟
تو این چت متنها و عکسها رو خیلی وقته ذخیره کردم
تو خود پوشه تلگرام و حتی تو کش تلگرام هم نمونده
بازیابی اینها خیلی برام مهمه لطفا منو راهنمایی کنید
روی نسخه ویندوز کار میکنید؟نقل قول:
اگر تلگرام نسخه اندروید دارید قسمت Saved Messages رو چک کنید...
اگر پاک کرده باشید راه برگشتی نیست فکر میکنم...
اگه كسي رو توي تلگرام بلاك كرده باشم اون شخص ميتونه انلاين بودن من رو بفهمه؟
ويه سوال ديگه اينكه توي نسخه دسكتاپ ميشه كاري كرد كه آنلاين بودنم نشون داده نشه
در صورتی که last seen privacy شما روی nobody تنظیم شده باشه، هیچ کس نمیتونه آنلاین بودن شمارو در این لحظه ببینه. تنها زمانی که در یک صفحه چت با کسی در حال تایپ هستید یا پیام های جدیدش رو میخونید مشخص میشه که هستید (اون هم فقط برای اون فرد که دارید باهاش صحبت میکنید و دیگه نیاز به مخفی کردن آنلاینی نیست!)نقل قول:
در تلگرام نسخه ویندوز تنظیمات Last seen privacy هست.
اگر روی everybody تنظیم کنید که همه بجز کسانی که بلاک کردید میبینن آنلاین بودنتون رو. اگر روی my contacts باشه هم که مشخصه فقط کسانی که شمارشون در مخاطبین شماست میتونن انلاین بودنتون رو ببینن.
كلا بخوام هيشكي تحت هيچ شرايطي آنلاين بودن منو نبينه بايد بذارم روي گزينه nobody؟نقل قول:
بله. این گزینه یعنی هیچکس آخرین زمان فعالیت شما رو نمیتونه ببینه .نقل قول:
دوستان یه سوال فوری داشتم از خدمتتون.
یک سوپر گروه تلگارامی هست با 3000 عضو آدمین هر کاری میکنه میشه گروه رو حذف کرد،از طرفی حذف نک تک اعضا کار طولانی وسختیه.
شما راهکاری دارید؟
اگر تلگرام رفت دوستام برنامه زیر
دوستان عزیز، به منظور دسترسی به اپلیکیشن تلگرام در صورت مشکل ز بات زیر هیل ترشکنهای امن را دانلود کنید
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] koochehbot
راسته تلگرام فیلتر کردن دیروز تا حالا هیچ پیغامی نمی تونم بفرستم و بگیرم
بله تلگرام مشکل داره ..نقل قول:
بهتر که فی-لتر کردن . انشالله که همینطوری ف-لتر بمونه....برگردیم همین انجمننقل قول:
این بستن تلگرام باعث اختلال در کار ما شد
واقعا متاسفام :n34:
از نسخه وب استفاده کنید راحت ترم هست .ف-یلتر نیس واس من:D نمیدونم چراشو ولی فیلتر نیس سایتش:/
پ.ن تست کردم با مروگر ویوالدی باز نمیشه! ولی با یاندکس باز میشه! مروگر یاندکس بعضی وقتا فیلتر رو رد میکنه مثلا من بعضی مواقع به یوتیوب دسترسی دارم بدون هیچ فیلتر شکنی :/ دلیلش رو هنوز نفهمیدم خودم بعد دو سال!بعضی مواقع بعضی سایتارو باز میکنه. الان با یاندکس ک هستم سایت تلگرم باز میشه! بدون یاندکس باز نمیشه!
حذف شود با تشکر
از یه نظر خوبه فیلتره از یه نظر بد بعضیا باهاش کار میکردن بعضیا هم ...
زنه تو خیابون داره میاد تو شکم من اصلا جلوشو نگاه نمیکنه همش سرش تو تلگرامش بود تو تاکسی 30 بار راننده داشت تصادف میکرد سرش تو تلگرام بود البته اخرش بازشم نکنن block chain بازش میکنه بزودی
این block chain چی هست؟نقل قول:
پاول دورف گفته ارز مخصوص تلگرام بزودی راه میوفته و بلاک چین هم شامل سیستم تلگرام میشه یعنی هیچ کس دیگه نمیتونه تلگرامو فیلتر کنه این فناوری بیشتر برای امن کردن ارز دیجیتال هست ولی خب استفاده دیگه هم ازش میشه کرد
قابله توجه فیلترچیا این فناوری نو پا هست بزودی کل شبکه اینترنت ازش استفاده میکنه و فیلترینگ دیگه معنایی نداره مگه اینکه کلا اینترنت کشور رو قطع کنن
تلگرام با دستور روحانی رفع فیلتر شد
▪️فیلترینگ موقت تلگرام و برخی محدودیتهایی که به درخواست برخی نهادها در طی دو هفته گذشته اعمال شده بود، به دستور رئیس جمهور بهطور کامل برداشته شد.
▪️اینستاگرام نیز شنبه گذشته نیز با نظر رییس جمهور رفع فیلتر شده بود/ ایسنا
برای من الان واقعا سرعتش افتضاحه! با همون قندشکن سرعتش بهتره... بقیه دوستانم اینطورن؟نقل قول:
Sent from my SM-N950F using Tapatalk