آقا تو به اين ميگي شارژ؟ :16::16::16:
واقعا فكر ميكني كيفيت لوگو پايينه يا يه چيزي فرا تر از افتضاحه! آدم با پرينتر سوزني كه ريبونشو با جوهر پليكان خود نويس شارژ كرده باشه پرينت كنه، شرف داره به اينطوري پرينت كردن! :31:
Printable View
آقا تو به اين ميگي شارژ؟ :16::16::16:
واقعا فكر ميكني كيفيت لوگو پايينه يا يه چيزي فرا تر از افتضاحه! آدم با پرينتر سوزني كه ريبونشو با جوهر پليكان خود نويس شارژ كرده باشه پرينت كنه، شرف داره به اينطوري پرينت كردن! :31:
شما اگه خاك ميريختي توي كارتريج، بهتر از اين پرينت ميكرد. من قبلا تونر a&a مصرف ميكردم و بد نبود؛ اگه فكر ميكني شارژت درست بوده و مشكل از تونرت است، برو ايرانشهر شمالي، a&a بخر. از كريمخان كه وارد ايرانشهر ميشي، سمت راست خيابون است.
دوستان تحویل بگیرید....نقل قول:
تا 120 تومن چی بگیرم که مشکل کمرنگ شدن بعد شارژ نداشته باشم و همه جا شارژ کنند ؟
برای من که اصلا بدرد نمی خورهنقل قول:
کیفیت برا عکس ها پائین میاد یا کلا ؟؟؟
میشه توضیحی بدی ؟
پیشنهادتون تا 110 تومن چیه برای پرینترلیزری ؟
شما خودت شارژ کردی یا دادی بیرون ؟نقل قول:
پس اینکه دوستان میگن خودشون شارژ کردن و خوب بوه شامل 58و57 نمیشه ماله این مدل خاصه یا کلا ؟
:11:
من قبلا کارتریج p1006 خودمو با تونر universal شارژ کرده بودم. کیفیتش خیلی بد نبود.البته خیلی هم خوب نیود.
دیروز رفتم یه تونر جدید خریدم. البته جدید که نمیشه گفت. همون super graphix خودمونه.ولی انگار این تونر جدیداش رو واسه p1005 و p1006 ساخته.اون جوری که فروشنده اش می گفت این تونر جدیدای suprgraphix با دانه های ریز تری ساخته شده که با p1005,p1006 که نسبتا ضعیف هستن کار کنه.
نمونه پرینت همین لوگوی وینذوز رو گذاشتم که مقایسه کنین.
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سامسونگ ml1640 نظری ندارین ؟
کیفیت ؟
شارژ میشه ؟ بعد شارژ و ....
سلام...
میخواستم در مورده این پرینتر بهم یکم توضیح بدید:
Samsung CLP-315
والا ما اصلا لیزری نداریمنقل قول:
اینم مال یکی از بچه های انجمن که چند صفحه پیش گذاشته
با سلام .یه پرینتر جوهرافشان برای کارهای خونگی می خواستم.بعد از جستجو متوجه شدم دو مدلhp c5283 و epson cx 8300 ظاهرا از بقیه مدلها بهتر هستند.می خواستم بدونم از این دو مدل کدام اذ نظر قیمت چاپ رنگ برای هر صفحه بهتر است.در ضمن در مورد کاتریج و هزینه شارژ و در دسترس بودن لوازم هر کدام توضیحی دهید .در ضمن قیمت این دو مدل چقدر است.ممنون
چرا كسي نمي دهد جوابم؟
سلام
حقیقتش من راجع به سامسونگ اطلاعات زیادی ندارم. ولی توی چندتا فروم خودنم که برای شارژ سامسونگ باید چیپش عوض بشه.البته اکثرا چیپش زیاد قیمت نداره ولی شاید پیدا کردنش یه کم درده سر داشته باشه.البته طبیعتا قیمت شارژش هم یه کم بالاتر میره دیگه.
درمورد p1006 من تا قبل اینکه این تونر جدیدرو بگیرم ازش خیلی ناراضی بودم ولی الان یه کمی نظرم نسبت بهش عوض شده.ضمنا برای p1006 همه قطعات کارتیجش هم جدیدا اومده دیگه مشکلی برای درام و غیره هم نیست.
سلام دوست عزیز، میشه لطفا بگید این تونر رو از کجا و چند گرفتید و احیانا اگر از قوطیش هم عکسی قرار بدید ممنون میشم.نقل قول:
نقل قول:
اين يكي سوال بنده نيز هست ؟+ لطفا بفرماييد هزينه شارژ چه قدر و كيفيت آن چگونه است ؟ودر هر شارژ چند صفحه پرينت مي ده؟
از جوابتان بسيا بسيار ممنون خواهم بود.
اره این یکی از مزیتهای اچ پی هستنقل قول:
من خواستم برادر بگیرم کارتریجش همه چیزش با همه
عمر مفید دارمش 15 هزار تا هست ولی قیمت درامش 80 تومن :18:
ولی اچ پی دارمش 7-8 تومنه
من نمیدونم شما کجا زندگی میکنین ولی توی مشهد من از خیابان سناباد،مقابل خیابان شیرین، نمایندگی HP گرفتم.البته وقت شارژ من کل قطعات داخل کارتریج رو هم باز کردم و باد گرفتم. مگنت و Dr.blade رو هم با الکل شستم.مخصوصا اون مخزن پشت Dr.balde رو هم باز کردم و توشو کامل باد گرفتم.این توی کیفیت شارژ خیلی تاثیرداره.نقل قول:
الان که دارم مقایسه می کنم می بینم پرینت با این تونر جدیده واقعا در حد 90% کیفیت کارتریج اصلیش کیفیت داره.همانطور که خواسته بودید عکس قوطیش ام گذاشتم.;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یادم رفت.قیمتش ام 2500 تومن بود.فروشنده می گفت کل قطعاتش هم داره . مثلا درامشو میگفت 8000 تومن. ;)نقل قول:
ازنظر تعداد صفحه راستش هنوز امتحان نکردم ببینم چندتا جواب می ده ولی فک میکنم رنجش حدوده 1500 صفحه باشه.البته این قوطی تونر برای یک بار شارژ زیاده. برای دوبار میشه شارژ میشه ازش استفاده کرد.
حجم مخزن کارتریج p1006 فک میکنم 65 گرم هستش ولی این قوطی 100 گرم تونر داره.
یعنی 1006 رو بگیرم ؟ یا ml1640 سامسونگ رو ؟
سلام
دوستان یکی لطف کنه و روش شارژ hp 1000 را توضیح بده من شارژ میکنم ولی پیغام میده که خالیه شنیدم که
سنسور داره که میشه دورش زد تا بشه پرینت گرفت
لطفا کمک کنید و یکمی سریعتر چون برای شرکته و کارم خوابیده
مچکرم
يعني به فرمايش شما با 2500 تومان ميشه 5/1 دفعه شارژش كرد!؟نقل قول:
سلام
يه سري اطلاعات در مورد پرينترهاي سامسونگ مدل هاي1640-4300و 315 ميخواستم(كيفيت،تونر مصرفي و شارژ تونر) كلا بدرد ميخوره يا نه؟
مرسي
آره دیگه.نقل قول:
البته قیمتش متفاوته.هرکی یه قیمتی میده. تا 6000 تومن هم قیمت گرفتم.
سلام
میخوام یه چابگر لیزری سیاه سفید بخرم تا سقف 230 هزار تومن
به نظر شما بهترین گزینه چیه؟
البته بغ غیر از hp 2014 چون داشتم و اصلا ازش راضی نبودم
خیلی اذیتم کرد
سلام
من یه پرینتر سلفی کانن مدل cp740 خریدم اما متاسفانه عکسهایی که باهاش پرینت گرفتم خیلی تیره میشه .
تو فتوشاپ هم نورشو زیاد کردم ولی عکس موقع چاپ از حالت طبیعیش خارج میشه خیلی تلاش کردم ولی نتونستم مشکل رو حل کنم الان یه بسته 108 تایی از کاغذهارو حرم کردم دریغ از یه دونه عکس با نور خوب البته من یه سری از این عکسهارو با پرینتر جوهر افشان گرفتم و خیلی خوب شده .
نمی دونم آیا کسی هست در این رابطه تجربه ای داشته باشه و به من کمک کنه البته من عکسهای دوتا پرینتر مثل مال خودمو دیدم اونها هم دقیقا مثل مال من تیره شدن . متاسفانه فروشنده ها همینطور بی خود از یه چیز تعریف می کنند بدون اونکه حتی یه بار با اون دستگاه کار کرده باشن وصد تاسف از خریدارهایی که بعد از خرید اون محصول با وجد اینکه اشکال رو در محصول میبینن
باز بی مورد از اون تو پستهای مختلف تعریف میکنند.
بگذریم. متشکر میشم کسی اگه اطلاعاتی داره در این مورد بگه تا هم من و هم کسانی که میخوان این نوع پرینتر رو بخرند بدونن
با تشکر.
ممنون دوست عزیز، من تهران هستم. مرسی ازتصویر قوطی. اتفاقا من دیروز رفته بودم پاساژ ایران یه نمایندگی سوپرگرافیکس اونجا هست. خیلی برخوردشون خوب بود!نقل قول:
یه لیست قیمت ازشون گرفتم این تونر رو قیمت زده بود 2000 تومن. اگه واقعا 90 درصد کیفیت اول باشه واقعا میارزه !
پس از کلی تحقیقات امروز رفتم و پرینتر سامسونگ ml1640 را خریدم.کیفیتش که خوبه. ظاهرش هم شیکه.قیمتش هم مناسبه.کلا از خریدم راضی هستم و خوشحالم که hp1005 یا hp1006 را نخریدم...
به نظر من کیفیت این تونر خیلی خوبه. برای من این تونر در پرکیفیت ترین حالت پرینت یه چیزی معادل حالت نرمال کارتریج فابریکش کیفیت داره.من فکر میکنم اینقدر کیفیت برای p1006 از سرش ام زیاده.:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
در مورد شارژش سوال کردین ؟
که چه جوریه و .... ؟ هزینش شارژش و .... ؟
یه جونمرد پیدا نمیشه جواب سئوال من رو بده؟نقل قول:
سامسونگها چیپست دارند اما فروشنده گفتش که جدیدا یه مداری اومده که پشت پرینترت نصب میکنی و چیپست از کار میفته و به راحتی هم شارژ میشه.گفت همه دارند الان اینکار را میکنند. فکر کنم هم با کارتریج اولی 2500تا بگیرهنقل قول:
انقدر دیگه استخاره نکن.یه پرینتر 80 هزار تومنی که انقدر فکر نداره!
دوستان یکی هم جواب منو بده لطفا بد جوری گرفتار شدمنقل قول:
نقل قول:
منم به همین درد گرفتارم
سلام
منمیه 5کاره پاناسونیک دارم ولی تیونرش دیر پیدا میشه میخام عوض کنم
به چی!
لطفا بفرماييد چرا ناراضي هستيد؟نقل قول:
چون تا حالا غير از شما همه دوستان از p2014 راضي بودند من هم تقريبا مصمم شده بودم بخرم؛ شما منو مردد كرديد منتظر جواب شما هستم!
براي من اطلاعاتي خيلي ضروري در مورد p2014 نياز هست لطفا اگه ممكنه در مورد معايبش بفرماييد.
ببخشید . سیستم هاییی مثل کامپیوتر پرینتر و اسکنر و مودم adsl و تلویزیون چه مدت روشن باشند اشکال نداره ؟برای خاموش کردن باید دوشاخو از پریز کشید ؟ یا خاموش کردن با کنترل کافیه ؟
نقل قول:
کلا پرینتر خیلی خوبیه.
معایب قابل تامل کلی نداره.دوستمون هم حتما مشکل خاصی داشتن که به شانسشون و البته فروشنده بر می گرده.
جناب سناتور عزيز شما اطلاعات زيادي در مورد پرينتر داريد لطفا در مورد هزينه شارژ پي2014 و تعداد پرينت در ازاي هر شارژ را بفرماييدنقل قول:
و در ثاني نظرتون در مورد مقايسه پي 1006 و 2014 با توجه به قيمتشون چيه؟ چون من در حالت تعارض هستم بين اين 2 پرينترۀ
من به خاطر این ناراضییم چون من این پرینتر رو واسه کافی نت خریدم بزرگترین عیب این پرینتر تو شبکه هست یعنی اگر دو یا سه کامپیوتر دستور پرینت رو بدن خیلی طول میکشه تا پرینت بگیرهنقل قول:
یعنی فاصله زمانی دو پرینت پشت سر هم تو شبکه بعضی وقتها تا 10 دقیقه هم میکشید.
از بچه ای p30world هم پرسیدم ولی جواب نگرفتم
Frimware رو هم آپدیت کردم ولی درست نشد
از کابل پارالل هم استفاده کردم درست نشد.
یه 2014 دیگه آوردم همین مشکل رو داشت
بزرگترین مشکلش همینه که عرض کردم یعنی اگر سه چهار تا جاب پشت سر هم به چابگر بدیم طول می کشه تا پرینت بگیره!